REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Limnikus kitörés, avagy a "gyilkos bubis víz". A kameruni Nyos nevű krátertó mélyéről felszabaduló szén-dioxid 1700 (!) ember halálát okozta. Japán és német kutatók pedig pár éve a tengerfenéken, folyékony halmazállapotú szén-dioxidból álló "tóra" bukkantak .
4852 2 4 Izé
szaki77: sima szódavíz, csak túl sokat csináltak. :DD
Tádi: köszi :D
Czaboo: Akkor National Geographicot ajánlom figyelmedbe. A héten mutatták nap közben. Tehát még vagy 3 [...]
Mind a 4 komment
Az alacsony libidó depressziót okozhat!
569 0 1 Pink Izé
spider86: a nők alacsony libidója a férfiaknál is okozhat depressziót :)
Nibiru, a 12. bolygó.

A végzet bolygója? "Az 1983 óta csak a világ legnagyobb távcsöveivel megfigyelhető bolygó ma már kis házi teleszkópokkal is észlelhető. A szakértők szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz. A Vörös Bolygó a mérések szerint kb. 23-szorosa a Földnek. Számos kutató szerint a bolygó feltűnése okozta eddig a Földön a rendkívüli időjárási változásokat."

+ pdf: Nibiru, az Apokalipszis bolygója.
10550 20 196 Izé
norbertvincze: https://www.rt.com/news/339009-nibiru-planet-extinction-nasa/
izébigyó: http://ujramegujra.blog.hu/2016/02/20/minden_amit_tudni_akarsz_a_nibirurol_avagy_most_tenyleg_mindme [...]
rubigo: :)
Mind a 196 komment
Idén volt a tunguzkai-robbanás 100. évfordulója. Rengeteg volt a találgatás, hogy mi okozhatta a katasztrófát: meteor, üstökös vagy UFO? Vagy talán Tesla keze volt benne?!
8397 3 24 Izé
Stuman: Sziasztok.Na ide hozzá kell hogy szóljak. Régebben láttam a témáról sok filmet,videót.Volt i [...]
Findzs: szerintem ha tesla lett volna annak csak maradnak valamilyen tárgyi bizonyítékai (valamilyen gép [...]
dénes: lehet rosszul emlékezek, de a doom könyv is innen indul nem? vagy legalábbis megemlítik benne
Mind a 24 komment
A rákot okozó baktérium rossz leheletet okoz
246 0 0 Pink Izé
Értem én, hogy tojáslabda, de hogy kell ezt jól tartani? :)
 

 Ez a kérdés nem sokáig okozhatott gondot Kakanak, ugyanis nem kisebb rugby csapat, mint az All Blacks járt látogatóban az AC Milannál.

Videó
630 0 0 Sport Izé
Mindent a Hellinger-terápiáról - Ha a családod okozza a lelki gondjaid
257 1 0 Pink Izé
A miniszoknyás nők okozzák az impotenciát és a prosztatarákot?
591 0 3 Pink Izé
Grex: .........érdekelne melyiket vállaltad be?
Derill: mi mindent bevállalunk csak hogy miniszoknyát hordhassanak...
spider86: bátran vállalnunk kell a veszélyt nincs mese...:)
Ha tényleg ilyen hatásokat okoz a japán tej, akkor importálni kellene! ;D
5758 4 8 Izé
Maccoyi: http://www.youtube.com/watch?v=TLW-mVNNlNY
spidy: gchh ezt biztos mátrixos tehénböl fejték xd :-)))
Dawe: nálunk régen mindenki fosott a sulitejtől :S
Mind a 8 komment
Andrea Bocelli az egyik legszebb hangú kortárs tenor. Életéről pl. itt olvashattok.

Elmo pedig Elmo a Szezám utcából. Örömet okoz neki ha elszámolhat 20-ig, elmondhatja végig(!) az ábécét, vagy ha jót játszhat a szörny és mackó nemzetiségű haverjaival. Elaludni kortársaihoz hasonlóan nem annyira szeret.

És itt vannak ők ketten, ahogyan "előadják" a Bocelli előadásában világsikerré vált dalt kicsit más szöveggel. (Az eredetiben közreműködő Sarah Brightmant most csak megemlítjük, bár ennél ő is többre érdemes.)

Jó mulatást!
1191 4 2 Zene Izé
Kiscsuri: Andrea Bocelli-nek gyönyörű hangja van.Annyira kellemes, hogy nagyon :D!
szpet: Imádom Bochellit. (És Elmot is. ^^') Lehet, hogy hülyeség, de azon gondolkoztam, hogy vajon Ser [...]
A mai nappal megkezdődik a 2008/2009-es angol Premier League, ami európában talán az egyik legerősebb bajnokság. A sztárokkal teletüzdelt csapatok remélhetőleg nem okoznak majd csalódást, a labdarúgás szerelmeseinek. Négy magyar játékosa is lesz az idénynek, Gera Zoltán (Fulham),  Halmosi Péter (Hull City), Németh Krisztián (Liverpool), Fülöp Márton (Sunderland). Sok sikert nekik! :)

Addig is nézzétek meg a 2007/2008 -as szezon top 10 gólját. ;)

És a nagy kérdés...

Szerintetek ki nyeri meg az 2008/2009-es szezont?
 
265 0 5 Sport Izé
vasasdrukker: Szerintem meg az Aston Villa ;)
Balázs: a Chelsea nyeri.
Öcsi: Én sztem is a Manchester nyeri csak úgy mint az tavaly :D
Mind a 5 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az (ismét nagy levegő) élekhalok, palackfű, cigánysóska, szívkésfű, gezemice, békatarsoly, stb. stb., azaz a Pásztortáska. (Capsella bursa-pastoris)

Ehető gyógynövény, ismeretlen ismerősként gyakorlatilag mindenhol nő, a Rottenbiller utcától egészen Alsómocsoládig, ezért nem rossz befektetés saját kézzel gyűjteni egy teáravalót. Mókás, szív alakú levelei és virága nyersen is elropogtathatók, csak a kutyák, khm, jelzései okozhatnak némi fejtörést a legelés előtt. Itt is van még egy-két recept.
1832 1 15 Izé
Schabee: a szlovákok minden szeszüket fenyőből csinálják :) amúyg van fenyőméz is
Savitra: A virágevésről jut eszembe. A szüleim hoztak franciaországból ibolyaszörpöt, ibolyacukorkát [...]
hodosy: aha a papsajt az más de am finom !!
Mind a 15 komment
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8471 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment
Danny Trejo alias Machete

Akik látták a Terrorbolygót, azoknak biztosan megakadt a szeme a film előtt leadott 2,5 perces, Danny Trejo főszereplésével bemutatott filmelőzetesen, a Machete-n. Aki kicsit utánanézett, az hamarosan azt is kideríthette, hogy az egész csak kamu - egy ál-trailer.
Machete ennek ellenére rövid idő belül hihetetlen népszerűségre tett szert, és Rodriguez nem okozott csalódást a rajongóinak - megrendezi a filmet.
5707 1 23 Film Izé
kovacslacka: itt az első nem kamu előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=8Y1AbjZIrpk&feature=player_embedded
laci_: Imprisoned for armed robbery and drug offenses Ez azt jelenti, hogy fegyveres rablásért és drogv [...]
rivaul: Én már láttam pár filmbe megmető hős ként :D
Mind a 23 komment
Danny Trejo alias Machete

Akik látták a Terrorbolygót, azoknak biztosan megakadt a szeme a film előtt leadott 2,5 perces, Danny Trejo főszereplésével bemutatott filmelőzetesen, a Machete-n. Aki kicsit utánanézett, az hamarosan azt is kideríthette, hogy az egész csak kamu - egy ál-trailer.
Machete ennek ellenére rövid idő belül hihetetlen népszerűségre tett szert, és Rodriguez nem okozott csalódást a rajongóinak - megrendezi a filmet.
5717 6 24 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=_eUZ0-_6LqY
kovacslacka: itt van az első nem kamu előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=8Y1AbjZIrpk&feature=player_embed [...]
laci_: Imprisoned for armed robbery and drug offenses Ez azt jelenti, hogy fegyveres rablásért és drogv [...]
Mind a 24 komment
Véres jelenetek az ágyban... avagy mai ismeretterjesztő rovatunkban az ágyi poloska.
"Az ágyi poloska kizárólag emberi vérrel táplálkozó, jellemzően éjszakai állat, mely csak behurcolással jelenhet meg környezetünkben. Videófelvételen rögzítették, amint a rovar emberi vért vett magához az éj leple alatt."

Pár éve poloskainvázió sújtotta az ausztrál szállodákat, 15 és fél milliárd Ft-os kárt okozva. Csípése akár ilyen tüneteket is okozhat.
5464 3 19 Izé
bungle: http://index.hu/belfold/2014/09/17/kecskemeten_terjed_a_verszivo_agyi_poloska/
bungle: Ágyi poloska etetés: www.youtube.com/watch?v=W9z_LtDx5-4
izébigyó: www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1307730/Bedbugs-booming-Bloodsucker-invades-24-homes.html
Mind a 19 komment
Ne okozz csalódást a gólyának!
Egy nagyon rendben levő reklám - legalábbis szerintem.
7951 11 37 Izé
bungle: Sőt már most. Köszi a linket! :)
Maccoyi: Egy kis türelmet, szerintem legkésőbb holnap már megnézheted itt is. ;)
DaVinci: ezt a videót sajnos levették a youtube-ról :-( tudja valaki, hogy megtalálható-e ez máshol i [...]
Mind a 37 komment
Csak a kutyák számára hallható dal vezeti az új-zélandi lemeztoplistát. A Very Silent Night (Nagyon csöndes éj) karácsonykor került a piacra, és pillanatok alatt óriási népszerűségre tett szert a kutyások körében.

A célközönség kritikai visszhangja azonban nem ilyen egyértelműen pozitív: akadt olyan eb, amely a csak kutyafül számára fogható frekvencián felcsendülő muzsika hallatán veszett tombolásra gerjedt, nekiesett a kutyaslágert játszó rádiónak, és ízekre szaggatta - mesélte egy helyi állatvédő szervezet illetékese.
A rajongói tábor viszont népesebbnek tűnik: ez a hallgatóság szépen lefekszik, és békében hallgatja a számot.

A 4,99 újzélandi dollárt (alig 710 forintot) kóstáló lemez, amelynek bevételét jótékonysági célra szánják, hangszeres és vokális változatban is tartalmazza a toplistás dalt. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy melyik feldolgozás okozza a nagyobb élményt a közönségnek.
A kutyák éji dalának sikerén felbuzdulva hamarosan további kiadások látnak napvilágot: a tervek szerint az ausztrál és az amerikai házőrzők sem maradnak zene nélkül. (MTI)
3119 3 16 Izé
bandee1219: Hát, ez kb. olyan, mint a telefonokra letölthető hangok közül az, ami nem hallható. Oo (nem a [...]
Kestrell: Véleményem szerint ez egy k*rva nagy parasztvakítás. Gondoljunk csak bele. "...csak kutyafül sz [...]
Tierno: Jesszus!
Mind a 16 komment
Kicsi RC helikopter, ami egy töltéssel 20-25 percen keresztül képes zavart okozni a légtérben.
1170 0 1 Tech Izé
sai: ilyen van nekem is.. azaz nem ez a dupla rotoros.. hanem még csak 1rotoros mini rc heli!! :)
Remekbe szabott holland találmány ez, amivel széles körű derültséget okozhatunk, valamint ízléses zúzódásokat vagy töréseket szerezhetünk.
906 0 1 Tech Izé
ismeretlen: Ez olyan mint a south parkban az a kütyű csak ezt nem kell szopni. még...
DTMF rendszerű analóg telefonon jeleinek "megbolondítására" szolgáló kis szerkezet, amivel vidám pillanatokat okozhatunk.
846 0 2 Tech Izé
bungle: Miért ne lenne, ott van a felső frame-ben, utolsó gomb.
Zé: Itt miért nincs olyan gomb, hogy "Nem megy a link, jelentem"?
Billentyűzetbe integrált Skype telefon. Várhatóan valamikor októberben jelenik meg Japánban, ahol a Skype a hazai viszonyokhoz képest elterjedtebb, így a 65 dollár körülire tervezett ár, nem fog problémát okozni.
371 0 0 Tech Izé
Lefolyókba tervezett kis izé, ami megakadályozza a csőbe jutó mindenféle szőrök okozta dugulásokat.
334 1 2 Tech Izé
Srobi: Erdekes:D
ismeretlen: hát nálunk már 20 éve is volt ilyen, úgy hívják lyukas dugó
A legtöbb helyen még a HD adások vetítése is komoly problémát okoz, de a mindig is különc japánokat ez most sem érdekli. Állítólag 2015-re 33 megapixeles tévéadásokat élvezhetünk majd - állítják a japánok.
750 0 0 Tech Izé
A Rube Goldberg gép számtalan helyen feltünt már, többek között itt is. vidám pillanatokat okozva, legyen az film vagy játék. Most pedig megvásárolhatjuk a saját építőkészletünket.
939 0 0 Tech Izé
A dohányzás halált okoz! Íme a bizonyíték.
14119 20 30 Izé
csicsilla: brutàlis a kèped!XDDDDDDDD
dilidoki12: ez kur**a vó
Ficánka: Nagyon állat!!!Jó a végén a zene!
Mind a 30 komment
Amint azt az alábbi videó is tanúsítja, a túl sok tévézés súlyos mentális deformációt okozhat elsősorban a fiatalok körében, mely magatartás-zavarral, idegrendszeri elváltozásokkal és egyéb maradandó vagy végzetes következményekkel járhat.

Crazy Frog Bros
8491 1 10 Izé
bandee1219: Az eredeti is kurva szar, ez a két pöcs nem fogja velem megszerettetni, az biztos!
suvomi: ölési szint 10 :) ezek rosszabbak mint az AL kaida.
Imi: Szerintem valamit a kajájukba is rakhattak...
Mind a 10 komment
Zuma - van, aki még nem ismerné?
Vigyázat, függőséget okoz! Legalábbis én az összes ismerősömet megfertőztem anno az offline változatával. :)
23899 11 11 Game Izé
Grábor: a Zumma a számítógépes játékoknál kilométerkő volt:P ez volt az első nagy sikert arató g [...]
Gery-98-: Régi-régi-régi Nokiámon rajta volt a demoja..akkor még vlmennyire birtam....
fannieva: alig lehet abbahagyni függöje lettem:)
Mind a 11 komment
Zuma - van, aki még nem ismerné?
Vigyázat, függőséget okoz! Legalábbis én az összes ismerősömet megfertőztem anno az offline változatával. :)
19151 16 12 Izé
Defender9702: Gizus! Amikor játszol vele, jobb oldalon látsz egy nagy "download" felirítú gombot,arra click [...]
Gizus: Hogy lehet letölteni mert nekem nem megy. Segítsetek. Köszi.Gizus.
bungle: Én is felnyomtam a mobilomra. :) Mondjuk gépen azért könnyebb az irányítás...
Mind a 12 komment