REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
I Spit on Your Grave

Fiatal, jó csaj, egyedül az erdő menti házában. Betörnek hozzá, megerőszakolják, és meg akarják ölni, de ő túléli, és bosszúra szomjazik. Mily meglepő fordulatok. :)

A film története már eléggé elcsépeltnek tűnhet. Talán azért mert az is. Viszont tudnunk kell azt is, hogy ez egy '78-as film újrafeldogozása.

Több szempontból is hasonlóságot véltem felfedezni e között, és az Utolsó ház balra c. film között. Először is mindkettő remake, másodszor, itt is a vissza nyal a fagyi, esetünkben a megerőszakolt csaj.... (hoppá képzavar :) ) esete játszódik le.

Szóval akinek tetszett az említett horror annak ajánlom ezt is. Viszont nagy meglepetést ne várjon tőle senki.
1690 1 0 Film Izé
Tegnap este rendezték meg angliában a Soccer Aid 2010 elnevezésű jótékonysági focigálát, ahol Anglia hírességei és legendái, valamint a világ hírességei és legendái csaptak össze. A rendes játékidőben 2:2-es eredmény született, így következhettek a 11-es rúgások. A mindent eldöntő büntetőt nem más, mint Woody Harrelson értékesítette, így a világ most felülmúlta Angliát, de gondolom ezt senki sem bánta a végén. :)
1868 0 6 Sport Izé
Maccoyi: Ezt szedjék le... :D
Balázs: Woody az arc :B
bungle: Ha ezt is leveszik: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=104007 ;)
Mind a 6 komment
Bár nemrég hirdettünk meg egy fotópályázatot (ami még mindig tart és alig érkezett rá eddig kép, mi van, senkinek nem kell egy iPad?!?), most itt egy újabb, elsősorban azoknak, akik környezetében van háziállat: készíts házi kedvencedről (vagy egy ismerőséről, biztos van ilyen barát, szomszéd, stb.) egy fotót, amint épp Izél (na nem úgy ;)), vagyis az ize.hu-t nézi a számítógépen (látszódjon a monitoron az Izé!). A fenti képre kattintva láthatsz pár képet néhány számítógépes zseniről. ;) Persze ők nem épp az Izét nézik, de az ő gazdáik ezért nem is kaptak semmit, nálunk azonban a legjobb kép - amiről a kis házizsűrink dönt majd - nyertese  egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben könyvek és dvd-k találhatóak a Habostorta Kft. felajánlásában. A fotókat 2010 június 13., vasárnap éjfélig várjuk. Töltsétek fel valamilyen képmegosztóra és írjátok be a linket a kommentekbe! Manipulált képeket (pl. neten talált kép átszerkesztve, hogy a monitoron az ize.hu látható) nem fogadunk el, csak saját, eredeti állatkás képet! :)
5021 5 250 Izé
AsTanine: Áhh ne irigyeld, le se feküdtek...
bungle: Mindjárt lesz új post... De irigylem azt a rengeteg embert, aki fel tud kelni hajnali fél 10 elő [...]
thebeast: Van eredmény? :)
Mind a 250 komment
Üdv! Szeretném megosztani veletek, egyik kedvenc bandámat. Kicsit fura, hogy eddíg még senki se küldte be, de ami késik nem múlik. A bandáról röviden annyi, hogy Németországban alakult 1989-ben, Wolfsburg-ban. A Rammstein-t ők inspirálták arra, hogy hasonló zenét készítsenek. Nem lett akkora sikerük ebben az irányzatban, mint a Rammstein-nak. A sajátos stílusukat az ezredforduló környékén találták meg, több zenei stílust is ötvöztek. Innentől kezdve jöttek a sikereik. Híresebb számok: Fieber, Supernova, Augen Auf! - (németország zenei toplistáját nagyon sokáig vezette és bekerült a Fifa 2005 zenetárjába is),Sex hat keine macht és még sorolhatnám... Utolsó albumukat ezév márciusában adták ki, mely teljesen angol nyelvű, és sikeresebb számaik fordítását tartalmazza.Ízelítőnek pár videóklipp:

Supernova

Augen Auf!

Die Schlinge

Sandmann

Olvasnivaló
801 0 0 Zene Izé
The Hole in 3d - A lyuk 3d-ben

Ne tévesszen meg senkit a film címe. Ez nem egy pornó film. :D

Egy tökéletes kis amcsi család a kertvárosba költözik, de új házuk pincéjében van egy lezárt nagyon mély nyílás.

Gagyiságára némileg választ is kapunk az előzetesben amikor említik, hogy a small soldiers rendezőjének munkája. Úgy tűnik már a gyerekek is igényt tartanak a horror műfajra. :D

Imdb
1264 1 2 Film Izé
Madarinfluenza: Rövid leszek és gyors. Ez egy szar.
donnie81: Nektek is a lyuk a kedvenc testrésetek?:)))))))
Jonah Hex

Johan Hex (Josh Brolin) egy megégett arcú fejvadász, aki bárkit képes elkapni. Mindenki fél tőle, de ő nem fél senkitől. Az amerikai hadsereg felkeresi egy ajánlattal: ha elkapja a rettegett gazembert Quentin Turnbullt (John Malkovich) - aki egyébként a legősibb ellenfele - eltörlik az összes vérdíjat, amit a fejére tűztek ki. Ebben segítségére lesz egy gyönyörű lány, Leila (Megan Fox).

Amerikai bemutató: június 18. (magyarról még nem tudni)
1411 0 3 Film Izé
Balázs: szerintem egynek jó lesz ez, Fox kisasszonyt meg jó látni :D
Mordred: Hát igen eléggé vicces keveréke a Ghost Rider-nek, a Van Hellisng-nek és a Punisher-nek. Remél [...]
Kornadidas: Ne utáljatok de szerintem ez elég röhejes film lesz:)....ez a szám ami megy a végén viszont j [...]
Reggeli a Plútón - Breakfast on Pluto

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick Braden egy megnyerő, de rettenetesen elszánt fiatalember tetteit. Egy kis ír városban hagyják magára kisbabaként, s nagyon korán rájön, hogy más, mint a többiek. Már kisiskolás korában a lányos játékokhoz vonzódik, nevelőanyja ruháiban játszik, és sminkeli magát, ha egyedül marad. Patrick egy módon éli túl gyerekkorát: szellemes, elbűvölő viselkedésével és, hogy gyengéden visszautasít minden olyan kísérletet, mely meg szeretné változtatni őt. Tartásának és eszének köszönhetően vészeli át a nehéz életkörülményeket, s senkinek és semminek nem hagyja, hogy beleszóljon abba, amiben hisz. Az iskolapadból kikerülve Londonba megy, ahol egy transzvesztita bárban énekel. Hivatalos weblap WIKI (angol)
536 0 1 Film Izé
melcsike: ez érdekesen hangzik, meg fogokjuk nézni :)
A kutya az ember legjobb barátja (avagy a zsarukat senki sem szereti).

Azóta a kutyát szabadon engedték. :)
7774 2 32 Izé
kalpkabát: miért nem tartóztatják le? :D
RT/TURBO: Hát ha valaki képes lenne kutyát bántani verni rugdosni a szemem láttára,én sem türtőztetn [...]
hawkeye: Ember, ha azt mondod, hogy kedveled, szereted a kutyádat, az normális. Viszont amikor ideírod, [...]
Mind a 32 komment
Riki-Oh: The Story of Ricky

Két kis jelenet eme távolkeleti képregényadaptációk gyöngyszeméből. Rickyről annyit érdemes tudni, hogy egyszer köpött egyet, na abból lett Chuck Norris :P

Sztori? Főhősünk börtönbe kerül, ahol megküzd a négy algonosszal (a fenti harc során ellenfele egyre szemtelenebb lesz ;)), majd a pálya végén várja a főellenség.

Kérdezem én, miért lehet csakis úgy megölni a vámpírt vagy a vérfarkast, hogy karóaszívbe vagy ezüst golyó? Mert még senki sem próbálta bedarálni őt virslinek!!!
2097 1 1 Film Izé
Killex: kultfilm...nincs rá jobb szó:D amúgy itt van feldarabolva is akit az egész érdekel: http://www. [...]
Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen

mert "az alkohol boldoggá tesz":)
605 0 1 Zene Izé
Szergej: komázzuk. :)
She's Out of My League (Túl jó nő a csajom)


Ismeritek a 10-es pontozást? Hogyne ismernétek!! ;)

Szóval Kirk, egy 5-ös srác, biztonsági őr, és nem túl sármos, míg Molly egy 10-es csaj. Ő sikeres, gyönyörű, okos, és jó a humorérzéke. A legmeglepőbb, hogy összejön Kirkel, amit senkise ért, hogy történhetett. Még Kirk se.

Ahogy látom ez a vígjáték leginkább arra épít, hogy az átlag nézők, minél jobban bele tudják képzelni magukat a főhős karakter helyébe. Ez nem is rossz dolog, sőt. Ettől csak élvezhetőbb lesz a vígjáték. Persze csak akkor, ha vicces is lesz. Haverokkal, mindenféleképpen nézős kategória.

Imdb | Hivatalos honlap (Ahol megtudhatjátok, hogy ti hányasak vagytok. :))
1082 1 2 Film Izé
snake6: jojez .-)
tutituti: hát én ötös vagyok.:) film meg majd megnézős lesz.
Engedj be! (Lat den ratte komma in/Let the right one in)

A 12 éves Oscar Stockholm külvárosában él, magányosnak érzi magát és még az osztálytársai is terrorizálják. A fiú megismerkedik a szomszédba költözött Elivel, aki ugyanolyan magányos, mint ő maga, így hamar barátságot kötnek. Eközben a környéken több rituálisan meggyilkolt ember holttestére bukkannak, megindulnak a találgatások, de senki sem sejti,hogy ki, vagy mi állhat a gyilkosságok mögött.

Imdb
1011 2 7 Film Izé
Szosztar: Nem fikázásból de a filmben volt rá utalás, annál a résznél amikor a lány öltözött és O [...]
kovacslacka: :D A film tényleg inkább dráma, annak ellenére, hogy 1-2 trancsír rész van benne. Engem a hang [...]
Erunder: Amikor láttam a beküldöttek között és láttam hogy ki küldte be nagyon meglepődtem. Azt hitt [...]
Mind a 7 komment
Frozen

Ti szoktatok síelni? És ha igen, akkor használjátok a felvonót? Na ha ezt megnézitek, ezek után lehet, hogy nem. :)

Három barát, akik közösen mennek sítúrára, egyik este szeretnének egy késői lecsúszást. Ám a felvonó beragad, hideg van, senki se tudja, hogy felmentek, magasan vannak, így leugrani veszélyes lenne. A környéken köztudott, hogy vannak ragadozó állatok, és lent a sötétben mozog valami ami csak rájuk vár.

Szeretem az olyan filmeket amit kevés, illetve kis helyen forgatnak. Horroroknál a klausztrofób érzés keltése bevett szokás, de ez már lehet kicsit túlzás. Egy sífelvonó? Na ott tényleg nem lehet sokat mozogni. Történést se bírok sokat elképzelni. De reméljük a film készítői ebben a témában kreatívabbak voltak, mint én.

Imdb
1941 0 1 Film Izé
Blade28: Erről az jut eszembe, hogy egy zuhanyfülkéket gyártó cég beperelte a Psychót, mert a zuhanhz [...]
Fame

Ismerős lehet a film ugyanis ez az 1980-as ugyanezen a néven futott film remake-je. Na az még faja volt. Azt meg lehet nézni. Ellentétben ezzel.

Várható volt hogy a Disney táncolós éneklős izéjének lesz konkurenciája, de hogy ennyire silány lesz azt nem gondolta senki.

Egy az egybe vettek át jeleneteket a régi filmből, nem is nézve azt hogy azoknak milyen szerepük volt benne.

Ez is csak egy a sok sztár leszek már akkor is típusú filmből. Mondjuk valószínűleg egy olyan világban, ahol a szombat esti főműsoron sztárcsinálás megy, és az átlagos kamaszok legnagyobb baja, hogy ráléptek az Ipod-jára, ott erre van igény. (Kicsit nagy a kontraszt előző poszttal nem? :))

Imdb
1262 1 0 Film Izé
Figyelem, kutyával szolgált terület! :)

Benzinkutas labrador szolgál egy üzemanyagtöltő-állomásnál az Egyesült Államokban, de nem őrző-védő szolgálatban, hanem pultosként. Az eb a kúthálózat egyenpólójában feszít és még névkitűzője is van: Cody áll rajta. Codynak nagy sikere van, senkit sem bánt, a gyerekek imádják. Gazdája öt hónapja állította műszakba, és a kutas tapasztalatai alapján a kutya látványa - trikója, kitűzője - még az ideges vevőket is derűsebb kedvre hangolja.
3682 3 11 Izé
Nusihusi: Aranyos és megható:)
focuskoma: LMAO Sikerült felvisítanom az éjszaka közepén. :):):)
Jokker: "tolmács" :D:D:D Egyébként köszi a kiegészítést :)
Mind a 11 komment
23 éven át kómásként kezeltek egy lebénult beteget. Mindent hallott és felfogott, ami a környezetében zajlott.

"Üvöltöttem, de senki sem hallotta..."

Kemény: tíz esetből négyszer fordul elő, hogy azt hiszik a beteg vegetatív állapotú, pedig közben minimálisan magánál van.

Még 2 cikk az esetről: [1] [2]

Videó.
5122 3 9 Izé
néma Bob: ...ó biztos b*meg
közlegény: én azt morzézném,h. húzzanak ki minden dugót
Frankie_Wilde: azért itt az orvosokat kéne megkérdezni h a józsefvárosin vették a diplomájukat :O ??
Mind a 9 komment
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
572 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Salt

Evelyn Salt CIA-ügynököt , egy orosz fogoly, kollégái füle hallatára megvádol azzal, hogy valójában orosz kém. Ezek után egyből, elkezd akciózni, és meglép a kollégái elől. A biztonság kedvérét elváltoztatja a külsejét, hogy biztos ne ismerjék fel, ezért befesti a haját. (Valószínűleg a sötétség befelé is hatott..) :D

Hát nem valami eredeti sztori, de Jolie nénire mint pisztolyhősre, biztos megint sokan fognak gerjedni. (Merthogy a történetre, és a fordulatokra nem fog senki az tuti.)

Imdb
647 1 1 Film Izé
Erunder: Hogy ezzel mekkorát tévedtem! Olyan csavaros az egész, hogy nem lehet eldönteni a végéig, hogy [...]
A Gymkhana videókat (a legutóbbi ráadással együtt) és Ken Block-ot bizonyára senkinek nem kell külön bemutatni. A világszerte egyre népszerűbb amerikai rally-legenda legutóbb az angliai Silverstone-ban járt, ahol a Colin McRae - Dirt2 videojáték megjelenése alkalmából néhány rajongóját meg is autókáztatta az ugratóval ellátott pályán. :)
8955 7 21 Izé
bungle: http://sport.ize.hu/comments.php?post_id=3215
bungle: Igen, délelőtt vki beküldte, én meg átküldtem. :)
Maccoyi: http://www.zazzle.com/fffffffuuuuuuu_rage_coffee_mug-168769984395741150 :)
Mind a 21 komment
A Gymkhana videókat (a legutóbbi ráadással együtt) és Ken Block-ot bizonyára senkinek nem kell külön bemutatni. A világszerte egyre népszerűbb amerikai rally-legenda legutóbb az angliai Silverstone-ban járt, ahol a Colin McRae - Dirt2 videojáték megjelenése alkalmából néhány rajongóját meg is autókáztatta az ugratóval ellátott pályán. :)
10441 1 5 Sport Izé
bungle: Ok ok, nem hánytam a szemedre! :) Én se találok mostanában semmi különöset, elég erőltetett [...]
Maccoyi: Én kérek elnézést. ;D Ha hiszed, ha nem valahogy most nem találok semmit az izére. Amúgy meg [...]
bungle: Köszi. Küldhetnél már végre Te is valamit az Izére. ;)
Mind a 5 komment
A Galaktikus Birodalom megszállta San Francisco-t!
Képek - A Csillagok háborúja megelevenedik a Földön. Robotok, gépek a város utcáin.
Videók - A birodalmi harcosok nem kimélnek senkit és semmit.
A Halálcsillaggal elpusztítják az Enterprise űrhajót.
A megszállás pillanatairól is készült videóanyag.
1940 3 3 Film Izé
kasy: Ha regisztrálsz Horn oldalán akkor letöltheted az összes képet háttérnek.
Balázs: nekem ez a Golden Gate vs Romboló kép kellene háttérkép méretbe, aki tud segíteni írjon:)
Digo: Aki tud ilyeneket "rajzolni" és videóba illeszteni szóljon, szívesen együttműködnék vele egy [...]
The Invention of Lying (A hazugság feltalálása)

Egy olyan világban járunk, amely teljesen olyan mint a mienk, annyi különbséggel, hogy még soha senki nem hazudott, sőt senki sem tudja, hogy egyáltalán mi is az a hazugság. Itt mindenki igazat mond, legyen az kereskedő, ügyvéd, vagy épp politikus. Ebben a világban éli szerencsétlen kis életét Mark Bellison mígnem megesik az, ami még sosem: Frank hazudik. És innentől megindul a lavina, Frank könyörtelenül kihasználja vadiúj képességét, és azt a tényt, hogy mindenki hisz neki, hiszen rajta kívül senki sem tudja, mi az a hazugság.

Imdb
1430 0 2 Film Izé
oturw: ez a kép emlékeztet a yesman képére.. ^^
1nessa: ez tetszik ez jo film lehet:)
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
526 1 0 Film Izé
Carriers

Egy influenzavírus elszabadultával a kis csapat nekiindul, hogy eljusson egy biztonsági zónába, de az út során számos “ellenséggel” kerülnek szembe. A történetről nagyjából ennyit tudunk. Alex Pastor rendezőnek, egyetlen munkája van még, de ez ne riasszon el senkit, attól hogy nem tudja mi a dolga.

Imdb
821 1 1 Film Izé
snake6: már várom nagyon a múvit
10 kifogás, amit senki nem vesz be!
713 0 0 Pink Izé
Kacsa

A Kacsa Gépember amatőr rövidfilmje.

Azt, hogy mennyire vicces, vagy jó, azt döntse el mindenki saját maga, én nem akarok senkit se befolyásolni, de én jót mosolyogtam rajta. :)
818 0 0 Film Izé
Úgy érzem senkinek nem kell bemutatnom a Kings of Leon-t. Ez egy remek kis szám, tele érzéssel. :)
562 0 0 Zene Izé
Seress Rezső - Szomorú Vasárnap

Az öngyilkosok himnusza - így nevezték a harmincas évek végén a Szomorú vasárnap című dalt, mely az egész világot bejárta. Az a legenda járta róla, hogy valami egészen különös, mágikus hatása van. Aki meghallja, olyan mély depresszióba kerül, hogy öngyilkosságot követ el.
A dalt Seress Rezső és Jávor László írták 1935-ben, még Szomorú Vasárnap néven. Hatására kisebb öngyilkossági hullám indult (a városi legenda szerint legalább 17 esetről volt szó). A ballada később, 1941-ben Billie Holiday nyomán lett világhírű Gloomy Sunday címmel. Mint tudjuk - hasonlóan Seresshez - ő is tragikus halált halt. A dalt mind Amerikában, mind pedig Magyarországon betiltották.
Hogy e mögött a városi legenda mögött mennyi a tény és mennyi a világméretű hisztéria, avagy a show biznisz reklámfogása: kideríthetetlen. Tény, hogy az emberiség a dal születésekor, 1933-ban a gazdasági depresszió közepén és a világháború küszöbén állt.

(remélem azért nem lesz senki sem öngyilkos, még rám fognák...)
862 1 6 Zene Izé
Purple: holnapra kint lesz.
Purple: most ezért nem fogom végignézni.. küldjél, max ha egyezés van nem kerül ki....
deeprecen: Purple..légyszi mond meg hog yvan e még Szürke Állomány várólistán...ha nincs akkkor küldö [...]
Mind a 6 komment
Pathology (Boncasztal)

A történet egy fiatal gyakornokról Ted Gray-ről (Milo Ventimiglia) szól, aki patológiát tanul a Philadelphia University Hospitalnél, és egy olyan munkatársakból álló csoporttal talákozik akik egy halálos játékot játszanak: megpróbálják elkövetni a tökéletes gyilkosságot, úgy, hogy senkinek se sikerülhessen kideríteni a halál okát.

Imdb | egy picit morbidabb előzetes, mint ami a hivatalos weboldalon található itt (figyelem megtekintés kizárólag a morbid humort kedvelőknek ajánlott)
789 0 8 Film Izé
egyemaszived: faszás film.
Balázs: jah:D
Kornadidas: ahh és az a pasi....
Mind a 8 komment
Bacilusok, vírusok

Ki ne gondolt már arra, milyen vicces lenne pl. kedvesünket egy jó kis gonorreával vagy szifilisszel, vagy csak egyszerűen húsevő baktériummal meglepni. Senki? Pedig most itt a lehetőség...

(a képen az influenza)

az összes fajta

de léteznek nagyban is
484 0 2 Pink Izé
neomatsek: ez már valaminek a kapcsán volt nem? vagy csak én láttam máshol? mert arra emlékszem,h egy ily [...]
Purple: www.giantmicrobes.com :) meg volt itt még belsőszerves, csak nem találom :S
The Hangover (Másnaposok)

Képtelen elszakadni Todd Phillips a kollégiumi barátok beteg kalandjaitól, de amíg a Cool túrához és a Sulihuligánokhoz hasonló poén áradat az eredmény, senki sem fog panaszkodni. A The Hangover egy élményekben gazdag legénybúcsú utáni két nap története, ahol a háromtagú társaság megpróbálja kimosni magát a részegen összeszedet problémákból.

Nézzétek meg az előzetest a honlapon, és külön figyelmébe ajánlom mindenkinek az utolsó másodperceket, amikor Mike Tyson megmutatja, hogy még mindig érzi a ritmust. :)


Imdb
1424 1 3 Film Izé
speegy: Igen ütős poénok vannak benne.Szerintem érdemes megnézni.
Erunder: Lehet. Amikor kiraktam, akkor még ezt az időpontot lehetett olvasni.
|-=O=-|: Ezt a héten mutatják be itthon, lehet előrébb hozták? 8.4/10, Top 250: #130, nem semmi...
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
427 1 0 Film Izé
A villanyóra menetrendje

Terjed egy ilyen szöveg levélben (állítólag a Magyar Jogsegély Szolgálat ügyvédjének, Somogyi Jánosnak a cikke, amit senki nem közöl le..), .doc formátumban van.

Tényleg, nem tudja valaki, mik ezek a díjak (átviteli-rendszerirányítási díj, menetrend kiegyensúlyozási díj, AHK, stb.)?
6665 3 28 Izé
Cableguy: Ezen pár éve túl vagyunk : ezzel 2 dolgot tettek: 1. regadó megszünt, helyette regisztrációs [...]
Cableguy: icemanTOM az új autón is van regadó!!!! akkor inkább vagy marad a régi itthoni autó mert drá [...]
Cableguy: csak hogy a falból kijön van sem az egy kapitalizmusban egy vállalkozó rizikója ha veszenkegy c [...]
Mind a 28 komment
Itt a Tündi Bündi Barátok (Happy Tree Friends) összes része megtekinthető.

A Tündi Bündi Barátok (eredeti címe Happy Tree Friends) egy morbid, Flashben készült rajzfilmsorozat, a részek általában egy vagy több szereplő brutális halálával végződnek – két rész van csak, amiben senki sem hal meg: Out on a Limb, illetve Nuttin' But the Tooth. Amint a hivatalos oldalán fel van tüntetve, a sorozat „kis gyerekek és nagy babák számára nem ajánlott”.
62 internetes kis epizód és 39 hétperces nagy rész jelent meg. A sorozatnak saját játékweboldala is készült (http://htfgames.com). Bár a játékok egy része epizódokról készült (pl.: Eye Candy, Sweet Ride) normál flashjátékokból áll az egész(pl.: CubShoot1-3, aminek a lényege, hogy minél messzebbre kell ellőni Cubot).
1528 6 3 Film Izé
Balázs: nekem ez a fav :D http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=an [...]
Errtu: A legjobb rész: http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=eye [...]
Errtu: The BEST!!!
Family Force 5 - "Radiator" A srácok phoenix-iek, a punk, rock, funk és alternatív zenét keverik. 2 éve alakultak Atlantában, és ezzel újradefiniálták a rock fogalmát, a srácok délről, akik ötvözik az Outkast, Rage Against The Machine, Beastie Boys, és a White Stripes zenéjét. Senki más nem tudja úgy összehangolni az ujhullámos gitárhangzást, és a nyers groove-ot, mint ők. A zenekar 3 testvérből és 2 barátjukből áll. Solomon Olds (Soul Glow Activator) a banda énekese és gitárosa, Jacob Olds (Crouton) vokálozik és dobol, Joshua Olds (Phatty), aki Jacob ikertestvére, basszusgitározik és énekel. Nathan Currin (Nadaddy) a szintetetizátort kezeli, és Derek Mount (Chap Stique) a másik barát szintén gitáros.
651 1 0 Zene Izé
A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.
984 1 43 Pink Izé
Derill: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megtalált: Persze. Meséltek is, és utána is olvastam. Azért ha ilyen területet szúrat az ember, utánané [...]
Purple: akkor én mit szóljak, mikor az enyémet csinálták? :DD lefeküdtem meg minden, valamit alkotott [...]
Mind a 43 komment
Flash of Genius (Isteni szikra)

A film igazi történeten alapul, és egy igazi Dávid-Góliát mérkőzést mutat be, ami Robert Kerarns professzor és az amerikai autóipar között zajlott. Kearns ugyanis feltalálóként egy olyan eszközt hozott létre, amit a mai napig minden gépjárművön megtalálható: a megszakításokkal működő ablaktörlőt. Mikor a találmányát azonban nemes egyszerűséggel "ellopták", - anélkül hogy egy centet is fizettek volna neki, - a professzor nekivágott a harcnak, amit senki sem gondolt volna, hogy meg lehet nyerni: beperelte az egész amerikai autóipart...

Előzetes | Imdb
602 1 0 Film Izé
Április 23-án kerül nálunk a mozikba a Spancserek (I Love You, Man) című vígjáték. A filmben végre főszerepet kap Paul Rudd (magyar hangja: Széles Tamás), akit az utóbbi években többek közt a Felkoppintva és a Lepattintva mellékszerepében láthattunk. Rudd egy házasság előtt álló pasit alakít, aki senkit nem tud megkérni, hogy a vőfélye legyen, mivel nincsenek fiú barátai. Haverkeresés közben ismeri meg Jason Segel (magyar hangja: Nagy Ervin) figuráját, aki lazaságával felszabadítja a kissé nyársat nyelt vőlegényt.

Előzetes | Imdb
432 0 1 Film Izé
Erunder: http://blog.gepember.com/2009/05/11/spancser-filmcimek/ :D
Erről azt hiszem nem kell írnom senkinek semmit. :)

Előzetes | Imdb
212 0 0 Film Izé
Régebbi postok...