REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Ez a rúdtánc szó szerint mindent visz. ;)
13608 4 12 Izé
andorka932: mekkora lama 1 reszeges no Amugy SZEEEP a menyasszony,meg verzo orral is :D:D
Loryka: az alokohol hatasa a noi szervezetre:))hulyere van reszegedve=))nagyon szep:P
focuskoma: Hihi jó kis oldal. Érdekes módon akarják ebben is, meg az alkesz szingli csajos reklámban is r [...]
Mind a 12 komment
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Az eddig bevett szokástól ezúttal se térünk el, így összesen két hét áll olvasóink rendelkezésére, hogy a megfelelő válaszokat leadhassák nyereményjátékunkba. Ezúttal kisorsolásra kerül a ma megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 egy X360-as, dobozos példánya, amit a BSC Kft. ajánlott fel, illetve a Sony Magyarország jóvoltából egy PlayStation 3-as Ratchet & Clank: A Crack In Time, továbbá a PS3-as vonalat erősíti az EyePet szoftver, amit PlayStationEye kamerával együtt postázunk majd ki. A sor ezzel nem ért véget, ugyanis szintén a Sony jóvoltából gazdára találnak a következő PlayStation Portable címek is: Invizimals - PSP-s kamera szükséges hozzá -, Ghostbusters: The Video Game.
782 1 0 Game Izé
Grown Ups

A vígjáték öt jóbarát- és egykoron csapattársról szól, akik hosszú évekkel ifjú koruk után újra összejönnek, hogy megemlékezzenek azóta elhunyt kosárlabdaedzőjükről. Felkerekednek hát feleségeikkel és gyerekeikkel együtt, és a Függetlenség Napján (július 4.) elindulnak a hétvégi házban, ahol korábban a csapat sikereit ünnepelték együtt. Hamarosan pedig rájönnek arra is, hogy attól, hogy idősebbek lettek, még koránt sem biztos, hogy fel is nőttek…

Szerintem a szereplő gárda indításnak jó. Viszont valami frappánsabb történetet is kitalálhattak volna.

Imdb
1664 1 2 Film Izé
anon: csapaTTárs
snake6: a szereplő gárda tényleg jó
9 őszi dekortipp - lakásba
236 0 0 Pink Izé
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
627 0 0 Film Izé
Ha valaki ilyen jól táncol, az nem csoda, hogy meg szeretné ezt oszatani az egész világgal...
7393 2 25 Izé
bungle: Én is csak gyanítottam eddig. ;)))
Maccoyi: Én eddig nem is sejtettem, hogy k0valik japán. ;D
bungle: k0valik felrakta egy új táncát FunVid-re: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view [...]
Mind a 25 komment
Did You Hear About the Morgans?

Morganék elváltak, és nem szívesen töltik együtt az időt. Ám egy gyilkosságnak lesznek a szemtanúi, ezért bekerülnek az FBI tanúvédelmi programjába, és elküldik őket az isten háta mögé. Helyzetkomikumokra, és társadalmi különbségekre épülő poénokra számíthatunk, meg persze arra, hogy morgenék újra összejönnek.

Nem sok esélye lesz a filmnek a befutásra ugyanis az Avatar-al egy időpontban jön ki.

Imdb
712 1 4 Film Izé
Yoko234: Bocs, igazad van, nem tudom, miért tudtam január közepét. Ettől függetlenül tartom magam ahho [...]
Erunder: December 18-án mutatják be mindkettőt.
Yoko234: Egyrészt az Avatarral nem egy időpontban jön ki (Avatar - dec közepe, Morgans - január közepe) [...]
Mind a 4 komment
A norvég Maradona!? :)
830 0 5 Sport Izé
Maccoyi: Maradona: http://www.youtube.com/watch?v=-rW-lK9F6TU ;)
Maccoyi: Én nem. :D
pepeti: Én is :D
Mind a 5 komment
JÁTÉKOK.hu nyereményjáték - Az eddig bevett szokástól ezúttal se térünk el, így összesen két hét áll olvasóink rendelkezésére, hogy a megfelelő válaszokat leadhassák nyereményjátékunkba. Ezúttal kisorsolásra kerül a ma megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 egy X360-as, dobozos példánya, amit a BSC Kft. ajánlott fel, illetve a Sony Magyarország jóvoltából egy PlayStation 3-as Ratchet & Clank: A Crack In Time, továbbá a PS3-as vonalat erősíti az EyePet szoftver, amit PlayStationEye kamerával együtt postázunk majd ki. A sor ezzel nem ért véget, ugyanis szintén a Sony jóvoltából gazdára találnak a következő PlayStation Portable címek is: Invizimals - PSP-s kamera szükséges hozzá -, Ghostbusters: The Video Game.
2127 1 1 Izé
Laretta: Ratchet and Clank Crack in Time - nagyon karaj játék (már készül a folytatása) :)
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
748 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
573 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Marihuánás memóriazavar ellen ösztrogén?
275 0 0 Pink Izé
7 tipp az összeköltözés buktatói ellen!
335 0 1 Pink Izé
Purple: miért írja úgy a cikk, mintha életükben először látnák a párjukat törölközőben? :D vag [...]
Megérkezett a böngészőből indítható Wolfeinstein 3D!
4819 4 2 Game Izé
nagydee: az első farkas, aki doomozni tudott :)
te.sas!: nem Einstein, hanem wolfENstein, de mindegy. =)
Tegnap épphogy lezárult nyereményjátékunk, mi máris meghirdettük következő akciónkat, ami az őszi felhozatal legjobbjai közül sorakoztat fel címeket. Forza Motorsport 3, Uncharted 2, Dragon Age, FIFA 10, AION.
609 0 0 Tech Izé
Pixies - Wave Of Mutilation

Az alternatív zene egyik alapműve!

A szám az 1989-es Doolittle albumról való, a második Pixies albumról, amit még 2 további követett, míg nem a 90-es évek közepén -a Pixies csúcsán- be nem jelentette Black Francis -a frontember- a csapat feloszlását.
Az elmúlt években újra öszeáltak koncertezni, és már az új albumot is megszellőztette Francis bácsi! :P
695 1 0 Zene Izé
"Raktár állott, most áruhalom..."

Hasonló "dominó effektet" már láthattunk itt.
14412 5 17 Izé
toth_pityu: Hát ez nagyon nagy! Nálunk is kinézetre ilyen polcok vannak, csak az strapabíróbb! Nálunk 1 s [...]
serci: a főnök biztos kibírta röhögés nélkül!!
Bubba: Jóárasított? :-D Valószínűleg a másik típusú irányvezérléshez szokott, marha nehéz át [...]
Mind a 17 komment
Bud Spencer tegnap ünnepelte 80. születésnapját. Ennek örömére az Index összeszedte a legjobb filmjeit, melyekre szavazhattok is.
1088 3 7 Film Izé
pepeti: Csak a puffin adhat erőt :)
Maccoyi: És azért emlékezzünk meg Bujtor Istvánról is aki, huszonhétszer kölcsönözte a hangját az [...]
imruska: isten éltesse az öreget...sok szép perccel , órával örvendeztetett meg!
Mind a 7 komment
Prezi 

Ígéretesnek tűnő magyar fejlesztés, ami a legnagyobb nemzetközi cégek érdeklődését is felkeltette. Szakítva a szokásos lineáris diavetítéssel, a különböző részek közötti összefüggéseket is könnyedén bemutathatjuk, mivel egyetlen nagy vászonra kell dolgozni.
3181 5 16 Izé
bungle: gabor2 küldte: URL: http://www.nlcafe.hu/ezvan/20151028/ciganytelep-bagazs-prezi-onkentes/ Szöveg: [...]
bungle: Kb. 2 hetes hír. http://index.hu/tech/2014/03/01/barack_obama_fogadta_a_prezi_vezeret/ Tehát ha va [...]
norbertvincze: Obama megtapsoltatja a Prezit, azt a világsikerű prezentációs szoftvert (ami jobb, mint a Micros [...]
Mind a 16 komment
Pan's Labyrinth
(El Laberinto del Fauno)

Mit talál a kislány a ház mögött? Mesebeli labirintust! :)

Három Oscar- és számtalan más neves díj nyertese, spanyolul érdemes nézni, a nyelv, a zene, a környezet együtt magával ragadó! Guillermo del Toro rendezésében.

(Imdb)
982 1 6 Film Izé
Purple: félőset nem úgy értem, mint pl a horroroknál. én az alízon is féltem :DD mármint a mesén. [...]
csicsilla: nem olyan félős,tegnap néztem meg 4. alkalommal.nagyon szép és érdekes...van benne egy rész a [...]
1nessa: Huu micsoda film lehet.:) Es meg nem is hallottam rola:O Na mind1 ami kesik nem mulik:)
Mind a 6 komment
Mai napi tényfeltáró postunkban: a Kinder tojás őse, a Matrioska-tyúk tojás! :)
5947 2 54 Izé
te.sas!: Akkor jó. :) igazából elég fáradt poén... :D meg így leírva nem is az igazi. A hangsúlyon v [...]
Mr.T.: Enyém az utolsó szóóó, nyenyenyenye :D
Purple: akkor minek reagálsz? :D hányadszor hagyod már abba a vitát? :)
Mind a 54 komment
Terminál - The terminal (2004)

Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.
A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében.
De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.

IMDB | Trailer
475 3 4 Film Izé
Öcsi: "krákóziá" én nekem is az egyik kedvencem
Purple: imáádoom :)
mentone: Nagyon jó film mindenkinek ajánlom!
Mind a 4 komment
Vészeld át a hűvös napokat a budmillal! Az idei őszi/téli újdonságok széles kínálatában fellelhetőek a természetes alapanyagokból készült, mindennapi viseletre, a szabadidő kényelmes eltöltéséhez ajánlott termékek. A budmil sportolásra is alkalmas termékeinek speciális tulajdonságai biztosítják a még kényelmesebb viseletet, visszafogottabbak, alapanyaguk követik a funkcionalitást. Frissítsd fel ruhatáradat a budmil kínálatából! Ruházati termékeken felül széles táska választékból választhatod ki az öltözethez illő darabokat. Bízunk benne, hogy az idei kollekciónk elnyeri tetszéseteket, és bizalmatokra továbbra is számíthatunk.
1518 1 3 Izé
AVIREX: alkudni szabad? :D
Valerius: kimaradt egy "is"
Valerius: ez itt a reklám helye. és még nem jó...
 A nemsokára érkező Assassin's Creed 2-höz készített előzményfilm első része.

Assasin's Creed 2 - Lineage:
A Lineage egy négyrészes minisorozat, amely a játék előzményeit hivatott bemutatni.
1476-ban, Firenzében járunk. Giovanni Auditore (a játék főhőse, Ezio apja), egy bérgyilkos megpróbál megakadályozni egy összesküvést Lorenzo Medici egyik szövetségese ellen. A következő nyomozás során Milánóba utazik, ahol megpróbálja megakadályozni a lehető legrosszabb dolog bekövetkeztét.

A folytatások:
Part 2, Part 3, Part 4 - Ending
806 1 6 Film Izé
kasy: Most már az egész elérhető.
kasy: Az első résznek ez a promója tetszik nekem nagyon: http://www.youtube.com/watch?v=8Z9SrVWHp7w
Bazsaj: Valószínű hetente lesz 1 rész, mert a játék megjelenéséig így le tudják adni az összeset. [...]
Mind a 6 komment
Nyűgdíjas kalandok. ;)
10727 6 7 Izé
Schabee: hát ez faxa volt :D
Nusihusi: A legjobb a nagyi, aki lebontja a focikaputXD
superxaba: én buszrólleszálló lazacsávót bírom 0:32-nél...
Mind a 7 komment
Nagy őszi falevél-teszt! Csak válaszd ki a neked leginkább tetsző őszi falevelet, és megtudod, mit takar!
620 1 1 Pink Izé
szűzirónia: hát..izé..
4 gyönyörű, őszi asztaldekoráció
341 0 0 Pink Izé
Rosszul kezdődött a hétfő az irodában? Vannak ezzel így mások is. ;)
12805 16 31 Izé
bungle: A börtönőrök élete sem egyszerű. ;) http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vi [...]
Schabee: ez jó volt :D főleg a bagós :)
winben: hehe a végén nagyon aranyos volt... szétnézett, és belerúgott mégegyet... Egyébként megfig [...]
Mind a 31 komment
Az 1956-os év eseményeit feldolgozó magyar akciófilmek.

Némileg a témánál maradva: szexjelenetek '56-ból .
585 1 0 Film Izé
Az őslakó - The Man from Earth


John Oldman történelemprofesszor váratlanul bejelenti, hogy otthagyja az egyetemet. A meglepett kollégák felkeresik az otthonában, hogy nyomást gyakoroljanak rá, adjon magyarázatot a történtekre. Mindenki megdöbben, amikor kiderül, hogy mi a visszavonulás valódi indoka. Oldman professzor ugyanis azt állítja, hogy valójában halhatatlan, és tíz évnél tovább nem tartózkodhat egy helyen anélkül, hogy kiderüljön a titka. A kollégák persze képtelenségnek tartják az egészet, ám sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudják a hallottakat. A barátságos összejövetel drámai fordulatot vesz.

IMDB | Trailer
782 4 6 Film Izé
Forgi: Tipikus példája az alacsony költségvetéssel készülő filmeknek, MÉGIS szenzációsan jó! Cs [...]
macsek: és hogyan lehet letölteni afilmet
pepeti: Ezt meg fogom nézni, köszi az ajánlást.
Mind a 6 komment
35 évnyi gyűjtés gyümölcse - és a szüret. :D
11344 6 34 Izé
Mr.T.: :DDDDDDDD
Purple: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..................................
Nusihusi: Ez marha durvaXD Az összes bögre eltört:P
Mind a 34 komment
Tegnap épphogy lezárult nyereményjátékunk, mi máris meghirdettük következő akciónkat, ami az őszi felhozatal legjobbjai közül sorakoztat fel címeket. Forza Motorsport 3, Uncharted 2, Dragon Age, FIFA 10, AION.
1064 0 1 Game Izé
ssee: xboxon már jáccottam vele nagyon jó de hasonlít valamihez
Őszi csináld magad tippek - otthonra!
711 0 0 Pink Izé
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
631 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
8 trendi szín őszre - a lakásodba!
224 0 1 Pink Izé
szűzirónia: VAn?
Sorority Row

Újabb tini horror, teli csini kolis csajokkal. Húúúú! Ez most nem vicc, a sztori tök olyan mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című “remekműé".

Öt egyetemista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza. Mindenki esküvel fogadja meg, hogy örökre hallgatni fog az esetről, de az ígéretet könnyebb megtenni, mint betartani. A diplomaosztó után egy titokzatos alak kezd el rájuk vadászni. Mindenki veszélyben van, aki a titkot ismeri…

Annyit még azért megemlítenék, hogy a film készítőitől, nem volt túl okos húzás, hogy ennyi videót tettek közzé, a nyitó jelenet, meg az összes halál. Aki izgulni is akar majd a moziban az óvatosan böngésszen.

Imdb
1063 8 0 Film Izé
Bandslam

A tinédzserkorú Will Burtonnak a zene a mindene. Amikor az anyja, Karen munkát kap New Jersey-ben, az amúgy is nehezen beilleszkedő Willnek a következő évét egy új iskolában kell megkezdenie. Végül egy hozzá hasonló kívülállóval, a csendes Sammel köt barátságot. Aztán egy másik lány, Charlotte hatására elindul az iskolai Bandslam-ben, a zenei bajnokságban.

Jaj istenem!! Hát állítólag tényleg jó zenék lesznek benne (amikbe az oldalon bele is hallgathattok), de itt ki is fújt az összes pozitívum. Ez a történet, meg ez a zene a gimiben téma, ezzel a Vanessa Hudgens-el már nagyon idegesít. Tudjátok ő az a kis csaj a High School Musical-ből. Lisa Kudrow-t meg fáj ilyen filmben látni, ő többet érdemel ennél.


Imdb
780 0 2 Film Izé
yvaine: sajnos igaz h ilyen filmek is vannak :(
snake6: NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Bazi nagy csajhoroszkóp - őszre
874 1 6 Pink Izé
1nessa: Mi ez a girls aloud postkep??xD Am eleg erdekes...erogen zonam az ha masszirozzak a vadlimat... Szte [...]
Sissi: A dinnye nekem nem andalító, inkább üdítő. A narancsvirágot tényleg szeretem, na az andalít [...]
CRaPtRaSH: sose ennék nyusziiit :(
Mind a 6 komment
Nagy alakmustra - gyümölcsmódra
212 0 0 Pink Izé
A játék lezárult. Íme a nyertesek, akiket  e-mailben értesítettünk:

- pottyondyp
- zuzi
- Conscripter

-------------------------------------------------------------------------

Szeretnél nyerni 2 jegyet a szombati Paul van Dyk bulira?

Küldd el a jatek@ha.hu címre a 4 magyar fellépő nevét, akik Paul mellett játszani fognak a bulin. Ne feledd az izé user nevedet sem odaírni, mert csak regisztrált izé tagok nyerhetnek!

Összesen 3x2 jegy kerül kisorsolásra.


A játék kedd (10.20) 9.00-ig tart, a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.

Jó játékot!
1080 1 15 Izé
Erunder: Hatalmas buli volt. A Harder Better Faster Stronger és a Home (kétszer is) iszonyat nagyot ütött [...]
Erunder: 22:00 - 24:00 KÜHL 24:00 - 01:00 POLEPOSITION 01:00 - 04:00 PAUL VAN DYK 04:00 - 05:00 HOTX 05:00 - [...]
Erunder: Végre 24.-e :) Este buli. :D Mondjuk Hot X-re és STERBINSZKY-re nem vagyok igazán kíváncsi, de [...]
Mind a 15 komment
Régebbi postok...