REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Szente Vajk musical énekessel beszélgettünk az élet nagy dolgairól: a sorsról, a a zenéről, a barátságról, a kudarcról. Nézzük, mi jut eszébe a művésznek a következő szavakról.
267 0 0 Zene Izé
Gloria Balsam - Fluffy

Szép szerelmes dal egy gyönyörű hangú énekestől (azt is mondhatnám, hogy hangja balzsam a fülnek). Ajánlom a lemezét, igazán profi alkotás!
2750 0 27 Izé
rubigo: ez nem a nő az alien sorozatból?
Phinix: Megkönnyeztem... köszönöm ;)
Kampec: ez gyönyörű volt -.- alig vérzett a fülem tőle "D
Mind a 27 komment
Jewel már 17 éves korában elkezdett dalokat írni és ezzel a jó szokásával mind a mai napig nem hagyott fel, nagy szerencsénkre. Sajátos zenéje sokszínű gyökerekre nyúlik vissza a pop, folk, blues, country és a rock ‘n’ roll műfaján belül. Dalainak nemes egyszerűsége, spiritualitása egyszerűen varázslatos. Bátran ajánlom mindenkinek!
„Ha most fedeznének fel, azt hiszem country énekesként lennék leszerződtetve. Mint énekes-zeneszerző mondhatom, hogy ódivatú vagyok: szeretem, ha a dalaimnak van eleje, közepe és vége. Olyan amilyet a country rádiókban hallhattok.-” Jewel Kilcher
2475 3 0 Zene Izé
Nhimnek, azaz a Félóra zenekar énekes/gitárosának egyik legjobb száma. Ha érdekel a többi videója is, akkor a youtube profilján nézz szét, a Félóra zenéit pedig itt hallgathatod meg. Érdemes rájuk keresned, ha szereted az alternatív zenét! ;) /Rasszista, fikázós kommenteket ne!/
412 0 1 Zene Izé
MVS: Nekem tetszik
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God

Twilight of the Thunder God a címe az Amon Amarth 7. albumának. Pontos megjelenési dátum: szeptember 22.(hétfő)

A lemez érdekessége amellett hogy, egy igen ígéretesnek tűnő speciális kiadásban (bonusz CD+DVD) is elérhető lesz, még híres zenészek is tiszteletüket teszik rajta egy-egy nótában. Nevezetesen L.G. Petrov, az Entombed énekese a Guardians Of Asgaardban, a Childreon of Bodom gitárosa, Roope Latvala egy szóló erejéig a Twilight Of The Thunder Godban, és az Apocalyptica egész tagsága a Live For The Killben.

Késő ősszel a zenekar csatlakozik az Unholy Alliance III nevezetű turnéhoz, melyen a Mastodon, a Trivium és a Slayer társaságában zúzzák le Európa egy részét, hozzánk legközelebb Bécset, november 16-án.
446 0 7 Zene Izé
Balázs: ennyi:DDDD
Cromex: Igen, viszont én azt hittem, hogy paganról beszélünk. Amon témához a slipknot fájdalmad nem n [...]
Balázs: jó, tudom volt Apocalyptica meg Metallica is, de nekem a nagy fájdalmam a Slipknot hiány meg a Tr [...]
Mind a 7 komment
Nightrage - Scathing

Az együttest két görög srác hozta létre még 2000-ben, majd gondoltak egyet, és áttették székhelyüket a dallamos death metal hazájába, Svédországba. Sikerült az énekesi posztra megszerezniük Thomas "Tompa" Lindberg-et, az egykori At the Gates vokalistáját, így nyitva állt előttük a világ.

Gloomy Daydreams

The Tremor
240 0 2 Zene Izé
Cromex: + de nem rossz :)
Cromex: Egyszerű metalcore-nak tűnik.
Sarah McLeod az ausztrál rockcsapat, a The Superjesus volt frontembere. Az énekesnő az ausztrál zenei színtér egyik legismertebb női alakja, legfőképp egyedi és lelkes színpadi alakításairól híres. Tavaly robbant be a He Doesn't Love You-val,most itt a legújabb száma a White Horse.
 
865 1 0 Zene Izé
A sokszoros Grammy-díjas dalszerző-zongorista-énekes, John Legend Stereo című száma.
321 0 0 Zene Izé
A barbadosi Rihanna átállt a sötét oldalra :]...Legalábbis a klippje elég sötétre sikeredett. A Disturbia az énekesnő 3. albumán, a Good Girl Gone Bad-en található.

Eddigi legnagyobb sikerei:

Umbrella

Shut up and drive

Don't stop the music

Hate that I love You

Take a bow
413 1 4 Zene Izé
koocos: Gondolom ismeritek: Kívánságműsor a rádióban: BKVsoknak szeretném küldeni Rihannától a Sh [...]
Bakeyoo: Nekem sem tetszik! :S A Don't stop the music-ra viszont hatalmasakat partyztam! :D
Purple: ezt most hallottam, naggyon szar:DD mit csinál rihanna az esőben? ELÁ-zik :DDD
Mind a 4 komment
Serart - Narina

Serj Tankian, a System Of A Down énekese, és Arto Tunçboyacıyan avant-garde folk zenész szellemi közössége.
722 1 1 Zene Izé
cimpi: Nagyon kellemes szép zene minden tiszteletem Serj Tankian-é,ebben a világban nem feledkezik meg h [...]
Egy népszerű dal a papagájok közt. ;)
4850 0 9 Izé
punyukli: hát az első sírtam a röhögéstől!!! íjájóóó húúúúúúúúúúúú XD XD XD
Bakeyoo: Édesek!
robag: de joooo:).. nekem is volt papigájom de belekötött a Blikk miko megette:S:)
Mind a 9 komment
Puscifer - Momma Sed

A Puscifer Maynard James Keenan (Tool/Perfect Circle énekes) szólóprojektje, mely egyenlőre mindössze egyetlen lemezt jelentet meg a beszédes "V is for Vagina" címmel.
Web
a postkép
229 0 1 Zene Izé
Chino: és milyen jó kis lemez lett. amibe Maynard benne van az csak jó zene lehet... ennyi
A Marcy Playground első albumát 1997-ben dobta a piacra. Az albumról készült (és maxin is kiadott) Sex and Candy video hozta meg a sikert, és ez a szám miatt válhatott ismerté, és közkedvelté amerikában. Az öreg kontinensen -legfőképp kelet-európában - nem érintette meg az embereket a zenéjük, vagy nem volt lehetőségük az embereknek, hogy felfedezzék legalább ezt az egy remek számot, mivel a zenei adókon nem gyakran volt látható a videóklip.(köszönhető a közizlésnek...)
A VH1 a számot a 100 legjobb 90-es évekbeli listáján a 73. helyre sorolta, ami szép teljesítmény tekintve, hogy a 90-es évek annak is legfőképp az első fele igen termékeny volt kiváló zenék terén (Pearl Jam, Tool, Deftones, Korn, Metallica, Cypress Hill, Soundgarden, Alice in Chains...)

Az együttes nevét John Wozinak énekes egykori iskolájáról kapta, legalábbis a "Marcy" részét. Az együttes 1996-tól aktív.
Az 1997-es első albumukat 2 követte 1999-ben majd 2004-ben.
Említésre méltó még, hogy a Jay és Néma Bob visszavág című mesterműnek filmznei albumán a MP egyik száma is megtalálható ( The Devil's Song)
338 0 0 Zene Izé
Within Temptation - Somewhere

A Within Temptation egy holland együttes. A csapatot 1996-ban alapította Sharon den Adel énekesnő, és a gitáros Rober Westerholt. Zenéjüket sokan leginkább gothic metalként lehet bekategorizálni, bár Sharon den Adel egy interjúban szimfonikus rocknak nevezte az együttes zenei irányát.

A Somewhere c. szám az együttes The Silent Force c. albumán található meg.
488 2 0 Zene Izé
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
406 0 0 Zene Izé
S.O.D.(Stormtroopers Of Death) - Speak English Or Die

A S.O.D. (Stormtroopers Of Death) eredetileg csak poénnak indult. Az Anthrax 3 alapító tagja, Scott Ian gitáros, Dan Lilker basszusgitáros és Charlie Benante eredetileg azért hozták létre, hogy megvalósíthassák azokat az ötleteiket, amiket az Anthrax-szal , és főleg Joey Belladonna énekessel nem lehetett. Énekesnek bevették Billy Milano-t, a banda roadját, és az Anthrax legendás "Spreading The Disease" lemezfelvételének szüneteiben 3 nap alatt rögzítették első lemezüket, a Speak English Or Die-t.

Pussy Whipped

Kill Yourself

Fist Banging Mania
320 0 0 Zene Izé
Egyszer megkérdezték Cserháti Zsuzsát, hogy mi a véleménye a kortárs, sztárolt amerikai énekesnőkről. Két nevet említett, akiket szerinte minden látszat és felszínes sallang mellett is "gyönyörűség hallgatni", mert ők "tudnak énekelni".

A nem saját dalát, de azt talán a legszebben előadó hölgy a képről érhető el, az ABC-sorrendben második énekesnő legismertebb dala pedig itt hallgatható meg. Fiatalon és normálisan pedig itt és itt hallhatók-láthatók.

"A tehetséges embereket kicsinálják, ugye?" című rovat második részét láthattuk, ezúttal még jobb énekesnőkkel.
487 1 0 Zene Izé
Cesare Bonizzi testvér 15 évvel ezelőtt ellátogatott egy Metallica koncertre, ami olyan hatással volt rá, hogy a 62 éves olasz kapucinus szerzetes most egy heavy metal bandában énekel. :)
A Fratello Metallo (Metál Testvér) nevű zenekar most jelentette meg 2. albumát és a Gods of Metal fesztiválon is felléptek olyan együttesekkel, mint az Iron Maidennel.

5040 4 24 Izé
kotta: Ezt meg csak most hallottam (bár biztos régi, de nekem még új volt és tetszik): A Biblia arra t [...]
kotta: Most hájjal kenegetnek... :DDD De komolyan. Jólesik, h valaki elfogadja h vannak előítéletei. N [...]
joceszko: Ebben teljesen igazad van de ugye be kell látnod hogy elvileg ők isten szolgái szóval ha valakin [...]
Mind a 24 komment
Egy énekesnő fénykorában: Britney Spears - Lucky

Volt egyszer egy szép hangú, tehetséges lány. Jó helyen született ahhoz, hogy világsztár legyen belőle, olyan, akinek mindenhol ismerik a nevét. Rossz helyen született ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott felnőtt nő legyen belőle, olyan, akinek (nagy cs-vel) családja van és emellett sikeres előadó is lehet. Talán a neveltetése, talán saját maga korlátai miatt, de nem lett, nem tudott gátlástalanul csak a sikerre építő műember lenni, mint a pályatárs . Viszont a lehetőség még az ő számára is adott.



(a többi dalból pedig mindenki válassza ki a neki tetszőt, vagy csak simán röhögjön/borzongjon/utálkozzzon és hallgasson szebb zenéket ;-) )
525 0 5 Zene Izé
CRaPtRaSH: :]
kotta: cupp!
kotta: (mit agyaltam, mire eszembe jutott milyen link volt még itt...:D) Szóval: "...műember lenni,mint [...]
Mind a 5 komment
Darkness Dynamite - Save The Cheerleader

A Darkness Dynamite egy 2006-os keltezésű párizsi underground zenekar, amit Eddie, mint énekes hívott életre, hogy új vért pumpáljanak a párizsi színtér életébe. Jelszavuk ma már kicsit unalmasnak tűnő (brutal) death metal és hardcore keverék, a már megszokott klisékkel, de Eddie mind amellett, hogy valami ultrasúlyos zenei br00talizálást akart hasonlóan a nagyokhoz; okosan, a könnyebb befogadhatóság érdekében némi melódiával is megfűszerezte azt.

Brand New Day

Evil Dead

 

 
276 0 1 Zene Izé
winkytct: save the cheerleader, save the world!
Five Finger Death Punch - The Bleeding

Five Finger Death Punch egy újabb ígéretes amerikai banda. A Devildriver-nél valamivel szelídebb, de még így is súlyos és aggresszív, groove-os thrash-t játszó Los Angelesi- zenekart egy magyar srác, Báthory Zoltán alapította 2005-ben. Hozzá csatlakozott Ivan Moody, a Motograter énekese, két egykori W.A.S.P zenész, Darrell Roberts gitáros és Jeremy Spencer dobos, valamint Matt Snell basszer az Anubis Rising/Deadsett zenekarokból.

Never Enough
403 1 0 Zene Izé
Deftones - Hole In The Earth
stílusok: Nu Metal, Progresszív Metal, Progresszív
alapítva: Amerikai Egyesült Államok, 1988
A tagok:
Chino Moreno - énekes
Stephen Carpenter - gitár
Abe Cunningham - dobok
Chi Cheng - basszer
Frank Delgado - billentyű
Szerintem a világ legjobbjai a maguk stílusában.
280 2 1 Zene Izé
Chino: remélem jönnek még Magyarországra. a pecsás koncerten nem tudtam ott lenni financiális okokbó [...]
Origin - Finite

A zenekart 1997 nyarán alapította Jeremy Turner(gitár),és Paul Ryan(ének/gitár).Kicsivel később csatlakozott hozzájuk Clint Appelhanz(basszusgitár),és a dobfenomén John Longstreth.Ezek után már csak egy énekes hiányzott,és Mark Manning személyében meg is találták

Zajlik

Wrath Of Vishnu

Ubiquitous

Reciprocal
189 1 0 Zene Izé
Buju Banton - Driver A

Buju Banton (született Mark Anthony Myrie 1972) Jamaicai dancehall, ragga és reggae énekes-producer.

MÉG infó

Nothing (feat. Ghost, East Coast, Mr. Vegas, New Kidz, Assassin, Mitch, Mr. Lex)

Mighty Dread

Boom Bye Bye

(sajnos azokat a számokat, amiket szertettem volna még, nem találtam...: ( )

Respect!
 

(u.i.: ezt én is a metal-ba raktam megszokásból : D )
678 1 1 Zene Izé
Balázs: Oh what a mighty dread :D nagy zene:) ugye milyen szar a megszokás?! xD
AC/DC - Let there be rock
A legendás énekessel, Bon Scottal (R.I.P.)


Poén klippel (Angus fejét érdemes figyelni)
304 2 0 Zene Izé
A két londoni magyarból, egy japán énekesnőből és egy nepáli-skót dobosból verbuválódott eszement formáció, eszement zenével: Agaskodo Teliverek-Gay Hussar
További infó
316 1 1 Zene Izé
kotta: Háát...:DDD Első gondolatom: aki kimegy és Londonban él egy ideig, az unalmában mind meleg les [...]
Almora - Candle In The Night

Szöveg

Az Almora 2001-ben kezdte pályafutását Isztambulban. Zenéjük egészen érdekes, a 6 tagú metálegyüttes fuvolás-hegedűs folkos power metalált játszik opera énekesekkel karöltve.

Zajlik
265 0 0 Zene Izé
Ismert énekesek tőlük távol álló kategóriában alakítanak. :)
303 1 1 Zene Izé
koocos: Nah ez durva :D
The Ting Tings - That's Not My Name

A brit zenei újságírók által összeállított lista első ötösében három indie zenekar is helyet kapott. A kéttagú, egy lány énekes-gitárosból és egy fiú dobosból álló The Ting Tings-t afféle inverz White Stripesnak is nevezhetnénk, bár a két zenekar stílusa azért jócskán különbözik. A 2006-ban alakult manchesteri Ting Tings saját bevallása szerint garázs-popot játszik, első kislemezük That's Not My Name címmel egy helyi kiadónál jelent meg 2007-ben, ám hamarosan az ismert BBC lemezlovas, Steve Lamacq playlistjén landolt. Első koncertjüket is ebben az évben adták, majd a júniusi Glastonbury fesztiválon egy emlékezetes koncerttel hívták fel magukra a figyelmet.
343 0 0 Zene Izé
God's Lonely Man - Őszinte Érzés
Egy veszprémi-zirci 6 tagú banda (2 énekes, 2 gitáros, dob+basszus) metál zenét csinál jól...
Az első demójuk 2003-ban ("Skizofrén") jelent meg, ezt követte egy 3 számos EP "Egyedül" címmel. Műfajilag besorolni őket a metálon belül nem igazán tudtam... maradjunk a jóféle magyar metal kategóriánál...



Myspace
Lemezkritika (Passzió.hu)
257 0 2 Zene Izé
közlegény: Van egy hasonló című film is (trailer): http://www.youtube.com/watch?v=x45zUUoV5wI
xcsokix: Zsír én kb 1 éve voltam Csornán ott játszottak jól küldik!!!:D
Na ilyen az a PWNED! ;)
15330 2 39 Izé
Athelas: Na jó, most csak azért hogy tisztázzuk: pwned: megsemmisítő fölénnyel legyőz/megszivat. Ang [...]
spidy: hát vidiket nagamrol meg képeket minden szir szart :-))
Fabian: Rég nem nevettem ekkorát :D Köszi :D
Mind a 39 komment


WENDIGO - Thousand Voices


" A WENDIGO 2003 végén alakult a nagy szakmai elismerést kiváltó Stonehenge és Da Capo tagjaiból. A zenekar célja már induláskor az volt, hogy kombinálja a közérthető, modern metal elemeit az elődök zenei világának igényességével, és több stílus elemeinek felhasználásával egy egyéni hangzást hozzon létre. "

Egy igazán tehetséges magyar metál együttes. Az énekes, azaz BZ a GameStar-t olvasóknak ismerős arc lehet. Valamint itt a MySpace oldaluk , ahol több számuk is megtalálható.
275 1 6 Zene Izé
Shantey: ha jól rémlik anno ők is indultak jelöltként eurovíziós dalfesztre csak a "magyarock" Rúzsá [...]
bungle: Hehe, BZ volt az énekesünk még a Five Seasons meg Serenity bandákban. :)
xD: Az egy másik történet, hogy a koncert 2 órát késett. Szóval úgyse maradtam volna le róluk s [...]
Mind a 6 komment
Yankovic honlapja
 

Szerintem az egyik legjobb parodista, és egészen jól utánozza az eredeti énekeseket. Találjátok ki, hogy kiket parodizál ki!

Még van egy rakat klippje, nézzétek meg, feltéve ha érdekel:



Weird Al Yankovic - Fat
Weird Al Yankovic-Eat It
Weird Al Yankovic - Like a surgeon
Weird Al Yankovic - Smells Like Nirvana
 
385 3 4 Zene Izé
indiego: Ja bocs:D Mindenhova kattintottam csak oda nem. :P
Purple: necsiii :O akkor katt a képre :DD
indiego: Nekem az Amish Paradise a kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=GsfVw9xxoNY
Mind a 4 komment
Desmond Dekker & the Aces - Israelites

Jamaicai ska és reggae énekes és szövegíró. Bob Marley híressé válása előtt Dekker volt az egyik legismertebb jamaikai zenész.
404 0 0 Zene Izé
Dir En Grey - Schwein No Isu

A Dir en grey a japán visual együttesek sorába tartozik, és mint olyan, eléggé behatározhatatlan stílusú zenét játszik. Teljesen normális indies együttesként kezdték a '90es években. Első albumuk, a Gauze már hatalmas sikereket ért el keverve a hagyományos visual stílust igen zúzós zenékkel. És itt mutatkozott meg legjobban az énekes, Kyo mindenre képes hangja: sivalkodás, mániákus nevetés és egyéb hangok kiadásával kultusszá vált személye a rajongók közt. Első hallásra Marilyn Manson, Slipknot és a Murderdolls hangzásvilágába sorolhatók, melyek biztosan hatottak rájuk, de ők többek ennél. Valahogy sajátosan sokkolják a közönséget, a felsoroltaknál sokkal színvonalasabban. Dalaik és Kyo dalszövegei depressziósak, sokkolóak és nagyon perverzek, de helyenként igen líraiak, szóval nem igen egyoldalúak. Kinézetükben is nagyon alkalmazkodnak az aktuális dal stílusához, így itt is sok arcot mutatnak.
364 0 4 Zene Izé
Ganja Master: jó az csak szar... : DXD
Balázs: nem rút, csak titokzatos xD de am az énekes itt is nagy isten mint a NIN be csak a NIN meg szar xD [...]
Ganja Master: szal aztmondod ez ilyen progresszív japán karatéjozós depimetál? és még úgy is néznek ki? : [...]
Mind a 4 komment
To-Mera - Blood

Hivatalos oldaluk.

Az énekes lány magyar, milyen kicsi a világ!
452 2 5 Zene Izé
Vándorholló: Asztaaa komolyan magyar????? :O Ez nagyon komoly. És nagyon jóóó :)
MStipee: Hijnye ez jóféle, kicsit Neuraxis utóérzésem van, keverve egy kis Theatre of Tragedy-s hangzás [...]
RokkantTroll: Ahha. Utánanéztem. Az énekesnő Kiss Julie a Without Face-ből. Azért volt ismerős az arca meg [...]
Mind a 5 komment
Kézi-Chopin - Ha eljön a Csend
A Kézi-Chopint 1983-ban alakította Budapesten Legát Tibor énekes szövegíró. Kezdetben iskolai rendezvényeken léptek fel, majd az akkoriban ismét virágkorát élő klubmozgalom egyik meghatározó zenekarává váltak nyers zenéjük és politikai szövegeik miatt. E kezdeti periódus 1985-ben zárult le, amikor a Kézi-Chopin Kassák Klubbéli koncertjét a rendőrség márciusban betiltotta. Az eseményről - jellemző módon - csupán a los angelesi SPEX magazin emlékezett meg. A második periódus 1986-tól datálható, amikor csatlakozott a zenekarhoz Tóth László gitáros-zeneszerző, s általa ígényesebb zenét kezdett játszani az együttes. A szövegek árnyaltabbá váltak, így a rendőrség sem tudott kifogást találni. Ettől függetlenül a zenekar publikálási lehetőségei nem változtak, bár úgymond "tűrt" kategóriába került, lemezt nem adhattak ki. 1988-ban Legát kilépett a zenekarból. Az újjáalakulásra 1990-ig kellett várni, de a koncepció akkorra teljesen átalakult. Gitárcentrikus zene,ironikus-tragikomikus szövegek jellemezték az akkori műsort, ami 1991-ben kazettán jelent meg az Utolsó Magyar Playboy címmel a Fekete Lyuk Kiadó gondozásában.
316 1 2 Zene Izé
Laci: Sajnos "The page cannot be found", de itt van egy kétkezi Chopin: http://www.youtube.com/watch?v=ZN [...]
Errtu: Mivel ez is mp3, ezért itt a link, ha le akarod tölteni: http://droid242.extra.hu/other/kezi_chopi [...]
Bad Religion - Sorrow
Mert a koncerten is volt... Élete legjobb koncertjéről maradt le az, aki nem jött el! (Én ott voltam. :D)

Greg Graffin, az énekes adja elő a Sorrow-t egy szál gitárral az ölében.
308 3 5 Zene Izé
calipunkszabus: köszi..elévgre 5 év a művészetin..:D:P
Daron: grat hozzá:) jóó lett
calipunkszabus: egyemismeg, milyen aranyos!:D bezzeg az én időmben!:D (a rajzot én csináltam...de tényleg)
Mind a 5 komment
Charlotte Perelli - Hero

A gyönyörű svéd énekesnő a 2008-as Euróvíziós Dalverseny 2. elődöntőjében 2. helyen végzett, de végül csak 15. lett ezzel a dallal.
Hallgassátok meg! Nekem tetszett.
664 1 1 Zene Izé
Móni: A dal nagyon szép, szeretem, viszont az énekesnőt azért nem nevezném gyönyörűnek, főleg, ha [...]
Dj Bobo - Shadows on the Night

DJ BoBo, eredeti nevén René Baumann (Kölliken, 1968. január 5. - ) svájci énekes, dalszövegíró, táncos és zenei producer.

Pár slágere:
Dj Bobo- Let the dream come true
Dj Bobo - Respect yourself

DJ Bobo - Everybody
Dj Bobo - Love Is All Around
DJ BoBo - Take Control

DJ BoBo - Keep On Dancing
DJ Bobo - Where Is Your Love
362 1 4 Zene Izé
CRaPtRaSH: én még most is .... :D éss? ciki? nem ciki,mert felvállalom :D
calipunkszabus: nha most ki az, aki nem vallja be, hogy erre tombolt kiskorában?!..
Purple: http://www.youtube.com/watch?v=UrFhni1fjds&feature=related :DDDD csivávvá :D
Mind a 4 komment
Régebbi postok...