REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Morning Glory

Ha esetleg ismerős lenne a szöveg a poszterről, akkor te minden bizonnyal szereted az angol rock zenét. Ugyanis ez egy Oasis album címe. Hogy ennek mi köze lehet a filmhez, még nem sikerült rájönnöm. Akinek leesne, vagy bármi infója van, nyugodtan ossza meg velünk, és ne hagyjon engem emiatt álmatlanul forgolódni.

A történet egy tv stúdió körül forog. Miután Becky Fullert kirúgják előző állásából, egy olyan csatornánál helyezkedik el, aminek iszonyatosan siralmas a nézettsége. Itt ismét producerként dolgozik, és egy híres bemondóval (Harrison Ford) akarja megmenteni a helyzetet. A két bemondó rühelli egymást, Becky pedig beleszeret egy munkatársába. Konfliktusok adódnak, a megoldásra meg várunk.
795 0 0 Film Izé
Hangya-halálspirál avagy a kollektív viselkedés buktatói Egy érdekes jelenség, amely a búcsújáró lepkék hernyói és bizonyos rajokban élő halfajok mellett a vándorhangyáknál figyelhető meg, amikor is a fő rajtól kommunikációs zavarok miatt leszakadó kisebb (vagy olykor nagyobb) csoport tagjai mind egyszerre kezdenek el egy adott irányba mozogni, és akár napokig is elköröznek így, míg a végkimerülésben el nem pusztulnak, hacsak persze egy-két egyednek nem sikerül kiszabadítania magát a kollektív tudat béklyóiból (amely mindegyik dolgozó fejében azt visszhangozza: „mindig csak kövesd az előtted lévőt”), megtörvén ezzel a „halálspirált”...

További videók itt és itt.
10456 6 26 Izé
7sleeper: http://www.youtube.com/watch?v=2bYlbzhtUMM
bungle: Ants in my scanner: http://vimeo.com/13703448
kukulkan: Ha esetleg nagyobb felbontásban tudnál feltölteni még ilyet, akkor érdekelne... ;)
Mind a 26 komment
"PAINT UP! RÁADÁS" A júniusi döntőt követően, közkívánatra újra levetítik a világ első virtuális épületfestő versenyének pályamunkáit és a világhírű profik bemutatófilmjét!   HELYSZÍN: Budavári Palota, Hunyadi udvar (az Oroszlános kútnál), Magyar Nemzeti Galéria „B” épület homlokzata   IDŐPONT: 2010. szeptember 22. (szerda), 20.00-22.00 óráig   PROGRAM   1000 nm vetített felület, épületmozgató animációk, lenyűgöző látvány, világörökségi környezet, egyedi alkalom.     ÚJRATÖLTVE: a látogatók még egyszer megnézhetik a Múzeumok Éjszakáján, a verseny döntőjében vetített 12 legjobb alkotást, és a +8-as kategóriába jutott filmeket.   EXTRA ADAG: újra látható lesz az a kuriózumnak számító, óriás felbontású 3D animáció, amit a műfaj nemzetközi hírű képviselői, Bordos László Zsolt, Kovács Ivó és Vicsek Viktor készítettek. (Bordos és Kovács nevével a nagyközönség korábban a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített óriás felbontású 3D animáció kapcsán találkozhatott.)   RÁADÁS: az eseményen levetítik azt a további 12, döntőbe nem jutott pályaművet is, amit még saját alkotóik sem láthattak az adott architektúrán.   Ha már látta, azért, ha még nem, azért, de ezt nem szabad kihagyni! A szervezők a rendezvényre mindenkit szeretettel várnak! BELÉPŐDÍJ NINCS!
719 1 0 Art Izé
A csajok kedvencei: kopasz, nagydarab tetovált állatok!

Ezeket már külön tenyésztik erre a célra!
16023 4 15 Izé
Zsottika: vagy Triádok :)
szaki77: Szerintem mind tévedtek, ezek Jakuza malacok, és csak a jól megérdemelt pihenésüket töltik. : [...]
te.sas!: milyen csalódott vagy.. mást vártál? ;)
Mind a 15 komment
"Hé, adod vissza a kajámat!"
6187 1 11 Izé
xhepe: Mekkora varnyúúú!!!!:oOOOO
nellcsy: Én is... :D
TomFace: Galambfélének néztem XD
Mind a 11 komment
Heartbreaker

Ha úgy találod, hogy egy ismerősöd, barátod, vagy családtagod egy gyökérrel jár, akkor fel kell bérelned Alexet és nővérét, akik  párkapcsolatokat szakítanak meg. A munka jellege miatt ki is alakítottak két szabályt: 1: Boldog párt nem szabad elszakítani! 2: Munkában nincs szerelem!
Miután felbérli őket egy kőkazdag muksó, hogy szakítsák szét a lányát és leendő férjét, kiderül, hogy azok boldog párkapcsolatban élnek. Viszont őket jobban érdekli a pénz, mint az emberek boldogsága, így az első szabály el is lett felejtve. A másodikat pedig Alex felejti el, mikor pár napot együtt tölt a gyönyörű lánnyal.

Rengeteg lehetőség van ebben a filmben, romantikusnak tökéletes a felvezetése, a vígjátékként pedig szintén sok helyzet komikum lehetőség adódik, reméljük ki is használják őket, és a történet sem lesz túl csöpögős.
1737 0 2 Film Izé
Erunder: Majdnem, csak fordítva.
VaCaK_Effect: A ,,Spanom Csaja" c. film nem ugyan erről szólt?
Véres harc és labdajáték egyben, ez a Fight Football League.

Hivatalos honlap
1192 0 0 Sport Izé
Massa átadta Alonsonak a győzelmet?!

A Ferrari 2002 után, újra csapatutasítást adott pilótáinak a végső sorrend kimeneteléről.
1128 0 2 Sport Izé
RockerBandy: Igazából ez minden csapatnál jelen van. Az egyetlen hülye a főnök volt, aki így szólt rá Ma [...]
Tooni: Várjunk már. Ha már világos volt verseny előtt is a pontállás fennforgása, miért kellett r [...]
A legújabb ötlet: A szingliadó

Fizessen adót minden 24 év feletti, akinek nincs gyereke...
6961 3 226 Izé
Errtu: Újra előkerült a téma: http://vastagbor.blog.hu/2010/09/20/nincs_gyereked_fizess
Purple: beteg állat.....
izébigyó: Tegnapra eljutott a Naplóba is a téma (kicsit mintha elaludtak volna): http://tv2.hu/naplo/video/a [...]
Mind a 226 komment
"Orbán-kalkulátor" - nézd meg, hogy mennyit keresel majd az egykulcsos adó teljes bevezetése után.
19573 4 97 Izé
bloodking: 2011 Januártól ha nem tévedek.
El Diablo: Asztaqrva.... Ez már frankó? Mikortól?
szaki77: Szerintem elsőre a pazarló állami és önkormányzati intézményeket és beruházásokat kellene [...]
Mind a 97 komment
Nanny McPhee and the Big Bang

A csoda dada szerepében Emma Thompson-t láthatjuk, ha a neve nem mondana semmit elárulom, hogy ő írta még a Büszkeség, és balítélet című filmet is. Bizony, és ő volt az előző részben is a dada. Ez számomra ugyan akkora talány, mint Robert Rodrigez munkássága.

Ennek a sztorijáról se érdemes sokat írni. Bajban a család, mert a papa háborúzik, anya meg nem bír a kölkökkel, mert azok feszt civakodnak. Jön a dada, varázsolgat, nevelget, és minden jóra fordul. Persze lesz benne könnyeztető rész is. Hiszen adottak hozzá a cuki sanyarú sorsú kölkök.

Vidd el rá a tiedet is. Hátha utána jobban megbecsül téged. A filmre viszont te ne ülj be, addig inkább igyál meg egy sört.
730 1 1 Film Izé
Ófi: nem nagy durranás ez a film.Kb mary poppins koppintás.
Döntsd el Te, mennyit ér Neked a szoftver!

Maguk sem gondolták volna, mennyire népszerű lesz független játékkészítők kezdeményezése, akik keresztülhúzva a 80$-os árcímkét akár 1 centért letölthetővé tették három platformon (Windows, Linux, Macintosh) is elérhető játékaik csomagját. A beírt összeg céljáról is dönthetsz: akár jótékonysági alapítványoknak is fel lehet ajánlani részében vagy egészében. Míg egyesek számára a pohár félig üres, és azon morognak, hogy 25%-a a letöltőknek 1$-t sem adott, mások örvendetesnek tartják a fejleményeket.

Mondd meg: Te mennyit adnál?
6194 3 6 Izé
bagszi: A goo-t ismerem, a lugaru meg tetszik, csak azt a nyomi farkast nem tudom leverni:S
olaf: én már több játékot is megvettem, de többnyire csak olyanokat, amik független fejlesztők mun [...]
BullFrog: Amíg a játékfejlesztőket olyan gépezetek fizetik mint az Activision, és amíg a FEJLESZTŐ a t [...]
Mind a 6 komment
Vikings: Journey to New Worlds

A Skandináviából származó vikingek korának kezdete pontosan meghatározható: az első nagy visszhangot kiváltó támadás a lindisfarne-i kolostor ellen, 793. június 8-án történt. A végét már nem lehet egy adott eseményhez kötni, de nagyjából egybeesett a kereszténység felvételének lezárultával, a 11. század végén. Az e két időpont között eltelt három évszázadban a viking harcosok rettegésben tartották egész Nyugat- és Dél-Európát, meghódították Anglia és Írország nagy részét, Normandiában megalapították a hercegséget, a mai Oroszország területén pedig a rusz államot. Elfoglalták Izlandot, felfedezték és gyarmatosították Grönlandot, és egy rövid időre letelepedtek Észak-Amerikában. (részlet a wikiről)
A 40 perces dokumentumfilm négy részletben megnézhető a youtube-on. Angolul nem tudók nagy hátrányban.
Második részlet / Harmadik részlet / Negyedik részlet
750 0 0 Film Izé
Elvis biciklusfutárok hátizsákjain járja be Budapestet! A képeimet megtekinthetitek a fővárosi forgalomban elsuhanó Hajtás Pajtás futárok hátán. Ha látjátok őket, integessetek!

Elvis viszont maradna Magyarországon, de a te segítségedre számít, hogy eligazodjon a városban. Adjál neki tippeket, hogy hova lenne érdemes ellátogatnia. Aztán persze készülne egy-egy újabb kép az adott helyszínen. SZAVAZZ ezen az oldalon.

Elvis képekből képeslapok és poszterek is készültek, amiket országosan terejsztünk könyvesboltokban, hipermarketekben és írószer boltokban. Online is tudsz rendelni ha a galéria menüpontra kattintasz.
712 0 0 Art Izé
Kiderült, hogy a szurikáta macs valójában Csizmás Kandúr! ;)
7294 10 16 Izé
nellcsy: A kis cicc állati ahogy felbukkan... :D
Nusihusi: Ez a macska állat!XD Akárcsak a postkép és a postszöveg:)
Sziszo: El Candúró :)
Mind a 16 komment
"A pincészet zászlósbora, az EjaculatioPraecox cuvée. Ez a bor titkos recept alapján készült, ám annyit lehet tudni róla, hogy a savgerincet biztosító cabernet sauvignon, a testet adó merlot, a robusztusságért felelős ősmagyar turán és a színt adó portugieser is szerepel benne. Illatában a dohány, a csokoládé és barna humusz vegyül, a pohár oldalára rárajzolt templomablak pedig azt sugallja, hogy az extrakttartalom kemény, testes bort a majd nekünk."

Az ehhez hasonló mondatok ihlették meg a Borkóstolási  Bullshit Generator-t. :D
5881 8 13 Izé
Baba: Ez nagyonnagy :))) "légies fahéj záptojásosság"
clownessa: Köszönöm! :D Amúgy itt a boros poszt: http://modoros.blog.hu/2010/03/27/olvasoi_rovat_a_modoros [...]
Purple: hát ez kegyetlen :DDDDD vízipipa tesztek is ilyenek :D tök jó blogokat linkelsz amúgy XD
Mind a 13 komment
Adódik a kérdés: miért nem pánikol emberünk a hajón?
17360 5 9 Izé
Revanor: Szerintem azért, mert csak addig ér a víz.
Nusihusi: Talán azért, mert be van rúgva és nem veszi észre a veszélytXD
Purple: mert van egy másik hajó, amiről fotózzák :D
Mind a 9 komment
The Switch

Aniston egy egyedülálló nőt alakít a filmben, aki spermadonor segítségével szeretne teherbe esni, amit legjobb barátja – aki persze titkon szerelmes belé – hevesen ellenez. Aztán egy részeg bulin hogy, hogy nem a tökéletes donor spermája helyére a neurotikus jó barát spermája kerül...

Már az előzetesen is jókat lehet röhögni, és van egy sejtésem, hogy a film még jó sok poént rejteget. Rengeteg poén lehetőség adódik, egy ilyen helyzetből.

Imdb
1122 0 5 Film Izé
kasy: Gondolom online mozizni akarna, a nagy gúglizásban meg itt kötött ki.
Erunder: Lehetőleg nyitott szemmel. :D Mégis ezt hogy érted, milyen választ vársz?
homine: hogy kell nézni a filmet??????,
Mind a 5 komment
Cicák akik hasonlítanak Hitlerre.
8345 5 2 Izé
CRaPtRaSH: http://ajanlo.plt.hu/galeria/9346/9346_IMG_2326_n.JPG ő a mi kis házihitlerünk :D
Zoldszakall: egy ismerősömnek is volt (nyugodjék békében) egy ilyen kaliberű macskája, mit ad Isten, "Dolf [...]
"Lepkézésből" ötös. :)
1394 0 3 Sport Izé
likol: Nem TE:)DD ...vagy mégis?:PPP
Maccoyi: Ki ez a tökös gyerek a profilképeden? :D
likol: Jajj de kis ügyeske!:D
Igazatok van! Meg kell adóztatni a webkamerát!
5292 3 20 Izé
1nessa: Errol a macskas jut eszembe:DD
Pinky: Tibi bepisilt?(:
themasterhealer: :))))) Mac-al van. Annak vannak ilyen effektjei a PhotoBooth alkalmazasban. A PhotoBooth az az opera [...]
Mind a 20 komment
Férfigyűlölet - egy létező betegség

Ez nem csak egy szakításra adott reakció, hanem, komoly lelki betegség is lehet. A neve androfóbia, magyarul pedig hogy irtózás a férfiaktól.
452 0 0 Pink Izé
Andi már nevet is adott a Benkő-babának!
689 0 0 Pink Izé
Úgy látszik, hogy a Bayern-nél már-már hagyomány lesz az edzés közbeni adok-kapok. :)
773 0 2 Sport Izé
Maccoyi: Miért mondod már... ;D
Balázs: robben az öncélú kutya ismét bizonyította rátermettségét :)
Veséjét adta fiáért
304 0 0 Pink Izé
Offline YouTube - Ado Jahic és Comenius Röthlisberger rajzai
4311 1 5 Izé
te.sas!: a dramatic chipmunkot már jó régen rajzolhatta, mert akkor még csak 220 ezer volt a nézettsége [...]
indiego: Túl sok szabadidejük van.
szigi: A vicces az, hogy köztük van a mi Stohl Andrásunk, ahogy éppen "sörözik".... :D
Mind a 5 komment
Dollhouse (A felejtés ára)

A Dollhouse egy olyan cég ami emberek agyát törli ki azért, hogy új személyiséget tápláshassanak beléjük a megrendelők kénye kedvére. Akik általában barátnőt, szexrabszolgát, tolvajt, vagy gyikost kérnek. A fő konfliktus abból adódik, hogy a "babák" elkezdenek emlékezni. A másik, hogy a szervezet jellegénél fogva nem igazán legális, ezért az FBI nyomoz utána.

Sajnos a sorozat nem ütött akkorát, mint amekkorát elvártak tőle. Illetve amit a készítőjétől, a sorozatok nagy mesterétől vártak. Viszont szerintem még így is a mostanában futó, illetve épp most szünetelő sci-fi sorozatok közt megállja a helyét. Igazán különleges történettel állunk szembe, és a színészi játékok is (amiket egyébként a történet meg is követel egyes karakterektől) tökéletesek.

Eddig két évad futott le, és már a sorozat törlése is tervben van, de az RTL Klub még csak most kezdi vetíteni. Január 4-étől késő esténként nézhetitek is. Én személy szerint inkább gépen feliratosan. A FOX mentő kampányáról a magyar oldalon többet is olvashattok.


Imdb | Wiki | Magyar oldal
614 1 1 Film Izé
Erunder: Hozzá tenném még hogy van egy pilot amit sehol sem vetítettek le, így az RTL Klub se fogja. Ha [...]
Na anyukám... most már tuti nem tévedünk el!
4587 0 17 Autó Izé
Szetya: HEHE! :) Scott válaszolt (nagy lóbetűkkel volt írva). ;) Hello! I hope you like my car! No, the [...]
Szetya: Há' nem bírtam ki írtam a tulajnak. Kíváncsian várom mit válaszol. :) (Szerintem kamu hír/hi [...]
Gyurci: de ha rámész a linkre ott van hogy : "Érdekes eladó autó" :)
Mind a 17 komment
Na anyukám... most már tuti nem tévedünk el!
4744 2 17 Izé
Szetya: HEHE! :) Scott válaszolt (nagy lóbetűkkel volt írva). ;) Hello! I hope you like my car! No, the [...]
Szetya: Há' nem bírtam ki írtam a tulajnak. Kíváncsian várom mit válaszol. :) (Szerintem kamu hír/hi [...]
Gyurci: de ha rámész a linkre ott van hogy : "Érdekes eladó autó" :)
Mind a 17 komment
A London Knights hokicsapat akciójában megdőlt a "Dobj egy macit! " világrekordja, ugyanis december 4-én nem kevesebb, mint 8232 maci repült be a pályára, gondolom a rászoruló gyerekek nem kis örömére. :)
798 1 0 Sport Izé
Néhány érdekes állati örökbefogadás. :)
3505 3 6 Izé
bungle: http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_temak/allatbarat/14469/kutya_szoptatta_kiscicak
Savannah: Akkor ez nem is olyan meglepő!:)) De amúgy nagyon aranyosak a malackák a tigrismintás rucijukban [...]
bungle: A tigrist egy sertés szoptatta 4 hónapig, így nem igazán furcsa, hogy nem bántja a kismalacokat [...]
Mind a 6 komment
Egy figyelemre méltó kezdeményezés az Arsenal futballcsapat közreműködésével. :)
460 0 0 Sport Izé
Fredrik Thordendal, a Meshuggah gitárosa, 1997-ben Sol Niger Within néven szólóalbumot adott ki, többek között olyan vendégzenészekkel, mint a Mats-Morgan duó vagy Tomas Haake, a Meshuggah dobosa, aki az albumon meglepő módon nem dobol, hanem vokálozik! A Sol Niger Within nem egy szokványos hallgatnivaló a maga jazz-metal stílusával és a dalok szerkezetével, amely előrevetítí a Meshuggah Catch 33 nevű albumát  A linkelt videón egy kis ízelítőt láthatunk-hallhatunk az albumról, medley formájában.
802 2 3 Zene Izé
vandk: szerintem sok közös motívum van. szvsz a sol niger within a szerkezete miatt (is) hasonlít a cat [...]
vbled: azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan is kapcsolódik a c33-hoz, a kettő nagyon távol áll e [...]
dabrony: duuurvaaa..............(:
Das Experiment - A Kísérlet

A történet alapja egy megtörtént esemény: 1971-ben, Stanfordban laboratóriumi körülmények közt szimuláltak egy börtönt, hogy meg tudják figyelni az emberi viselkedést az adott helyzetben. A főszerepben Moritz Bleibtreu tehetséges német színész, a többi filmjét is ajánlom nektek!

Imdb | Port

Az forgatókönyv alapjául szolgáló esemény: Wiki
A remake előkészületei már folyamatban vannak.
1449 3 18 Film Izé
kasy: Szerintem azért akkor gas nem lesz... ;)
go-free: najó, kicsit ittam, jegesest meg drönk.... bocsi! ;)
go-free: mmint kasynak :P
Mind a 18 komment
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
572 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Fűrész 6 (Saw VI) [a kép fanposzter]

Premier: 2009. október 22.
(Magyarországon nem játszák a mozik besorolása miatt, köszönhető az 5 helyetti 25%-os kultúrális adónak)

rendező: Kevin Greutert
forgatókönyvíró: Marcus Dunstan, Patrick Melton
zeneszerző: Charlie Clouser
operatőr: David A. Armstrong
producer: Mark Burg
vágó: Andrew Coutts

szereplő(k):
Tobin Bell (Jigsaw/John Kramer)
Shawnee Smith (Amanda Young)
Costas Mandylor (Mark Hoffman)
Betsy Russell (Jill Tuck)
Peter Outerbridge (William Easton)
Mark Rolston (Dan Erickson)
Larissa Gomes (Emily)
Tanedra Howard (Simone)

A történet középpontjában Hoffman felügyelő áll, aki Strahm ügynök kiiktatásával immár kizárólagos örököse Jigsaw szellemiségének és találmányainak. Balszerencséjére az FBI egyre közelebb kerül hozzá a nyomozások során, így egy újabb játékot kell mozgásba lendítenie – egy olyat, amivel végre mindenki megértheti Jigsaw tervének nagyszerűségét…

Hivatalos website
812 4 5 Film Izé
CRaPtRaSH: na most néztem meg (már másfél hete leszedtem,de most volt rá idő) és jobb, mint amire szám [...]
Toffy: nekem tetszett ez a rész is.... és moziban akaroooooooom :D nem az igazi mozi felvételt nézni eg [...]
kasy: Bizony ezzel nagyon egyet értek!
Mind a 5 komment
The Expendables

Sylvester Stallone legújabb filmje már a  castingjával is hihetetlen nagy port kavart, gyakorlatilag emberenként újjonghattuk végig a teljes szereplőcsapat kiválogatását. Ha valaki nem értené miért, annak itt a felsorolás: Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Steve Austin, Curtis Jackson  – szinte az összes magára valamit is adó akcióhős szerepelni fog benne.

A sztoriról egyenlőre csak nyomokban lehet tudni: egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor megbuktatására verbuválódik össze. Az akciófilmek szerelmeseinek kötelező darab lesz!

IMDB


1920 1 5 Film Izé
Tooni: Oscar-gyanús alkotás, a "Túl a bajtársiasságon" rendezőjétől, világsztárok főszereplésé [...]
kovacslacka: Marha jó. A film sztárjai egy "mit kell tudni róluk" táblázatban: http://www.empireonline.com/f [...]
kovacslacka: képek: http://movies.sky.com/gallery-the-expendables
Mind a 5 komment
Adózene
2395 4 4 Izé
Turmion Kätilöt: A japánok legalább érdekes/furcsa és humoros módon betegek... DE EZ ?!?!?!? Ez k**vára beteg [...]
Fireblade1000: Erre a postra most mit mondjak??? passz
Purple: :DDD
Mind a 4 komment
Bungee Jumping ugrásnak indult, toronyugrás lett a vége.

Mivel a vízbe érkezés előtt az utolsó kombinációból nem túl szépen jött ki, így csak 9,5 pontot adok. :)
1097 0 0 Sport Izé
AdóManó színre lép

APEH-mese a felnövő generációnak. Igen, ilyen is van. Csak, hogy már kis korukban tudják a gyerekek, hol a helyük :)

„Ha híd épül, az a jó,
Nincsen más, mint az adó,
Egy aranyból ragyogó,
Ettől boldog a manó.”
2601 5 12 Izé
depi01: AdóManó dala : http://www.youtube.com/watch?v=yISjmKN0qIk
Schabee: jó kis PR
Nusihusi: :) Jópofa:) A gyerekek majd mind az APEH-be akarnak dolgozni:D
Mind a 12 komment
Régebbi postok...