REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Tippek, hogyan győzd le a lámpalázat
861 0 3 Pink Izé
eváj: Köszönöm szépen!!! :-)))
orsyka_001: Sok sikert, biztos jó lesz:)
eváj: Épp csütörtökön fogok beszédet mondani kb 300ember előtt, de egyáltalán nem izgulok! Sőt a [...]
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
427 1 0 Film Izé
Hysterical Psycho

Ez a film a Tribeca filmfesztiválon bukkant fel, a "Moonlake Series Horror Stories," első darabja ként. Dan Fogler-nek ezúttal egy röhejes horrort sikerült alkotnia, mely mégis valamiféleképpen művészibb, értékesebb és kiemelkedik az eddigi művek közül ebben a műfajban (horror -vígjáték).


Imdb | Előzetes
646 0 2 Film Izé
Jokker: Elméletileg mostmár jó.
regetonio: 1st-röl tudtok valamit?
 Arash ft. Helena - Pure Love

 

Az iráni, de Svédországban élő Arash új klipje a Pure Love, és igen, jól látjátok, Budapesten forgatták;) =) A klipben a gyönyörű Maria Puglia szerepel, Miss World 2006 és Miss Earth, de nem ő énekli. 
1692 3 0 Zene Izé
Az osztály (Entre les murs)

Párizs egyik külvárosi iskolájában dolgozik Francois Marin osztályfőnök, akinek nincs könnyű dolga. A diákok többsége itt bevándorló, nehezen kezelhetőek, és a legtöbben a francia nyelvet sem beszélik anyanyelvi szinten. Francois azonban lelkiismeretes, szakmáját és feladatait kihívásnak tekintő tanár.


Hazai bemutató:2009. április 23.

A film angol nyelvű honlapja itt.

Imdb | angol feliratos előzetes
463 1 2 Film Izé
l3azsi: Na, ilyet próbálna meg valaki csinálni a mi bevándorlóinkkal, azonnal lerasszistáznák, meg pe [...]
Apokalipsz István: Ez ám a roppant "eredeti" téma... :/ További részletek itt : http://zskategoria.blog.hu/2009/0 [...]
Focilabda USB hub
456 0 1 Tech Izé
tomi77: NO COMMENT!
A "hálivúdi" filmekben, sorozatokban Ámérika legtöbbször csodás hely, mesebeli házakkal, drága kocsikkal és fényűző életet élő boldog emberekkel.

Néhány kép az Egyesült Államok sokkal valódibb arcáról.
9949 0 33 Art Izé
nyehőce: Senki nem írta, hogy ez az általános képe, de ilyen arca is van, ezt kár lenne tagadni. És ha [...]
Goldike: ez akkora hülyeség... ez kb. olyan, mintha Budapestet a 8. kerületből kiragadott képekkel akarn [...]
Noki: Hát igen gyerekek. Ez a tipikus US. Gettó! Amúgy nekem kapásból a Fallout 3. jutott eszembe! :D [...]
Mind a 33 komment
A "hálivúdi" filmekben, sorozatokban Ámérika legtöbbször csodás hely, mesebeli házakkal, drága kocsikkal és fényűző életet élő boldog emberekkel.

Néhány kép az Egyesült Államok sokkal valódibb arcáról.
10776 7 33 Izé
nyehőce: Senki nem írta, hogy ez az általános képe, de ilyen arca is van, ezt kár lenne tagadni. És ha [...]
Goldike: ez akkora hülyeség... ez kb. olyan, mintha Budapestet a 8. kerületből kiragadott képekkel akarn [...]
Noki: Hát igen gyerekek. Ez a tipikus US. Gettó! Amúgy nekem kapásból a Fallout 3. jutott eszembe! :D [...]
Mind a 33 komment
Punnany Massif - Telik

2 karizmatikus MC (Wolfie és RendbenMan) és 2 biztoskezű DJ (Stikka és Zsiga) zenei zsonglőrmutatványa, fülbemászó, de mégis ütős alapokra rappelt csípős, de inteligens szövegek, élő hangszerek és gyönyörű melódiák, na és az echte pécsi hangulat: ez a Punnany. A 'Körkórkép' album underground sikere után megérett az idő a szélesebb tömegek meghódítására.
 

Az első klipp a 2009-ben megjelenő LP-ről.

myspace.com/punnanymassif

myspace.com/kompanyrec
©2009 - Kompanyrecords 

Dir.: Kompanyrec
Cut+Shot: e357.hu
726 2 1 Zene Izé
snake6: 1xűen TETSZIK+GRAT!!!!!!!
More Than a Game

A szupersztár LeBron James, amerikai profi kosárlabdázó (NBA) életéről készült film.

Előzetes | Imdb
773 1 0 Film Izé
Extrem - Love

Egy másik nagyon jó szám szintén román előadótól.
1348 0 0 Zene Izé
Harpers Island

A Harper's Island egy újonnan indult sorozat az amerikai CBS csatornán. A története hasonlít Agatha Christie, a Tíz kicsi néger c. könyvéhez. Sokak számára a Lost-hoz is hasonlítható,ugyanis a történet középpontjában egy sziget áll, melyet nem lehet (?) ill. nehéz elhagyni. Azonban ez kevésbé misztikus,sokkal inkább horrorisztikus, drámai sorozat. Én személy szerint eddig az első részt láttam csak, nagy Lost-fan révén maga a sziget, illetve a promo videó megnézése után vitt rá a lélek. Egy rész után konklúziót nehéz levonni magából a történetből, mindenesetre annyi biztos, hogy folytatni fogom. Hamarosan nálunk, a tv2-n is látható lesz a sorozat, aki eme bevezető, illetve a videók alapján mutat egy kis érdeklődést a sorozat iránt, az szerintem ne hagyja ki.

Promóció | Előzetes | Imdb
393 0 0 Film Izé
A szólista (The Soloist)

Hazai premier: 2009. október.

Steve Lopez újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst, az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

Imdb | magyar feliratos előzetes
455 1 0 Film Izé
Thaya - Only Love (Club Edit)

előző szama: FLY
1312 1 0 Zene Izé
Mai tippelős játékunk nagyon egyszerű: kattintás előtt saccold meg, hány éves a baba. :)
10711 2 36 Izé
gvereb1: Benjamin Button fless
tentacle: Hegylakó! Csak 2 éves kornál állt meg. Nem a legszerencsésebb.
spidy: szar ez gec (:(:( nagyon el van züledve ez a kibaszot ország ha ijen " pulyáik " vanak baszod
Mind a 36 komment
Mi voltál előző életedben?
1349 0 1 Pink Izé
Purple: pajzán gondolat
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
707 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
492 0 0 Film Izé
Iráni fiatalember mutatja be nekünk a Freestyle Neander-völgyi Stand Up trükköt előember testtartással, pápát szégyenítő áldás osztó mozdulattal megfűszerezve. :D
5102 2 20 Izé
focuskoma: Elég nagy retardált lehetsz...
szabee49: nem fake.énis megcsináltam/megcsinálom bármikor,igaz robeszon könnyebb a széles ülés miatt.
|-=O=-|: Jó, akkor éljél azzal a tudattal, hogy photoshop, ha az neked jó...
Mind a 20 komment
Tiny Tim egyik legismertebb előadása: Tiptoe Through the Tulips.

(Az aktualitása a postnak, hogy a '96-ban elhunyt zenész fogsorának lenyomatát most adták el egy online aukción 1500$-ért. :))
2073 2 2 Izé
Öcsi: ilyen fogsorral nem is csoda :)
m-a-r-i-u-s: érdekes hangon énekel =)
Tiny Tim egyik legismertebb előadása: Tiptoe Through the Tulips.

(Az aktualitása a postnak, hogy a '96-ban elhunyt zenész fogsorának lenyomatát most adták el egy online aukción 1500$-ért. :))
1642 2 0 Zene Izé
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
596 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
"verihepi" kölyök USB hub :D
710 0 1 Tech Izé
roland66: dejó :D
Táncfilm (Dance Flick)

A Wayans testvérek újra büntetnek!

Először is eddig minden lehetséges filmkategóriát kiparodizáltak már amit csak lehet (még a táncfilmeket is, csak nem egész estésen). Most itt az újabb agymenésük, amiről az előzetes alapján azt lehet mondani, hogy szokásos Wayans produkció, tipikus amcsi humorral. (De azért az "úúú black girls" ütött)

Hazai premier: 2009. szeptember.

Előzetes | Imdb
592 0 1 Film Izé
Speedy: Nem akarok nagyon tarhálós lenni de valaki tudta adni egy torrenet, mert nagyon kéne ez a film!?! [...]
D-War

Egy koreai legenda szerint minden ötszáz évben az égiek kitüntetnek egy kígyót (azaz egy Imoogit) jócselekedeteiért, s átváltoztatják mennyei sárkánnyá, akinek az a feladata, hogy a Földön megtaláljon egy nagyhatalmú medált mielőtt a gonosz sárkány rá nem akad.
A történet az ősi Koreában kezdődik, ahol születik egy leánygyermek, Narin, kinek vállán egy sárkány alakú tetoválást lehet tisztán kivenni. Ő a kiválasztott, aki magában hordozza a medált. A rá ügyelő szerzetes kiképez egy fiatal fiút, Haramot, hogy óvja meg a lányt, és gondoskodjon róla, hogy az általa hordozott hatalom ne kerüljön rossz kézbe. A két fiatal természetesen egymásba szeret, ám harcuk tragédiával végződik, a gonosz elől menekülve egy szakadékba vetik magukat, s így az Imooginak várni kell, hogy a medál újra feltűnjön.

IMDB
892 0 2 Film Izé
madMate: egyszerűen minősíthetetlen. 20 percig bírja egy átlag-ember.
Collector: Nagy rakás tőzeg . Ha jót akarsz magadnak ne nézd meg .
Seventeen Again (Megint 17) Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike (Matthew Perry) gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéért, fiatalon családot alapított – és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást, de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet.

Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít. Mike hirtelen újra 17 évessé változik (Zac Efron), és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők… és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát, de helyettük elkövet néhány újat.

Előzetes | A forgatásról | IMDB
896 0 1 Film Izé
Chamy: Megnéztem. Ez nagyon jó! :D
"Van nekem egy kis locsolóm,
kölni nincsen benne,
ha azt én most elővenném,
nagy röhögés lenne."
Locsolóvers-verseny: költsetek min. 4 és max. 8 soros locsolóverset az "Én kis kertészlegény vagyok" mellőzésével.

Díj nélkül, csak úgy Art pour l'art.
4709 3 80 Izé
Árnyangyal: Bocs: a második versszak első sorában felcseréltem a szavakat: Hozná fülemhez közelebb >>>hel [...]
Árnyangyal: Kicsit később kb.14 évesen (nem locsolóvers): Részletek Nem látszik a fától az ág, Nem l [...]
kócimbóc: Csak így utólag mert a kép megihletett: Kiskancsómban sok a víz, Szinte majd ki buggyan, Várj [...]
Mind a 80 komment
Szerintetek mit csinál a csávó a képen? Kattintás előtt tippeljetek!
10507 3 25 Izé
IzéPeti: Borzasztóan nehéz ezt megcsinálni!!!!:D Trabarna odabaszna neki Redna-Redna-Redna!!!!:DDDDD
Sziszo: hsitja a levegőt..
tentacle: Nálam ez a válasz nyert. :D:D:D:D
Mind a 25 komment
10 hihetetlen "élő fal".
10997 0 4 Art Izé
Balázs: :D
Laci: Az ilyesmit (épület+növény szimbiózisa) Kambodzsában már rég megoldották. Pl. http://www.m [...]
te.sas!: Hát szerintem látszik is eléggé a képről hogy csak egy renderelt látványterv, nem pedig val [...]
Mind a 4 komment
10 hihetetlen "élő fal".
11698 5 4 Izé
Balázs: :D
Laci: Az ilyesmit (épület+növény szimbiózisa) Kambodzsában már rég megoldották. Pl. http://www.m [...]
te.sas!: Hát szerintem látszik is eléggé a képről hogy csak egy renderelt látványterv, nem pedig val [...]
Mind a 4 komment
Kattintás előtt tippeljetek, mi látható a képen. :)
4046 0 14 Tech Izé
leep: én is erre tippelek
Matyesz: Búgócsiga szerintem:D
eol: Mélynyomó (nem kell rosszra gondolni, hangszóró mélynyomójára gondoltam :P)
Mind a 14 komment
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
428 1 0 Film Izé
Képrejtvény! Na gyerekek, mondjátok meg, hogy szerintetek mi van a képen! Segítségül annyit megadnék, hogy ez nem egy mesterségesen előállított műanyag tengeri ubi. :)

Kattintás előtt tipp, mert utána úgyis megtudod!
13477 2 55 Izé
spytech: Műanyag műfasz! :D
noartis: egy mesterségesen előállított műanyag tengeri ubi.
SZIA: Ezek a hülye amerikaiak, mindig vagy a kövér, v a főzni nem tudó, v a takarítani lusta társad [...]
Mind a 55 komment
Azt hiszem, hogy az RTL-en bemutatott előzetes valami ilyesmi játék lesz. :D De már önmagában is elég hülye egy japcsi tv show (tudom hogy a link nem japán, de itt HD).

(Human Tetris néven terjedt el, már volt itt sok része... bungle)
7229 3 14 Izé
Laci: Oké minden, nézem is, ha lehet, de a "sztárok", "hírességek", "celebek", helyett írhattak voln [...]
tentacle: Dehát ez hülyeség. Tirgisugrásban mindegyiken át lehet slisszanni. Az állósaknál meg csak me [...]
Nusihusi: Tetris élőben, ez jópofa:)
Mind a 14 komment
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
534 2 0 Film Izé
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
1019 1 0 Film Izé
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
619 1 0 Film Izé
Mai találós kérdés (és egyben zs kategóriás filmrészlet): kattintás előtt tippelj, mi lapul a kosárban? :D
8745 3 57 Izé
bandee1219: Hát, komoly XD, a csaj meg csak ül a pultnál, mintha nem történne semmi XD
Tóth József: Ha jól tudom, Kleót egyiptomi kora marta meg...
Laci: Kattintás előtti tipp: az amit Kleopátra láthatott, mielőtt megmarta egy homoki vipera. Kattint [...]
Mind a 57 komment
Mai találós kérdés (és egyben zs kategóriás filmrészlet): kattintás előt tippelj, mi lapul a kosárban? :D
9038 0 1 Film Izé
karmigran: :D:D:D nem tudom elégszer megnézni.. :D:D:D
KIN Kupa, azaz Kandó Ifjúsági Napok, minden év április végén a legelvetemültebb dolog, ami történhet egy műszaki főiskolással, de akár bárki mással is, egy vetélkedő szinte tényleg határok nélkül.

A fenti videó pedig egy előfeladat többek között, meg egy kis kedvcsináló azoknak, akik ismerik a KIN Kupát, és a Keleti csapatához (a műszaki főiskola gazdasági kara) csatlakoznának. Akik nem tudják mi ez, azoknak kis betekintés, na meg egy újabb soproni reklám paródia, hátha tetszik, mert végülis olyan Izés lett... :)

Ja és persze a csapatunknak nagyon sokat jelentene (elsősorban pontot), ha kiraknátok, szóval légyszi. Köszi: G. és a Keleti csapata.
10423 3 29 Izé
Zsebaa: Hajráááá Automatika!!! Hajráááá Pisti!!! "Kandósok vagyunk mi fasza gyerekek, Értünk cs [...]
_Lajcsi_: Céééé Szak!!!! :)
stofi: Akkor már csakis a Második!
Mind a 29 komment
Régebbi postok...