REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
521 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Egerek és emberek

A nagy gazdasági válság idején két unokatestvér munkát keres. Ketten tökéletes férfit alkotnának: George intelligens, jó szervező, a szellemileg kissé fogyatékos Lennie pedig bivalyerős és szorgalmas. Egy kaliforniai farmon végre felfogadják őket a betakarítás idejére. A nagy mamlasz Lennie hamarosan a többi munkás gonosz vicceinek céltáblájává válik, de George mindig kiáll mellette. Megpróbálnak távol maradni a bajtól, és együtt szövik tovább régi álmukat egy saját kis birtokról, ahol maguk gazdálkodhatnak, és ahol Lennie nyulakat is tarthat majd.
A munkások egyik vezetője, Curley élen jár Lennie piszkálásában, Curley csinos, de kikapós felesége azonban kedves a buta óriással. Az asszony úgy tekint Lennie-re, mint egy nagy, kedves kutyára, akit cirógathat és akivel játszhat. Hiába figyelmezteti George az unokaterstvérét, hogy maradjon távol a nőtől, Curley felesége tovább provokálja Lennie-t. Amikor egy napon az asszony Lennie számára érthetetlen okokból megbántja az óriást, Lennie kedves akar lenni a nőhöz, aki azonban tovább játssza a megbántottat. Lennie meg van zavarodva, nem érti a helyzetet, meg akarja nyugtatni a nőt, de nincs tisztában saját erejével, és bekövetkezik a tragédia...
Steinbeck klasszikus regényének legújabb filmadaptációja nagyszerű színészek segítségével híven tükrözi a könyv szellemiségét, ritka példáját adva annak, hogy egy legendás írásból is készülhet legendás film!
Előzetes
1343 2 0 Film Izé
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
288 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Egy városi ninja bemutatója.
703 0 0 Sport Izé
Ryan közlegény megmentése

Előzetes
1944. június 6 - a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados (Tom Hanks) megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (1999) - Legjobb vizuális effektusok
BAFTA-díj (1999) - Legjobb hang
Golden Globe díj (1999) - Legjobb rendező
Golden Globe díj (1999) - Legjobb film - drámai kategória
Oscar-díj (1999) - Legjobb rendező
Oscar-díj (1999) - Legjobb operatőr
Oscar-díj (1999) - Legjobb hangeffektusok
Oscar-díj (1999) - Legjobb hang
Oscar-díj (1999) - Legjobb vágás
605 2 0 Film Izé
Motoros szán "eldobás".
322 0 0 Sport Izé
Már négyszer riasztották eddig a tűzoltókat egy lóhoz Angliában, hogy mentsék ki a sárból, ám mindig ugyanaz a dolog vége: kiderül, hogy a póniló szárazon áll, csak túl rövidek végtagjai. A tulajdonosok már azt tervezik, kitesznek egy táblát: "Semmi pánik, nem ragadt bele a sárba, csak ilyen picik a lábai". :)
3907 4 6 Izé
Cheebeeke: Nagyon aranyos:) Én már láttam ilyesmit, mini shetlandi volt, és nagyon édes :D
Timi21: tacskóló
Skullman: Ja igen a sok lófejű nőre gondolsz?
Mind a 6 komment
Élőkép a Nemzetközi Űrállomásról kb. 19:00-tól 7:00-ig, ugyanis ekkor alszanak az asztronauták. Ja és ezen az időn kívűl térképen láthatod, hogy épp merre is járnak, lehet hogy pont fölötted úgy 350 km-rel feljebb. :)
9650 6 8 Izé
Ravennë: Beküldő: norbertvincze www.ustream.tv/channel/10414700 blogs.discovery.com/inscider/2014/01/watch- [...]
Laci: És visznek pótalkatrészeket is a vízregenerálóhoz. Úgy hallottam, hónapok óta pisit isznak [...]
hodosy: várják a discoveryt!!!
Mind a 8 komment
Chicago

Előzetes
A Szeles Város kalanddal és lehetőséggel kecsegtet, ami elkápráztatja Roxi Hartot (Renée Zellweger), és arról ábrándozik, hogy a tánc és az ének végre meghozza a várt csillogást és sikert. Példaképe a híres/hírhedt Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) varietéművész, és a sors iróniájából mindkét nő börtönbe kerül gyilkosság vádjával.
Morton mama (Queen Latifah) összehozza őket Billy Flynn-nel (Richard Gere), a legendás ügyvéddel, aki elvállalja a védelmüket. Mindkét nő tartogat meglepetést a második felvonásra...
Lenyűgöző látvány, ármány, szerelem, árulás és barátság remek zenékkel és tánccal.
Díjak:
2003 - Oscar-díj - a legjobb film (Martin Richards)
2003 - Oscar-díj - a legjobb női epizódszereplő (Catherine Zeta-Jones)
2003 - Oscar-díj - a legjobb látványtervezés (Gordon Sim, John Myhre)
2003 - Oscar-díj - a legjobb jelmeztervezés (Colleen Atwood)
2003 - Oscar-díj - a legjobb vágás (Martin Walsh)
2003 - Oscar-díj - a legjobb hang (Michael Minkler, Dominick Tavella, David Lee)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színésznő (Renée Zellweger)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színész (Richard Gere)
796 4 0 Film Izé
 Az új iPod Shuffle "Magáért beszél", ugyanis, mivel ez a meglehetősen kicsi,4 GB tárhellyel rendelkező készülék nem rendelkezik képernyővel, mint ahogy azt megszoktuk az előző shuffle modellektől is. Ha hosszabban megnyomjuk a középső gombot, ami a hangerőszabályzó gombokkal együtt a fülhallgatóba költözött fel, az iPod elmondja nekünk a szám adatait (Előadó, szám címe, stb.). 
572 0 1 Tech Izé
bungle: "eggyütt" Jajj...
Ez egy akkora snowboardos ütközés, mint egy kék bálna. ;D
635 0 4 Sport Izé
gvereb1: nagy poén :)
mephistto: a test és az árnyék el van csúszva, de a fénysebességgel szerencsére korrigálódik :D
Maccoyi: Dehogy fake, hát nem látod, hogy snowboardos ütközés! ;)
Mind a 4 komment
Az American Dad animációs vígjátéksorozatot színtén Seth MacFarlen készítette. Ugyan az aki a Family Guy-t is.

Az első évad itt, de reméljük a többi is fent lesz.
1977 6 5 Film Izé
Erunder: Kösz, cseréltem.
Purple: nem elérhető az oldal, de vannak úúj részek szinkronosan, megvan végre végig a 4. évad :)) h [...]
Grábor: Ezzel kapcsolatban csak annyit közölnék hogy készült egy játék is az american dad vs family g [...]
Mind a 5 komment
Hányszor kellett már a felkenés után gyorsan letörölni a körömlakkot, mert belenyúltunk valamibe? Hányszor kínlódtunk a lakkba szorult levegőbuborékokkal, mert göröngyös lett tőlük a kencézés végeredménye? Ennél már csak az rémesebb, mikor a buli közepén kezd el lepattogni a lakk a körömről! A sztároknak azonban mindig tökéletes a megjelenése, bár köztudott, hogy nem csak maguknak köszönhetik a dolgot. Egész stáb ugrálja körbe a híres hölgyeket, hogy minden pillanatban gyönyörű és ápolt kacsókkal pózoljanak a kamerák előtt! Mi azonban megtudtunk néhány titkot a sztármanikűrösöktől!
955 0 13 Pink Izé
neomatsek: nekem hála az égnek nem pattog le két nap után,meg a kreativitás és a kézügyesség is megvan [...]
Ágii: Én meg épp azt nem szeretem hogy állandóan gond van vele (a rendes körömmel) és 2 nap után m [...]
neomatsek: nemtom,nekem valahogy a műköröm olyan furcsa,már mint szépnek szép,de én inkább maradok a sa [...]
Mind a 13 komment
Simon Dumont világrekordot jelentő 10,5m-es ugrása.
479 0 0 Sport Izé
A Skins egy angol tinisorozat,ami szakít az amerikai hagyományokkal,ugyanis nem tökéletes kinézetű emberek,hanem átlagos angol fiatalok (tényleg fiatalok) játszanak benne. Központi témáját a különböző életformák,problémák,a drogok, az alkohol és a szexualitás szolgáltatják,mindezt úgy ábrázolva,mintha már-már a fiatalság mindennapos részei lennének.

Az 1. évad előzetese. A 2. évad előzetese A 3. évad előzetese
599 0 7 Film Izé
Mihail: Tegnap volt szerencsém elcsípni egy részt szinkronnal. Borzasztó! Ne rontsátok el vele. Ellenbe [...]
M4RCI: Srácok én végignéztem az első két évadot magyarul és most nézem a 3 évadot eredeti nyelven [...]
Mihail: Tegnap ment le a 7. rész. Én még csak most akarok nekiállni a 3. évadnak,de már kíváncsi vag [...]
Mind a 7 komment
Azt csiripelik a madarak, hogy a Faith No More egy európai turné erejéig újra kiáll a deszkákra. A régebbi videók megtekinthetők ugyanitt.
512 0 5 Zene Izé
pepeti: Kétlem hogy kihagynának minket:) Önálló koncert azt nemtudom lesz-e, de egy fesztiválra tuti h [...]
bungle: Elvileg a kertünkbe is jönnek, de csak akkor hiszem el, ha már itt vannak. :D
pepeti: Elvileg hegyaljára is jönnek, bár én ezt erősen kétlem hogy ki tudnák fizetni. Inkább sziget [...]
Mind a 5 komment
Madonna és a lovak

A Kincsem Park vezetősége úgy döntött, hogy a lovak szeretik Madonna zenéjét. Augusztus végén ott tartják meg az énekesnő budapesti koncertjét. Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek, vagy, ha mégis, annak jópár törött csont lesz a vége.

A "szakemberek" szerint, ez mégis jó. Jah igen, és nem kötelező ott tartani a lovakat.
361 0 4 Pink Izé
megtalált: Vagy szerintetek két istálló között fog énekelni Madonna?
megtalált: Olvastam, hogy a lovakat arra az időre arrébbszállítják.
nagydee: "Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek..." én már láttam, sőt [...]
Mind a 4 komment
Livewire 2009, mert ugrálni is lehet jól. ;)
680 1 0 Sport Izé
Na mivel nézel "farkasszemet" ? ;)

A teljes videó itt.
12003 1 19 Izé
közlegény: csúnyán elbas.ott oroszlán
.::JunKieEQ::.: Mit nyertem ? :DDDD
.::JunKieEQ::.: Kopasz-macs...?
Mind a 19 komment
Utoljára úgy másfél éve büntettünk velük, most megint előkerültek az Öt utcaiak!

"Anya hidj nekem" :D

A gettó dal
Mocskos a pénz
Koncert
Roli megmondja a tutit
7740 2 32 Izé
spidy: xd :) jo ja nekik he :):)
trógerfighter: De ki az aki képes ezt a videót megvágni,megnézni többször,dolgozni rajta és közben hallgatn [...]
Jocyka: Kellenek!! Kellenek!! És még egyszer mondom, KELLENEK!!!:D:D:D Unalmas lenne az életünk az ilyen [...]
Mind a 32 komment
Egy kis akrobatikus bemutató jól. :)
723 0 0 Sport Izé
The Objective

Afganisztán, 2001 novembere - két hónappal a World Trade Center elleni támadás után. Egy különleges kiképzésben részesült csapatot azzal a feladattal dobnak le az afganisztáni sivatagba, hogy találjanak meg és vegyék fel a kapcsolatot egy emberrel, akit úgy hívnak hogy "Mohammed Aban". A célszemély helyett viszont valami mást találnak. Valamit, amire még a speciális kiképzésük sem készíthette fel őket...

665 0 5 Film Izé
egyemaszived: nekem az "Outpost" c. film jutott eszembe róla.
Collector: Ez olyan mint a "Falu" meg a "Jelek" a jó kis Shyamalan filmek ahol várod várod a csattanót de a [...]
szomoja: ohjaj asszem van egy utam a Babámmal a moziba :O
Mind a 5 komment
Ugatni még nem tud... :D
4427 3 4 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=k1BsRbE1aXE
superxaba: A kutya-macska „barátság” eredménye, háháhá
Findzs: nekem is volt egy kék perzsám ami az alufolia galacsint visszahordta mikor eldobtuk neki
Mind a 4 komment
Death Note 1-2 ( Death Note, The last name)
Írva gyilkolni, olyan kiváltság, amely nem adatik meg minden földi halandónak, ha csak nem éles kritikai érzékkel megáldott publicista az illető, vagy nincs a kezében egy halállista. A „halállista” fogalom alatt, ne egy extrákkal ellátott, emberbőrbe csomagolt, állatszemekkel ékesített, már a puszta megjelenésével hálálsikolyra ösztönző kódex-szerű misztériumra gondoljunk. Az a bizonyos lista, ami alaposan felkavarja a történetbéli Japán hétköznapjait, küllemét tekintve ugyanis nem nagyobb és nem különlegesebb egy a gyári paramétereiből adódóan, iskolai használatra szánt füzetnél. Az  A4-es, fekete borítós, külsőleg semmi extra, laptömb  története azonban, annál érdekesebb.
627 2 3 Film Izé
kasy: Most már megvan az összes film és az anime is, lehet kommentelni bármelyiket. Egyébként az An [...]
szomoja: teljes mértékben egyetértek!
spider86: az anime jobb volt (egészen az utolsó részig mert azzal elqúrták az egészet:) amúgy a film is [...]
Sicko

A film több átlagos amerikai állampolgár ügyének bemutatásával nyit, akiknek életét szétzilálta, tönkretette - és néhány esetben bevégezte -, valamiféle egészségügyi ellátási katasztrófa, így nyilvánvalóvá válik, hogy a válság nem csupán azt a 47 millió polgárt érinti, akik biztosítás nélkül élnek, hanem azokat is, akik lelkiismeretesen fizetik járandóságaikat, ám a bürokrácia bármikor lesújthat rájuk is. Miután bemutatja, hogyan is került ilyen szörnyű állapotba a rendszer (a rövid válasz a profittermelés és Nixon elnöksége), a rendező magával visz minket egy földkörüli útra, amely során olyan országokat is meglátogatunk, mint Kanada, Nagy-Britannia és Franciaország, ahol minden állampolgár alanyi jogon részesül ingyenes egészségügyi ellátásban. Végezetül Moore a 9/11-es katasztrófa hőseinek egy csoportját gyűjti maga köré - olyan mentőmunkásokat, akik ma immunrendszeri betegségekben szenvednek, ám az Egyesült Államokban megtagadják tőlük a megfelelő orvosi ellátást. A rendező a legváratlanabb helyre viszi el ezeket az embereket, ahol, amellett, hogy megfelelő ellátásban részesülnek, diplomáciai bonyodalom részesei is lesznek.

Előzetes
514 2 6 Film Izé
Zadam: Már bocs, de ők már a zárjegyekkel kifizették előre a kezelésüket és sokkal kevesebb ideig [...]
republic666: az én tb-émből gyógyítanak meg láncdohányos tüdőrákosokat meg alkeszokat meg cigókat????? [...]
republic666: de amerikában nincs tb még egyéb költségek amit én fizetek amióta dolgozom és fingom sincs m [...]
Mind a 6 komment
Ha már lassan úgy is itt a névnapom... ötlet, hogy mit vegyetek nekem. :D
812 0 3 Tech Izé
Mr.T.: Nem hogy örülnél :D de vehetek spongyabobosat is :D
CRaPtRaSH: mekkora köcsög vagy :D
Mr.T.: Én egy hellokittis előkét veszek neked, hogy ne edd mindig le magad.. :P
A Bloco da Lama karnevál Brazíliában.

Uga uga ah ah. :)

2178 2 1 Izé
freee2: hát erre csak azt tudom mondani,hogy gratulálok annak aki kitalálta! magyarországon miért nincs [...]
A farkasember (The Wolf Man)

Lawrence Talbot gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját, évtizedeken át próbált felépülni és felejteni. Ám amikor fivére menyasszonya, Gwen kinyomozza hollétét, hogy segítsen neki megtalálni elveszett szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben. Megtudja, hogy valami gyilkolja a falucska lakóit - valami, aminek brutális az ereje és kielégíthetetlen a vérszomja. Kiderül továbbá, hogy egy gyanús detektív érkezett a Scotland Yardról, aki nyomoz az ügyben. Ahogy Lawrence elkezdi összerakni a véres kirakós darabjait, tudomást szerez egy ősi átokról. Akit ez az átok sújt, az teliholdkor vérfarkassá változik. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek és megvédje a nőt, akit közben megszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a gonosz lényt a Blackmoort övező erdőben. Ám miközben a rémséges szörnyre vadászik, ez a hányatott múltú férfi felfedezi a saját sötét oldalát... amelyről elképzelni sem tudta, hogy létezik.

Előzetes, legújabb hírek.
1004 1 1 Film Izé
Decoy28: Remélem így már megfelel =)
A nők nem úgy vágynak a hímvesszőre, ahogy a férfiak gondolják...
1591 0 32 Pink Izé
CrazyLime: Én nem épp erre gondoltam! Ha nem arra, h szeretkezni a szerelmeddel, akit szeretsz!! Dugni meg 1 [...]
mekszamnojz: az első kettővel nincs is semmi baj, de a harmadik az nem a sex! nna az csak dugás!! :D
Derill: ezt az " itt a pont" szöveget akkor ezennel levédetem, mert nagyon rákaptatok:D lime nem csak 2 f [...]
Mind a 32 komment
A Hullám (Die Welle)

1967-ben a Harmadik Birodalom tanulmányozása során egy középiskolai tanárnak, Ron Jones-nak másodéves nebulói felteszik az ultimate kérdést: hogyan lehetséges az, hogy az akkori német lakosság - az egyszerű hétköznapi városlakókkal, tanárokkal, doktorokkal, értelmiségiekkel egyetemben - szó nélkül hagyta, hogy a nácik ártatlanok millióit gyilkolják le. Tanárunk örül az okos kérdésnek, és válasz helyett tanítványait egy négy napos kísérletbe vonja be (a diákok persze úgy tudják, egyszerű történelmi szerepjáték lesz), melyben az akkori Németország lakosainak magatartását modellezik majd. A Harmadik Hullám (HH) névre keresztelt kísérlet célja kideríteni, hogy vajon egyszerű diákokból álló csoportból is létrehozható-e egy hatalomelvű manipulált közösség a demokratikus döntések teljes kiirtásával, illetve a szigorú fegyelem, a parancsok és a csoportmanipuláció alkalmazásával.
507 3 3 Film Izé
vöri: lenyűgöző, igen csak fordulatos!
Marcsi75: Szivesen megnézném.
laci_: Jó film, ajánlani tudom mindenkinek.
A fejelés utáni kihomorításon van még mit javítani, de én megadom a 10 pontot erre az ugrásra. :D
1352 0 1 Sport Izé
papaluige: a csobbanás miatt csak 9.65! :DD
iCub - a robot, ami úgy mozog és tanul, mint egy gyerek.
1388 0 1 Tech Izé
-== Lacc ==-: Lassan tényleg meglesz a Skynet utána meg futkorászhatunk a csatornákban:D
Paks szépei a 90-es évekből.
Nem röhög! :D (legalábbis nem úgy, mint a videó végén a műsorvezető és vendégei...)
12390 4 29 Izé
Cableguy: Legcsinosabb a bemondonő :)
LittleDeejay: Nagyon Retroooooo!!! Kötök, diszkót hallgatok, hát ezen besírsz :D
mekszamnojz: egyrészt valamennyire élethűbb lett volna ha nem szélesképernyős tévéről lett volna felvév [...]
Mind a 29 komment
Na ki az úr a levegőben? :)
753 0 0 Sport Izé
Archer

(úgy rémlik ez már volt, bár nem találtam meg - Errtu)
3905 1 3 Game Izé
asciimo: 30adik pálya után már unalmas volt...
Grábor: sztem se votl mert én rákerestem és nem találtam ilyet
Kolbi: a game izé-n nem volt csak a sima izé-n :)
Egy 1975-ös sláger a Sweet-től, az énekes ugynéz ki mint Paul Scholes egy nagy szőke parókában, de hát ha egyszer rókáról énekel... ^^
584 1 1 Zene Izé
Öcsi: tényleg hasonlít Scholes-ra, talán nagyon is... :D
Azt mondják nagyon hadarsz? Ugyan már!
6530 1 2 Izé
papaluige: valami ilyesmit Én is postoltam vmikor! csak biztos nem volt izés! :))
Ordas: Superscatman...yeah
Jeremy Lusk utolsó ugrása. :(
A felvétel másik szögből.

R.I.P.
837 0 5 Sport Izé
papaluige: lehetne selejtezni! XD
bungle: Hééé... egy kis kultúrát erőltessél már magadra. Kösz.
knédli: menny a jó kurva anyádba... én se tudnálak sajnálni te féreg szar
Mind a 5 komment
Ügyes szájú japcsi csaj. ;)

Itt pedig egy füstkarika gyorstüzelő. :)
10731 5 22 Izé
Fireblade1000: Az indiánok felvennék távírdásznak, ahogy eregeti a karikákat!!:))
Purple: http://www.youtube.com/watch?v=JZQ_vSDXXXI
Dropicsaj: Ismeri valaki a videó alatt futó zenét? Kellene! Köszönöm!
Mind a 22 komment
Néhány fiatal elég elképesztő akrobatikus mutatványai, pl. gyűrűn, rúdon és még sok más helyzetben...
800 2 1 Sport Izé
Mr.T.: Azta durva mindenit, nagyon komoly.
Régebbi postok...