REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Hát ez nem egy mintaszerű támadás. :D
677 1 1 Sport Izé
kristof18: az esések minta szerűek
The International (A bűn árfolyama)

Vetítési idő: 118 perc

A világ maffiózóinak és zsoldosainak egy közös főnöke van: a pénz. Feltétlen engedelmességet, teljes hűséget követel, cserébe sokat ígér, de sohasem őszinte.
Az Interpol ügynöke (Clive Owen) és egy manhattani ügyész (Naomi Watts) azonban azt hiszi, az igazságnak is van esélye: mindenre készek, hogy leleplezzék a világ egyik legnagyobb hatalmú bankjának sötét üzelmeit. Az első nyom, az első bűncselekmény leleplezése után folyamatosan göngyölítik fel a szövevényes, összefonódó ügyeket Berlintől Milánóig, New Yorktól Isztambulig: de üldözőből hamarosan üldözötté válnak. Ellenfeleiknek semmi sem drága, és mindenre hajlandóak, hogy megőrizzék illegális forrásaikat.

Magyar feliratos előzetes | Imdb
521 0 0 Film Izé
Suie Paprude - Pentru Inimi

Romániai (bukaresti) elektronikus muzsikát produkáló trio, eszméletlen jó bulit tudnak csinálni. Érdemes belehallgatni a "műveikbe", de még inkább elmenni egy bulijukra...
(Érdekesség: Suie - Búgó, Paprude - Eső tánc ritus)

Honlap.

MySpace..

Legutóbb itt léptek fel...
800 0 0 Zene Izé
Az utolsó ház balra (The last house on the left)

Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez, Johnhoz és Emmához. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba...

A film egy többszörös remake, az 1972-es film is egy feldolgozás volt, méghozzá Ingmar Bergman 1960-as Szűzforrás című filmjének az amerikásított változata.

Előzetes | Imdb 2009 | Imdb 1972
1043 2 4 Film Izé
Erunder: Ennél talán csak a Hard Candy a brutálisabb visszanyal a fagyi és hentelünk témában. Tudom mi [...]
Erunder: Banyek tényleg. Kösz h szólsz.
bungle: A 72-es verzió volt Craven rendezése, az idei remake rendezője Dennis Iliadis.
Mind a 4 komment
T. Raumschmiere - The game is not over

Műfajilag nagyon nehéz lenne behatárolni, elektro, hiphop, dance, punk, rock keveréke, de egy biztos: nagyon elvetemült...

2002-ben saját metál-punk bandát alapított Crack Whore Society néven. Legutóbbi albuma a Random Noize Sessions, Vol. 1.

 
Itt élőben a Viva Elektro című műsorában, nem gyöngén szét esett figura, állat.
553 0 0 Zene Izé
Charger Escape
6782 3 23 Game Izé
Lorica: jó játék :)
Orsikaaa: Köszike:) Amúgy azok cicák nem kutyák:D Nagyon ari volt ez a játék!:)
kingicike: Szia mindenki na ide figyeljetek leírok mindent hogy hogy kell átvinni ajjhh -.-!!! katt a seprű [...]
Mind a 23 komment
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2160 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

 
962 0 0 Sport Izé
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

2362 0 7 Autó Izé
1b0r90: ez nagyon jó dolog..teljesen meghatódtam :)
GTracer: Szerintem ez egy nagyszeru otlet akarki talalta is ki. A kivitelezes azert meg fog fejlodni szerinte [...]
bungle: Sajnos nem megy jelenleg a http://www.glidecycle.com (Bandwidth Limit Exceeded), de amiket láttam r [...]
Mind a 7 komment
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

2512 1 7 Izé
1b0r90: ez nagyon jó dolog..teljesen meghatódtam :)
GTracer: Szerintem ez egy nagyszeru otlet akarki talalta is ki. A kivitelezes azert meg fog fejlodni szerinte [...]
bungle: Sajnos nem megy jelenleg a http://www.glidecycle.com (Bandwidth Limit Exceeded), de amiket láttam r [...]
Mind a 7 komment
Királyi esküvői torták Kuvaitból.
4628 2 19 Izé
Békatallér: mondtad:)
Sissi: :DDDD (Már vártam a Pses kommentet:DD) Valaki mondja már poénból azt is, hogy húúú ezek a g [...]
brigi_cica: legalább jót csalódnál :D
Mind a 19 komment
Escape from Detention
1597 0 0 Game Izé
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
635 1 0 Film Izé
Flash of Genius (Isteni szikra)

A film igazi történeten alapul, és egy igazi Dávid-Góliát mérkőzést mutat be, ami Robert Kerarns professzor és az amerikai autóipar között zajlott. Kearns ugyanis feltalálóként egy olyan eszközt hozott létre, amit a mai napig minden gépjárművön megtalálható: a megszakításokkal működő ablaktörlőt. Mikor a találmányát azonban nemes egyszerűséggel "ellopták", - anélkül hogy egy centet is fizettek volna neki, - a professzor nekivágott a harcnak, amit senki sem gondolt volna, hogy meg lehet nyerni: beperelte az egész amerikai autóipart...

Előzetes | Imdb
602 1 0 Film Izé
Zack and Miri Make a Porno (Kevin Smith újabb agymenése)

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.


Előzetes | Imdb
584 0 6 Film Izé
Sissi: Én most néztem meg, de nekem nem tetszett. Pedig a Jay és néma Bob bejött.
Springhill: Ollttááárijófilm!:) Eddig ez a legjobb Seth Rogen film amit láttam!
CRaPtRaSH: nagyibugyi :D
Mind a 6 komment
Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) már régóta legjobb barátnők - hirtelen azonban ellenségekké válnak, amikor kiderül, hogy mindketten ugyanarra a napra tették az esküvőt. Hihetetlen versengés indul el köztük: az esküvő helyszíne, a felszolgálók, a vendégek: mindent és mindenkit belevonnak kétszemélyes háborújukba...

Előzetes | Imdb
390 0 3 Film Izé
Sissi: Ja kb... amikor néztük nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljam, szerintem az a csaj aki melle [...]
anon: És minden poént elsütöttek az előzetesben...
Sissi: Hú ez egy nagyon szar film, nekem nem tetszett, túl erőltetett volt az egész, és hihetetlen ide [...]
Idegenben nyerni jó dolog.

Úgy nyerni idegenben, hogy a hazai csapat két öngólt lő az szerencse.

De, hogy azt a két öngólt ugyanaz a játékos szerzi, na az megfizethetettlen. :)
950 0 3 Sport Izé
Öcsi: micsoda helyezkedés xD
Balázs: lol a posztszöveg öreg:D
Diccsó: Érzi a kaput a csávóóó:D:D:D
Escape the Eye Specialist
3152 1 1 Game Izé
Hajnalka0926: 1 Pálya: Szemüveges kislány (jobb oldalon) szemüvege, betűk, katt a szemüvegre (megcserélő [...]
Engedtem, hogy kigombolja a blúzomat

ésmég

http://s zexdoktor.hu/ferfiaknak-kutatas/apak-es-a-szoptatas.html

http://www. szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_elsohathonap6
886 0 113 Pink Izé
sf: ...fú gyerekek,, ezt az egész hercehurcát végigolvastam kiváncsiságból.... hát nem egyszerű [...]
Errtu: Egy kérdés csak. Mi a jó istenért kellene nekem bámulnom a szoptatást? Akárkiét is? Te eset [...]
nagydee: undorodsz, ha egy nő szoptatja a gyerekét? hányhatnékod van tőle? asszonykád is majd szemköz [...]
Mind a 113 komment
White Day
2866 0 11 Game Izé
Errtu: Következő rész: http://mac.rash.jp/games/dasyutu/a101/en/index.html
Rubinsárkány: Én is ezeket a könnyűket szeretem, Cicás!
szűzirónia: faxa
Mind a 11 komment
NVC Presents:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
BERLIN CALLING TOUR BUDAPEST


2009.04.03. Péntek, Merlin

Flyer:
http://nvc.hu/kalkbrenner/front.jpg
http://nvc.hu/kalkbrenner/back.jpg
LINEUP:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
Naga + Beta (Hairy)
Amb (Chi, Audio Therapy)
Sinko + Subotage (NVC)
Dr. Zoidberg (NVC)

Vetítés + Vizuál: Kiégő Izzók

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa
belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban
megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi
azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem
gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő zenész
szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis
nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul
Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus
zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent Ellen Allien kiadójánál, a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján
megrendezett bulin.
Paul '94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni,
'96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak
számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak
eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál,
ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.
A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best
Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik
összehangolva a másnapi Merlines liveact-tel.

Helyszín: MERLIN
Cím / address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár:
Első 100 jegy: 2500 Ft !!!
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlinben és az Akt Recordsban (Bp, Üllői út 51.)


info:

http://berlin-calling.de
http://bpitchcontrol.de/

http://minimaltechno.hu
http://titanicfilmfest.hu
http://besthollywood.hu

http://myspace.com/novidracrew
http://myspace.com/paulkalkbrenner
http://myspace.com/berlincallingfilm
http://myspace.com/bpitchcontrol

képek:
http://nvc.hu/kalkbrenner/1.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/2.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/3.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/4.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/5.jpg


videók:
http://www.youtube.com/watch?v =tM0DYQUAMQk
http://www.youtube.com/watch?v =drdf8OeBUUM
http://www.youtube.com/watch?v =bF0XyJNTEHI
http://www.youtube.com/watch?v =h6wPo5ZWmSc
2085 0 3 Zene Izé
nvc: már csak 1 hét ;)
bandit: MEG VAN AZ ALBUM ÉS CSAK EZT HALLGATOM !!!!!!! KÖSZÖNÖM A LINKET :D
bandit: NAGYON JÓK A ZENÉK!!!!!! ajánlom figyelmetekbe!
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
555 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Egy igencsak felkavaró témájú film.

Kétely (Doubt)

(színes, feliratos amerikai filmdráma, 104 perc, 2008)

Tartalom: 1964-ben járunk a bronxi St. Nicholas iskolában. A vibráló egyéniségű, karizmatikus Flynn atya (Philip Seymour Hoffman) szeretné kicsit megváltoztatni az iskola túl szigorú szokásait, melyeket már réges-régen állított fel a vaskezű igazgatónő, Aloysius Beauvier nővér (Meryl Streep), aki a félelem és a szabályok erejében bízik. A politikai változások szele eléri a közösséget és az iskola a falai közé fogadja az első fekete diákot, Donald Millert. Amikor a reménytelien ártatlan James nővér (Amy Adams) megosztja az igazgatónővel észrevételét, miszerint Flynn atya túlságosan személyes érdeklődést mutat Miller iránt, az igazgatónő személyes keresztes hadjáratba kezd a pap ellen azzal a céllal, hogy eltüntesse őt az iskolából. Bár bizonyítékkal nem rendelkezik, Aloysius nővér a hite szerint száll szembe Flynn atyával.

Magyar feliratos előzetes.
650 2 0 Film Izé
Kovács Roland tervezőgrafikus képei

Ami aktuálissá is teszi, hogy ma nyílik meg a kiállítása az SM's caféban (Bp. VII., Síp u. 4.) este 7-kor és egy hónapig lesz megtekinthető.
1567 0 1 Art Izé
OpheliaCobweb: ez jóó...majd megnézem a helyszínen:)
Kovács Roland tervezőgrafikus képei

Ami aktuálissá is teszi, hogy ma nyílik meg a kiállítása az SM's caféban (Bp. VII., Síp u. 4.) este 7-kor és egy hónapig lesz megtekinthető.
1965 2 1 Izé
OpheliaCobweb: ez jóó...majd megnézem a helyszínen:)
Annyira untam, hogy régóta nincs egy kijutós sem. Akkor én küldök egyet azoknak, akik szeretik. :-)

(a game amúgy a The MacGyver Escape - Errtu)
4694 1 15 Game Izé
nymisi: Kirobbantottam a dobozt,lett egy csomó mindenem és kész.Itt elakadtam.Help!
Lui-G: tekintsd meg a 9-es postot. Előbb van még mit tenni a rágóval...
anika: van itt valaki?miért nem tudom a rágot a csőre rakni?
Mind a 15 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a bambakecskék egyik ritka alfaja: az észak-amerikai hosszúszőrű üvegfejelő bamba jegeskecsketulok medveállatka. :D
5482 1 4 Izé
Mec: betörtek a kecskéhez és most várja a rendőröket.
tentacle: Nem bírta feldolgozni a történteket, és úgymaradt... Vagy azt mondja, hogy: "Ne fényképezzé' [...]
kisadria: Sok külömmbséget nem látok...:D
Mind a 4 komment
Wolverine m.r.d. Escape
5385 2 2 Game Izé
s.csuli: a 6.pályánál elakadtam! help
tomi77: jo
Magyar kártyajáték, melyben az győz, aki több „zsírt“ azaz, tízest vagy ászt gyűjt össze.
A bejelenkezés nem kötelező, vendégként is lehet játszani. Ebben az esetben nem lehet a játék chat-jét használni.
28283 8 6 Game Izé
kék laguna: mért nem tudok belépni segitene valaki
andi38: klassz én se tudok belépni :-) mi lesz így?
Betti12: Nem tok belépni :S
Mind a 6 komment
Mutáns Krónikák

Előzetes

Egy híres táblás szerepjátékból készítettek egy egész estét betöltő filmet. A The Mutant Chronicles című sci-fi filmet Simon Hunter rendezte. A történet egy 23. századi elképzelt világban játszódik, ahol a világunk egy hatalmas világháború miatt a megszűnés fenyegeti. Elérkezik egy olyan idő, amikor az emberiséget a kipusztulás veszélye fenyegeti. Ez nem más, mint a Mutant Chronicles. De nincs semmi veszve, hiszen Mitch Hunter (Thomas Jane – Magnolia, Médium) felveszi a harcot és mindent megtesz, hogy visszaállítsa a világunk rendjét. A további szerepekben Devon Aoki (Sin City- A bűnös város), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium), valamint John Malkovich (Eragon, Con Air) tündököl.
902 2 1 Film Izé
nagydee: Ez egy akkora nulla film, hogy ehhez képest még a DOOM is fényesen ragyogó remekmű volt.
Cherry & Coffee esküvője :)
1457 0 9 Izé
Findzs: egyetértek joska koma
Joska koma: Mekkora szarság!!! És ezek az állatbarátok, akik a saját kutyájukat szopatják. Ami a kutyána [...]
Békatallér: Ha vannak még ötleteik, Hölgyeim, Uraim, keltsük életre az IZÉ Kutyaesküvő Szervező Irodát [...]
Mind a 9 komment
Egy feketeöves karatemester deszkatörése érintés nélkül.

(Fake vagy esetleg telekinetikus képesség? Rátok bízom a választ. ;))
13446 3 24 Izé
Laci: http://www.sexytop.ro/video-funny-atitudine_frate-9-10140
kisadria: Imádom a rendőrakadémiát..:D
DeeP®: http://www.youtube.com/watch?v=cZBNKpIup1E ebben benne van az a rész is :D
Mind a 24 komment
Egy feketeöves karatemester deszkatörése érintés nélkül.

(Fake vagy esetleg telekinetikus képesség? Rátok bízom a választ. ;))
12598 1 2 Sport Izé
Grábor: :)nem értem eddig ménem válaszoltak erre (lehet hogy nem láttak még Star wars filmet) a fejemet [...]
Maccoyi: Azért én megnézetném a csávókám midiklorian szintjét, mert nagyon gyanús nekem. XD
Egy pofás ugrás után egy még pofásabb hasraesés.
418 0 0 Sport Izé
City of Angels (Angyalok városa)

Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.
  Előzetes
850 1 1 Film Izé
FallenAngel: Ha valakit érdekel az "eredeti" film (mely ráadásul sokkal jobb) az nézze meg ezt a filmet http: [...]
JSF (Jeux Sans Frontieres) (Játék határok nélkül)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de emlékeztek erre még? XD Nem? Akkor egy kis memóriafrissités... :)

Egész családokat ültetett le a tévé elé, s mindenki ökölbeszorított kézzel szurkolt a magyaroknak, és ha esetleg megnyertünk egy fordulót, mindenki felállva ujjongott. :D

Kis visszaemlékezés

Eredmények

Leírás

Fórum
513 2 9 Film Izé
Izzie: Hogy imádtam. Mostanában szokott eszembe jutni rengetegszer. Nincs meg valakinek véletlenül?? :D [...]
Angyalkahh: Nagyon szerettük mi is! Jó lenne megint szurkolni a mi csapatunknak! Amúgy az utolsó link ami a [...]
anon: A legjobb tévés műsor volt. Nagyon szerettük és tényleg az egész család nézte. Ilyenekre va [...]
Mind a 9 komment
Kellemetlen kontúrok. :)

Elméletileg az a gatya takarja az egyetlen dolgot, amit a testépítők nem mutatnak meg, de ebben az esetben éppen hogy nem takarja el! Szegény srác voltaképpen tudta nélkül kitette közszemlére az intim testrészét is.
1933 0 10 Pink Izé
bungle: Azok csak metropolitás cikkek lehetnek elvileg, bár már valahol jeleztem nekik, hogy saját névv [...]
Derill: kérdezném ha mostanában nem csupa fiktív "profil"ról küldözgetnék a posztokat
neomatsek: ezen a képen most mi lényeg??? randa agyongyúrt emberke feszít az incifinci gatyájában,mind [...]
Mind a 10 komment
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
288 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Alkonyattól Pirkadatig

Két veszedelmes bűnöző tart a mexikói határ felé. Sokadik véres bulijukon vannak túl, amelynek során majdnem lekapcsolja őket az FBI, ezért forróvá válik a lábuk alatt a talaj. A mexikói Carlos megígéri nekik, hogy a határ túloldalán menedéket biztosít a számukra. A Gecko fivérek az éppen vakációzni készülő Fuller tiszteletes családjának lakókocsiját veszik igénybe ennek érdekében. Megegyeznek, hogy a találkozó létrejöttével a határon túl szabadon engedik őket. A megbeszélt színhely Mexikó legvadabb kocsmája, a Titty Twister, ahol rengeteg kétes alak tanyázik. Érkezésük estéjén azonban rettenetes dolog történik, és a hely igazi pokollá változik.

Santanico Pandemonium tánca

+ egy klassz zene a filmből Tito & Tarantula - Cucarachas Enojadas/Angry Cockroaches

Előzetes
1446 1 1 Film Izé
Northlorien: Koszontsetek az Istent
Azért én a partjelző helyében tényleg orrba vágtam volna. :D
972 0 1 Sport Izé
Balázs: teljesen idióta:D
Régebbi postok...