REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
510 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
404 1 0 Film Izé
One Eyed Monster

Egy felnőtt film stábjának, akik egy hóviharban rekedtek, össze kell fogniuk egy rejtélyes és halálos idegen ellen, aki (ami) félelmetesebb, mint az Alien és csúnyább, mint E.T.

A film hivatalos honlapja itt.
 
A "főszereplőről"

Imdb | Még több poszter a filmről itt.
6632 1 19 Film Izé
1nessa: Ha-ha-ha...:D Kepzeld nem.:P Dvd-rol neztem ...
Erunder: És a 18 as karikát nem láttad a sarokban? :D
1nessa: Uristen ez a film....megneztem mert kivancsi voltam h lehet egy nemiszervrol ilyen filmet kesziteni. [...]
Mind a 19 komment
Colorstar - Waterfront

2001-ben jelent meg (Bahia Music kiadó jóvoltából) az általam nagyon kedvelt Via La Musica albumon. A korongon megtalálható track-ek ígényes zenét takarnak.

Stílus:  Tribal, Drum n Bass, Breaks

Több info a Colorstar-ról

Hivatalos honlap

Colorstar on MySpace
442 0 0 Zene Izé
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
515 2 0 Film Izé
Itt a Tündi Bündi Barátok (Happy Tree Friends) összes része megtekinthető.

A Tündi Bündi Barátok (eredeti címe Happy Tree Friends) egy morbid, Flashben készült rajzfilmsorozat, a részek általában egy vagy több szereplő brutális halálával végződnek – két rész van csak, amiben senki sem hal meg: Out on a Limb, illetve Nuttin' But the Tooth. Amint a hivatalos oldalán fel van tüntetve, a sorozat „kis gyerekek és nagy babák számára nem ajánlott”.
62 internetes kis epizód és 39 hétperces nagy rész jelent meg. A sorozatnak saját játékweboldala is készült (http://htfgames.com). Bár a játékok egy része epizódokról készült (pl.: Eye Candy, Sweet Ride) normál flashjátékokból áll az egész(pl.: CubShoot1-3, aminek a lényege, hogy minél messzebbre kell ellőni Cubot).
1501 6 3 Film Izé
Balázs: nekem ez a fav :D http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=an [...]
Errtu: A legjobb rész: http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=eye [...]
Errtu: The BEST!!!
Poppy könnyen veszi az életet. Imád táncolni, ugrálni a trambulinon és utazgatni erre meg arra. Az sem hozza ki a sodrából, hogy ellopják a biciklijét, miközben egy londoni könyvesboltban nézelődik. Még a rendőrségnek sem tesz feljelentést, ehelyett inkább elhatározza, hogy megtanul vezetni. Jellemző! Poppy határtalan életigenlése és elképesztően pozitív hozzáállása a mindennapokhoz alapjaiban változtatja meg a körülötte élőket.

Egy másik hivatalos honlap itt.

Előzetes | Imdb
480 0 0 Film Izé
The Shield (Kemény zsaruk)

A sorozat hét évadból áll. Los Angeles egy olyan negyedében játszódik ahol a bűnözés elképesztő méreteket ölt. A bűnözők nem tartják be a törvényeket, de néhány zsaru sem.

Egy másik hivatalos oldal itt.

Előzetes

Rajongói oldal
365 0 1 Film Izé
pepszi: Kötelező alapmű azoknak, akik szeretik a 'hűbazmeg, de kemény' ésvagy az 'assztakurva' hatás [...]
Új Depeche Mode lemez érkezik április 20-án Sounds of the Universe címmel, amelyről az első kislemez a Wrong c. dal. Klip is elkészult hozzá, Patrick Daughters rendezésében.
Hivatalos site: www.depechemode.com
409 0 0 Zene Izé
Sony World Photography Awards 2009

A hivatalos oldal.
7339 0 4 Art Izé
kisadria: Bazzeg az télleg nem nő..Pedig első ránézésre nekm nőnek tűnt..:DxD
mekszamnojz: jaah, hogy az nő? :D
kisadria: A posztképen biztos izézik a nő..;)
Mind a 4 komment
Sony World Photography Awards 2009

A hivatalos oldal.
7910 6 4 Izé
kisadria: Bazzeg az télleg nem nő..Pedig első ránézésre nekm nőnek tűnt..:DxD
mekszamnojz: jaah, hogy az nő? :D
kisadria: A posztképen biztos izézik a nő..;)
Mind a 4 komment
Tűzvonalban

A külföldön is sikereket elért magyar sorozat az Angyalföld nyolcas körzetének rendrőkapitányságának kalandjait mutatja be. A történet előrehaladtával egyre komolyabb bűntényeket kell megoldaniuk a rend őreinek.
A 24 és a The Shield című sorozatok magyar megfelelőjeként is emlegetik.
Az összes leadott epizód megtekinthető a sorozat hivatalos oldalán.
Egy érdekes werkfilm az első évad forgatásáról, kedvcsináló videóként.
863 0 1 Film Izé
Szosztar: Ez egy igen jó sorozat!
Hivatalos trend-színek - 2009 tavasz
459 1 4 Pink Izé
TinusSs: Tetszenek jók.Már megint ez a sok rövid cucc:D jól néznek ki, csak még kicsit kéne híznom, h [...]
nagydee: a nagyszerű ruhatervek meg mind anorexiás tinikre készültek. és még rondák is szerintem
Errtu: Azért a PANTONE-t hatóságnak nevezni... :D
Mind a 4 komment
A sziget (The Island)
Trailer  
Hivatalos website

"Ami leginkább megragadott a forgatókönyvben, az az, hogy nem a tudósok, vagy a 'lemásolt' emberek szemszögéből van megírva, hanem a klónokéból - mondja Walter F. Parkes producer. - Ez valami teljesen új, eddig a klónokról mindig mint tudományos eredményekről beszéltünk, pedig ők is érző, emberi lények."
971 0 2 Film Izé
Ryan: Anno amikor néztem, (mert ha jól emlékszem ez nem egy mai darab) akkor egészen jó volt elsőre, [...]
laci_: Kicsit unalmas már a "nem is a valódi világ vesz minket körül?" kérdés, de a forgatókönyví [...]
A 2009-es Oscar gálát hazai idő szerint hajnalban, 2 órakor kezdték meg. Egyaránt kerültek meglepő és várható alkotások a díjhoz.

Hivatalos website

Heath Ledger - legjobb férfi mellékszereplő
3259 2 20 Izé
bungle: cancer1 küldte: Oscars 2009 Winners in Pictures http://freshpics.blogspot.com/2009/02/oscars-2009-w [...]
Ctx Twin: Jelentkezzen aki éjjel kettőkor látott már hajnalt Magyarországon.
rezso: Legjobb színésznő: Kate Winslet (A felolvasó) ez egy szar de kétség kívül kijárt neki egy [...]
Mind a 20 komment
A 2009-es Oscar gálát hazai idő szerint hajnalban, 2 órakor kezdték meg. Egyaránt kerültek meglepő és várható alkotások a díjhoz.

Hivatalos website
2152 0 1 Film Izé
szabiramone: Sajnálom hogy nem Rourke kapta, én láttam mindkét fimet, és a Wrestler óriási. végre vmi új [...]
Battle for Terra

Premier: 2009. május 1.
Hivatalos website
Trailer:
446 0 1 Film Izé
Cromex: A plakátról azt hittem, hogy valami jó kis űrakciófilm lesz, aztán megnéztem a trailert. Moa [...]
Az easy század (ejtőernyős alakulat) története a II. világháborúban. Ez az HBO saját gyártású sorozata (elég régi), ami már önmagában garancia a minőségre, hát még ha tudjuk, hogy  Steven Spielberg és Tom Hanks közreműködésével készült.

A főcíme és a hivatalos előzetese.
626 1 4 Film Izé
Zsobi: Nagyon jó sorozat! Megvan mindegyik rész és ha nagyon nem tudom mit csináljak itthon tutti, hogy [...]
Menyet: Tényleg jó, csak ajánlani tudom. :)
Erunder: Te miről beszélsz? :DDDDD Tényleg én tévedtem bocs, javítottam.
Mind a 4 komment
A Jason Statham főszereplésével készült akciófilm folytatása, a Felpörgetve 2 (Crank: High Voltage). Premier: 2009. április 17.

Trailer
Alternatív poszterek: 1   ,   2
Hivatalos website
1187 0 4 Film Izé
Blood & Chocolate: Ezek szerint nem tetszett a film... :S sajnos igen csak a pénzről .. így lehet elrontani a jó fi [...]
guti73: Én már láttam! Eddig imádtam Jasont!! ez már csak a pénzről szól!
Blood & Chocolate: * jaj az kimaradt h jó pasi is :D
Mind a 4 komment
Locust on the Saddle - Burn Out

Stoner/sludge Magyarországról. A Burn Out a zenekar első hivatalos videoklipje, Hámori Gabriella szereplésével. Bővebb információért a csapat myspace oldala.
404 0 0 Zene Izé
Marie Fredriksson és Per Gessle a 80-90-es évek legendás popduója, a Roxette (mai napig aktív banda) 55 milló eladott nagylemezt és 20 millió kislemezt tudhat magáénak. Az 1988-as Look Sharp album sorban második volt a Roxette diszkográfiájában. A nagylemezről elsőnek megjelent The Look természetesen a slágerlisták élét ostromolta jónéhány országban, többekközt a Billboard Hot 100-on is number one felvétel volt.

Wikipedia

Hivatalos oldal

Rajongói fórum

Roxette  tribute band
450 1 2 Zene Izé
sunrise: Pécsen? hohhóóóóó....ez nagyon jó hír :)))
roxstar: Ez igen!Végre itt vagyunk! Jelentjük,hogy a Roxette ÉL! NEM oszlott fel,és reményeink szerint [...]
Szőke Herceg hivatalos honlapja (angol!)

(Harryé itt: http://www. princeofwales.gov.uk/personalprofiles/princeharry/ )
478 0 0 Pink Izé
Így készül a  Super Bowl XLIII döntő hivatalos labdája.
446 0 5 Sport Izé
Balázs: na én azért ennyire nem akadtam ki:D a csávókám tuti régebben giants szurkoló mint én XD
Balázs: szentem az fel van gyorsítva de ha ilyen gyors kezű elmehetne a vadnyugatra vagy a sarokra:D
Maccoyi: "a Giants nem jutott be" : http://www.youtube.com/watch?v=0-6Tn0Ie-AQ ;)
Mind a 5 komment
Zeitgeist - A kor szelleme...

Összeesküvés elmélet? Fikció? Valóság? Döntsd el Te magad...
Dokumentumfilm a hatalomról, vallásról, kormányról, pénzről, rólad...
Ez a film csak egy részlet (2. ill. 3. rész), érdemes megnézni mindet szép sorban, vagy a teljes filmet letölteni a hivatalos oldalról vagy valamelyik torrent oldalról, ill. a folytatását - Zeitgeist: Addendum.
4391 2 53 Film Izé
Adam89: Kedves ManOfUnknown, Én 19 éves, vallásos srác avgyok, 4 évig jártam katolikus iskolába, de k [...]
Ordas: Ha valami gátat szab a történelem szerves fejlődésének, akkor az előbb utóbb megroggyan. És [...]
sahinel: Azt azért ne felejtsük el hogy nem az öreg csinálta a filmet. Benne van, és sok okosságot mond [...]
Mind a 53 komment
Zeitgeist - A kor szelleme...

Összeesküvés elmélet? Fikció? Valóság? Döntsd el Te magad...
Dokumentumfilm a hatalomról, vallásról, kormányról, pénzről, rólad...
Ez a film csak egy részlet (2. ill. 3. rész), érdemes megnézni mindet szép sorban, vagy a teljes filmet letölteni a hivatalos oldalról vagy valamelyik torrent oldalról, ill. a folytatását - Zeitgeist: Addendum.
5118 13 61 Izé
www.myspace.com/vajopeti: Khmm.Pár dolgot szeretnék még tisztázni itt,aztán el is tűnök innen: 1.A Zeitgeist 10 parancs [...]
www.myspace.com/vajopeti: Kissé későn csatlakozok,de a Zeitgeist eddigi összes filmjét láttam,még a legújabbakat is.Ki [...]
bungle: Itt a 3. rész: Zeitgeist: Moving Forward http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist:_Moving_Forward Itt [...]
Mind a 61 komment
Jessica Cox (25) a világ első kar nélküli pilótája, aki a napokban vehette át hivatalos pilótaengedélyét. Az arizonai lány egy genetikai rendellenesség miatt kar nélkül született, de szülei legnagyobb örömére sosem keseredett el fogyatékossága miatt.

A lehetetlennek tűnő vállalkozáshoz egy oktatócég nyújtott segítséget. Mérnökeik speciálisan átalakítottak egy egyszemélyes kisgépet, hogy Jessica a lábával is kezelni tudja a műszereket és a botkormányt. Betanítása három évig tartott, de ma már tökéletes biztonsággal kezeli a gépét.
3457 2 15 Izé
Schabee: elég ügyes, de nem tudom mennyire biztonságos, h csak 2 végtaggal irányítja a gépet...
encsisz: Aki abban nő fel, hogy 4 végtagja van, az el sem tudja képzelni, hogy milyen csak kettővel telje [...]
lokko: ha ő egyszer (nagyon nem kívánom neki) csúnyábban ér földet annál, mint azt túl lehessen é [...]
Mind a 15 komment
Boris Vallejo munkái.

Feleségével, Julie Bellel közös hivatalos oldaluk.
7438 2 16 Art Izé
Tóth József: Bocsi. És kösz, hogy kijavítottad a kép alatt. Nem tudom, így emlékeztem rá. És a Google-ben [...]
ismeretlen: jujjj ne, az rossz emlékeket idézett volna bennem, eleget írtam 50x 100x az általánosban.
bungle: :) Elég lett volna, ha leírod 50x, hogy Boris Vallejo. ;)))
Mind a 16 komment
Boris Vallejo munkái.

Feleségével, Julie Bellel közös hivatalos oldaluk.
8406 16 16 Izé
Tóth József: Bocsi. És kösz, hogy kijavítottad a kép alatt. Nem tudom, így emlékeztem rá. És a Google-ben [...]
ismeretlen: jujjj ne, az rossz emlékeket idézett volna bennem, eleget írtam 50x 100x az általánosban.
bungle: :) Elég lett volna, ha leírod 50x, hogy Boris Vallejo. ;)))
Mind a 16 komment
Dans la Tete (In the head) - francia animációs rövidfilm.

Hivatalos weboldal.
7166 2 47 Film Izé
tuskeboki: Na mostmár én is jobban figyelek a kamerára :D
lokko: naív ???
meszi: ennek egy mondanivalója volt: nézz körül mielőtt átmész az úton
Mind a 47 komment
Dans la Tete (In the head) - francia animációs rövidfilm.

Hivatalos weboldal.
7739 15 47 Izé
tuskeboki: Na mostmár én is jobban figyelek a kamerára :D
lokko: naív ???
meszi: ennek egy mondanivalója volt: nézz körül mielőtt átmész az úton
Mind a 47 komment
Caspa & Rusko-Bread Get Bun

(A videó a Football Factory c. filmből van, bár ez nem hivatalos filmzene.)
392 0 0 Zene Izé
A klasszikus kínai golyós játék

(nem jut eszembe a hivatalos neve. ha valaki tudja szóljon - Errtu)
2609 2 10 Game Izé
timcsi5: 5 maradt...elsőre :) Nagyon cool játék !
Purple: nagyonnem....
adi226: 3 :)
Mind a 10 komment
Flobots - Handlebars

Hivatalos oldal

Wikipedia
361 0 2 Zene Izé
karmigran: Szerintem is az! :)
gundul: Nagy ZENE!!! Köszike!!!
GTA IV gépigény

Végre kihirdették a Games for Windows oldalán a Rockstar sikerjátékának gépigényét. A konzolokon 10 milliós eladott példányszám felett járó Grand Theft Auto IV hamarosan a PC-s játékosok szívét is meghódítja.

Ehhez szükség lesz egy jobb számítógépre is, de szerencsére a Rockstar közel két hónappal a megjelenés előtt nyilvánosságra hozta az ajánlott gépigényt, így még lehet túlórázni. Lássuk, milyen vas kell a játék alá.

 

Intel Pentium Dual Core processzor
2 GB RAM
18 GB szabad hely a winyón
512MB Direct3D 10 kompatibilis videókártya vagy Direct3D 9 kártya Shader-támogatással
Kétrétegű DVD-t olvasó DVD ROM

A Grand Theft Auto IV hivatalos megjelenési dátuma november 18.
729 1 3 Tech Izé
Lako: 18Giga? :O Az szép... Nah meg a videokártya :/
dXter: gondolom a dual-layer DVD nem szükséges szinte senkinek, mivel leszedi iso-ban (persze a boltok po [...]
tutituti: Na el fog döcögni épp hogy.De legalább ki lehet majd játszani.Remélem majd itthon is lehet maj [...]
Oliver Kahn legnagyobb védései.

Oliver Kahn szeptember 2-án hivatalosan is befejezte a profi karrierjét egy búcsúmérközés keretében, aminek az összefoglalóját itt nézheted meg.

A búcsú pillanatai.
365 0 1 Sport Izé
Inferno: Minden idők legjobb kapusa és az is marad! Szép volt Oli és köszönjük!
Grand Theft Auto IV - Hivatalosan is jön PC-re!
1075 1 2 Tech Izé
Shifty_: Nincs még hivatalos gépigény, de szerintem nem kell komoly vasra készülni!
man_oo: Király, már várjuk!!! Remélem el fog futni a gépemen, Valaki valami gépigény infót nem láto [...]
Far Cry 2 hivatalos gépigény
1410 0 1 Tech Izé
wowbagger: köszi az infot,vagyis a linket:9 durvábbra számítottam,így megnyugodtam, az ajánlott fölött [...]
a 2008-as olimpia hivatalos dala
272 0 0 Zene Izé
Pár napja hivatalosan is bejelentették, hogy Balzsay Károly következő ellenfele az orosz Denis Inkin  lesz, akivel Szeptember 27-én lép a szorítóba. Nézd meg mire képes Inkin. (sötét nadrág)

Még egy videó
261 0 3 Sport Izé
Derill: elég masszív gyereknek tűnik
Maccoyi: Én kérek elnézést. ;)
senseipetya: a pár nap, az tegnap!
Avenged Sevenfold - Afterlife

A gitárszóló a vége felé nem gyenge, érdemes megfülelni!

Hivatalos honlap
Wikipédia, ha esetleg valaki nem ismerné őket. :)
444 0 3 Zene Izé
karmigran: Avenged Sevenfold & Good Charlotte - The river (Y) http://www.youtube.com/watch?v=xIn9AbrTNDI
karmigran: Afterlife live in Long beach (Y) http://www.youtube.com/watch?v=mRGeYU7jChs
karmigran: [frissítés] a honlapjukon már nem az a videó a default.. pár napja még az volt ;)
Régebbi postok...