REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Blood Ties (Vámpír akták)

Ismét egy gyönyörű magyar címferdítés. Bár lehet jobb, mint ha az lett volna a címe, hogy vér akták. :-)

A sorozat alapvetően krimi, csak egy kis vámpíros beütéssel. A szép nyomozónő egy ötszáz éves vámpírban lel segítőtársra.

Amitől jó az az hogy nem az a gyilkolásszós vámpíros sorozat. Ebben abba is betekintést nyerhetünk, hogy miként éli egy vámpír a hétköznapjait. Azaz miket csinál amikor épp nem kajál. A másik részről amiért jó, az a krimi, rész. Hasonló a sorozat mint a Dresden akták. (Valószínűleg nem véletlenül, mert írókban egyezhet a két sorozat, talán Peter Mohan révén, de az imdb nem tartja őt számon mint a Dresden akták írója, bár mégis lehet olvasni interjút vele, annak a sorozatnak a kapcsán) Akinek az tetszett ez is fog. Viszont akinek nem az is találhat ebben maga számára jóságot. mind a krimi mind a misztikus vonulaton.

Imdb

A regény (ami alapján a sorozat készült) írónője Tanya Huff
590 0 0 Film Izé
Leap Year

Anna már négy éve együtt van barátjával, arra számít, hogy az évfordulójukon megkéri a kezét, de ez elmarad. Így hát Anna elhatározza, hogy maga veszi kézbe a dolgokat, talál egy olyan ír hagyományt, amely megengedi a nőnek, hogy megkérje egy férfi kezét február 29-én, csakhogy barátja éppen máshol jár, ezért utána kell menni, de Írország másik felén landol, ahol megismerkedik egy másik férfival.

Kiszámítható poénok, és események, de egy vasárnap délutáni, barátnővel nézős filmnek megteszi. Nem is nagyon lehet tőle többet várni.

Imdb
1033 1 0 Film Izé
Ha eleged van abból, hogy csak ezt hallod: Budapesten minden rossz, lepusztult és koszos. Szeretnéd megismerni, hogy mennyi minden érdekeset és szépet rejt ez a város, még olyanokat is, melyről eddig nem is tudtál? Szeretnéd tudni, hogy milyen belülről egy általad jól ismert épület? Akkor neked szól ez a blog!
4463 9 7 Izé
Timi21: nekem a libegő a kedvencem ott nyugis és nem rohan senki és jó a levegő
ismeretlen: Én eleve nem értem, amikor mennek az emberek a 7-esen, 47-esen vagy a kettesen és ott van előtt [...]
DeeP®: http://www.youtube.com/user/RadioflyerGeri#p/u/4/mXwM7pZ0x7s Egy kevés van ebben is pestről este [...]
Mind a 7 komment
Ha eleged van abból, hogy csak ezt hallod: Budapesten minden rossz, lepusztult és koszos. Szeretnéd megismerni, hogy mennyi minden érdekeset és szépet rejt ez a város, még olyanokat is, melyről eddig nem is tudtál? Szeretnéd tudni, hogy milyen belülről egy általad jól ismert épület? Akkor neked szól ez a blog!
4469 1 0 Art Izé
Izgató, de mégis káros? Virtuális szex!
647 0 2 Pink Izé
Davek: Magyarázzon el nekem valaki egy dolgot. Lehet énvagyok buta, de mi lehet izgató illetve élvezet [...]
TdianaV: Manapság már minden normális dolgot felváltanak a "mű" dolgok... Ez mire jó?
Ilyen tizenegyes nincs és mégis van. ;)
1141 0 3 Sport Izé
Maccoyi: De ott max csak 7-es lehet és csarnok magassága is határt szab, de megoldom majd. ;D
tremor: luckbox :D:D
likol: Ez de jó!!::)Lehet gyakorolni vasárnapra!P
"Gyorsulási verseny" (sprint) 200m-en, egy közel 100 éves katonai bringa (Daniel Markwalder)  és egy 2009-es a Tour de France-on is rajthoz állt (Jens Voight) országúti kerékpár között.

Ugye nem kérdés, hogy ki fog nyereni? Vagy mégis? ;)
1398 0 0 Sport Izé
Sokkoló tanúságtétel egy kolumbiai akadémikustól, akibe belevágott a villám, meghalt, és a pokolra került, ám mégis visszatért a földi életbe, és elmeséli, mit látott "Odaát".

Feltétlenül OLVASD VÉGIG!
1358 1 3 Pink Izé
orsyka_001: sürgősen átoperáltatnám magam:) vagylegalábbis lakóhelyet cserélnék;)
Denial: Azért te se vagy ronda ! ;) :)
Purple: szép kép :)
Bár február óta börtönben van Hunvald György, mégis havi 742.560 forintot keres.

Hunvald és szeretője luxusutakra járt közpénzen

Újabb Hunvald-susmus
2988 1 23 Izé
chaby63: Nincs valakinek képe a Hunvald csajáról. Lehet, hogy nagyon jó nő és megérte az adónkból pa [...]
Zorro: 2 perc alatt lehetne hozni olyan törvényt, hogy a vezetők prémiumai meg a hunvald és hasonszőr [...]
joovan: Na nem ilyen cigany videora szamitottam baszod.... :S :D
Mind a 23 komment
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni, Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
4923 6 3 Izé
MiniMe: "my room was covered by astraglide, vomit and anal luquid" ROFL!
Fireblade1000: Jónak igérkezik!!!
1nessa: szeptember 25 irany a mozi:P:)
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban is megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni. Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
3922 1 1 Film Izé
Jokker: Gondolom ez hasonló lesz mint az Alfie, csak jó pár árnyalattal erősebb :)
Up in the Air (Egek Ura)

A szinte folyton úton levő üzletembert alakító George Clooney megismerkedik Vera Farmigával, egy hasonló életmódot folytató, napjai javát szintén a nagyvállalatok világában és a repülőgépek szűkös kabinjaiban eltöltő vonzó nővel. A sztori gerince, hogy Clooney figurája szeretne összegyűjteni tízmillió ajándékmérföldet, de persze egy éppen most megismert csajnak nem fogja elárulni, hogy mennyire közel jár már ehhez. Úgyhogy Farmiga csak tippeli a felhalmozott mérföldgyűjteményről: “a tiéd biztos hatalmas!”.

A rendező a regényhez nem egészen volt hű ugyanis alapvető dolgokat írt át benne (pl. kitalált bele egy teljesen új női főszereplőt, akit Anna Kendrick alakít). A regény írója Walter Kirn

Imdb
585 1 3 Film Izé
Erunder: Ritkán készítenek ennyire szép filmet, amiben az érzékletes metaforák karakterfejlődéssel, [...]
1nessa: marmint fenntrol
1nessa: nem szeretek repulni mert a fulem nem birja...pedig olyan szep lentrol nezni a felhoket:) egyebkent [...]
Karácsonyi Ének (Christmas Carol)

A Karácsonyi ének Dickens klasszikus meséjének legújabb, Disney adaptációja. A film rendezője Robert Zemeckis, a főszereplő Ebenezer Scrooge arcát és hangját pedig Jim Carrey adja, a látványvilág pedig a Polár Expressz-ből megismert “motion capture“-technikával készül, 3D-ben. Rövid tartalom, aki nem ismerné az alapművet: Ebenezer Scrooge a Karácsonyt a minden évben megszokott gyűlölködéssel kezdi: kirúgja alkalmazottját (Gary Oldman) és alaposan megbántja testvérét (Colin Firth). Egyedül marad hát irodájában, amikor utolsó esélyként a boldog életre meglátogatja őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme…
 
896 0 3 Film Izé
pepszi: Hát nem tudom. Az én olvasatomban azért Dickens műve kicsit több mint mese...) Reméljük ad vi [...]
Atomee: Jobban örültem volna ha élőszereplős, de azért megnézzük. Nyami....
snake6: nagyon jóóóóóóóóó :-)
A képen látható úriember nem más  (aki nem ismerné) , mint Juan Manuel Márquez Mexikói nemzetiségű profi bokszoló. Márquez három különböző súlycsoportban is világbajnok tudott idáig lenni. A statisztikája eddig: 55 mérkőzésből 50 győzelem, ebből 37 K.O., 4 vereség és 1 döntetlen.

És, hogy milyen "energiaital" is segíti őt a felkészülése folyamán? Kattintás után megtudhatod. ;)
822 0 2 Sport Izé
tremor: pffföjjj. hát bolond ez?
Öcsi: egyél sz**t karban tart, igyál pisit, üdít és frissít :D
Boulevard & brezsnyev kortárs galéria projektje, hogy a hazánkba látogató külföldiek ne csak a sztereotip magyarságképpel térjenek haza. Fontos, hogy megismerjék egy eddig kevésbé ismert, ennek ellenére izgalmas és értékes oldalát is hazánknak, és hazavigyék pezsgő kulturális és művészeti életünk egyes kézzelfogható darabjait. A projekt szeptember 15-ig tart.
 
957 0 1 Art Izé
nehgs: meghosszabítva 26-ig.
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
989 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
Beats International - Dub Be Good To Me

Szóval, ismét időutazás 1990-ben járunk. Bár ez a verzió 2008-as, de nekem mégis visszadja azt a régi diszkó fílinget.
511 2 1 Zene Izé
snake6: TEKERTÜK ÁM ANNO ERRE A MUZIKRA 90-ben !!! (jó ez a kis remix)
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
678 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
639 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
A végső állomás 3D (The Final Destination)

Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó. Nick álmában. A srác felriad és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget. Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak rajta: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
Hazai premier: 2009. szeptember 10. - kizárólag 3D-s vetítés

Apple trailer
Magyar feliratos trailer
1438 1 13 Film Izé
kasy: Atyaég! Ilyen lehangoló kokány filmet is rég láttam. És 70 perc az egész. pff...
Julyette:): Ja és a 90percen keresztul végig rajtam volt a 3D-s szemuveg és az égvilágon semmi bajom nem le [...]
Julyette:): Én tegnap voltam rajta moziban....Igen jó film. Mindig minden az arcomba repult, azt elso 10percbe [...]
Mind a 13 komment
"Napi 16 órát dolgozom: a szexuális életünk a párommal sajnos nagyon ritka. Ha mégis sort kerítünk rá nagyon nehezen tudok elmenni, de általában hiába kívánom őt nincs kedvem az együttléthez. Mi lehet a gond? Fáradtság? Stressz?" - A szexológus válaszol
745 0 1 Pink Izé
vajalja: Hát...ez után a pár sornyi bevezető után az a véleményem, hogy talán le kellene cserélni a [...]
Az online biztosítás kötés alkalmával minden biztosító ajánalát megismerhetjük, illetve egyedi biztosítási ajánlatokat is közvetítenek az igényeknek megfelelően. Az online biztosítási kalkulátorok segítségével kiszámolhatjuk és megköthetjük a kötelező biztosítást, casco-t, lakásbiztosítást...
1921 3 5 Izé
littleguy: Cáfolnám a dolgot... A biztositas.hu oldalon szoktam kötni mindig a kötelezőmet. Egyszer valami [...]
Re-Peet: Nekem mindig a határidő lejárta előtt néhány órával jut csak eszembe.. volt, hogy dec31-én [...]
Fireblade1000: Maradok a személyesen megkötött dolgoknál és a csekken befizetésnél. Lehet, hogy nem a legmod [...]
Mind a 5 komment
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1094 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Gagosian Gallery - ahol egyszerre több művészt is megismerhettek, illetve az ők egymástól különböző stílusaikat! :)
667 0 0 Art Izé
The Boondocks

Kicsit sztereotípia, kicsit rasszista de mégis az egyik legszórakoztatóbb animációs sorozat egy radikális eszméket valló feka srácrol, az ízig-vérig ganxta tesójárol, az őket nevelni próbáló nagyapáról, na meg egy bandzsa fekafób négerről.

Már a 2. évadnál tart. Egy rész csak 20 perc.

Hivatalos honlap | Imdb

Boondocks képregény magyarul itt.

Az adult swim (a csatorna ami adja) boondocks-os oldala itt.
601 2 0 Film Izé
Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (A villámtolvaj)

Ismét egy Chris Columbus remekkel állunk szemben.

A film Rick Riordan regénye alapján készült (na ja Hollywoodnak sose lesz most már önálló anyaga).

A történet annyi hogy Poseidon 12-14 év között fiának (aki Amerikában él, pfff) kell visszalopnia apja szigonyát mellyel a villámokat szórja és közben még a muterját is meg kell mentenie, mert ha nem háború lesz az istenek között.

A Harry Potter feeling pedig nem véletlen hiszen mint már említettem ezt a szerencsecsomagot bízták meg a rendezéssel. Riordan ötrészes regényt írt Percy Jackson kalandjaiból. Valószínűleg várhatjuk majd a többit is. Hurrá! (Remélem lehet érezni a tömény szarkazmust és iróniát.)

De hogy valami pozitívat is írjak, és hogy kiderüljön hogy mégis miért legyünk kíváncsiak a filmre. Egyrészt a szereposztás: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd és Rosario Dawson, másrészt pedig, mert a görög mitológia lényei fantasztikusan fognak mutatni a mozivásznon…

Amerikai premier: 2010. február 12.

Imdb
1327 1 3 Film Izé
Erunder: Hát ez elég gagyi lett. Kezdjük ott, hogy az egész olyan mint ha a Harry Potter, és Héraklész [...]
Erunder: snake6 küldte: http://www.youtube.com/watch?v=yxDEChe_54I&feature=player_embedded (Ez már nem teas [...]
snake6: kellemes meglepetés
Négy lába van, mégis babakocsit tologat? Mi az? ;)
4712 3 6 Izé
Luflee: hat ez tok edes, csak kar h a gerincenek nem tesz tul jot.
mekszamnojz: itt a zöld is tessék :) http://www.youtube.com/watch?v=nUrZGsNhaiU
.::JunKieEQ::.: Szőrtelenített lábakkal.... ;)
Mind a 6 komment
Új sorozat bukkant fel az egyik magyar adón.

ez pedig a Lie to me azaz a Hazudj ha tudsz.

A szerda esti programba érkező Hazudj, ha tudsz, Tim Roth első nagy tévés munkája, és egy olyan fószerról szól, aki afféle élő hazugságvizsgálóként segíti a rendőrség melóját. A főszereplő ugyanis annyira jól olvassa az emberek arcát, mozdulatait és reakcióit, hogy észrevesz olyan piciny rezdüléseket is, melyeket az átlagember nem - ebből von le következtetéseket és segít a nyomozásban. Amiben ez a sorozat mégis több, mint egy sima nyomozós krimi, az Roth játéka és az, hogy nem a rendőrökön, hanem a kicsit House-szerű főnökön és csapatán van a hangsúly.

Imdb Interjúk: Tim Roth Monica Raymund Brendan Hines

Kedvcsináló 1 | Kedvcsináló 2
563 0 1 Film Izé
nagydee: ez tényleg jó sorozat. kár, hogy eddig csak 13 rész van belőle
The Stepfather

Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztével hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?

Imdb
919 1 0 Film Izé
Love Happens

Aaron Eckhart és Jennifer Aniston közös filmje a Love Happens, a romantikát ezúttal nem a poénok kísérik, hanem némi dráma. Eckhart egy özvegyember játszik, akinek könyve nagy sikernek örvend, egyik promóciós útján megismerkedik Anistonnal, aminek hatására be is indulhat a romantikus vonal.

Imdb
789 2 0 Film Izé
A nők 85 százaléka elégedett partnere péniszének méretével, mégis a férfiak majdnem fele szeretne nagyobbat - állítják urulógusok a WebMD egészségügyi portál beszámolója szerint. Mi az a kis pénisz szindróma?
1232 0 31 Pink Izé
1nessa: http://www.annsummers.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=10001&rw.cm=google [...]
Nala: Ezt bizti nekem akartad címezni?:)
Derill: http://www.vagyaim.hu/Paroknak/Specialis-ovszer/1779-Ritex-XXL-10db.-extra-nagy-sikositott.html
Mind a 31 komment
Vagy mégis? Kis alkohol és exhibicionista mentalitás + egy bátor barát és az internet elég, hogy tied legyen az elsőbbség! :D A megagáz helyett lehetne itthon is ki mit (nem)tud névvel műsort csinálni. Találóbb, mint a mostani neve a műsornak. Egy biztos, erre lehet mondani hogy igazi talentum a srác és a haverja. :D
11476 6 35 Izé
humanhades: azert laccott azsuri pofajan, h "ezt lehet megsem kellene"
levike: szerintetek ha nem fake lenne akkor nem lett volna híradóban? ^^
sahinel: ) ja elírtam. Szerepjátékosok körében ez annyiszor előfordul hogy nagyon szemet szúr ha láto [...]
Mind a 35 komment
Hát igen, volt megint egy VIVA comet, sok-sok díjat kiosztottak, de mégis az ki a francot érdekel mikor Dopeman és öccse olyan picsa részegre tudják inni magukat, hogy azt már öröm nézni, Majka pedig spiccességében elmagyarázza, hogy a magyar celeb (direkt írtam celebet, mert mint ők is mondják "Ho' vannak itt a sztárok?") világban heteroszexuális lény nincs is. :D

Majka interjú
7999 2 23 Izé
nyehőce: Ez a Joci (Majka köcsöge) milyen vicces egy gyerek! Idézett a Mi folyik itt Gyöngyösön című [...]
nyehőce: Az egész parlament azt hallgat, sőt munkába menet nyomják is: "Lopni, megyünk lopni..."
nyehőce: "Vát du ju szinksz from hipháp kultyúr?" A riporter kb. azon a szinten van. :D
Mind a 23 komment
Néhány film 3 lerajzolt jelenetéből megismerheted az adott film lényegét.
865 0 2 Film Izé
Balázs: az avatarod annál inkább:D
spider86: jó a menü meg a grafika, de nem valami frappáns :)
Motorja van, de szárnya nincs és mégis repül, mi az? ;)
5482 1 7 Izé
noldika: szupernem...rulzzz!!!:D:D:D
buddha: gumiszobába mindet!!!!!!!!!
Goofy: Supermen :)
Mind a 7 komment
Motorja van, de szárnya nincs és mégis repül, mi az? ;)
5377 0 0 Sport Izé
8 furcsa hollywoodi pár

A szerelem mégis vak?
1606 1 2 Pink Izé
orsyka_001: a postképes pár a lostból olyan mintha tesók lennének sztem... nem?:D
Armada: Nesze nektek, kedveseim, egy kis vasárnapi lityi-lötyi :)
A "boszorkányból királylányt" esetét egy csomó mesekönyvből megismerhettük már.
Itt most megtudhatjuk azt is, hogy egy alapból ronda királylányból hogyan lesz igazán csúf banya.
23673 2 38 Izé
SSly: kb ugy néz ki mintha megküzdött volna egy szögbelövővel...
Sissi: Ááá neee, még a fején is van, undorító monnyonle
Balázs: marilyn manson, hellboy és ami whitehouse(vagy h híjják) keverék :D
Mind a 38 komment
Az orosz melegfelvonulás nem sikerült túl jóra... :D

Moszkvában előállították a melegfelvonulás résztvevőit és ellenzőit. "A melegek már három ízben próbáltak felvonulást szervezni Moszkvában, de nem kaptak engedélyt, s a rendőrök minden alkalommal előállították a mégis összegyűlt néhány tucatnyi embert."
8915 4 78 Izé
Davee: Na te buzi mszpés fideszes..:D Vicceltem. Szerintem kiegyezhet a nép abban, hogy úgy a frankó, a [...]
Balugray: Bocs, hogy belepofázok, de szerintem valamilyen szinten mindkét oldalnak (sahinel vs. többiek) ig [...]
Davee: Tudod mit? Lényegében értem mire gondolsz. Igazából nem sűrűn izgat, hogy mi a véleményed, [...]
Mind a 78 komment
Julie & Julia (Kalandjaim a konyhában)

Kételyben Amy Adams tanult már egy-két (nem feltétlenül szép) dolgot az életről Meryl Streeptől. Most folytatódik az oktatás, de, mint a Julie & Julia című film előzeteséből kiderül, a középpontban egy lényegesen kellemesebb téma áll: a főzés és az evés. A film a nálunk is megjelent Julie & Julia - Kalandjaim a konyhában című könyvön alapul, ami pedig Julie Powell blogjából készült, ami pedig Julia Child Mastering the Art of French Cooking című könyvéből indult ki.

A Franciaországban élő amerikai Child (a nagyon furán beszélő Meryl Streep) az 50-es évek elején vágott bele két barátnőjével a “hivatásos” főzésbe, és a 60-as évek elején adta ki a fent említett könyvet, ami lényegében megismertette az amerikaiakkal a francia konyhát. Powell (Amy Adams) 2002-ben úgy döntött, hogy unalmas életét azzal dobja fel, hogy egy év alatt megfőzi a Child könyvében szereplő több mint 500 receptet, és ezt blogján dokumentálja. A blog hamar nagy népszerűségre tett szert, így lett belőle 2005-ben könyv, most pedig film köszönhetően az egyik legnépszerűbb csajfilm-rendezőnek, Nora Ephronnak (A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában).

Imdb
343 0 0 Film Izé
Régebbi postok...