REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Így csinálj jókedvet egy pályaudvaron! - videóval
607 0 4 Pink Izé
Mr.T.: Ez nagyságrendekkel veri nálam ezt a vidit :) http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM
Strawberryy: Dejóóóóóóóó! :)
sajtoscsiga: ezt mar 1 hete bekuldtem enis :)
Mind a 4 komment
Lehet eső, szél vagy hó a Shweeb minden időben hajtható. :)

Nem mellesleg a Shweeb megalkotói úgy gondolják, hogy ez a jármű megfelelő alternatíva lenne majd a jövő nagyvárosainak közlekedésében.
5298 3 19 Izé
kócimbóc: dik, háde' miénk lesz a mennyek országa :D vagy az 5ik elem :D
Párna: fő a kényelem...xD nagyon jó lehet fekve "vezetni". ez kb olyan mint az a kapszula hotel japánba [...]
1nessa: klausztrofobiasokkal mi lesz??:D jovoben mar nem is lesznek??:D rajuk mar nem is gondoltak
Mind a 19 komment
Lehet eső, szél vagy hó a Shweeb minden időben hajtható. :)

Nem mellesleg a Shweeb megalkotói úgy gondolják, hogy ez a jármű megfelelő alternatíva lenne majd a jövő nagyvárosainak közlekedésében.
4320 0 0 Sport Izé
Egy kis féktelen száguldás Sátoraljaújhelyről.
716 0 3 Sport Izé
l3azsi: Ez tök jó! :D A nagymamámék Sátoraljaújhelytől pár km-re eső faluban laknak. Mikor náluk v [...]
bungle: Húúú, jó hosszúnak tűnik. :D Kár, hogy ilyen messze van (tőlem).
Öcsi: Aki eddig a sátor tetején élt, annak Sátoraljaújhely... :D Egyb. ez sokkal komolyabb mint a f [...]
Halász Dániel nyerte a Google Photography díjat. A Google a Saatchi Galeriával közösen írta ki a pályázatot, amelynek célja tehetséges fiatal fotósok felkutatása volt. Ezen szavazás eredményeként a legjobb 36 sorozatból iGoogle-téma készült. Halász Dániel, a MOME negyedéves hallgatója Camp 165 Watten című sorozatával győzött a versenyen.
737 0 7 Art Izé
mephistto: csak ilyen picibe nézhetőek? Azt látni, hogy panoráma képek, de túl pici így meg nem látni a [...]
ssscsaba: anno asszem szavaztam rá én is, de igazából kicsit meglepő hogy nyert(nem azért mert rosszak a [...]
Kolbi: a szövegben a cikkre mutató link: http://nonstopuzlet.hu/magyar-gyoztes-a-google-fotopalyazatan-20 [...]
Mind a 7 komment
Stuart Franklin 53 éves angol fényképész fotói.
Pályafutását, életét itt találjátok.
1422 0 0 Art Izé
Játszma az ördöggel/The Devil Dared Me To

Jóféle film Új-Zélandról, rengeteg fekete humorral és vérrel, szóval kellően beteg!


Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz - főleg néhány üveg sör társaságában.
468 1 4 Film Izé
nagydee: megkerestem és tényleg. ez mekkora... :O
Erunder: A port.hu-val magával nem volt gáz, hanem azon belül az egyik linkel. Gondolod hogy én is, hogy [...]
vandk: micsoda? ez hogy lehet? mindenesetre kösz. behoztam a port.hu-t másik ablakban és copy/pasteltem [...]
Mind a 4 komment
Ájsz Bájk Bojsz vées Talmácsi Gábor

Szigetközben készült egy speciális pályán, melynek tiszteletbeli vendége Talma volt, de a helyi fiúk lealázták. A felvétel egy Nokia 3210 csúcskategóriás készülékkel lett felvéve. :)
789 1 1 Sport Izé
szomoja: állatok!pokolgéééép! Darnózseli a pálmát viszi!
A nagy sikerű B13 folytatása.

Taha meghalt, hatalmas űrt hagyott hátra, és nem egy bandavezér pályázik a helyére, hanem mindjárt öt, így a kerület most sem lesz békésebb, mint volt. A kormány pedig ismét belekontárkodik a dolgok menetébe.

IMDB | Előzetes
900 1 6 Film Izé
snake6: ralisztikus story kell akkor hallmark -natgeo- spektrum...... vagy BUDAPEST TV .-)
Hemi426: hát nemtudom, azért ez a film sem éppen a realisztikus sztorijával vakított.
neomatsek: igen,elég nagy sikere volt,bár akik a tipikus amcsi filmekhez vannak szokva,amiben folyton lövöl [...]
Mind a 6 komment
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1316 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
Szegény pályamunkások küzdenek rendesen, de azért a végére nagyon belejönnek. :D
678 0 0 Sport Izé
Az Elzárkózva egy elsőfilmes amatőrfilmes csoport pályaműve, melyben próbálnak egy mondanivalót kifejteni kb 6 percben. A videót megnézhetitek a weboldalon lévő elzárkózva menüpontban.
533 0 5 Film Izé
Errtu: Ott azért ált. javítani szoktam. :D
nehgs: gazdagrét.mecha.
Erunder: Utoljára a Gameizén qrtam el posztképet. Az ez előtti posztot meg nem én hagytam jóvá. (Néha [...]
Mind a 5 komment
Ez a kis Rövidfilm alapja egy pályázat. a története a következö: egy fiú a megállóba várja a buszt ami nem jön közben már a söre is elfogyott... ilyenkor kell elövenni a jóöreg laptopot gyors internettel.... ha érdekel a folytatás katt rá ;)

iró, operatőr, rendezö: milagros
szereplö: A  Balázska
671 0 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
622 1 0 Zene Izé
Na ezt a trükköt csinálják meg mégegyszer. :)
876 3 0 Sport Izé
Rafael Nadal nyerte a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna férfi versenyét, miután Andy Murray-t simán legyőzte a döntőben. Eredmény:
INDIAN WELLS, ATP1000-TORNA
Nadal (spanyol, 1.) A. Murray (brit, 4.) 6:1, 6:2


Magyar Cikk

Az ötödik helyen kiemelt Vera Zvonarjova nyerte a 4,5 millió dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztornát Indian Wellsben, miután két szettben legyőzte a torna címvédőjét, Ana Ivanovicsot. Eredmény:
WTA TORNA,
INDIAN WELLS, DÖNTŐ:
Zvonarjova (orosz, 4)-Ivanovics (szerb, 5.) 7:6 (7-5), 6:2
Egyik szemem sír, a másik nevet:)
212 0 0 Sport Izé
...mert a bíró is a pálya része. :)
691 0 5 Sport Izé
Maccoyi: Lehet ezért szeretem én is mert "logikátlan". :D Ezzel szemben a baseball-t abszolult nem szerete [...]
Skullman: Én azt nem értem amikor a bíró meghúzódik miért nincs saját ápolója? Mindig a hazai csapat [...]
bungle: Tiszta logikátlan ez a foci számomra. :D Már az alapötlete is mekkora hülyeség, elrúgják a l [...]
Mind a 5 komment
A biatorbágyi villamosmérnök robotja eredetileg formafűnyírónak készült, de már rajzolni, zongorázni és táncolni is "megtanította" alkotója. Négyszáz pályázó közül bekerült vele az első nyolcba egy többfordulós világversenyen. Európából Figaro az egyetlen robot, amelyik még versenyben van. Ha benne lesz az első ötben, akkor az orvosi műszerfejlesztéssel foglalkozó fiatalembert meghívják a pályázatot meghirdető cég központjába, a kaliforniai Szilícium-völgybe egy konferenciára.

Ha tehetitek, szavazzatok rá, szerintem tehetséges a srác.
3935 4 4 Izé
Ency: Hé, az egyik ismerősöm is a Szilícium-völgybe megy konferenciára, csak ő IT-s arc.
Mr PIMP: Úgyis eladja az amerikaiaknak... Egyébként szívből gratulálok a srácnak! Örülök, hogy ilye [...]
BullFrog: ha pénzmaggal nem is, de szavazattal támogattam :P
Mind a 4 komment
Seasons - Stevie Smith, Tyler Morland, Sam Hill

Egy eszméletlen jó pályán!!!!
424 1 0 Sport Izé
Háztűznézőben Matt Beringernél. :)

Képek
618 2 0 Sport Izé
Fogj egy fóliát és csússz!!! :)
4687 2 2 Izé
tikkes: én vettem nyáron osanban ien foliábol spriccel a viz,mely a slagbol jön készüléket, és elég [...]
közlegény: a fahasábok azért szép dolgokat művelhetnek, de nem akarok károgni
Fogj egy fóliát és csússz!!! :)
4352 0 0 Sport Izé
The Basketball Diaries (Egy kosaras naplója)

Előzetes
Ragyogó pályafutás előtt áll Jim Carroll (Leonardo DiCaprio). Egyszer aztán az ígéretes kosárlabda-tehetség vagányságból kipróbálja a drogot. A kábítószer egyre inkább rabul ejti és lezülleszti. És ettől kezdve iskolai balhék, fegyveres rablások az utcai bandákkal, sikertelen elvonókúrák várnak rá. A pályán azonban nem lehet szédelegni. Az elvonókúra és visszaesés ördögi köréből sem könnyű kilépni...
501 2 0 Film Izé
A chilei Fernando Gonzalez nyerte az idei Ausztrál Open eddigi legizgalmasabb és leghosszabb meccsét. Gonzo és Gasquet több mint 4 óra 10 percet töltött a pályán.

Gonzalez (chilei, 13.)-Gasquet (francia, 24.) 3:6, 3:6, 7:6 (12-10), 6:2, 12:10
220 0 7 Sport Izé
Balázs: azt utálom h ausztráliába meg amerikába ilyen lehetetlen időzónákba kell versenyt rendezni:D
Maccoyi: Annyira nem ugrálok érte, de azért néha megnézek egy-egy meccset, ha úgy adódik. Pl. Federer- [...]
Balázs: Macc te szeressed a teniszt?:)
Mind a 7 komment
Matti Lehikoinen fejkamerás felvétele egy kerékpáros downhill világkupa pályán.

(A felvétel nincs felgyorsítva!!!)
713 0 2 Sport Izé
M.Andreas: A wadállat... Hogy nem taknyolt el legalább 50x... :O
Krisaaaak: Itt még az is kihívás hogy eltoljam a kerót, nem hogy felüljek.
GP Limos - 480 km/h sebesség utasként.
6975 0 15 Autó Izé
kszaten: fúúúúúú ez igen szedheti a tappancsát ............ enyémhez képest
iw84u4t: Azért kell minden kibaszott kocsit a veyronhoz hasonlítani, mert éppen a GP Limos oldalán verik [...]
gvereb1: miért kell minden kbszott kocsit hasonlítani a veyronhoz? Teljesen más célra készült a bugatti [...]
Mind a 15 komment
GP Limos - 480 km/h sebesség utasként.
7061 2 15 Izé
kszaten: fúúúúúú ez igen szedheti a tappancsát ............ enyémhez képest
iw84u4t: Azért kell minden kibaszott kocsit a veyronhoz hasonlítani, mert éppen a GP Limos oldalán verik [...]
gvereb1: miért kell minden kbszott kocsit hasonlítani a veyronhoz? Teljesen más célra készült a bugatti [...]
Mind a 15 komment
Rally Trophy
6107 4 2 Game Izé
ffaannyy: nekem ez nem tetszik, de elmegy
jules: lehetnének előre definiált pályák....... amúgy aranyos:)
"It's a goal!!"

Jason Plato egy kicsit rossz ütemben érkezik vissza a pályára.

 

(A posztképet köszönjük balintnak és a game.izé.hu -nak. ) :D
1023 0 1 Sport Izé
Balázs: ÍJ:D
Igaz, hogy a japánok "kicsik", de a bowling termük igen nagy. :)
3511 0 1 Sport Izé
spidy: ez ténleg jo nagy terem a picur kis ferdeszemü-eknek :))))))
Igaz, hogy a japánok "kicsik", de a bowling termük igen nagy. :)
4155 3 4 Izé
spiritmonger: kicsit túlzásba estek
ShitIron: Itthon, talán nincs összesen ennyi.
ssscsaba: két tükörfallal a végein lenne az igazi :D
Mind a 4 komment
Elkezdtem pakolászni az Anubis játék nyerteseinek az ajándékait, és arra a megállapításra jutottam, hogy vészesen fogynak a pólók. A jelenlegi kinézet nem igazán fedi az izé.hu arculatát, így most ünnepélyes keretek közepette meghirdetjük az Első IzésPóló versenyt.

A feladat roppant egyszerű: tervezz pólót, ami Izés!

Lehet neki eleje, meg lehet neki hátulja, meg lehet neki minta az ujján és lehet bármilyen alapszínű.

A technikai megvalósítás szitázással fog történni, ennek megfelelően a varrások környékén lévő kb. 5 centire nem ér rajzolni!

A nyertes nyereménye az öröm és boldogság lesz, hogy az Ő becses kezének munkáját fogja viselni a teljes Izé közösség.

Mivel mindenki karácsonyi shoppingoló lázban ég, ezért a pályamunkák beérkezési ideje jövő év január 5. napjának 23. órájának 59. perce, kommentbe belinkelt képként!

Az elkészült pályaműveket összesítjük, feltötljük, ti pedig megszavazzátok.

Minden további kérdés, technikai részlet, óhaj, sóhaj, hascsikarás szintén kommentben.

Itt találtok további alapokat, amire tudtok dolgozni.
2683 8 207 Izé
Kolbi: már csak dobostorta :D
Maccoyi: És rezlavor "projektjeit" nem veszi át senki? Vagy a gazdasági válság utólérte a habostortát [...]
bungle: Elison írt febr. végén, hogy besegít egy szavazásos oldal elkészítésében (azóta mondjuk ki [...]
Mind a 207 komment
Kiállították, mert felrúgta a pályára beszaladó nézőt.
732 1 3 Sport Izé
Balázs: ez szomorú:S
Maccoyi: Nem felejtettem el a postodat, kint is volt a címben, csak sajnos törlték azt a videót.:S
Balázs: nem az első eset http://sport.ize.hu/comments.php?post_id=1545 szal kéne erre valami szabály:D
Szeretnél 1 hetet egy 4 csillagos egyiptomi szállodában eltölteni a pároddal januárban vagy februárban? Nincs más teendőd, mint ajánlani ismerőseidnek az Izé-t.

Aki a legtöbb ismerősének ajánlja bármelyik postot (vagyis elküldi az alatta található "Ez jó, elküldöm másnak is!" linkkel) dec. 7 (vasárnap) éjfélig, az nyer. Bal oldalon található a jelenlegi állás (LEGTÖBB IZÉT AJÁNLÓK). Fontos, hogy a küldésnél be legyél jelentkezve, és akinek küldöd, az meg is nézze (csak ekkor növekszik a pontszám) és 1 címre csak egyszer számolja a küldést (tehát felesleges ugyanarra a címre többet küldeni). A csalókat (saját címre küldők, e-mail aliasokkal aljaskodók ;), stb.) kiszűrjűk, szóval a lényeg, hogy tényleg minél több valódi ismerősödnek ajánld az oldalt (bármelyik postot). Az első 10 ajánló továbbá Izés ajándékokat is nyer (bögre, póló, sapka, a szokásos...)

A nyereményt köszönjük az Anubis Travel-nek!

(Hétfőig legfelül marad a post, gy.k. a legújabb post eggyel lejjebb található :P)
5000 6 479 Izé
AVIREX: Töprengtem is,miért ment volna a repcsi a Gibraltári felé:] xD
Jocyka: A Nílus, kb. 5-10 km-es körzetben a folyó mentén mindenhol termőföld, alatta, fölötte kizár [...]
Kolbi: gratulálok és köszönjük a képeket :)
Mind a 479 komment
Pályaalkalmassági vizsga cicáknak. :)
5026 3 14 Izé
the girl of peace: jajj máár....minő szadista akárkik vagytok tixDszegény macsekxDxDxDbrühüxDxDxDxD
the girl of peace: te gonosz lélekxDpeg a cicud tööööök édixDxDxDxDxDxD:DxDxDszeeeegény cic-micxDam erre még [...]
pipi8607: XD
Mind a 14 komment
Bike Hero :)
592 1 0 Sport Izé
Jégkorong a hátsó udvaron. :)
403 0 0 Sport Izé
- És milyen volt a tegnapi golfozás?
- Nem tudom.
- Hogy-hogy?
- Mert reggel elindultunk egy golfkocsival a recepcióról és estig nem értünk ki a pályára. :D
417 0 0 Sport Izé
Itt  is értesülhetettek már róla, hogy 2009-től Magyarországon is lesz MotoGp futam. Íme a Balatonring látványtervei és a pálya nyomvonala.
394 0 0 Sport Izé
Nem rossz. :)
641 0 0 Sport Izé
Régebbi postok...