REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Divide

A történet szerint New Yorkot egy hatalmas robbanás rázza meg, mindenki menekül a legközelebbi búvóhelyre. A főszereplők az épületükben található atombunkerban találnak megnyugvást. Nem tudják mi van kinn, egészen addig ez a helyzet marad, amíg egy csapat vegyvédelmi ruhás rájuk nem tör és tüzet nem nyit kérdés nélkül. Sikerül kizárniuk őket, de így már végképp beüt a paranoia.

975 0 4 Film Izé
bungle: Én is ma néztem, egyetértek. :S Hagyján, hogy baromság, de még vontatott is...
Tooni: Na ekkora baromságot.
bungle: The.Divide.2011.LIMITED.DVDRip.XviD-SPARKS ;)
Mind a 4 komment
Válogatott gyilkosok (Killer Elite)

Egy visszavonult brit ügynöknek (Jason Statham) vissza kell térnie, hogy megmentse egykori mentorát (Robert de Niro). Ahhoz, hogy ez sikerüljön meg kell ölnie három profi bérgyilkost és vezetőjüket (Clive Owen). A filmet már bemutatták Amerikában, ahol az ismert színészek ellenére sem volt túl sikeres, viszont a kritikák nem húzták le nagyon, így egy esélyt talán megérdemel.
1504 1 0 Film Izé
J. Edgar

Clint Eastwood legújabb filmje J. Edgar Hooverről az FBI (Szövetségi nyomozóiroda) első igazgatójáról szól, aki 48 évig, haláláig volt hivatalban. Hoovert Leonardo di Caprio alakítja, a további szerepekben Naomi Watts, Josh Lucas, Armie Hammer, Judi Dench is látható lesz. Témája miatt a producerek biztos várnak néhány Oscart a filmtől, ezért is lesz a bemutató a díjszezon elején november 9.-én.
1410 0 0 Film Izé
A hegy gyomrában (2009)

Sokaknak ismerős lehet a cím, ez ugyanis annak az 1982-es új-zélandi filmsorozatnak az újrafeldolgozása, amelytől sokan nem tudtak aludni gyerekként. :)

A sztori a régi, a trükkök újultak. Egy csapat emberbőrbe bújt alakváltó földönkívüli féreg (épp heten, mint a gonoszok), a Wilbeforce-család, ódon elhanyagolt Adams-kúria stílusú házukból és rothadtkáposzta-szagú halottaskocsijukkal leigázni készülnek a világot. Ebben egy ikerpár állíthatja meg csak őket Sam Neil segítségével. Bár a vége nem annyira tragikus, mint a régi változatnak ( itt meg lehet tekinteni ha rátok tör a nosztalgia), maga a film különösebben mély nyomot szerintem már nem hagy az ennél sokkal durvább dolgokon ( pl. nyan-cat vagy bármelyik japán film) edződött izélőkben. :)
841 1 2 Film Izé
gutika: megtaláltam, letöltöm és nosztalgiázom! Nagyon imádtuk!!
ben11: Ezt nem vasárnaponként adták délelőtt annak idején? Hogy én hogy féltem ezektől a hínárl [...]
Lopott idő (In time)

Az idő pénz. Szó szerint. A közeli jövőben a tudósok felfedezték az öregedésért felelős gént, melyet ki tudnak kapcsolni, ezért mindenki csak 25 éves koráig öregszik. Ám ekkor vége is az ember életének, hacsak nem szerez további éveket. Időt kapsz a munkádért, és idővel fizetsz a boltban. A  gazdagok akár örökké is élhetnek, míg a szegényeknek meg kell küzdeniük az utolsó percekért is. A Justin Timberlake által alakított főhős rengeteg időhöz jut, melyet a többi "gazdag" ember nem tud elfogadni, ezért  üldözni kezdik, hogy kiderítsék ki is ő és hogyan jutott az évekhez. Bemutató Október 27.-én. Feliratos előzetes.
1235 2 1 Film Izé
uvby: Nem tűnik rossz filmnek de istenem felejtsük már el ezt a timberlake-et, mert semmi érzéke ninc [...]
Holnap történt - A nagy bulvárfilm

A kelebekkel készült egész estés borzalom film most online megtekinthető. Anettka, Gerencsér Tomi, Terry Black, Kiszel Tünde, Győzike, Fekete Pákó és még sok más ismert sztár csillogtatja meg színészi "tehetségét".
8241 3 31 Izé
kotta: Jelentem: megnéztem. Sokba volt. Elfogyott 2 db 2 literes Kőbányai (akciós, valsz rég lejárt) [...]
7sleeper: ha a "celebeken" kívül nincs benne a "filmben": freddy krueger vagy egy láncfűrészes őrült te [...]
CRaPtRaSH: ja, itt most erősen vigyorogtam, pici nevetős hanggal.... ;](kacsintottam, de nem igazibol...)
Mind a 31 komment
Holnap történt - A nagy bulvárfilm

A kelebekkel készült egész estés borzalom film most online megtekinthető. Anettka, Gerencsér Tomi, Terry Black, Kiszel Tünde, Győzike, Fekete Pákó és még sok más ismert sztár csillogtatja meg színészi "tehetségét".
7916 1 0 Film Izé
Fright Night (Frászkarika)

Röhögtök a címfordításon? Hát én is, de nem szép, ugyanis a '80-as évek közepén ez még tök jól jött ki. Igen ez is egy feldolgozás, nem is akármilyen.

Az alap történet annyi, hogy egy kamasz srác rájön, hogy vámpír a szomszédja. Innentől a feldogozás adja a pluszokat, mint például Colin Farrel vámpírként. Egy feldolgozásból ugye nem maradhatnak még ki a kor új vívmányai, és termékmegjelenítései sem. Ezzel adhat hozzá némi humort, és izgalmasabbá is tehetik a produkciót. (iPhone - How to pick a lock. :) ) Reméljük nem fogunk csalódni.
1321 0 0 Film Izé
Szeptemberben indul a Terra Nova, a világ legdrágább tévésorozata, ami a kritikusok szerint az új Lost (Eltűntek) lehet. Percenként 63 millió forintba került az első epizód elkészítése, Steven Spielberg produceri irányításával.
5967 1 72 Izé
Ravennë: Azért nem nagy veszteség, talán nem leszek miatta depresszív hangulatban. :)
bungle: www.tvline.com/2012/03/terra-nova-cancelled-fox/ Már látom magyar oldalon is megjelent: www.soroza [...]
Ravennë: Én megnéztem az első évadot és bőven kevesebbet kaptam, mint amit vártam. A szezon utolsó r [...]
Mind a 72 komment
Szeptemberben indul a Terra Nova, a világ legdrágább tévésorozata, ami a kritikusok szerint az új Lost (Eltűntek) lehet. Percenként 63 millió forintba került az első epizód elkészítése, Steven Spielberg produceri irányításával.
6375 0 5 Film Izé
gutika: Remélem a Lost zenét is lemásolják!!
xevok: Jaja az nekem is feltűnt :D Bár kicsit talán jobb karaktert játszik :) Amúgy meg ( és ezt most [...]
Pigi: de váróós:D
Mind a 5 komment
The Darkest Hour (A legsötétebb óra)

Újabb földönkívüli megszállós film. Engem picit a Cloverfieldre emlékeztetett.

Ebben 4 fiatal szemszögéből nézhetjük végig a megszállást Moszkvában. Az idegenek pedig láthatatlanok, milyen praktikus ötlet már a filmkészítés szempontjából (a sárga lézerek, űrlények látása, és az eltűnő emberek, kutyák megjelenítése nem lehetett túl költséges cgi-vel). Szóval a történetet ennyivel le is lehetett írni.

Magyar feliratos előzetes
1393 1 0 Film Izé
Torpedó (Battleship)

A Transformers sikerein felbuzdúlva a Hasbro elkészít(tet)i egy másik klasszikus játékának a mozifilmes feldolgozását. Ez lenne a Torpedó, ami ugye arról szól, hogy zúzzuk le egymás csatahajóit. A filmben természetesen ezeket egy kicsit feldobják és kiegészítik.

Egy földönkívüli jármű kényszerleszállást hajtott végre az óceán közepén. A idegenek nem rossz szándékkal jöttek, de nem is hajlandóak tudomásul venni az odaérkező haditengerészetet. Az ember kíváncsi természete most is bajt okoz. Az már az előzetesben is látszik, hogy elég látványos lesz a film, ami akár elég is lehet, de ha még egy jó sztori is van hozzá, akkor igazi szórakozás lesz.  2012 májusában kiderül.
1816 1 3 Film Izé
kovacslacka: Hát csak úgy illik, hogy megemlítem, hogy nem saját ötlet volt a poszt. A százlábút meg meg [...]
Erunder: Az emberi százlábúnál én is mentegetőztem :)
kovacslacka: Bungle ajánlotta a figyelmembe a filmet. Köszi.
Dream House

Fiatal házaspár két gyerekükkel egy kisvárosi álomházba költöznek. Melyben életük hamar rémálommá válik. (Wáháhá ha már a film is klisés én miért ne lehetnék?) Ugyanis kiderül, hogy a ház előző lakóit lemészárolták, és az emberek úgy tudják, hogy a még élő férj tette az előző lakók közül. Azonban jön a "váratlan" csavar a csinos szomszédlány személyében, aki sokat tud a múltról.
2645 0 6 Film Izé
nagydee: hát nekem az valahogy az érdekesebbnek tűnt...
MADve: nem tudom eldönteni, hogy az Amityville-t vagy a The Messengers-t koppintották... vagy egy másik [...]
Erunder: Mert balfasz vagyok. Bocs ettől a 207 embertől. Nézzétek meg újra! :)
Mind a 6 komment
Haywire

Steven Soderbergh sosem pihen, az elmúlt napokban két filmjéhez is érkeztek infók. A Haywire az egyik (a másikat lásd lent), ami egy akció-krimi és kicsit a Bourne filmekre hajaz, legalábbis stílusban.  A főhős egy nő (Gina Carano MMA-harcos), akit sokan ki akarnak nyírni (az okát nem tudni) de hát az meg nem olyan egyszerű, mert nem hagyja magát. Látványnak ott van, hogy a széplány mindenkit lenyom, de akinek ez mégis kevés, majd csodálhatja Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Fassbender játékát is.  A film csak 2012 januárban kerül a mozikba.
1478 0 0 Film Izé
Fertőzés (Contagion)

Steven Soderbergh sosem pihen, az elmúlt napokban két filmjéhez is érkeztek infók. A Fertőzés az egyik (a másikat lásd fent), aminek elég egyszerű a témája, valamiféle vírus támadja meg az embereket, és látszólag semmit sem tudnak kezdeni a fertőzés terjedése ellen. Tucat-történet, de ami miatt igazán érdekes lehet, a rendező személyén kívül, az a szereplőgárda: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law, Marion Cotillard, és Laurence Fishburne mind-mind ismert és elismert színészek. Már csak miattuk is érdemes lesz megnézni. Amerikában szeptemberben lesz a bemutató.
2207 1 0 Film Izé
The Dark Knight Rises

Christopher Nolan Batman-trilógiájának záródarabja. Az előző rész bődületes sikere után (több mint 1 milliárd dollár bevétel világszerte) igen valószínű, hogy ez sem fogja hidegen hagyni a népet, különösen, ha tudjuk, hogy az első két rész minőségileg is rendkívüli volt. Batmannek ezúttal Bane-nel kell megküzdenie, akit elmegyógyintézetben kezeltek. Kísérleteket hajtottak rajta végre, melynek során hatalmas testi erő birtokába jutott (és cseppet inteligensebb is, mint a Batman & Robin-ban szereplő zombi), így igen kemény ellenfél lehet. Feltűnik továbbá Macskanő, aki szerezhet hősünknek egy-két kellemes-kellemetlen meglepetést. A korábbi filmek szereposztása sem volt gyenge, a harmadik részben olyan új arcok tűnnek majd fel, mint Tom Hardy, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Joseph-Gordon Levitt.

A bemutató csak jövő nyáron lesz, máris reklámozzák. A teaserből ugyan semmi sem derül ki, de arra tökéletesen megfelel, amire készítették. Felcsigázták az érdeklődésünket.
1907 1 18 Film Izé
kovacslacka: 100 legjobb Batman pillanat (képregény, játék és film is befigyel): http://www.totalfilm.com/f [...]
kovacslacka: Az első 6 perc a filmből, rossz minőségben: http://www.sg.hu/cikkek/86481/itt_megnezheto_az_uj_b [...]
kovacslacka: 50 legjobb pillanat a Batman filmekből: http://www.totalfilm.com/features/50-greatest-batman-movie- [...]
Mind a 18 komment
Sherlock Holmes: A game of shadow( Sherlock Holmes: Árnyjáték)

Története egyelőre nem került nyilvánosságra, annyi bizonyos csupán, hogy Holmes detektív (Downey Jr.) és segítőtársa, Dr. Watson (Law) ellenfele ezúttal a zseniális bűnöző, Moriarty Professzor lesz (Harris).

Magyar bemutató: 2012. január.

Szinkronos előzetes:
 
1075 0 0 Film Izé
The Three Musketeers (A három muskétás 3D)

Alexandre Dumas regényét veszi alapul a film, amelyben a három muskétást ismerhetjük meg, akik megszeretnék védeni országukat egy háborútól. A főbb szerepekben feltűnik majd Logan Lerman, Orlando Bloom, Milla Jovovich, Christoph Waltz, Matthew MacFadyen, Luke Evans és Ray Stevenson. A premier októberb 21-én várható, és az előzetes alapján nem is lesz rossz az újragondolt változat.

                                  
945 0 1 Film Izé
zeiksz: Újabb rókabőr.. :)
Immortals (Halhatatlanok)

A híres rendező Tarsem Singh, 3 neves producer társaságában elkészítette legújabb filmjét. A Halhatatlanok egy új 3D-s kalandfilm.

Egy epikus történetet dolgoz fel az árulásról, a bosszúról és a hallhatatlanok sorsáról.  A hatalomőrült király lerombolja az ókori Görögörszágot mert megszállottan keres egy legendás fegyvert. Egy fiatal falusi férfi félelmet nem ismerve szembeszáll vele és egy izgalmas, ám nagyon veszélyes küldetésre vállalkozik.
1994 0 0 Film Izé
Mission: Impossible - Fantom protokoll

Az Impossible Mission Force-ot leállítják, amikor felmerül a gyanú, hogy közük van egy globális terrorista összeesküvéshez. Beindul a Fantom Protokoll, és Ethan Huntnak és új csapatának be kell épülnie, hogy tisztára mossák a szervezet nevét. Nincs segítség, nincsenek összekötők, fű alatt kell akcióba lépniük. Ennél durvább és ennél intenzívebb küldetést még senki sem látott.

magyar bemutató: 2011. december 15.
668 0 0 Film Izé
Förtelmes főnökök (Horrible bosses)

Adott három ember, akiknek problémájuk van a feletteseikkel. Annyira zavarja őket főnökeik hülyesége, hogy elhatározzák, végeznek velük. Még "tanácsadót" is keresnek, hogy biztosan sikerüljön az akció. Természetesen jönnek majd a problémák, meg váratlan helyzetek, de valószínűleg nem ezek lesznek a film erősségei, hanem azok a bizonyos főnökök. Kevin Spacey (pszichopata), Jennifer Aniston (férfifaló) és Colin Farrell (bunkó) karaktere is elég viccesnek tűnik, valószínűleg ők fogják vinni a filmet, nem pedig az alkalmazottak, akiket egyébként Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis alakít.

Július 28.-án itthon bemutató. Itt egy kis extra videó Aniston karakteréről.
1524 0 1 Film Izé
skad: Bocsi, de szerintem nem csak a cím förtelmes, hanem a film is.
Route Irish (Halál Sugárút)

A Halál Sugárút a bagdadi repülőtér, és a Zöld Zóna közötti út. Ezen az úton leli halálát egy biztonsági összekötő. Barátja a temetése után pedig nyomozásba kezd, melynek során egy érdekes felvétel kerül a birtokába.

Első ránézésre egyébként krimis drámának  tűnik, a háttértörténete miatt soroltam be háborúsnak.
2043 0 0 Film Izé
Brave

Itt a Pixar legújabb filmjének az első kedvcsinálója. A történet Skóciában játszódik, és Merida hercegkisasszonyról szól. Nagyszerű íjász, viszont a hercegnői hivatását nem igazán veszi komolyan. Egy nap zűrzavart okoz a birodalomban, melyet helyre kell hoznia, és amiben segítségére lesz három vicces, de meg nem nevezett mellékszereplő.

A filmre sajnos még több, mint egy évet kell várni, jövő augusztusban lesz a bemutató. Ahogy azt a Pixartól megszokhattuk és elvárhatjuk, minőségi animációt láthatunk, és arra is ügyeltek, hogy a szereplőknek skót és angol színészek kölcsönözzék a hangjukat. (többek közt: Kelly Macdonald, Emma Thompson, Robbie Coltrane, Billy Connolly)
2197 1 0 Film Izé
Insidious

2011 eddigi legjövedelmezőbb filmje. Másfél milkából eddig 44,5-öt kapartak össze.

Egy tökéletes kis család beköltözik új házába, ahol legnagyobb fiuk egy baleset következtében kómába zuhan. Innentől lesz igazán érdekes a történet, ugyanis egyre gyakrabban történnek furcsaságok a házban. A szülők attól tartva, hogy egy szellem lakta házba költöztek felbérelnek egy kísértetirtó csapatot. Ám gyermekük halhatatlan lelke úgy tűnik menthetetlen.
3038 1 3 Film Izé
CRaPtRaSH: most néztük meg, nem lesz a kedvencem, de nekem tetszett. nem 10/10, de tényleg jó. nálam az el [...]
Erunder: Nem csak hogy jól néz ki, tényleg jó is. Érződik rajta a készítőinek a hatása. Kameraáll [...]
jimmy1991: jó nézz ki
Franswa Sharl

Vicces rövidfilm az apa-fia kapcsolatról. Többet nem írnék róla, érdemes megnézni én hangosan röhögtem rajta.
1346 0 0 Film Izé
Végső állomás 5 (Final destination 5)

Ezt is lehet még tovább húzni. Nem baj az, csak legyenek benne fincsi dolgok. Az egyre gyengébb minőségű sorozat legújabb darabjában egy hídon történik a katasztrófa, de néhány ember túléli, hála egy "jövőbelátó képességekkel" megáldott aggódó tininek. De mint azt az előző részekből már tudjuk, hogy a halált nem lehet ám csak úgy kijátszani. Mint azt az előzetes is bizonyítja, most is sikerült elég kreatívan megoldani ezt a meghalok-nem halok kérdést. Reménykedjünk, hogy a készítőknél az első két rész volt a mérce, akkor nem lesz gond.

Augusztusban lehet keresni a mozikban (akár 3D-ben is).

Szinkronos előzetes.
1370 0 1 Film Izé
kovacslacka: 20 legjobb haláleset a sorozatból: http://www.totalfilm.com/features/20-best-final-destination-kil [...]
Aryton Senna Beyond The Speed Of Sound (vagy csak Senna)

Aryton Senna-t gondolom egy autóverseny drukkolónak sem kell bemutatnom!

Ezt a dokumentumfilm az ő sikeres, kivételes, de sajnos rövid életéről szól melyben 3 Formula 1-es világbajnoki címet szerzett meg és rengeteg olyan rekordot állított fel melyet csak a mai autóversenyző generáció volt képes túlszárnyalni!

Arról sajnos nincsen semmilyen információm, hogy a magyar mozikban tervezik-e leadni, de van egy olyan érzésem, hogy nem...
566 0 0 Film Izé
Csúcshatás (Limitless)

Egy újabb példa arra, hogy a világ manapság a geekeknek áll. Tehát ha van a környezetetekben egy még fel nem fedezett zseni, bánjatok vele jól, mert egyszer mocskosul gazdag lesz.

Ez a film arról szól, hogy egy csodapirula segítségével bárki lehet egy szuper zseni. A gyógyszer mellékhatása viszont elég kellemetlen. Ugyanis ha kiürül a szervezetből, akkor halált okoz.

Nagyszerű szereposztással, pörgős fordulatos történet, melyet elég könnyen el lehet szúrni. Azokat a történeteket, melyeket egy zseni mesél el, általában átlagos emberek írják, ezáltal könnyen kerülhet a történetbe némi logikai bukfenc.

A film Alan Glynn regénye alapján készült. Reméljük Alan egy géniusz.
1914 0 0 Film Izé
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

A HP adaptációk utolsó, nyolcadik része július 14.-én kerül a magyar mozikba, világpremierként.
1141 0 6 Film Izé
kovacslacka: 25 legjobb HP karakter: http://www.empireonline.com/features/greatest-harry-potter-characters/defaul [...]
kovacslacka: A HP filmek 100 legjobb pillanata: http://www.totalfilm.com/features/100-greatest-harry-potter-momen [...]
Tooni: Ahogy Smith ügynök mondaná, Neo ad célt a létezésének.
Mind a 6 komment
Rise of the Planet of the Apes

A majmok bolygója előzményekért kiált, Íme. Mint azt már tudjuk a régebbi filmekből, a majmok uralkodnak a bolygón, az emberek kénytelenek bújkálni előlük. Azt, hogy mi vezetett ehhez, megtudhatjuk ebből a filmből. A rövid változat szerint néhány tudós (James Francoval az élen) génmanipulációval szuperokos majmokat "alkotott", akik bizony nem tűrik a bezártságot, ezért gyorsan leigázzák az emberiséget.  Amerikai mozibemutató: Augusztus 5, a magyar is kb. akkor.

Jah és trailerből megtudhatunk még egy nagyon fontos dolgot, a spec-effekteket a WETA csinálta. Ők dolgoztak az Avataron is. Akit eddig nem érdekelt a film, eme információ után biztos fog. -.-
1462 0 2 Film Izé
Adambaum: kell valami Tim Burton verziója után.de úgy érzem ez nem lesz csalódás.
kasy: És tényleg mekkora gáz lett volna ha Rise of the Apes marad a címe. Most már jó.
Green Lantern - Zöld lámpás

Az univerzum végtelen és titokzatos, ám vannak néhányan, akik jól kiismerik magukat benne, és pontosan tudják, ki jó, ki rossz: ők a Zöld Lámpás harcosai, akik a világegyetem nyugalmáért felelnek - mindegyikük egy olyan gyűrűt hord, ami különleges képességeket biztosít neki. Amikor új, minden eddiginél hatalmasabb ellenség kel fel a béke ellen, kénytelenek - most először - egy földi embert is bevenni a csapatba. És attól kezdve a világ sorsa egy nagyszájú, vagány berepülőpilóta kezébe kerül. Hal (Ryan Reynolds) kisgyerek kora óta kerüli a felelősséget és keresi a veszélyt: most kénytelen megtanulni, hogy újonnan kapott, végtelen erejét a jó ügy oldalán használja. Ő és régi haverja, Carol (Blake Lively) szívesen veti bele magát bármilyen küzdelembe: de ez a mostani nagyobb mindennél, amit földi szem valaha látott.
Négy perces részlet magyar felirattal

Magyar premier: 2011. augusztus 11.
994 0 0 Film Izé
Abduction

A Bourne filmek tini változataként próbálták beharangozni az ősszel érkező Abductiont. Az előzetes alapján mindenki eldöntheti mennyire igaz ez.

A történet szerint egyébként egy srác (Taylor Lautner) megpróbálja megtudni az igazságot életéről, miután gyerekkori fotóját meglátja egy eltűnt személyekkel foglalkozó oldalon.
839 0 1 Film Izé
Guren: ennél az embernél még én is jobb színész vagyok.
London Boulevard

Angol krimi, (romantikus dráma) de nem a könnyed Guy Ritchie féléből. Ez Ken Bruen azonos című regényéből készült, mely az angol alvilágot sajátos, egyszerű brutalitásával mutatja be, mindenféle humort, és a szörnyű valóságot enyhítő elemeket mellőzve.

Mitchell frissen szabadulva a börtönből keresi a helyét a londoni életben. Két világ közt él, melyekről hamarosan kiderül, hogy nem félnek meg egymás mellett. Az egyiknek pusztulnia kell.
1216 0 1 Film Izé
ittakary: jónak ígérkezik :) trailer nagyon tetszett
Másnaposok 2

Ismét nagy bajba kerül a baráti hármas, bár Doug nem tűnik el Stu legénybúcsúja után. Most a srácok térnek magukhoz ismeretlen helyen.
2159 2 3 Film Izé
kasy: Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=aeq2ruBb9F0
ittakary: szerintem fos lesz :)
skad: Hát ez kemény lesz...:)
Unknown - Ismeretlen Férfi

Dr. Martin Harris miután autóbalesetet szenved egy taxiban, 4 napig kómába zuhan. Ébredése után emlékszik mindenre, csak éppen ő rá nem emlékezik senki. A felesége egy másik férfival él, aki állítólag Dr. Martin Harris. Az ügy felderítésében a taxit vezető nőben talál segítőtársra, de a végkifejletről semmit sem lehet sejteni.

A jó filmeknek mindig van valami alapja. Így van ez ezzel is. Ez Didier van Cauwelaert - Out of My Head című regényéből készült.

Magyar feliratos előzetes. (Ennél a posztnál viszont többet is képes nyújtani a hivatalos oldal mint pár kivágott jelenet. Ajánlom a facebookos játékukat. :))
2264 3 2 Film Izé
Lex: Kicsit az 'elgőzösítésre' emlékeztet Orwell 1984 című könyvéből, csak itt a helyébe lép [...]
ittakary: jóóóféle :)
Bad Teacher

Végre találtam a sok hulladék között valami posztolásra érdemeset is. (Eredetileg már unalmamban az Anyát a Marsra című Disney okádmányt akartam.)

Diaz egy igazán rossz tanárnénit alakít benne. (Akinek itt most egy spankelős pornó jutott eszébe az csalódni fog.) Ő füvezik, iszik, káromkodik, és még bunkó is. Egyetlen vágya, hogy megkaparintson egy gazdag csávót, aki eltartja. Meg is jelenik Timberlake helyettesítő tanárúr. Diaznak viszont akad ellenfele, egy másik tanárnő személyében. (Azoknak akiknek ez lenne az első romantikus vígjátékuk, elárulom, hogy nem a helyettesítő tanárral fog összejönni, hanem a tesi tanárral. Igen, ez egy ilyen kiszámítható műfaj.)

Magyar feliratos előzetes (Igazából még a hivatalos oldalukon sincs több, csak abban az előzetesben van néhány jelenet, ami ebből ki lett vágva, plusz a hivatalos oldalon a gyerekbarát szövegű van fent.)
2650 3 2 Film Izé
Erunder: Szerintem sok lehetőség van még benne. Reméljük most tévedsz.
ittakary: traileren nevettem = a poénok 90%át beleraktákj a trailerbe :( ez az igazságom eddig mindig bev [...]
Sea Monsters-A Prehistoric Advanture
Animációs film a harmadkori tengerek élővilágáról.
1098 0 2 Film Izé
Erunder: Ha valaki megakarja nézni, úgyis le fogja tölteni. A youtube-on végignézni egy filmet!? Van ann [...]
exortus: Én a Youtube-os linket szúrtam be egyszrre, fent van az egész Youtube-on. Nem értem miért kelle [...]
The Eagle - A sas

Egy ókori, római hadvezér légiójával, és a sokat érő aranyból készült sas szimbólummal együtt felszívódott. A már felnőtt fia, hogy a családja becsületét helyre állítsa, a sas keresésére indul. Kísérője csak a szolgája lesz, ám kalandjaik során a rengeteg megpróbáltatás mellett egy titokra is fény derül a szolgáról. Végül pedig kénytelenek lesznek a kor legjobb harcosával is megküzdeni.

Külön érdekesség, hogy ezt is Magyarországon forgatták, és sok kisebb szerepben magyar színészek tűnnek fel. Igaz ettől még nem kerül fel a feltétlenül nézendő filmek listájára, de a történet, és a látványos akciók már sokkal inkább segítenek ezen.
2521 0 0 Film Izé
Az előző 2 rész után itt a Zeitgeist 3 - Moving Forward (végre magyar felirattal).

Talán az összes közül a legelőremutatóbb.

Hivatalos weboldal.
3537 9 11 Izé
bungle: norbertvincze küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=HRJUPnfS5HQ Szöveg: "Hétvégi gondolkod [...]
daveman: Kérdés: a hivatalos honlapon található torrenttel letölthető DVD-hez nincs magyar felirat - v [...]
godzsy: feb. 13-án töltöttem hozzá egy feliratot, tehát kb. két hete. miért geccsoltatok vele, elég [...]
Mind a 11 komment
Önarcklipp - stop-motion animáció
739 1 0 Art Izé
Régebbi postok...