REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A metál sötét oldala
8890 6 46 Izé
jackson841: Sorry **Stílusnak**
jackson841: Bázzeee... Én full metálos vagyok csak azt hallgatok de én még ehez hasonló gusztustalan megny [...]
Purple: miről kéne? arról, hogy én nem szeretem ezt a zenét? most győzzelek meg hogy az a jó, amit é [...]
Mind a 46 komment
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
631 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
NBA 2K10 - Játékteszt
547 0 0 Game Izé
Season of the Witch

Miközben a pestis végigsöpör a 14. századi Európán, egy dicső lovagot, Laveyt azzal a feladattal bíznak meg, hogy kihallgatás céljára szállítson el egy lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy boszorkány mivolta következtében terjeszti a járványt. Lavey hisz a lány ártatlanságában, ezért néhány társával egyetemben keresztülküzdi magát egy misztikus, hűtlen földön, hogy eljuttassá őt egy megszentelt helyre, ahol bebizonyítható a lány ártatlansága és ezáltal Európa átka feloldódik. Lavey még nem tudja, milyen sötét erők várnak rájuk…

A filmet Ausztriában és Magyarországon forgatak

IMDB


   
876 2 0 Film Izé
A bekapcsolva felejtett mikroport esete.

A 2009 október 21-i adásban István Dani alázza kolléganőit, miközben ezt a nézők élőben hallhatták.

Pár cikk az esetről:
Műsorban alázta a magyar sztárokat a műsorvezető - "Disznós vagy te, nem fiús"
Durva beszólások - bekapcsolva maradt a műsorvezető mikrofonja!
Bocsánatot kért az RTL Klub az alázott celebektől
23575 3 53 Izé
viktorvagyok: Tökéletesen igazad van, Punyukli.
punyukli: Hát mosmáá hozzászólok énis. Szóval volt itt olyan h hogy merjük mi itt név nélkül fikáz [...]
godzsy: Ez sztem nem kamu. valószínű úgy megy a felvétel mint a híradónál. a megszokott időben leny [...]
Mind a 53 komment
Két legyet is üthetsz egy csapásra, ha szereted a jó cipőket és ruhákat! Kappa és Persona akció indul ugyanis a brands.hu-n: előbbi esetében 44-60%-os kedvezménnyel válogathatsz a lábbelik között, utóbbi esetében pedig 70%-kal kedvezőbb áron találsz ruházati termékeket - sőt, mindezen kívül még Chanel szemüveget is, de ez már legyen meglepetés...
2272 1 1 Izé
pdstudio: És még egyszerűen fel is próbálhatod a cipőket. Csak fogod a monitorod és beletaposol.
Sorority Row

Újabb tini horror, teli csini kolis csajokkal. Húúúú! Ez most nem vicc, a sztori tök olyan mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című “remekműé".

Öt egyetemista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza. Mindenki esküvel fogadja meg, hogy örökre hallgatni fog az esetről, de az ígéretet könnyebb megtenni, mint betartani. A diplomaosztó után egy titokzatos alak kezd el rájuk vadászni. Mindenki veszélyben van, aki a titkot ismeri…

Annyit még azért megemlítenék, hogy a film készítőitől, nem volt túl okos húzás, hogy ennyi videót tettek közzé, a nyitó jelenet, meg az összes halál. Aki izgulni is akar majd a moziban az óvatosan böngésszen.

Imdb
1063 8 0 Film Izé
Tony Day - Richmond in Blue (speaker bots remix)
______________________________________

Artist Tony Day
Label Electric Life Records
Genre Breaks
Released Thursday, July 9, 2009
745 0 0 Zene Izé
Már megint a kreatív svédek... :)
9523 5 8 Izé
Nusihusi: :) Nekem tetszik:) Humorral a szemetelés ellen:)
Patkányka: Nagyon találó:D Van zongora?nem kell mozgó lépcső. Van 'mély' kuka?Nincs szemetelés, mert tet [...]
Fireblade1000: hatalmas ötlet!!!! nekem tetszik
Mind a 8 komment
Ezentúl bármikor kibonthatod mások leveleit és ha utána véletlen rákérdeznek arra, hogy te voltál-e, akkor csak fogd rá a nyuszira. ;)

Egy régebbi "környezetbarát levélbontó készülék".
4279 4 21 Izé
Patkányka: Ja nem, ennek fekete annak meg fehéres a hasa
Patkányka: Ez nem az 'Energizer Nyuszi'?:D http://www.youtube.com/watch?v=7HiO9rzU_aw
RAPTOR: Furi:)
Mind a 21 komment
Egy elég látványos mód arra, hogy hogyan jussunk le gyorsan és jól egy domboldalról. ;)
11746 3 15 Izé
bandee1219: Bear Grylls módszerei.
Nusihusi: Nem félt attól, hogy elvéti?:S Amúgy respect neki:)
Gabi69: Ezek am ilyen szenya állatok. A srác biztos sok évet töltött el köztük.XD
Mind a 15 komment
Egy elég látványos mód arra, hogy hogyan jussunk le gyorsan és jól egy domboldalról. ;)
11788 0 1 Sport Izé
superxaba: jó a csaj a végén
Országunkat és a magyarokat világszerte ismerik és elismerik, de sose árt emlékeztetni a külföldieket, hogy országunk és fővárosunk mi minden szépet és jót rejtegett, illetve történelmunk során mi magyarok, mi mindenre is lehetünk büszkék.

A Budapest Business Region megbízásából, Madarász István által rendezett rövid Budapest/Magyarország imidzsfilmet tekinthetitek most meg, amit az idei Expo Realon vetítettek le az érdeklődök számára.
864 1 2 Film Izé
Leoparde: Szerintem, valójában ennek a videónak nem is konkrétan Budapest bemutatása volt a célja, hanem [...]
scripter: Nekem tetszett :) bár 1-2 dolgot máshogy csináltam volna pl: - látszik a kocsi rendszáma (ált [...]
"Aranyos" kis dagi pokemon srác. Előttetek a hétvége, hogy feldolgozzátok...
6248 3 32 Izé
bungle: Újratöltve (youtube sucks).
te.sas!: szarlaza!
1nessa: Miert buntetsz minket....:((( :D
Mind a 32 komment
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


739 0 0 Film Izé
Ólafur Arnalds - Ljósið
4729 10 8 Izé
Fireblade1000: Nagyon szép!!!
1nessa: Nagyon szep...A zene melle:) Nagyon tetszik.
revans: Rég láttam ilyen szép videót.
Mind a 8 komment
"Viszlát és kösz a labdát!" :)
879 0 0 Sport Izé
Újabb két hetes nyereményjátékot indítottunk. Ezúttal 11(!) játékot fogunk kisorsolni, melyek között van PC-s, X360-as PS3-as és PSP-s szoftver is.

A mostani fordulóban az AN-TEC Kft. felajánlásában két darab PC-s AION játékszoftvert, a CD Projekt Kft. jóvoltából egy darab PC-s Overlord II-öt, egy darab PS3-as Colin McRae: Dirt 2-öt, egy darab X360-as Mini Ninjas-t és egy darab PC-s G-Force: Rágcsávók, valamint egy darab, szintén PC-s FUEL-t vihettek haza. A Sony Magyarország jóvoltából egy PSP-s Motorstorm: Arctic Edge, valamint a napokban megjelent, szintén egy darab PSP-s Gran Turismo-t lehet megnyerni, illetve egy-egy PS3-as PAIN és SingStar Motown is gazdára lel majd október végén. Végezetül pedig a BSC Kft. is felajánlott egy X360-as Marvel Ultimate Alliance 2 korongot, amit hazánkban elsőként tesztelt szerkesztőségünk.
641 0 0 Tech Izé
Merüljünk el a mozdulatok szépségeiben: slow motion japcsi mozgáskultúra bemutató. :D
7616 9 23 Izé
Tooni: Sense...
bungle: Mit, hogy tavaly októberben felraktam, amit Mr.T. beküldött? :D
s.csuli: igen meg kaptam köszönöm hogy feltetted :)
Mind a 23 komment
The Expendables

Sylvester Stallone legújabb filmje már a  castingjával is hihetetlen nagy port kavart, gyakorlatilag emberenként újjonghattuk végig a teljes szereplőcsapat kiválogatását. Ha valaki nem értené miért, annak itt a felsorolás: Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Steve Austin, Curtis Jackson  – szinte az összes magára valamit is adó akcióhős szerepelni fog benne.

A sztoriról egyenlőre csak nyomokban lehet tudni: egy csapat zsoldos egy dél-amerikai diktátor megbuktatására verbuválódik össze. Az akciófilmek szerelmeseinek kötelező darab lesz!

IMDB


1921 1 5 Film Izé
Tooni: Oscar-gyanús alkotás, a "Túl a bajtársiasságon" rendezőjétől, világsztárok főszereplésé [...]
kovacslacka: Marha jó. A film sztárjai egy "mit kell tudni róluk" táblázatban: http://www.empireonline.com/f [...]
kovacslacka: képek: http://movies.sky.com/gallery-the-expendables
Mind a 5 komment
2006 februárjában a Berlinben tartott 56.Nemzetközi Filmfesztiválon egy felhívást tettek közzé, melyben az alkotókat arra kérték fel, hogy készítsenek egy rövidfilmet az "Élelem, Íz, Éhség" témakörben.
Világszerte 3600 filmes csatlakozott a felhíváshoz.
Csak 32 filmet választottak ki ezek közül, hogy bemutassák a következő fesztiválon.
Ferdinand Dimadura "Chicken a la Carte" című filmje nyerte el ezek közül az első helyet a "Legnépszerűbb rövidfilm" - kategóriában.

A rövidfilm igazán elgondolkodtató.
6439 1 6 Film Izé
kasy: Szép gondolat, s sajnos tényleg nem segítenek annyian mint ahányan tudnának.
gabatsek: Kicsit elsírtam magam. Állami gondozásban,nyomorban nőttem fel.A mai napig nem élek jól,de ha [...]
guti73: Én se csodálkozom a csenden!! Ide este, tele hassal jövünk,de ilyenkor a szégyen-érzett elhal [...]
Mind a 6 komment
2006 februárjában a Berlinben tartott 56.Nemzetközi Filmfesztiválon egy felhívást tettek közzé, melyben az alkotókat arra kérték fel, hogy készítsenek egy rövidfilmet az "Élelem, Íz, Éhség" témakörben.
Világszerte 3600 filmes csatlakozott a felhíváshoz.
Csak 32 filmet választottak ki ezek közül, hogy bemutassák a következő fesztiválon.
Ferdinand Dimadura "Chicken a la Carte" című filmje nyerte el ezek közül az első helyet a "Legnépszerűbb rövidfilm" - kategóriában.

A rövidfilm igazán elgondolkodtató.
5956 4 27 Izé
zoli12: itt látszik a csávó mekkora okos!!!!!! Semmi vagyona ,gondolom munka helye sincs és van kb. 8-10 [...]
zoli12: én annyira nem értem ezt a sok szegény embert (kína , afrika,stb)! mért szaporodnak ezerrel ha [...]
Fireblade1000: Ez ma a valóság!!!:((( sajnos
Mind a 27 komment
A francia filmkészítés egyik fellegvára a Supinfocom Arles iskola, melynek négy tanulója – Romain Jouandeau, Adrien Chartie, Gilles Mazières and Fabien Thareau – 2008-ban egy igencsak érdekes, látványos és izgalmas 3D-s rövidfilmmel, az Oceansize-zal vettek búcsút a sulitól.
1091 1 0 Film Izé
Nem árt, ha a gyerekek már ilyen fiatalon elsajátítják ezeket a tánclépéseket... ;D
11706 5 25 Izé
Sün13: PFF! mit vártok? mint a cigányok.....és csodálkoznak a túlnépesedésen
MiniMe: nyugi emberek ez hagyomany. ez olyan mint nalunk a matyohimzes. komolyan katasztrofalis. aztan csod [...]
RokkantTroll: Áhh. Ez csak egy afroamerikai párkereső rítus melynek szabályait nem árt minél hamarabb elsaj [...]
Mind a 25 komment
Mit árul el rólad a tetkód? - Vicces végeredmény...
1786 0 11 Pink Izé
Amelia38: eléggé mellélőtt a cikk, tipikus tetoválás-ellenző írhatta. a lapockámon vagy egy egyedi, n [...]
Fogaska: most miért? én legalább röhögtem rajta egy jót, ha már nem ennyire szar... XD
CRaPtRaSH: a cikk meg egy fos:D
Mind a 11 komment
Born of Hope

A Gyűrűk ura új Fan filmje, 2009 December elsejétől várható!

A film a Gyűrűk Urában csak említett Dúnadánok életét mutatja be...Azon belül is Aragorn szüleiét és az ifjú Aragornét.. (Erunder)

Imdb
1007 0 0 Film Izé
MotorStorm: Arctic Edge - Játékteszt
1220 0 0 Game Izé
FIFA 10 - Játékteszt
1225 0 1 Game Izé
ketch: A cikk kicsit pozitívabban mutatja a helyzetet, mint amilyen. A kapusok igenis hajlamosak blődség [...]
Martin Palermo fejes gólja 45 méterről a Boca Juniors - Velez Sarsfield (3-2) argentin meccsen.
Egyébként a 200. gólja volt. :)
979 0 0 Sport Izé
Artillery - 10.000 Devils
772 0 1 Zene Izé
grisin: a zene és a borító sem uccsó
Újabb két hetes nyereményjátékot indítottunk. Ezúttal 11 (!) játékot fogunk kisorsolni, melyek között van PC-s, X360-as PS3-as és PSP-s szoftver is.

A mostani fordulóban az AN-TEC Kft. felajánlásában két darab PC-s AION játékszoftvert, a CD Projekt Kft. jóvoltából egy darab PC-s Overlord II-öt, egy darab PS3-as Colin McRae: Dirt 2-öt, egy darab X360-as Mini Ninjas-t és egy darab PC-s G-Force: Rágcsávók, valamint egy darab, szintén PC-s FUEL-t vihettek haza. A Sony Magyarország jóvoltából egy PSP-s Motorstorm: Arctic Edge, valamint a napokban megjelent, szintén egy darab PSP-s Gran Turismo-t lehet megnyerni, illetve egy-egy PS3-as PAIN és SingStar Motown is gazdára lel majd október végén. Végezetül pedig a BSC Kft. is felajánlott egy X360-as Marvel Ultimate Alliance 2 korongot, amit hazánkban elsőként tesztelt szerkesztőségünk.
3027 2 1 Izé
Fireblade1000: mert játszani jó!!:)
Újabb két hetes nyereményjátékot indítottunk. Ezúttal 11(!) játékot fogunk kisorsolni, melyek között van PC-s, X360-as PS3-as és PSP-s szoftver is.

A mostani fordulóban az AN-TEC Kft. felajánlásában két darab PC-s AION játékszoftvert, a CD Projekt Kft. jóvoltából egy darab PC-s Overlord II-öt, egy darab PS3-as Colin McRae: Dirt 2-öt, egy darab X360-as Mini Ninjas-t és egy darab PC-s G-Force: Rágcsávók, valamint egy darab, szintén PC-s FUEL-t vihettek haza. A Sony Magyarország jóvoltából egy PSP-s Motorstorm: Arctic Edge, valamint a napokban megjelent, szintén egy darab PSP-s Gran Turismo-t lehet megnyerni, illetve egy-egy PS3-as PAIN és SingStar Motown is gazdára lel majd október végén. Végezetül pedig a BSC Kft. is felajánlott egy X360-as Marvel Ultimate Alliance 2 korongot, amit hazánkban elsőként tesztelt szerkesztőségünk.
1158 0 0 Game Izé
160 éve épp ezen a napon zajlott az aradi kivégzés. Az index rövid tesztje következik. :)
Hányan voltak az aradi tizenhármak? Mennyi az annyi? Ki kicsoda? :)
4281 3 25 Izé
Frankie: 5/13 :( Sose volt erősségem a töri...
nearo: 6/13... Töri érettségim 38%-os, szóval kb hoztam a formám :)
Zollander83: 13-ból 4....gyenge vagyok :) Ja és ebben is tipp volt kettő! :D
Mind a 25 komment
Asperatus - egy új felhőformáció. ("asperitat" latinul vadság)

Az elmúlt ötven évben nem volt példa arra, hogy a meteorológusok új nevet adtak volna valamilyen felhőformációnak. Egyelőre nem tisztázott, hogy az asperatus pontosan hogyan keletkezik. Valószínű, hogy hatalmas hő is közrejátszik kialakulásában, sötét színei pedig arra engednek következtetni, hogy sok vízet tartalmaz. Ennek ellenére eddig azt figyelték meg, hogy bármennyire is fantasztikus és félelmetes, többnyire nem okoz viharokat, s békésen szertefoszlik.

Magyar cikk.
6124 10 15 Izé
bungle: www.origo.hu/idojaras/20130301-fenyegeto-takarofelho-uj-zeland-uj-felhotipus-fon-bukoszel-meteorolog [...]
Nusihusi: Első látásra világvége hangulatuk van:S De jól néznek ki:)
mephistto: http://1.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/SspA2x855UI/AAAAAAAAjDw/7ckJ0bU_6-E/s1600-h/Asperatus_cloud_41 [...]
Mind a 15 komment
Te milyen fejet vágsz játék közben?

Robbie Cooper fotográfus egy négy perces videóban mutatja be, milyen pofát vágnak a mai fiatalok játék közben. Akad egy-két igencsak "dekoncentrált" tekintet.
13573 7 22 Izé
Schabee: hát ez nagyon kész:) biztos én is jó fejeket vághatok játék közben
Kiscsuri: Hát énis szoktam néha érdekes fejeket vágni,ismétlem néha.Am rezzenéstelen nekem is.Bár Cou [...]
Cheebeeke: A postképen milyen feje van a gyereknek xD Amúgy én sem szoktam furcsán kinézni, pedig van pár [...]
Mind a 22 komment
Aquapark. ;)
9094 3 9 Izé
Schabee: katasztrófa turizmus?
Fireblade1000: nem a klasszikus értelemben vett aquapark, de van víz is és park is, pláne a kettő együtt, teh [...]
Nusihusi: Minden rosszban van valami jó:) Így lehet, több lesz a látogatójuk:D
Mind a 9 komment
Helsingborgi Temetés - az animáció sajat szerzemény.

egy kis háttérinfó
380 0 1 Film Izé
feriahegyrul: Hajra Nagyvarad csak igy tovabb, fasza csinalmany, meg tobb ilyet!
Bihari Puhl Levente olajfestményei
631 0 0 Art Izé
Harry Brown

Még egy filmes fesztivál által ihletett poszt. ( ne féljetek lesz még :)

Michael Caine megirigyelhette Clint Eastwood Gran Torinó-s kemény öregember-figuráját, mert a Harry Brown című filmben maga is arra adja a fejét, hogy elsimítsa, amit a hivatalos igazságszolgáltatás nem képes. Daniel Barber első rendezésében Caine egy egykori katonát játszik, aki azután pöccen be, hogy legjobb barátját fiatal suhancok ölik meg. Az előzetesből kiderül, hogy a vénember nem finomkodik, és az is, hogy a gyilkossági ügyben nyomozó Emily Mortimer hamar gyanút fog, hogy az öregúr nem olyan ártatlan, amilyennek látszik.

Michael Caine drumm and bass-re gyilkolászik.Az előzetes kihagyhatatlan, reméljük a film is ilyen jó lesz.. :D

Előzetes | Imdb
585 0 1 Film Izé
Erunder: Brutálisabb, realisztikusabb, és pörgősebb, mint amire számítottam. Abszolút muszáj megnézn [...]
"...mert a karakterem én vagyok."
10652 7 15 Izé
Schabee: én mondjuk a rainbow six-ben élvezkedtem, hogy a notebook kamerájával a saját pofámat tehetem [...]
Nusihusi: Jópofák:) Saját karaktert csinálni:)
Tamás96: az összes: _____ l l l_____l
Mind a 15 komment
Régebbi postok...