REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Dj Slash - Esperando (Dr. Kucho! Remix) Az októberi exclusive Beatportos megjelenés (Beatport Top100, 48-ik hely) után december elején szinte az összes digitális zeneáruházban megjelent a dal, amely a népszerű ibizadanceclub.com oldalon a Top100as listán a 8-ik helyig küzdötte fel magát. A tengerentúlon Amerikában a dancerecords top 100-as listáján pedig a dobogós 3-ik helyen is állt a szerzemény.

 Dr. Kucho (aki a Belmondo Rulez-zel írta be magát a zene történelemkönyvébe) tetszését annyira elnyerte a dal eredetije, hogy minden egyes fellépésén óriási sikerrel forgatta a felvételt. Bevallása szerint csak olyan zenékre készít átdolgozást, ami neki is nagyon tetszik. 

A "house maffia" egyik igen jeles tagja, Chris Montana is elkészítette verzióját a magyar lemezlovas zenéjéből.

A világsztár dj/producer Esperandoból készített remixe saját Top 10-es listáján azonnal az első helyre került. A szám már át is esett a tűzkeresztségen, mert Chris kanadai fellépése alkalmával elsöprő sikert aratott vele.
1573 2 0 Zene Izé
Arne Quinze 37 éves fotós és installációs művész. Egyik munkáját már korábban láthattátok itt, de én szeretném bemutatni a többi alkotását is nektek.
762 1 0 Art Izé
4 árulkodó jel, amivel tetten érheted a harmadikat

Buktasd le a csalfa pasit!
942 0 0 Pink Izé
Grimasz verseny - Moncrabeau, Franciaország (1985)
5946 4 13 Izé
Agytumor: Ismeritek a Rossz Pc Játékok blogot? A postképen Dick Assman látható!
Kiscsuri: Azta :DDD
suvomi: gyerekek itt van Dick Assman!!!!! xD
Mind a 13 komment
Street artok garázson, jól!
790 2 0 Art Izé
Minden kedves ART.Izé-t néző válaszoljon erre az egyszerű kérdésre!
Közvélemény kutatás, igazán csak két perc az egész :)            
1810 0 8 Art Izé
nehgs: a válasz igen: www.flickr.com/wescozation
VS: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [...]
VS: Oh shit! Hát azem én kúrtam el mikor ezt a hülye surveymonkey oldalt választottam, most olvasom [...]
Mind a 8 komment
A Víz alatti rögbi (UWR) egy aránylag új sportág, amelyik a német búvárklubok erőnléti edzései során alakult ki.
360 0 1 Sport Izé
Petya14: hát nem tom h ezek mit játszottak ge hogy nem rugbyt az biztos
Me and Orson Welles

1937-ben járunk. Richard Samuels unatkozó 17 éves, még gimibe jár. Véletlenül téved be a legendás Mercury színházba, s ott teljesül élete nagy álma, szerepet kap a Julius Caesar nevű darabban, ami amúgy arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak fel igazán a színházat alapító Orson Welles csillaga.

Robert Kaplow regénye alapján

Imdb
696 0 1 Film Izé
snake6: ilyennek is kell lennie
 LEGION

A rendező  Scott Stewart, aki habár eddig nem rendezett filmet, de rengeteg film vizuális effektjéért felelős, tehát biztosak lehetünk a remek látványban.A történetről még sokat nem tudunk, de naggyából leírom: az emberiség elvesztette a hitét, ezért angyalok egy csapata leszáll a földre, hogy elhozza az apokalipszist. Az emberiség utolsó esélye egy maroknyi ember a sivatag közepén egy arkangyallal (Paul Bettany) az élen.

 
 

IMDB | WIKI
1342 1 5 Film Izé
snake6: miért mi legyen nála sarló és kalapács!!XD
nagydee: a plakáton van egy angyalszerűség késsel meg géppisztollyal... mégis mire számítottál??? :O [...]
Shadowkiller: Pff én meg már komolyan elhittem hogy valami normális cucc. Hát a trailer magáért beszél.... [...]
Mind a 5 komment
Read-Nest / Dorte Mandrup Arkitekter
956 1 0 Art Izé
Világhódító hangyák

Mint az előző "hangyás" posztban láthattuk, a levélnyíró hangyák hatalmas, több négyzetméterre kiterjedő földalatti fészket építenek, ám a kolónia méretének tekintetében az argentin hangya (Linepithema humile) ún. szuperkolóniái még ezeket is überelik: egy ilyen több milliárd egyedből és milliónyi bolyból álló szuperkolónia akár több ezer kilométerre is kiterjedhet, ráadásul ezek a szuperkolóniák csupán részeit képezik egyetlen globális méretű "hangya-megakolóniának"!
3873 2 5 Izé
kukulkan: Ja, egyébként a kép ami a cikkben van rossz, az nem az argentin hangya, ugyanis az így néz ki: [...]
Nusihusi: Majd jönnek az emberevő hangyák:P
Fireblade1000: Hatalmas kolónia, világuralom!!Meg több bolygóra kiterjedő hangya birodalom, traszdimenzionáli [...]
Mind a 5 komment
Szextippek: Amilyen az arca, olyan az ágyban!
862 0 2 Pink Izé
CRaPtRaSH: na mutasd a kis pofikááád :D
papaluige: fantasztikus baromságok! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá [...]
Szavazás!

A Harry Potter könyvek sikerei világszinten óriási rekordokat döntöttek megjelenésük idején. A könyvek történeteire építő filmek szintén hisztérikus módon tartják rajongásban a tömegeket. Az eddig megjelent hat film közül Te melyiket tartod a legjobbnak? Szavazz, hisz minél több ember tesz így, annál valósabb képet kaphatunk.
558 0 7 Film Izé
Erunder: Valami fazekasnak a hasított fejű kölke. :D
Hemi426: Ki az a Harry Potter?
nagydee: az az igazság, hogy a Harry Potter elött nem nagyon volt könyv ami ilyen mértékben önkéntes( [...]
Mind a 7 komment
The Art of Dan Dos Santos
845 2 0 Art Izé
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
884 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Dorian Gray

Még a cannes-i filmfesztivál idején derült ki, hogy Oliver Parker új Dorian Gray arcképe-adaptációt tervez Ben Barnes főszereplésével. A szépséges ifjút alakító Barnes mellett Colin Firth játssza a film másik főszerepét. Firth Lord Henry Wottont formálja meg, a Dorian szépségétől elbűvölt arisztokratát, aki az ifjú fejébe plántálja a hedonista életmód gondolatát és ezáltal megrontója lesz. Parker állítólag kifejezetten sötét, horrorisztikus adaptációt készít, amelybe korunk sztárkultuszának implikációit is beleszövi.

A könyv egyébként, mivel abból adaptálják, Oscar Wilde tollából származik. Elvileg mindenki ismeri a történetet, de inkább nem spoilerezem szét magam, mert vannak olyanok is, akik nem. Támpontként mondom, a Szövetségben is benne volt Dorian Gray.

Imdb
879 0 2 Film Izé
Erunder: Ezt ma sikerült megnéznem. Annyira nem lett horrorisztikus, és Colin Firht szerepe se akkora nagy [...]
snake6: hüha ő az aki a festmény ...........
Egy trükk arra az esetre, ha véletlen megborulnál a kajakkal. :)
757 0 1 Sport Izé
Balázs: teljesen jó de kiváncsi vagyok emberi kajakkal is menne vagy csak ilyen műanyag "uszadék fával" [...]
In The Loop (Egy kis gubanc)

Vigyázat, aki az angolokat nem szereti, az tovább se olvasson. Az In the Loop egy politikai szatíra, mely nem meglepő módon politikusokról szól, a tömegekkel és egymással való kommunikációjukról, és arról, hogy ezek a szerencsétlenek hogyan hoznak döntést a háborúba menetel ellen vagy mellett. Itt nincsenek robbanások, sem mellek, ellenben akad némi gondolkodni való, végig lebilincselő történet és olyan cifra káromkodások, hogy félúton majdnem elkezdtem jegyzetelni.

Magyar bemutató: 2009. szeptember 10.

Imdb
514 1 1 Film Izé
madMate: kíváncsi leszek :)
Ahogy viselkedsz, olyan vagy! Árulkodó gesztusok!
611 0 2 Pink Izé
vajalja: xD Én is ezen röhögtem egy csomót :D
Purple: háhhhhhhhhhhhhhá Ahogy viselkedsz, olyan vagy! - ki gondolta volna :DDD
Szexi kánikularuhák körképe

Árakkal és lelőhelyekkel
617 0 0 Pink Izé
Alvó emberek, és kedves barátaik.
14236 16 14 Izé
Fireblade1000: Valahogy úgy!!!:))
Nusihusi: Ilyen barátok mellett nincs szükség ellenségreXD
zizi: Ezt szépen megcsinálták: http://passedoutphotos.com/passedout/847-lazy-town-got-a-new-charact XD
Mind a 14 komment
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1037 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
526 1 0 Film Izé
Ha nem jössz, majd viszlek!

Alabama államban történt. Melissa Catherine Smith-Means, 37 éves "anya" nyakára kötött szíjnál fogva vonszolta gyermekét az áruházban. Azonnal letartóztatták és jelenleg börtönben ül.
10197 2 59 Izé
rubigo: Volt itt is, bocs: http://ize.hu/comments.php?post_id=5384
rubigo: http://www.youtube.com/watch?v=xTFO5OgQs4s Hát így is el lehet rontani egy gyereket.
bigyminyő: Igen,szerencsére!.......és Ő lesz a legjobb barátnőm!....:)
Mind a 59 komment
Anthony Napolitan bemutatja azt, hogy hogyan lehet dupla szaltót elkövetni egy BMX bringával.
743 1 4 Sport Izé
kisadria: Szép volt nagyon:D
Maccoyi: Már másodszorra. Mindjárt cserélem linket és nézhető lesz.
Mr.T.: Levették a videót. Fuck You Tube
Mind a 4 komment
A Nebraska-i állatkert legifjabb földimalaca. :)
2335 1 4 Izé
Darkshade: Egyszer valamelyik pletykalapban volt szó valamiért róluk és a kép alá akkurátusan kiírták: [...]
Purple: wááháá téényleg :DDD de olyan kis édes :)
guti73: Kicsit úgy néz ki mint ha a SPORE-vel rakták volna össze, de amúgy aranyos!
Mind a 4 komment
Fantastic Mr Fox

Róka úr rendszeresen dézsmája a közelben élő három utálatos, de jómódú gazda, Boggis, Bunce és Bean állatait. Minden este tűnnek el tyúkok, kacsák, pulykák, mígnem a három ember hadat nem üzen Róka úr ellen. Elhatározzák, hogy elkapják a ravaszdit, így puskákkal felfegyverkezve letelepszenek a rókalyuk köré, hogy lepuffantsák, kiéheztessék vagy kiássák őt. Három nap éhezés után Róka úr egy fantasztikus tervvel áll elő, hogyan védje meg családját gonosz emberektől.
Wes Anderson a most már igen ritka, hagyományos stop-motion technológiával alkotott animációs filmet, a sötét, gonoszkodó és közel sem szokványos gyermektörténetek kiváló szerzőjének, Roald Dahlnak művéből készítette. A filmet először a brit közönség láthatja, ugyanis ez az alkotás kapta a lehetőséget, hogy megnyissa a 2009-es Londoni Filmfesztivált (2009. október 14-29.).

Magyar kritika a könyvről itt.

Imdb | Roald Dahl wiki
764 1 0 Film Izé
Egy példa arra, hogy miért ne vezessen anyu krosszmotort. :)
12609 5 7 Izé
piton78: ...és akkor magyarázzam, hogy mi is az az életérzés?!!? pffff.
piton78: Csúnya, haszontalan, nagyon-nagyon veszélyes dolog ez a motorbiciklizés, főleg az én kicsike fi [...]
kisadria: Ez tetszik....xD:D
Mind a 7 komment
A sors áldozatai. :)
17206 7 38 Izé
refaa: hát jól kibaszott velük az élet,az tuti..:D:D
refaa: nekem is ez a 2 a kedvencem..XD
bigyminyő: Nem 100-asok klubja......azért az igényesség is látszik,majdnem mindegyik hord fogszabályzót.. [...]
Mind a 38 komment
Melyik arcformához milyen frizura áll jól?

Képekkel
1407 0 0 Pink Izé
Egy újabb "homokozó" művész: Andres Amador. :)
3215 2 4 Izé
majd most: akinek pici annak az elet is nehezebbnek tunik, ellenben ez a homok-nazca-krissz-kraksz nagyon tets [...]
BTheBalance: Álomszép... Mint valami karesansui nagyban... Piciben nekem is van, de az nem ugyanaz...
stero: De irigylem ... bár ilyen idős koromra nekem is ennyi dolgom lenne .. és ILYEN dolgom lenne. El t [...]
Mind a 4 komment
Egy újabb "homokozó" művész: Andres Amador. :)
2661 0 0 Art Izé
Vajon hol járhat az esze? :)
17576 2 12 Izé
Re-Peet: Vazze.. nem látod, hogy a hideg hűtő előtt áll? :D
hawkeye: Nem nehéz kitalálni.... Nézzétek a meredező mellbimbóját...! :)
majd most: te irtad
Mind a 12 komment
Rajcsányi Artúr fotográfus fekete-fehér képei.
749 0 0 Art Izé
Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers

"Some people think I'm bonkers
but I just think I'm free"

Ezt ki-ki döntse el maga, de szerintem sem normális :)
2075 0 1 Zene Izé
snake6: Armand Van Helden mindig képes megújulni
"Nem megy ez még neked fiam!" :)
8076 3 20 Izé
Nusihusi: Hogy beesett szegény a vízbeXD
eerix: én pedig szívesen megajándékoználak pár M4-es golyóval, természetesen először a végtagjai [...]
Nala: Pacsi....Azt hiszem ezért jár egy nagy piros pont!:D
Mind a 20 komment
Árral Szemben - Neked a divat mondja meg km Azur

Keverjük a betont
531 2 0 Zene Izé
Lelki gondok és öngyilkosság. a csakAz öngyilkosságra készülők 75-80 százaléka beszél előtte tettéről. A meghalási szándék kifejezése egyben segélykérést is jelent. Azt a vágyat fejezi ki, hogy a másik fél felismerje a jelzés mögötti elkeseredést és reagáljon arra.
264 0 1 Pink Izé
Balázs: jó a csaj a képen, tuti nincs semmi baja:D
Még egy perc és a kutyának "annyi meg egy bambi". :)
7575 2 12 Izé
kócimbóc: posztszöveg mindent visz :D mellesleg posztképhez lehetne valami komment verseny, aranyos is meg m [...]
Párna: és vki nem tudja milyen fajta kutya van a videóban?:D
rubigo: pláne, ha nem suta, hanem bak
Mind a 12 komment
Green Archer 2
3752 1 0 Game Izé
Régebbi postok...