REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Pruno-recept
Az USA börtöneiben élő fegyencek házi készítésű, igencsak ütős "bora" nagyjából 5 dolcsi (750 Ft) értékű alapanyagból. Vigyázat, ha rosszul készítik el mérgező, jobb esetben hallucinogén hatású! =)

Itt egy másik oldal, ők a hatását is felvették. :)
3497 1 4 Izé
MrAngelo: Macgyver bekap6ja :)
Loncsi69: Szuper! Fel lehetne még tenni, hogyan készítsünk cigarettát, drogot, rosszlányt, kártyát, ha [...]
mekszamnojz: zsiir, legkozelebb ha lecsuknak akkor ilyen tolok :D
Mind a 4 komment
Ha sűrűn elakad a papír nyomtatóban, akkor minél előbb szerezz be egy macskát! :D

Ő a másik legjobb a szakmában. :)))
5497 1 4 Izé
mekszamnojz: meg pruuu meg blua blua plam plamm. :D
mekszamnojz: a macsekok a kiralyak! :D macsekok forever! :D macsek a legjobb :D macsekot mindenkinek! :D
bandee1219: De ez hogy lehetséges? Nincs is hüvelykujjuk... Oo
Mind a 4 komment
Az EA Redwood Shores műhelyében készülő Dead Space eddig közölt információit egy kalapba gyűjtve dobtunk össze egy rövid előzetest, melyből kiderül, hogy az esetleges egyedi húzások mellett miért is van olyan érzésünk, hogy a fejlesztők túl sok Alient néztek és rengeteget Doom 3-aztak
764 0 0 Tech Izé
Toy Dolls - Livin La Vida Loca
Egy Ricky Martin feldolgozás a Toy Dolls előadásában.

Ha valakit érdekel, itt a metál verzió.
409 1 2 Zene Izé
calipunkszabus: de a toy dolls-naqk köbö albumainak 80%-a ilyen jó kis punk covers-ek
xcsokix: Fasza mongyuk a metál verzió durvább :D!!
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
585 0 0 Zene Izé
Aki esetleg kiváncsi a jövő héten rajtoló UbiSoft rendezvényre, a UbiDays-re, de sajnos nem lehet személyesen jelen az eseményen, annak jó hír, hogy az internetnek köszönhetően élőben követheti végig a konferenciákat.
741 0 0 Tech Izé
Busta Rhymes - Break you neck

Busta Rhymes az 1991-ben debütáló Leaders Of The New School nevű bandával indította pályafutását. A banda nem tett szert világhírnévre, de ez a fiatal jamaikai srác szólóban megmutatta az embereknek, milyen remek előadó is valójában.
Az 1996-os év legnagyobb durranása kétségkívül Busta Rhymes felbukkanása volt. Már ismert tagja volt a már említett Leaders Of The New School-nak, illetve a New York-i rap szcénának, amikor elérte első igazi sikereit. A vibráló tekintetű, karibi beütésű, saját, össze nem téveszthető stílussal rendelkező Busta Rhymes 12 évesen már rappelt, miután szülőföldjéről Brooklyn-ból Long Island-re költöztek át. A környéken rendezett összes rap tehetségkutató versenyen részt vett, majd végül sorsa összehozta későbbi partnerével Mc Charlie Brown-al. Charlie ekkor még csak kilencedikes, de a Busta-val közös repperkedésükkel olyan támogatókra lelnek, mint Chuck D. A Public Enemy Long Island-i stúdiójában kezdenek felvételeket rögzíteni, majd ezeknek a szalagoknak köszönhetően a világ is megismeri őket.

Busta Rhymes - Gimme some mo

Busta Rhymes feat. Spliff Star-Make It Clap

Busta Rhymes - I Love My Chick

Busta Rhymes and MC - I know what you want

Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Can See

Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe and Nick Cannon - Shorty

Busta rhymes Ft Pharell - Lite ya ass on fire

Busta Rhymes-Get You Some

Busta Rhymes & Mystikal
451 3 11 Zene Izé
Purple: mekkora az a videó :D
csicsilla: dehogy bàntom Isten ments!!!nekem tetszett az a vidi!
Monsy: Ne bántsd Gyulát! Ismerem a srácot, jó arc csak kicsit talán eltévedt. :) Akkor már inkább [...]
Mind a 11 komment
És elérkeztünk ahhoz a ponthoz amikor egy termék láttán csak szótlanul ülünk magunk előtt és rázzuk a fejünket....
És igen! Megérkezett az első USB terhességi teszt. (már volt egyébként az Izén itt - bungle)
747 0 3 Tech Izé
Zé: Április bolondjai :) (41 ~ 4. hó 1. az URL-ben)
Anti tokio hotel hungary: Van már USBs vibrátor is. :)
anon: Ezek után mi jöhet még? nemsokára kitalálják a Wii-brátor :D
A GameSpot egyik fórumozója állítása szerin idő előtt hozzájutott az EGM legfrissebb, júniusi kiadásához, mely rengeteg új érdekességet tartalmaz a Gears of War 2-ről.
323 0 0 Tech Izé
Mastodon - Iron Tusk
Zseniális dal, egy zseniális előadótól. Érdemes meghallgatni pár másik számukat is, aki a thrash, doom, stoner műfajokat szereti, annak a Mastodon igazi csemege lehet.
Capillarian Crest
Sleeping Giant
This Mortal Soil
Honlapjuk
Magyar cikk róluk: ITT
278 0 1 Zene Izé
Balázs: a legjobb progresszív metal ever!!!!
Vodka a tubusban
A 10.5% alkoholtartalmú szeszesitalt áfonya, citrom, és "energia" ízesítésben lehet kapni. A Go Wodka Extreme első ránézésre nem különbözik egy fogkrémes tubustól, ebből kell kiszopogatni az alkoholos italt.

Bonus cikk: ehető vodka és gin-tonik zselé.

Itt pedig a hírhedt vodka zselé receptje, amitől állítólag nagyon könnyen be lehet baszcsizni. ;)

Hozzávalók: 2 zacskó tortazselé/aszpik, fél lityó vodka, 2 evőkanál cukor. Elkészítjük a zselét (a zacskó hátulján rajta van, hogyan kell), de az előírtnál 20%-al kevesebb folyadékkal. Amikor készen van, egy téglalap alakú edénybe töltjük, de jégkockatartókba is lehet. A cukrot elkeverjük benne, majd 2-5 percet állni hagyjuk, míg le nem hül, de még nem dermed meg. Ekkor adjuk hozzá a vodkát és óvatosan elkeverjük, hűtőbe rakjuk. Megdermedés után 2x2cm-es kockákra vágjuk föl és mignon-os papíron tálaljuk. FIGYELEM: 3-4 kocka = feles!
2870 9 28 Izé
vöri: ez nagyon tuti, ilyet én is toltam (:
livy: Azt a pohár aljára teszik, nem bele a szifonba. http://www.barkapizzeria.hu/index.php?option=com_p [...]
csicsilla: kedvencekbe vele...:$
Mind a 28 komment
Egy kis érdekesség: A Mojszejev-féle előadásmód a breakdance gyökere? :DD

(Valójában egyre inkább bizonyossá válik, hogy a világban orosznak ismert bravúros stílusú tánc nem más, mint a magyar hajdútánc).

"A források hangsúlyozzák a tánc szilaj, dobogós jellegét (toborzók), kiemelik szinte AKROBATIKUS UGRÓ ÉS GUGGOLÓ, FÖLDHÖZ LAPULÓ FIGURÁIT, s a táncot kísérő karjátékról, valamint ritmikus kiáltásokról is tesznek említést."
Kieg.: A leírások szerint kora egyik legjobb hajdútáncosa Balassi Bálint volt.
2675 5 15 Izé
loloppo: Oké, meg van bocsájtva :) Kreatívság meg korretság meg minden. Szerintem nagyon el van találv [...]
bungle: Dehogynem jöhetsz, csak hozzál söröket. :P
kotta: Hát a címkék gyanúsak voltak eddig is, de hogy ilyen nyíltan... Sajnos nem mehetek hozzád, má [...]
Mind a 15 komment
Fonográf - Vihar előtt

Erről a dalról nem tudom mit írjak. Én az esőt nagyon szeretem, és ezt a koncertfelvételt különösen. Nem hiszem, hogy bármit is áthallani vagy politikai irányba mozdítani kéne ezen: az Illés és a Fonográf még sok nemzedéken át megmaradó és élvezhető, bulis és gondolkodtató zenéket adott nekünk. Ha ezek az emberkék nem ide születnek, és véletlenül angolul énekelnek, akkor most szájtátva-rajongva lesnénk ezt a muzsikát, és mindenkinél ott lenne a polcon az eredeti CD. Így meg "csak" előítéletekkel terhelt hazaiak.
277 0 0 Zene Izé
Ten MAsked Men - Deeper Underground

Halálian jó popzene. Értsd szó szerint. Brit zenekar, akik közismert előadók közismert popslágereit dolgozzák fel. Levágják, kibelezik, majd újratöltik. Ha még nem hallottál Britney Spears és Enrique Iglesias dalt technikás death metal-ba oltva, akkor a Ten Masked Men elmebeteg legénysége elzúzza neked.
347 0 1 Zene Izé
fül: kétlábgépezni tud a srác (ha jól hallom)
Jerry Reed - Eastbound and down

Beceneve "The Guitar Man", 1937. márc. 20.-án született Atlantában, 18 éves kora óta lép fel közönség előtt. 1967.-ben jelent meg első albuma, amit még 38 követ.
778 0 0 Zene Izé
Valamit húzni kellene előttük, mint pl. az agárversenyeken is van műnyúl... Szerintetek mi lenne igazán motiváló? ;)

32915 1 16 Izé
Laci: "Bikini Beach"... hát ez is valami? a "Miami Bitch" az már igen!
sHokEy: De csak mert már ezen a távon úgy elfáradtak, hogy a seggükön vették a levegőt. xD
varazs: Annak az alsò csajnak beleragadt a seggèbe a gatyàja...;))
Mind a 16 komment
A Jindo sziget Dél-Koreában a helyszíne az ún. Mózes csodának. Évente háromszor - márciusban, májusban és júliusban, apály idején - a víz 1 órára megnyílik egy 40 méter széles és 2,8 km hosszú szakaszon. Ilyenkor emberek ezrei látogatják meg a természeti jelenséget, mely 1975-ig nagyjából ismeretlen volt a világ előtt, amíg egy francia nagykövet dél-koreai látogatása után nem írt róla egy francia lapban.

6149 3 11 Izé
bungle: http://trasyy.livejournal.com/771223.html
dénes: azt látom, hogy zátony, csak nem értettem miért kell ekkora feneket keríteni neki.
Belkar: xDDDDD
Mind a 11 komment
Vengaboys-Boom, Boom, Boom, Boom!

1995 nyarán két DJ, Danski és Delmundo, összeállt egy csapatba 4 állandó partiarccal, akik az ő illegálisan szervezett tengerparti mulatságukra jártak. 2 lányról és 2 fiúról van szó. Az első időkben a négyes csak, mint tánckar működött, kiegészítva a 2 DJ zenéjét. A botrány sosem állt távol tőlük. A bulik alatt az élő állatok, éneklő apácák, a bútorégetés és több doboznyi vazelin sem hiányzott az előadásból.

Take me to the city

Kiss

We like to party

430 1 6 Zene Izé
kotta: Oké, oké, lebuktam megin', de pszt! Ártana az imidzsemnek, tudod... :DDDD Ha lesz vmi nosztalgija [...]
Purple: jaja, magyar! látom te is otthon vagy vengaboys ügyben :D kitalálsz itt mindenfélét, hogy nem j [...]
kotta: Hahahahahaa: http://www.youtube.com/watch?v=g1tDDH-4zsw :DDDD
Mind a 6 komment
Egyik legjobb hippi előadó két legismertebb száma, avagy
Jefferson Airplane  -  White rabbit /Somebody to love
328 1 3 Zene Izé
Tuxi: Nálam a Napi 3 x ori Meghalgatása Minimum :)
blablapff: nagyon szeretem :) a sombody to love számomra megunhatatlan.
fül: nagyon király!!! köcce!!!
Cassius - The Sound of Violence

Pörgős zene és a videót is jól összerakták. :)
Nekem mix-nek tűnt, mivel ezt hallottam tőle először.
Ó igen, és Szigeten is voltak tavaly.
341 0 1 Zene Izé
konvejor: http://www.youtube.com/watch?v=f8PeumAqwU4&feature=related
Lloyd - Get it shawty
Jó kis zene!
Először a GTA 4-ben hallotam ezt a számot.
Szerintem hallgasatok bele :)
495 1 1 Zene Izé
Powaflips: a klip helyszíne teccik:)
Nyírbátori Metallica tribute zenekar. Élőben Istenek, de így sem rossz!!!

Ha tetszett nézd, meg a Part II-t is!
218 0 1 Zene Izé
Skullman: Imádom jó zenekar jó emberekkel.:D Tanárúr jó, hogy felrakta mert nem is tudtam, hogy van klip [...]
The Dudesons! Finn tehetségek, a Jackass előtt már így töltötték drága idejüket. Érdemes megnézni a related videókat is.
3898 5 7 Izé
crhis: ez jó volt, még nem ismertem őket, de a jackass mellett a dirty sanchez sem semmi, sőt...
Bigbandee: Ez nagyon beteg. A jackass ehez képest picsfüst!
Erunder: Nem tudom. Szoktál röhögni az olyan videókon amikor valaki elesik meg ilyen hasonlók? Mert ha n [...]
Mind a 7 komment
King Crimson - Elepehant Talk
Zseniális dal, egy zseniális előadótól. :)
225 0 0 Zene Izé
Breeze & Styles - You're my Angel (Original mix)
Itt hallottam először a zenét, és elsőre megtetszett! :)
643 0 0 Zene Izé
Dead Soul Tribe

A DST tulajdonképpen a multiinstrumentalista Devon Graves agyszüleménye. A San Diegóban született, ám jelenleg Bécsben élő muzsikus a 90-es években került először reflektorfénybe, igaz, álnéven, hiszen 1993-as szólólemeze után a legendás Psychotic Waltz-ban is Buddy Lackey néven bitorolta a mikrofont.

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


És egy élő felvételük:
353 2 10 Zene Izé
babapiskóta: 1: nem ebbe a csoportba tartozok xD 2: hát pl onnan, hogy pl ami kis nyomi paintes kép, a valósz [...]
bungle: On the day I die Don't pray for me Soulstealer In the place I lye Set me free Soulstealer Take you [...]
Purple: 1: akkor küldjetek "igazi" postokat. sokan még egy kép, jutublinket sem bírnak összerakni... 2: [...]
Mind a 10 komment
Van pár darab a képen látható könyvből, amit szétosztanék közöttetek, feltéve ha a következő három kérdésre helyesen válaszoltok:

1. Mi a IV. Magyar Képregényfesztivál helyszíne és időpontja?
2. Volt-e korábban önálló kötetként megjelent műve a rajzolónak, Futaki Attilának?
3. Melyik galériában volt a Műgyűjtők Éjszakája alkalmával a Spirál bemutatója 2008 május 8-án.

A válaszok beérkezési határideje kommentként legyen mondjuk hétfő 0 óra 0 perc.

Azok akik tudják a helyes és pontos választ és lelövik a poént, szankcionálom destruktívan. :)

És akkor ünnepélyes keretek között kihirdetésre kerül a helyes megfejtés és a nyertesek neve:

1. Gödör Klub, 2008. május 17-18.
2. Nem.
3. Erdész & Makláry Fine Arts Gallery.

A válaszadók jelentős része elvérzett a második kérdésen, miszerint a post képben látható Spirál című május 8-án megjelent kötet előtt volt-e önálló kötete Futaki Attilának (NEM), ami jelen esetben azt jelenti, hogy senki sem találta el mind a három választ, így a könyvek itt maradnak nálam.... Szomorú vagyok nagyon.
2178 2 60 Izé
szpet: Fenébe! Hogy kiment a fejemből ez a verseny! Azt nem tudom, hogy tudtam-e volna a válaszokat, de [...]
livy: pedig én szerettem volna :(
rezlavor: szomoru vagyok igy hetfo reggel.... rovidesen post update
Mind a 60 komment
Előle nem véd a kerítés...
12916 3 17 Izé
bandee1219: Nincs hát, meg aztán akkor is fel kell ugrani olyan magasra (az állítólagos vágásig).
bandee1219: Megezőztél 8-) :) Amúgy nem rossz, nekem a 64 cm is kihívás lenne....
three.d: Ez a gyerek jut róla eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=Kho42By8Vhg
Mind a 17 komment
Yeah yeah yeahs-Turn into

Az összes számuk zseniális, de ezt ismertem meg tőlük először.
286 0 1 Zene Izé
SickBigG: http://youtube.com/watch?v=4aZms4P93yA én csak ezt a számukat ismerem. Gold Lion. :)
Szolgáld ki az alkoholistákat... izé... vagyis a vendégeket  jól... :)

(de csak most az egyszer! a nevét viszont a jövőben mindig kéretik feltüntetni. a címkékben is! ez azért fontos, hogy ha valaki küldeni akar, akkor rá tudjon keresni, hogy beküldtél-e már előtte, vagy sem. - errtu)
6929 4 4 Game Izé
Szamooca: Köszi errtu... :))) ....és ok,odaírom majd ;] ÖRülök hogy tetszik nektek!!!...Végre az én [...]
JeLo: Az a baj, hogy ezzel egyedül játszni nem lehet. A tutorial, amit nem értek, a játék egészét e [...]
eol: Ez nagyon jó játék, tisztára el lehet szórakozni vele függetlenül attól, hogy azt csinálod- [...]
Mind a 4 komment
Tool - Vicarious
Napjaink egyik leglátványosabb és legeredetibb (art, progresszív) rockzenekara.
Élőben
Még egyszer élőben 
Honlap
195 2 5 Zene Izé
MStipee: A Jambi is igen zsneiális :) l,,l
fadam: egyik kedvenc az utóbbi időben
blablapff: én először a the pot című számmal ismerkedtem meg, de azóta is az maradt a kedvencem. jah, me [...]
Mind a 5 komment
Aerosmith - Crazy (klip - 1994)

Acoustic version
Koncerten először adják elő (1994 Hollandia)
241 1 0 Zene Izé
Norther-Final Countdown (Europe cover)

A final countdown egy deathbanda előadásában...:D
222 1 1 Zene Izé
fül: nagyon jók!!!
Angyalok városa
Goo Goo Dolls - Iris
Zsepiket elő! :)
796 0 4 Zene Izé
RokkantTroll: A nóta egész jó, de a filmet hadd ne kommenteljem :P
zuckerfrei: alap film, alap zene nagyon jó mind a 2
Kremy: Igen én is így vagyok ezzel..Ez egy nagyon szép szám.. Avril Lavigne erre táncolt az esküvőj [...]
Mind a 4 komment
Tetris zene üvegpalackokon előadva
6634 4 3 Izé
NuttySomeone: waaaa na ez:))) de kurva jolmegcsinaltak;))
r3clbull: ez olyan mint az a távirányító autós mários zene..csak kicsit más :))
bandee1219: Itt tényleg szünet van! XD
Rick James - Give It To Me Baby
A legnagyobb Funky előadó volt... Nyugodjék békében... RESPECT!!!
738 2 0 Zene Izé
Aranka Szeretlek - Open Stage Székelylend
Véletlenül találtam a következő videót, amin néhány szimpatikus előadó...ő...hát...előad.
273 2 5 Zene Izé
anath3ma: ezek ott laknak tőlünk pár kilóméterre:)))) csíkszeredában.. ide is kikerült... ezek beteg [...]
Valerius: Ez nagyon állaaaaat:D betegbetegbeteg :D egyébként ezt tök komolyan csinálták szerintetek?
Purple: asszem volt ott is. :D de nem bizta
Mind a 5 komment
Funkdoobiest - Rock On
Ez is ékes bizonyítéka annak hogy a kevésbé ismert előadók is tudnak színvonalas zenét csinálni... Nekem nagy kedvenceim...
Amúgy újra összeállt a banda, az új lemez nyár elején jön ki :)))
Respect Son Doobie-nak, Tomahawk-nak és DJ Ralph M-nek!!!
323 1 0 Zene Izé
Joshua Tree - a Hangar Prefab által tervezett előregyártott kulipintyó
5042 0 6 Art Izé
Oszikaa: De igen
M.agnus: A Joshua Tree nem egy U2 lemez címe? Újra hódiít a minimal.
kotta: " a kultúra úgy hull le rólam, mint ruha másról, a boldog szerelemben" Akartam erre valami i [...]
Mind a 6 komment
Joshua Tree - a Hangar Prefab által tervezett előregyártott kulipintyó
5446 3 6 Izé
Oszikaa: De igen
M.agnus: A Joshua Tree nem egy U2 lemez címe? Újra hódiít a minimal.
kotta: " a kultúra úgy hull le rólam, mint ruha másról, a boldog szerelemben" Akartam erre valami i [...]
Mind a 6 komment
Régebbi postok...