REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Adott két loop gép, egy nagyon-nagyon tehetséges beatboxer és az utcák. Ez a srác AZ IGAZI MEGASZTÁR. Hihetetlen érzékkel vándorol többféle zenei stílus között. Ha valahova meghívást kap, kizárólag az utcán hajlandó zenélni. Ha valaki el tudná intézni, hogy ide is eljöjjön, mondjuk a MokkaCukkába, ami ugye utca végülis, akkor megismerhetné hazánk is ezt a kivételes tehetséget. Érdemes ellátogatni a saját oldalára és postaköltséggel együtt 3000 Ft-ért megrendelni a CD-jét. Ő az, akinek nem töltöm le a zenéjét.
1219 1 18 Zene Izé
Kiscsuri: Imádom :D!!!!CD-t még nem rendelek majd :D
mentone: elsőre megfogott nagyon nagy
MStipee: Hatalmas jóság ez, asszem énis megrendelem a lemezét :)
Mind a 18 komment
Se keze, se lába, mégis laposra ver MMA-ban? Mi az? :D
11690 0 2 Sport Izé
superxaba: nem értem miért nem rúgja fejen...
laci_: Legutóbbi meccsén Fedor Emelienko-t ütötte ki ezzel a nekiszaladós teknikával.
Se keze, se lába, mégis laposra ver MMA-ban? Mi az? :D
11353 3 30 Izé
fokhagyma: Nekem speciel ez jutott eszembe:http://www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0&feature=fvsr
sf: ő speciel lehetne igazi törzsvendég. ez nem a Csonka András? :)
focuskoma: Egyetlen egy rúgás is elég lett volna. :) De gondolom meg volt beszélve, hogy csak ütést haszn [...]
Mind a 30 komment
Hysterical Psycho

Ez a film a Tribeca filmfesztiválon bukkant fel, a "Moonlake Series Horror Stories," első darabja ként. Dan Fogler-nek ezúttal egy röhejes horrort sikerült alkotnia, mely mégis valamiféleképpen művészibb, értékesebb és kiemelkedik az eddigi művek közül ebben a műfajban (horror -vígjáték).


Imdb | Előzetes
620 0 2 Film Izé
Jokker: Elméletileg mostmár jó.
regetonio: 1st-röl tudtok valamit?
- Hogyan arányul egymáshoz a záridő és a rekesz, és mit szabályoz?
- A kérdést se értem, ne idegesíts!

További izgalmak, nevetséges magyarázkodás, és nagyipari lebukás a fotós iskolát végzett Debreczeni Zitától a videóban, melyből kiderül, hogy a rekesz, a záridő, és a fehéregyensúly fogalmak megismeréséhez "haladón és még azon és még azon tovább"-ig kell eljutni.
19111 7 116 Izé
bungle: http://velvet.hu/celeb/2013/02/28/meghuztak_debreczenit_de_kerelemmel_utovizsgazhat/
Slarioux: A nagy Debreczeni Zita:D Kééész:D Fotósuli, mi?:)
Hajjakend: :-) MÉG! :-)
Mind a 116 komment
Punnany Massif - Telik

2 karizmatikus MC (Wolfie és RendbenMan) és 2 biztoskezű DJ (Stikka és Zsiga) zenei zsonglőrmutatványa, fülbemászó, de mégis ütős alapokra rappelt csípős, de inteligens szövegek, élő hangszerek és gyönyörű melódiák, na és az echte pécsi hangulat: ez a Punnany. A 'Körkórkép' album underground sikere után megérett az idő a szélesebb tömegek meghódítására.
 

Az első klipp a 2009-ben megjelenő LP-ről.

myspace.com/punnanymassif

myspace.com/kompanyrec
©2009 - Kompanyrecords 

Dir.: Kompanyrec
Cut+Shot: e357.hu
717 2 1 Zene Izé
snake6: 1xűen TETSZIK+GRAT!!!!!!!
Egyetlen példány van belőle, mégis az utcán parkol. Monacoban. 2005-ös Ferrari GG50.
12966 0 23 Autó Izé
rókakoma: sztem igen :) ő vmi nagy formatervező csávó nem ? meg is nézem gugliba
papaluige: mond ez a név neked vmit? : Giorgetto Giugiaro
rókakoma: aztán kié ez a fostalicska ?
Mind a 23 komment
Egyetlen példány van belőle, mégis az utcán parkol. Monacoban. 2005-ös Ferrari GG50.
13725 3 23 Izé
rókakoma: sztem igen :) ő vmi nagy formatervező csávó nem ? meg is nézem gugliba
papaluige: mond ez a név neked vmit? : Giorgetto Giugiaro
rókakoma: aztán kié ez a fostalicska ?
Mind a 23 komment
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
999 1 0 Film Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
488 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
1943 - az általam készített rövidfilm előzetese.

A történet:
1943. július 5-én megindult a Citadella fedőnevet viselő hadművelet, a történelem egyik legnagyobb tankcsatája bontakozott ki. Több mint 6500 harckocsi feszült egymásnak, ez volt a németek utolsó kezdeményezése a keleti fronton! Főhősünk csapatát éjjel hatalmas támadás érte, csodával határos módon neki mégis sikerült túlélni a szörnyű csapást. Csakis magára számíthat az orosz vonalak mögött, egyetlen célja van túlélni, s visszajutni a többi német csapathoz.
3148 3 3 Film Izé
Nomax: Én köszönöm:)
Erunder: Nomax küldte: A Teljes film fent a youtubeon! 1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=ef8XlnbBTk4 [...]
Nomax: Hali Erunder végre felkerült a teljes film a honlapra, most már lehet tölteni:) Üdv
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
604 1 0 Film Izé
Nem kellesz eléggé (He's Just Not That Into You)

Párkapcsolati oktató film, vagy csupán az életből lopott jelenetek mozirvászonra adaptált halmaza? Teljesen mindegy! Ez a film realista nézőpontból közelíti meg mindazt, amit eddig a legtöbb rózsaszínbe öltöztetett 120 perces álomvilág eltitkolt, vagy viccként dolgozott fel, mégpedig: a férfiak és nők nem egyformán értelmezik és élik meg a szerelmet és annak mellékhatásait... Van aki fejben szakít és csak gondolatban csalja meg párját, van aki nem is gondolja, hogy meg tudná csalni, mégis megteszi.

Előzetes.
1086 1 0 Film Izé
The Weather Man (Az Időjós)

Egy elég szokatlan film Nicolas Cage -től, eléggé melankólikus, depis film, melyben egy eléggé elcseszett szereplőt alakít. A depis hangulatot a filmben szereplő befagyott tenger és a zene nagyon jól érzékelteti, a film hangulatát is fokozza. Unalmas? Egyáltalán nem, legalábbis a kategóriáján belül megállja a helyét. Nagyon elgondolkodtató, hogy a főszereplőnek "mindene" (siker, pénz, hírnév....) megvan és mégis elcseszett életet él, melyből megpróbál kilábalni....hogy sikerül-e neki? A filmből kiderül!
Csendes kis film, nem sok vizet zavar, pedig határozottan igényes darab.

Előzetes

 
365 2 0 Film Izé
Madonna és a lovak

A Kincsem Park vezetősége úgy döntött, hogy a lovak szeretik Madonna zenéjét. Augusztus végén ott tartják meg az énekesnő budapesti koncertjét. Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek, vagy, ha mégis, annak jópár törött csont lesz a vége.

A "szakemberek" szerint, ez mégis jó. Jah igen, és nem kötelező ott tartani a lovakat.
345 0 4 Pink Izé
megtalált: Vagy szerintetek két istálló között fog énekelni Madonna?
megtalált: Olvastam, hogy a lovakat arra az időre arrébbszállítják.
nagydee: "Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek..." én már láttam, sőt [...]
Mind a 4 komment
Hiába no, a válság mindenkit elér előbb vagy épp utóbb. Nem kivételek ez alól a legnagyobb dívák sem, akiknek lassan meg kell nézniük, hogy mire költik keserves és verítékes munkával megkeresett millióikat! Nem lehet már ezer dollárt kiadni egy bugyira, vagy négyezret egy pár zoknira, igenis spórolni kell! Nézzük meg, melyek azok a ruhák, amit a sztárok felvesznek, mégis kevesebbe kerülnek, mint 100 dollár! Itt jegyeznénk meg, hogy azért a táskák is figyelemre méltóak, hiszen egy sincs, amelyik ne érne többet 70.000 forintnál!!! Na ennyit a takarékoskodásról!
858 0 5 Pink Izé
Debella: sztem meg cinikus az egész
Macsi: Már bocs, de ez pont arról szól, hogy nem kell százezreket költeni egy jól kinéző gatyóra, [...]
Debella: hát ez nagyon gáz.... az olcsó cuccok is nézhetnek ki jól!!! szánalom ez a cikk, komolyan... m [...]
Mind a 5 komment
Donatella Versace híres divattervező, mégis ízléstelenül néz ki. St. Bart strandján flangált ebben a falatnyi bikiniben és kinézete finoman szólva is meglepő. Teste minden centijéről le van szívva a zsír, és emiatt gumimellei bizarr látványt nyújtanak. Szólni kellene a hölgynek, hogy ez a kinézet legfeljebb a Schindler listája című filmben tűnt normálisnak, de nem egy 53 éves asszonyon!

Még több sztár fotójával!
1808 0 11 Pink Izé
CrazyLime: Én meg az 5 Ft-ot keveslem. :D A legkisebb pénzünk.
ga_-bor: Sajna itt az EU... már euró van... Az a baj ha lenne ilyen persely nagyon nagyon hamar tele lenne. [...]
Balázs: sokallom:D
Mind a 11 komment
Nem szép dolog az irigység, de mégis az vagyok... (pedig nem is kéne az egész - kicsi a lakás) :)
3472 0 10 Tech Izé
Hápi: Canon EOS 1000D -re gyujtottem 2 honapig, az objektivre 1 honapig, most elkezdtem viszonyitani, abba [...]
ga_-bor: Nekem is volt canon-om. Löttem vele 72 000 exptót (igen hetvenkétezret, és nem szakadt szét) de [...]
mephistto: nekem is van 3 canon eosom :) és 6 obim ebből 3 L-es szeressük a canont :) sose adom el mert hozz [...]
Mind a 10 komment
Bár az első hírek alapján úgy volt, hogy nem fog gyártásba kerülni ez a gyönyörű Citroen GT, de lehet, hogy pár darabot mégiscsak elkészítenek! Egy tesztelhető prototípust már ki is próbáltak!

Brutális a hangja, de még nincs összerakva rendesen! :) Ezt a riporter be is bizonyítja! :)
6117 0 19 Autó Izé
Maccoyi: Londonban azért felfigyeltek rá: http://www.youtube.com/watch?v=k7IilzzhwjE ;)
kszaten: én is csatlakozok az elöttem szólokhoz abban hogy jó meg minden de az a baj hogy France....... [...]
spidy: ajajjj komoly kis auto de jonekünk a szuzuki :) amugy meg tulnagy a belsö tér zaj
Mind a 19 komment
Bár az első hírek alapján úgy volt, hogy nem fog gyártásba kerülni ez a gyönyörű Citroen GT, de lehet, hogy pár darabot mégiscsak elkészítenek! Egy tesztelhető prototípust már ki is próbáltak!

Brutális a hangja, de még nincs összerakva rendesen! :) Ezt a riporter be is bizonyítja! :)
6105 5 19 Izé
Maccoyi: Londonban azért felfigyeltek rá: http://www.youtube.com/watch?v=k7IilzzhwjE ;)
kszaten: én is csatlakozok az elöttem szólokhoz abban hogy jó meg minden de az a baj hogy France....... [...]
spidy: ajajjj komoly kis auto de jonekünk a szuzuki :) amugy meg tulnagy a belsö tér zaj
Mind a 19 komment
Ugyebár három a magyar igazság, szóval még egy prudukciót meg kell hogy mutassak. Az előzőnél azt hittem, hogy ezt nem lehet fokozni, de rájöttem, hogy mégis. :) Bár itt a fuvolás srác (Nathan Lee) érdekesebb egy picit. Enjoy
689 2 1 Zene Izé
Rata: Fuvolának is jó lesz az.
A lónak négy lába van, mégis megbotlik.

(Van egy pár komolyabb bukás is benne.)
523 1 0 Sport Izé
Valaki leírná, hogy itt mégis mi történik? :D
11551 5 16 Izé
ga_-bor: Azt használok, csak nem ugrok vissza minden pirosan alápontozott szóhoz, gondoltam itt nem az meg [...]
wtf: Hasznájj firefoxit, aban álitóllag van hejesiráselleniőrzö. Én salynos nem aszt használlok.
ga_-bor: A faszé olyan okos itt mindeni.... h mindenki talál mindig valamit amiért beleköthet a másikba [...]
Mind a 16 komment
Thug Life/2Pac - Stay True


1993-ban Shakur megalapította a „Thug Life” nevű együttest, legjobb barátaival, Big Syke-kal, Macadoshis-szal, mostohatestvérével Mopreme Shakurral és Rated R-rel. Az első és egyetlen albumuk, a „Thug Life Vol. 1”, 1994. szeptember 26-án jelent meg. A „Thug” szónak kettős jelentése van: egyrészt mozaikszóként a „The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody” kezdőbetűiből áll össze, másrészt Tupac az olyan hátrányos helyzetűekre is használta, akik mégis sokra vitték az életben. Ő maga is ilyen volt.

Thug Life: Bün az élet!!!
556 3 0 Zene Izé
De mégis, kik azok a celebek?
8498 1 24 Izé
Erunder: Inkább nagyon szerencsés abszolút inkompetens kultúra gyilkosokként határoznám meg őket.
RoGeR: szarból gyúrt senkik...
spiritmonger: jah, a márk... lol. valahol olvastam róla: foglalkozása hivatásos tinibálvány XD de azért cuk [...]
Mind a 24 komment
De mégis, kik azok a celebek?
6775 0 0 Pink Izé
Tina Turner - I Don't Wanna Lose You

Tina Mamát (ő... akarom mondani Turner-t) fölösleges bemutatni, mindenki ismeri, ha mást nem is Simply the best c. szerzeményét biztosan. Én mégis a nemakarlakelveszíteni-t kedvelem legjobban, de biztosan megvan kinek-kinek, mit favorizál.
news

381 3 0 Zene Izé
Hát mit lehet írni az ABBÁról? Sosem voltam rajongó, nem hallgattam szándékosan, mégis ismerem vagy 30 dalukat, ha valamelyiket újra hallom sokáig a fülemben marad, legyen elég ennyi. Itt éppen a svéd király esküvőjének előestéjén énekelnek, a dal kiválasztása nagyon frappáns! Én csak egy évre rá születtem, mégis olyan ismerős az egész, a maradandóság próbáját tehát már rég kiállták.

(Utóirat: Bár lehet h ront az imidzsemen, de sztem a Mamma Mia! pedig egy nagyon vidám és ötletes film, melegen ajánlom, nem kell mindig világot megváltani. Az együttesről infókat pedig mindenki keressen magának, aztán posztolja be szépen! ;-))
498 2 0 Zene Izé
Izgató, de mégis káros? Nők és férfiak egyaránt használnak virtuális megoldásokat szerelmi életükre...
342 0 0 Pink Izé
Hogyan ne védekezzünk egygólos hátrányban?
Az előnyben lévő csapat gyakran próbálja tartani a labdát az utolsó másodpercekben ellenfele kapuja előtt, leggyakrabban a szögletzászlónál. Általában ehhez az eredmény után futó rivális nem asszisztál, de van, mikor mégis.
427 0 0 Sport Izé
Titokban mégis férjhez ment Scarlett Johansson - kamu volt a halasztás
387 0 1 Pink Izé
winkytct: francba .. megeloztek!!!!
Sigur Rós : Gobbledigook

Sigur Rós izland második legismertebb zenekara (Björk után ugye) videói többnyre érzékeny témákat boncolgatnak mint pl. Down kór, zenéjük néhol ünnepélyes, néhol fájdalmas, de valahol mégis felemelő, a gobbledigook legutóbbi szerzeményük, meglepően vidám hangulatú és a videóban nagyon szép lányok szerepelnek naturálisan ábrázolva :) (nem utolsó sorban), akár bébz-nek is elmenne. Az izland blogon bővebben is olvashattok a Sigur Rós-ról és Izlandról is. http://izland.blog.hu/
327 0 0 Zene Izé
A hatszor megismételtettet tizenegyes. A hatodiknál már erős lehetett a deja vu érzés, de gondolom más érzések is kavarogtak a játékosok fejében. ;)
461 1 0 Sport Izé
Egyes tudósok szerint mégis lapos a Föld: 2008-ban még mindig élnek olyan tudományos képzésben részesült felnőttek, akik úgy hiszik: a Föld lapos, a világ kormányai pedig az űrügynökségekkel karöltve összeesküvéseket szőnek, hogy megzavarják az embereket.
5355 8 37 Izé
Laci: Hehe, erről Maxwell egyik mondása jut eszembe (nem pontosan, csak emlékezetből idézem): Tanok [...]
Fafee: Az arc 2001-ben, aki irta a cikket pedig 2000-ben halt meg, a cikk maga pedig 96-ban készült, szal [...]
Neph: Nos, ha már az ember tudós, de nincs mit letennie az asztalra, híres helyett még lehet hírhedt, [...]
Mind a 37 komment
Egy kicsi torna senkinek sem árt......vagy mégis? :D
589 1 0 Sport Izé
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
921 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Judas Priest - Painkiller

(Mert azért mégis csak illik :))

Tudnivalók
218 0 0 Zene Izé
Van sok jó zenéjük (szerintem) de most a House főcímdalaként megismert Teardrops címűt osztanám meg veletek, azt is koncertfelvételként a Portishead közreműködésével:

 

 
420 2 0 Zene Izé
Spiderbait - Black Betty
Hát nem is tudom mit mondjak róluk, rock de mégis kicsit country-s, kicsit punk-os.
Ja? És persze kicsit kurva jó. ; )
385 1 8 Zene Izé
Purple: ja aztán mikor albiban ez ment az mp-mről, akkor fújjoltál rá :D (asszem)
rivaul: Picit jobb minőségbe, mert én is szeressem :) http://youtube.com/watch?v=vWBi2jg7SiU&feature=rela [...]
bka: Kösz a posztot!! Lett 1 újabb kedvenc bandám :)
Mind a 8 komment
Queens of the Stone Age - No one Knows (Acoustic)
Talán a legtökösebb amcsi Stoner banda, bár zenéjük primitívnek tűnhet, mégis nagyonjó. :)
További akusztikus dalok:
3's & 7's
Hangin' Tree
Gonna leave You

Illetve az eredeti 3's & 7's
310 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...