REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Apollo 18

Oka volt, hogy nem mentünk vissza a Holdra.

Az Apollo-program eredetileg 20 küldetésből állt volna, de a 17. után leállították. Az összeesküvés-elméletek rajongói szerint, azért, mert az utolsó úton olyan dolgot fedeztek fel, amiről álmodni sem mertünk volna. Az űrhajón lévő fedélzeti-, és kézikamerák felvételei most kiszivárogtak, így megtudhatjuk, hogy mi történt valójában.

A film hivatalos oldalán szinte semmi nincs, még a trailert is csak linkelték.
2710 2 4 Film Izé
MADve: a "there's a reason we've never gone back to the Moon."-ra csak annyi válaszom volna, hogy "yeah, t [...]
axenomorph: Ilyen szar egy előzetest. Rángatózó kamera, öklömnyi pixelek, a jól bejáratott infeksön-kli [...]
dude: "Do I need to watch Apollo 1 - 17 to appreciate this?" :D
Mind a 4 komment
No Strings Attached - Csak szexre kellesz

Nem hiszem el, hogy ez még nem volt! (Egyébként bárki, aki regisztrált küldjön nyugodtan, mindenféle neki tetsző filmről posztot!)

A cím, már sejteti is az alapkoncepciót. Két jóbarát, (a trendeket figyelmen kívül hagyva külön neműek. :)) egy rakat pia, és meg is van a baj. Már ha baj az ha lefekszünk egy barátunkkal. Innen meg jön minden férfi álma. A szex jó volt, de barátok vagyunk, ergo folytassuk tovább, de minden kötöttség nélkül. Illetve egy azért van. Nincs szerelem. (Na persze, mekkora klisé már!)
2564 1 2 Film Izé
BullFrog: Azért ne ragadtasd el magad :D Ha uew boll rendezné, nem lenne benne Portman.
go-free: natalie portman benne van, innentől az sem érdekelne ha uwe boll rendezné... :D
11-11-11

A film azon a hiedelmen alapszik, hogy 2011. november 11.-én megnyílik a menny 11. kapuja, egy természetfeletti lény lép át rajta, és hozza a pusztulást. Tehát egy újabb világvége sztori, amivel nincs is különösebb baj, de elvileg nem a pokolból szoktak az ilyen szörnyű lények jönni?!

A filmet Darren Lynn Bousman (Fűrész 2,3,4) rendezi, a szerepeket pedig csupa ismeretlen arc játsza. (Na jó, Michael Landest már láttuk a Végső állomás 2-ben.)

A bemutató (bármilyen hihetetlen) 2011.11.11.-én lesz. A honlapjuk még fejlesztésre szorul.
2784 2 5 Film Izé
balint23h: Aznap jön ki a Skyrim, ennyi fog történni.
kovacslacka: Nah, szóval igen, imdb-n is, de a legtöbb magyar nyelvű cikk is ugyanezt írja. Kérdést is vá [...]
azadmiral: Schuldigung. Csak a trailert és a honlapot néztem, ahol viszont nem volt szó mennyről. Bocsika.
Mind a 5 komment
X-Men: First Class előzetes. Konkrétan odab*sz.
A professzort James McAvoy (Wanted), Magnetót pedig Michael Fassbender (Becstelen brigantyk) játssza, míg a rendezői székben a Kick-Asst és a Tortát jegyző Matthew Vaughn foglal helyet. Gyilkos kombináció.
2248 1 5 Film Izé
kasy: Szinkronos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=d-sgsX76-UI
Tooni: Minden kérdésedre ott a válasz az 1-es kommentben, csak végig kell olvasni.
axenomorph: Magneto miért is hülye? Xavierrel az oldalán nem volt mindig szociopata világmegváltó, a prof [...]
Mind a 5 komment
A film Ip Man (Yip Man, 叶问, 葉問, Yè Wèn, Je Ven) kung-fu mester életének fiatalabb éveit dolgozza fel. Ip Man két dologról nevezetes:

Elsőként tanította nyilvánosan a Wing Chun  (wing tsun) kung-fu stílust, amit a legendák szerint egy nő fejlesztett ki, és főleg gyors, rövid kézmozdulatok, ütések vannak benne, valamint később Bruce Lee is híres tanítványai közé tartozott.

A mester életét húsz-harmincéves korától követhetjük nyomon, amikor feleségével és fiával Foshanban él (ami Kína dél-keleti részén található, Hongkonghoz viszonylag közel). A városkában van egy Dojo utca, ahol már sok más mester tart fent kung-fu iskolát üzletszerűen. Ip Man gazdag családból származik, jómódú, nagy házban él, néha egy-két kihívója akad, akiket persze, legyőz. Ezután a történet főleg 1930-40 között zajlik, a kínai-japán háború, illetve a japán megszállás idején.

A történet szerint Ip Man a kung-fut (és annak tanítását) a japán megszállók elleni harchoz használja fel. Ám a japánokat nem hajlandó tanítani, és ebből számtalan bonyodalom támad...
2081 0 2 Film Izé
madMate: tényleg jóú volt :P
go-free: megnéztük. fasza! :)
Tokyo Gore Police (IMDb)

Ezúttal a Machine Girl és Robogeisha alkotói mindenben túlszárnyalták magukat. Másik előzetes.
4672 0 4 Film Izé
Revanor: Hemi426, pontosan ugyanezt akartam mondani!
Hemi426: Megártott az atom.....
Jádám: roszabb...
Mind a 4 komment
Your Highness (Király!)

Volt gimnáziumi magyartanárnőm szerint a Shrek attól igazán vicces, hogy a tündérmesék tökéletes ellentéte, "anti-tündérmese". A Király! ezek alapján egy anti-fantasy.

A vitéz lusta, és idegesítő, a hercegnő sem éppen azokkal az erényekkel rendelkezik, mint azt várnánk, mégis arra kényszerülnek, hogy olyan kalandokban vegyenek részt melyek végén, jellemformálódáson mennek keresztül, vagy nem. Az elrabolt hercegnőt mindenesetre valahogy ki kell szabadítani. Én már várom, hogy az Ananász expressz alkotói mivel rukkolnak most elő.
1631 1 5 Film Izé
HoPpY: Nekem is elég várós film! :D Olyasmi film lesz minta Land Of The Lost legalábbis hangulatát tek [...]
madMate: persze lehet hogy kellemesen csalódunk
madMate: Tazman osztom az előérzetedet :D főleg egy black swan után :)
Mind a 5 komment
Rubber - a gyilkos gumiabroncs.

A film főhőse egy telekinetikus képességekkel rendelkező autógumi, amely a kaliforniai pusztaságban öntudatra ébred és egy csomó embernek felrobbantja a fejét. Nagyon kemény film! ;)
9216 0 6 Film Izé
Erunder: Tényleg. Bocs. Mindenesetre szerintem az elsőt sem én hagytam jóvá. Csak emlékeznék rá, még [...]
kovacslacka: ehune: http://film.ize.hu/index.php?search=rubberfilm De ilyen apróságokon nem fogok fennakadni, r [...]
M.Andreas: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=17343 :)
Mind a 6 komment
Rubber - a gyilkos gumiabroncs.

A film főhőse egy telekinetikus képességekkel rendelkező autógumi, amely a kaliforniai pusztaságban öntudatra ébred és egy csomó embernek felrobbantja a fejét. Nagyon kemény film! ;)
10983 2 8 Izé
brier: jo volt nagyon :)))
Masakari: "Is it black?":D
POC: Nálam ez a horror paródia viszi a prímet: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y :D
Mind a 8 komment
The Virginity Hit
A már megszokott középiskolás, nyomulós, szüzesség elvesztős téma megspékelve a modern kor átkával. Az internettel. Ez a plakát pedig mosolyt csalt az arcomra.

Mint sok más hivatalos filmes oldalán, itt sem csak az előzetest érdemes meglesni.
1442 0 1 Film Izé
Randal Graves: szerintem ugyanolyan szar lesz mint az összes többi az amcsi pite jó volt de többi egy szar...
Master Harold...and the Boys

A történet abban a korban játszódik, amikor még a rasszizmus mint eszme még javában hódít. Hally egy 17 éves fehér dél-afrikai srác, aki nem jön ki alkoholista apjával. Mentorra egy fekete pincérben talál, de az ő kapcsolatukat meg a korai apartheid konfliktus, és a kor eszméi nehezítik meg.

Megható film, gyönyörű metaforákkal, és a drámai színészetben jártas emberekkel. Kedvenc gyerekszínészem, aki mellől lehet már el kéne hagyni a gyerek szót, megmutatja mire is képes igazán.
652 1 0 Film Izé
The Dilemma

Ronny, és Nick barátok, és munkatársak. Ronny rájön, hogy barátját a felesége csalja. Ezzel pedig ő nem tud mit kezdeni. Te elmondanád a barátodnak?

A filmnek nagyszerű szereposztása van, az alapötlet nem rossz, és az előzetesben is már olyan poénok vannak, amin jókat lehet röhögni. Ha ez az egészben ugyanígy marad, akkor egy egészen szórakoztató filmet kapunk. Persze nem ez lesz életünk legfelejthetetlenebb vígjátéka.
1424 1 3 Film Izé
HoPpY: A poén, hogy ez a film inkább dráma mint vígjáték... Csak a trailert csinálták meg úgy mint [...]
yvaine: Sajna manapsag SZINTE mindegyik poszter ennyire mu.
CRaPtRaSH: túl műanyaghatású ez a kép... de most tényleg... cseszi a szemem nagyon :S (csak az enyémet?) [...]
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6535 14 18 Izé
Tooni: Most már nem, de akkor igen.
Lako: Benderre gondolsz?:) http://goo.gl/sStrj
sahinel: Azért kemény hogy mennyire osztották mindíg az opensource progikat, hogy azok nem elég fejlette [...]
Mind a 18 komment
Sintel

15 perces, megható animációs mese egy lány és egy sárkány barátságáról. Blender-rel készült (akárcsak ez), ami egy ingyenes és nyílt forráskódú 3D modellező grafikai program.

A hivatalos oldalról letölthető a rövidfilm mindenféle minőségben ill. rengeteg videó, kép és információ található a készítésről.
6428 3 0 Film Izé
Paul

Simon Pegg és Nick Frost (Haláli hullák hajnala,Vaskabátok) újra együtt bolondoznak, ám ezúttal Edgar Wright nélkül (ő Scott Pilgrimmel "küzd" a világ ellen). Angol turistákat alakítanak, akik amerikai kalandozásaik során találkoznak Paullal, a földönkívülivel. Mivel nyomában vannak a kormány emberei, segítséget kér hőseinktől. Frost és Pegg maguk írták a forgatókönyvet, a rendező Greg Mottola (Superbad,Kalandpark). Április 21.-től a magyar mozikban.
935 2 1 Film Izé
CRaPtRaSH: nagyon jóóó :]
Falling Skies

A TNT csatorna júniustól indít egy földönkívüli inváziós, posztapokaliptikus, sci-fi sorozatot, melyben Noah Wyle lesz a főszereplő. Az előzetes alapján elég nagy költségvetésűnek néz ki, tehát látványos.

Igaz az oldalukon nincs fent az előzetes, de érdemes meglátogatni, már csak a képregény készítéséről szóló videó miatt is. Ugyanis ebben az esetben a sorozattal együtt készül a képregény. Illetve egy picit hamarabb.
632 0 1 Film Izé
bungle: Új trailer: www.imdb.com/video/imdb/vi568368409/
Water for Elephants

Robert Pattinson drámai szerepben próbál meg kitörni skatulyájából. Egy vándorcirkuszhoz verődik, ahol a már házas Marlena-ba (Reese Wtiherspoon) szeret bele.

A történet tele van szerethető, és gyűlölhető karakterekkel. Mint például az agresszív cirkuszigazgató, vagy Marléne brutális férje, szerethető vonulaton meg egy törpe, akiben a főhős barátra lel, és egy iszákos cirkuszi melós található.

A film egy best seller regény adaptációja, ami már egyfajta garancia a minőségre.

Mindehhez hozzá tenném, hogy nekem azért is igazán érdekes mert a napokban néztem végig a Carnivel - A vándorcirkusz című misztikus HBO-s sorozatot, és ez a film is ugyan ebben az időszakban játszódik.
1639 1 2 Film Izé
Erunder: Nézd meg a Carnivale-t! Ott az igazgató egy elég érdekes fazon. Nem gonosz, agresszív, vagy bru [...]
Tooni: Ez szemenszedett diszkrimináció a cirkuszigazgatókkal szemben! Lássak már egyetlen filmet, ahol [...]
Gulliver's Travels

Nekem ezt már nagyon nem veszi be a gyomrom. Gulliver mint újságíró a 21. században megbízatást kap, aminek keretén belül elutazik az Isten háta mögé, és egy vihar után a Liliputiak földjén ébred fel, ahol az eddigiekhez képest az ott történtek nem csak, hogy meggyalázzák az eredeti történetet, de utána még a farkát bele is törli a függönybe.

Ha már olvastad, akkor azért nem fog tetszeni, ha meg még nem, akkor az azt jelenti, hogy még nem múltál el 16. Szóval az agyad még fejlődésben van. Vigyázz! Megállsz a fejlődésben ha megnézed.
1372 0 2 Film Izé
termi-nator: Óriásit bukott a 3D-s Gulliver 2010.12.27. 11:26 - Cinematrix 115 millió dollárra becsülik a J [...]
axenomorph: "A stúdiótól, amelyik az Éjszaka a múzeumban-t adta nektek" - ez már ajánlólevél.
The Next Three Days - A következő három nap

John, és felesége Laura igazán szép életet élnek. Viszont ha a film csak erről szólna elég unalmas lenne. Ezért jön is egy fordulat. Laurát letartóztatják gyilkosság vádjával. John meggyőződése, hogy a felesége ártatlan, viszont minden kísérlete ennek bebizonyítására kudarcba fullad. Mit tesz ilyenkor egy szerető férj? Hát megszökteti a babáját a dutyiból.
1158 0 2 Film Izé
Erunder: Eredetileg azt akartam írni, hogy próbálja megszöktetni. Viszont legalább már a nyelvtanom nem [...]
bungle: megszöktetni = megszökteti
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Jack Sparrow ismét visszatér, hogy megtalálja az ifjúság forrását, eközben persze különféle lényekbe és bonyodalmakba ütközik. Összetűzésbe keveredik a rettegett Feketeszakállal és annak tüzes lányával, akik szintén maguknak akarják a forrást.
A régebbi szereplők közül kiesett Orlando Bloom, és Keira Knightley, viszont a helyükre érkezett Penélope Cruz, Ian McShane, és Gemma Ward.

Május 19.-től a magyar mozikban, csak győzd kivárni.

Magyar szinkronos előzetes
1262 0 0 Film Izé
Zimmer Feri 2

Az első rész sikere után, pár röpke évecskét elhanyagolva itt a folytatás! A történet most egy kastélyban játszódik, és az üzlet fellendítése érdekében "szellemeknek" öltöznek be, míg nem találkoznak egy valódi kísértettel... A legtöbb főszereplőt megtartották a folytatásra, de némelyek már nem kaptak szerepet ebben a filmben, de Reviczky Gábor (Feri),  és Szabó Győző  garantálják az okot a nevetésre! A rendező Tímár Péter. Valamint még egy érdekességet megemlítenék (legalábbis számomra az volt). A hang minőségének biztosítására saját magukat szinkronizálják újra egy hangstúdióban, mivel a kastély nagyon visszhangzik. :P
966 0 0 Film Izé
Egy újabb 3D-s épületvetítés, most a The Tourist c. film promóciójának alkalmából Dallasban.
7935 7 1 Izé
Nusihusi: Tetszetős, mint a legtöbb épületvetítés:)
The Rite - A rítus

Egy amerikai pap a Vatinkába utazik, hogy ott egy ördögűzéssel foglalkozó iskolát tanulmányozzon. Persze úgy, hogy ő az a karakter, aki nem hisz a materializált megjelenésében a mítoszoknak. Kalandja kezdetén találkozik egy helyi pappal (Anthony Hopkins), aki elkalauzolja őt a sötétségben.

Érdekesség, hogy a filmet Magyarországon forgatták.
1679 3 1 Film Izé
bungle: Anthony, nem Antony, a képen is látható. ;)
Transformers: Dark of the Moon

A következő év nyarán érkezik a harmadik TF film , az Autobotok és az Álcák harca sosem látott mértéket ölt. Még Amerika Oroszországgal való kapcsolatába is belecsúfítanak, Sam kénytelen ismét a világ segítségére sietni.
Becsúszott a szinkronos változat is (kösz lacka).

 
1706 1 9 Film Izé
Erunder: Szerintem akkor ír, amikor csak akar.
szify: Jajj te nemnormális SUPERXABA te vagy a baki bzkii ez egy FILM tudod ez hogy ha sötét hogy nézed [...]
Csolt: A forgatásról: http://www.youtube.com/watch?v=Vhhjd_Ol5Oo&NR=1
Mind a 9 komment
The Warrior's Way

Yang egy távol keleti bérgyilkos. Aktuális küldetésén egy gyermeket kéne megölnie, és mivel nem teszi meg, klánja üldözni kezdi. Kénytelen egy vadnyugati kisvárosban elrejtőzni, és összefogni a város részegével, és egy gyönyörű nővel, hogy mentse saját életét, és megvédje a gyermeket.

Újabb példa, hogy mivel lehet a westernt keverni.
1947 0 0 Film Izé
Mega Shark vs. Crocosaurus

A fantasztikus Mega Shark vs. Giant Octopus folytatása!
7310 2 18 Izé
kasy: Azt nem tudni, de a stáb tagjait illetve azok szüleit is beleszámolva szerintem lassan megvan a 1 [...]
zoli12: Azt aq*rva ! Akkor Cameron a filmet látva az ablakon ugrott ki. :-D Ő több évig forgatott és va [...]
kasy: Azt nem tudni, viszont a forgatás 12 napig tartott. Az utómunkálatok mondjuk két hónapot vettek [...]
Mind a 18 komment
Mega Shark vs. Crocosaurus

A fantasztikus Mega Shark vs. Giant Octopus folytatása!
6569 2 0 Film Izé
Sikoly 4


Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a Szellemarcú gyilkost. Sidney Prescott hazatérte után ismét felbukkan a könyörtelen mészáros, hogy elvégezze azt, ami 10 éve nem sikerült neki. Mi meg várjuk nagyon, hogy mi lesz belőle. :)

Visszatérnek a régi szereplők, (Neve Campbell,Courteney Cox, David Arquette) és lesz egy csomó új cuki fiatal, (Kristen Bell, Hayden Pannettiere, Emma Roberts, stb.) akiknek a vérével mossák le a mozivásznat.
1420 3 0 Film Izé
The Cape

Az NBC szuperhősös krimi sorozata, melyben a becsületes rendőrre, aki egyben családapa, a korrupt társai egy sorozatgyilkosságot húznak. A hős menekülésbe kezd, és fia kedvenc szuperhősévé válik, hogy megtisztítsa a várost a gonosztól, hogy aztán visszatérhessen nyugodt, külvárosi életéhez. Mindezt úgy, hogy szuperképességei nincsenek, vagy legalábbis még nem tud róla.
1593 0 0 Film Izé
Red Riding Hood

Ugye mindenki ismeri a történetet? Hát ennek az csak a kiindulója. A farkas itt vérfarkas, piroska meg dögös, és iszonyatosan szexi.

Valerie-t (piroskát) egy gazdag család sarjának szánják, ám ő az árva favágóba szerelmes. Meg is akarnak szökni, de a fenevad, mellyel a falu egyezséget kötött megöli a lány nővérét. Emiatt a falu népe felbérel egy farkasvadászt (Gary Oldman), a vadász pedig figyelmezteti őket, hogy a farkas köztük jár.
2835 2 11 Film Izé
Madarinfluenza: Igen lehet van több feldolgozás is,(Nem piszkálásból mondom) de olyan is ami csak erről a tör [...]
scripter: nagydee-vel értek egyet ...pedig ebből olyan jó kis horrort lehetett volna csinálni :/ tuti a fi [...]
mandyedi: Le vagyok maradva:)
Mind a 11 komment
The Girlfriend Experience - Barátnő rendelésre

A film egy luxus prostituált 5 napján vezet minket keresztül. Chelsea kettős életét, és törekvéseit követhetjük nyomon, miközben tökéletes képet kapunk arról a világról, ahol emberek több ezer, vagy akár tízezer dollárt is képesek fizetni, hogy ne csak szexet kapjanak, hanem barátnő élményt is.


Félreértés ne essék, nem szoftpornóról van szó. A filmben nem fognak úgy szexet mutatni. Viszont a főszereplő nő alakítása, hát hmm, na szóval kíváncsi leszek ki bukik le először. :)
1827 1 3 Film Izé
cereal_killer: Sasha Grey pornoszineszno (es eleg jo), de attol meg ez a film nagyon ott van.
Erunder: Szerintem jó lett. Te kivel játszatnál elegy kurvát? Hát nem kézenfekvő. :D
MorLhack: Az egyik blogon amit olvasni szoktam ez állt a filmhez vezető link alatt: "Steven Soderbergh + Sas [...]
World Invasion: Battle Los Angeles

A földönkívüliek ismét Amerikát támadják meg!

IMDb
1638 0 6 Film Izé
Revanor: GlaDOS énekel vagy mi? :D
Revanor: A Kárpát medencét nem sújtja támadás. Talán Csehországban van az a fehér pont ami legközel [...]
Vigyori: De most már ezért egy kicsit közelebb kerültek hozzánk, a 91es londoni pikcsörrel! Tetszik, le [...]
Mind a 6 komment
You Again - Már megint te?

A csajos filmek nem érnek véget a Szex és New York-al. Itt a legújabb, ami megpróbál egy vígjáték köntösébe bújni, de már az előzetesnél látszik, hogy az olyan mint amikor én 8 évesen a faterom köntösét próbálgattam.

A középiskolai sérelmeiket feldolgozni képtelen hisztis p***ák esnek kelnek, és iszonyatosan magas hangon picsognak. (Ez volt a szinapszis.)

Weaver, és Curtis pedig jobban tették volna ha messze elkerülik ezt a produkciót.
1498 0 1 Film Izé
FireBird: uncsi
Due Date - Terhes társaság

Petert, a nem túl báránylelkű építészt, aki szülni készülő feleségéhez siet, a reptéren hozza össze a balszerencséje a kezdő színész Eathannel, aki pedig apja hamvait viszi a Grand Canyonhoz, egy kávés dobozban. A sors úgy hozza, hogy kettőjüknek egy kocsin kell osztozni, így együtt szelik át az országot.

Az út során nyilván rengeteg veszélyes, és röhejes dolog történik majd velük. Legalábbis reméljük, hogy nem csak annyi, amennyit az előzetesben lehet látni. A Másnaposok rendezője, a szőrmók, buta, de szerethető karakter, és Robert Downey Jr. együttese vajon képes hozni az előző produkció színvonalát?
793 1 1 Film Izé
Davek: Ma láttam, éshát... megkell mondjam többreszámítottam. A poénok 50 %a az előzetesekben el le [...]
You Don't Know Jack - Dr. Halál

Dr. Jack Kevorkian életrajzi filmjét az HBO készíttette el. Al Paciono játssza a kegyes halál gépét feltaláló embert. (A gyógyíthatatlan betegségben szenvedők gombnyomásra halálos mérget juttathattak a szervezetükbe.)


Előzetes
642 0 2 Film Izé
surgeon: óóóóóórjási film
Erunder: Fejléc bezár, és elő is jön az oldal amit eredetileg küldtem..
Stieg Larsson Millennium című trilógiájában mindegyik rész más címet visel. (Nem akarom mind a hármat leírni, úgy is látjátok.)

A svédeknél nagyon menő volt, ezért is készítettek belőle filmet.

A címszereplő egy brutális, hacker nő, aki nem ijed meg semmilyen eszköztől, hogy elérje célját. A másik főszereplő egy letöltendő szabadságvesztésre váró újságíró. Gyilkosságokban nyomoznak, melyeknél mindig túl mélyre ásnak.

Első, második, és a harmadik rész imdb linkjei.
1043 0 2 Film Izé
Erunder: beacska küldte: http://budapestterminal.hu/cikk/168-google-a-baratod Szöveg: (Ami igen kreatívan [...]
rebecca: Az első rész még csak-csak elmegy, de a másik kettő dögunalom... Ez igaz a könyvekre és a fi [...]
L'immortel - 22 Bullets - 22 lövés

Charly Matteï a marseille-i maffia sikeres, és rendkívül erőszakos tagja... volt. Kilépése után (amit ugye tudunk, hogy egy ilyen szervezetből márpedig nem lehet kilépni) békés családapa életét éli. Egészen addig a napig, amíg 22 lövéssel ki akarják végezni. Csodával határos módon túléli, és felkeresésére indul annak, aki ki akarta iktatni. Ehhez pedig csak egy személy volt elég bátor, vagy hülye.

Besson, és Reno párosa egy minőségi akciófilm reményével kecsegtet.
1089 0 2 Film Izé
madMate: belefért volna a sztoriba még pár csavar de nem volt rossz film
DeeT: nagyon jó film!! ajánlom mindenkinek!!
Justin Bieber - Never Say Never


A kölyköt szerintem már mindenki ismeri. Ő most a felkapott tini sztár. Amiért pedig posztolom az azért van, mert életmű filmet csinálnak az eddigi életéből. 16 év alatt biztos sok izgalmas dolog történt vele.
863 0 14 Film Izé
dude: Nem kicsit túlértékelt! :D Most tart 18025 szavazatnál...
Erunder: Imdb-s értékelését láttátok már? Szerintem ezzel rekordot állított be. :) Majdnem 15e szava [...]
Erunder: http://9gag.com/gag/37857/ :D
Mind a 14 komment
Morning Glory

Ha esetleg ismerős lenne a szöveg a poszterről, akkor te minden bizonnyal szereted az angol rock zenét. Ugyanis ez egy Oasis album címe. Hogy ennek mi köze lehet a filmhez, még nem sikerült rájönnöm. Akinek leesne, vagy bármi infója van, nyugodtan ossza meg velünk, és ne hagyjon engem emiatt álmatlanul forgolódni.

A történet egy tv stúdió körül forog. Miután Becky Fullert kirúgják előző állásából, egy olyan csatornánál helyezkedik el, aminek iszonyatosan siralmas a nézettsége. Itt ismét producerként dolgozik, és egy híres bemondóval (Harrison Ford) akarja megmenteni a helyzetet. A két bemondó rühelli egymást, Becky pedig beleszeret egy munkatársába. Konfliktusok adódnak, a megoldásra meg várunk.
796 0 0 Film Izé
Nemrég jöttem haza "A televíziós és filmes képfelvétel művészete" órámról, egy új tanár tartja, név szerint Bélafalvy Balázs, gondoltam utána nézek a palinak hisz suttogták, hogy vannak jó filmjei, és erre bukkantam

The Nutcracker in 3D

A The nutcracker and the rat king c. film nemsokára lesz látható a mozikban.

Várjuk...
1103 0 0 Film Izé
Régebbi postok...