REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A kizárólag konzolokra megjelent WET pár napja szerkesztőségünk asztalán porosodik, de végre rávettük magunkat és tesztpadra küldtük az A2M '70-es évek Amerikája mozijai hangulatát idéző produkciót.
1124 0 0 Game Izé
Minden bizonnyal megmarad mókás ötletnek a lelkes amatőrök által tett felvetés, miszerint ha a lényeget tartalmazná egy-egy filmplakát, rengeteg feleslegesen moziban töltött perctől, órától kímélne meg minket Hollywood. A netre kiszivárgott munkák többek között a Bourne sorozat egyik epizódját, a Watchment, a Passiót és a Transformers förtelmesre sikeredett második részét figurázzák ki.
1189 1 15 Film Izé
kasy: Különböző látás, ízlés, észrevételek. Ez nem baj, nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyana [...]
Balázs: azért címeztem neked mert azt mondtad hogy képregények közt is van különbség és én példá [...]
neomatsek: igen tudok angolul,sőt az olvasással sincsenek gondjaim,de én arra kértelek,h azt keresd meg,h [...]
Mind a 15 komment
The Boys Are Back

A The Boys are Back Simon Carr hasonló című regénye alapján készült filmdráma, Clive Owen főszereplésével és Scott Hicks rendezében.
A sztori középpontjában egy szabadszájú, jóeszű és erősen akció orientált sportújságíró áll, aki felsége váratlan, tragikus halálát követően komoly kihívás előtt áll: egyedül kell felnevelnie gyermekét, akivel eddig nem túl sokat foglalkozott. Némi érzelmi hullámvasutazás után Joe Warr úgy dönt, a könnyebb utat próbálja meg járni - mondj mindenre igent.

A filmet szeptember 25-én mutaták be az amerikai mozik, limitált kópiával.

Imdb
577 1 4 Film Izé
Jokker: Megnézem a Duplicity-jét, meg ezt a Boys are Back-jét, oszt meglátom mennyire fog tetszeni :)
Jokker: Az a poén, hogy azt a filmet is láttam, de nem hagyott bennem ott sem mély nyomot. Mondjuk az az [...]
Erunder: Nekem speciál a Sin City-ben tök szimpatikus volt. :D
Mind a 4 komment
Párizsból szeretettel (From Paris with love)

Pierre Morel rendező az Taken című akciófilm után nem sokkal belefogott egy újabb pörgős akció mozi készítésébe, melyben John Travolta egy őrült amerikai titkos ügynökként próbál Párizsban megakadályozni egy terrorista akciót. Jonathan Rhys Meyers pedig az amerikai nagykövetség egyik dolgozóját alakítja, aki belekeveredik az ügybe.

A filmet jövő februárban mutatjákbe az amerikai mozik.

Imdb | Hivatalos oldal 
554 0 3 Film Izé
kovacslacka: kösz a tippet, legközelebb figyelek az ilyenekre universal meg columbia, mint KIS stúdió, ez az [...]
Erunder: Hivatalos oldalakat mindig úgy keresek, hogy a film címe után beírom hogy "official", vagy a st [...]
kovacslacka: köszi, hogy hozzácsaptad a hivatalos oldalt, én nem találtam. :)
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
632 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1203 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Idén is megrendezésre kerül a Moziünnep, mely során kedvezményes áron tekinthető meg összesen több mint 200 film.
a Moziünnep hivatalos weblapja
361 0 0 Film Izé
Egykoron Harcosok Voltak (Once Were Warriors)

Ez az új-zélandi film egy kényes témát feszeget, méghozzá a családon belüli erőszakot, ahol az apa  kocsmázni jár, és hazatérve ütlegeli feleségét és terrorizálja gyermekeit.....a feleség ebből a helyzetből keresi a kiutat.....

A film drámai dolgokat mutat be, nagyon erőszakos, durva, szókimondó, de csak a realitást mutatja be!
Bemutató  
Leírás
897 0 1 Film Izé
weedjay: megneztem, tenyleg jo.
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
696 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
977 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
421 0 0 Film Izé
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

1077 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (A villámtolvaj)

Ismét egy Chris Columbus remekkel állunk szemben.

A film Rick Riordan regénye alapján készült (na ja Hollywoodnak sose lesz most már önálló anyaga).

A történet annyi hogy Poseidon 12-14 év között fiának (aki Amerikában él, pfff) kell visszalopnia apja szigonyát mellyel a villámokat szórja és közben még a muterját is meg kell mentenie, mert ha nem háború lesz az istenek között.

A Harry Potter feeling pedig nem véletlen hiszen mint már említettem ezt a szerencsecsomagot bízták meg a rendezéssel. Riordan ötrészes regényt írt Percy Jackson kalandjaiból. Valószínűleg várhatjuk majd a többit is. Hurrá! (Remélem lehet érezni a tömény szarkazmust és iróniát.)

De hogy valami pozitívat is írjak, és hogy kiderüljön hogy mégis miért legyünk kíváncsiak a filmre. Egyrészt a szereposztás: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd és Rosario Dawson, másrészt pedig, mert a görög mitológia lényei fantasztikusan fognak mutatni a mozivásznon…

Amerikai premier: 2010. február 12.

Imdb
1354 1 3 Film Izé
Erunder: Hát ez elég gagyi lett. Kezdjük ott, hogy az egész olyan mint ha a Harry Potter, és Héraklész [...]
Erunder: snake6 küldte: http://www.youtube.com/watch?v=yxDEChe_54I&feature=player_embedded (Ez már nem teas [...]
snake6: kellemes meglepetés
Office 2010 - Mozielőzetes

Hivatalos oldal 
1663 0 7 Tech Izé
Ctx Twin: Király! Moziban mikor lesz? :)
Srobi: "Spell check this: D-E-D" =))
Purple: az Gem Géza :D
Mind a 7 komment
Az 50 legjobb randifilm
1057 3 1 Film Izé
kovacslacka: 50 legrosszabb: http://www.totalfilm.com/features/50-worst-date-movies
Játszma az ördöggel/The Devil Dared Me To

Jóféle film Új-Zélandról, rengeteg fekete humorral és vérrel, szóval kellően beteg!


Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz - főleg néhány üveg sör társaságában.
468 1 4 Film Izé
nagydee: megkerestem és tényleg. ez mekkora... :O
Erunder: A port.hu-val magával nem volt gáz, hanem azon belül az egyik linkel. Gondolod hogy én is, hogy [...]
vandk: micsoda? ez hogy lehet? mindenesetre kösz. behoztam a port.hu-t másik ablakban és copy/pasteltem [...]
Mind a 4 komment
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1246 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
The Time Traveler's Wife

Eric Bana idén már utazott időt (Star Trek), Rachel McAdamsnek pedig már volt életre szóló szerelme (Szere lmünk lapjai). Most a kettő kombinációját láthatjuk a The Time Traveler's Wife c. filmben. A mozi Audrey Niffenegger azonos című regénye alapján készül

Imdb
1405 1 1 Film Izé
Kornadidas: olvastam a könyvet, az nagyon tetszett, remélem a film is legalább olyan jó lesz
2122-ben Alienekre fogunk vadászni, 190 év múlva pedig a Mátrixban élünk. Mikor is lesznek aktuálisak a mozikban átélt dolgok?

A fenti Movie Timeline-t ugyanaz a fimőrült grafikus, Dan Meth hozta össze, aki korábban a Trilógiamérőt.
1453 2 3 Film Izé
Rukitarin Moari: és hol a star wars, azzal kellett volna kezdeni A long time ago......még akár a dínók idejéb [...]
Madarinfluenza: Hát mennyi embernek van felesleges ideje. Ez akkora egy baromság, hogy hihetetlen. Alein, vissza a [...]
Balázs: egy másik oldalon már lassan egy hete tanulmányozzuk. Szerintem az Equlibrium vagy a Riddick még [...]
MOZI JÁTÉK!

Játssz velünk és ismerd meg a Chanel divatház alapítójának kalandos életét!
463 0 5 Pink Izé
neomatsek: imádom audrey tautou-t :D
nagydee: Audrey Tautou nálam kötelező...
Kiki21: Már nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre!: )
Mind a 5 komment
MOZI JÁTÉK!

Játssz velünk és ismerd meg a Chanel divatház alapítójának kalandos életét!
559 3 0 Film Izé
Arthur: Maltazár bosszúja – Arthur and the Revenge of Maltazard

Luc Besson nagysikerű gyermekkönyvének az Arthur and the Invisible (Arthur és a villangók) után most az Arthur and the Revenge of Maltazard (Artúr és Maltazár bosszúja) című mese kerül bemutatásra. A film alapját szolgáló könyveket maga Besson írta a gyermekei számára, aki összesen három filmet tervezett a négy könyből. Az Arthur és a villangók az első két kötetet dolgozta fel, az Arthur and the Vengeance of Malthazar a harmadik, az Arthur and the War of Two Worlds (amit majd 2010-ben mutatnak be a mozik) pedig a negyedik könyvből meríti az alapokat. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Selenia hercegnőnek Madonna kölcsönzi a hangját és a hírek szerint hallható lesz majd még Snoop Dogg és David Bowie is.

Imdb | Előzetes1 | Előzetes2
837 0 1 Film Izé
Erunder: Ki mit tippel, a főszereplő "gyerek" a forgatáson hány éves volt?
Rockhajó

1966-ban, a brit popzene fénykorában a BBC mindössze két órányi rock'n'rollt játszott hetente. Ám egy kalózrádió napi 24 órában nyomta a rockot és popot a tengerről. És 25 millió ember, Britannia lakosságának több mint a fele hallgatta a kalózokat naponta.

Június 11-től a mozikban!
567 0 1 Film Izé
Chamy: Megnéztem. Tök jó agykikapcsoló film. Zéró sztori, de jó kis szórakoztatás.
The Goods: Live Hard, Sell Hard

Jeremy Piven neve az utóbbi években szinte egybeforrt a gátlástalan hollywoodi ügynök, Ari Gold szerepével. A Törtetők (Entourage) című sorozat ikonikus karakterének megformálásért három Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal is jutalmazták. Ezúttal a mozivásznakon lesz látható, de meg sem próbál kitörni a politikailag inkorrekt, gátlástalan megmondóember skatulyájából. Az Amerikában augusztus 14-én mozikba kerülő The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjáték pedig valószínűleg éppen ettől lehet majd jó.

Imdb
640 1 1 Film Izé
Killex: szó mi szó Ari karakterét mintha rá írták volna...nagyon nagy, míg pl a Smoking Acesben nekem [...]
Blindness (Vakság)

Egy villanással kezdődik, amint egy férfi az autójában munkából hazafelé tartva hirtelen megvakul és egy csapásra az egész világ hátborzongató fehér köddé válik számára. Egymás után, mindenki, aki az útjába kerül - a felesége, az orvosa, még a látszólag irgalmas szamaritánus is, aki hazaviszi - kellő időben ugyanerre a felkavaró sorsra jut. A járvány terjedésével megindul a pánik és a paranoia a városban. A "fehér kór” újonnan megvakult áldozatait összeterelik, és vesztegzár alá helyezik egy omladozó, elhagyott elmegyógyintézetben, ahol a mindennapi élet minden látszata kezd összedőlni.

A vesztegzár alatt lévő kórházban azonban szemtanú rejtőzik: egy nő, akit nem fertőzött meg a kór, ám vakságot színlel, hogy szeretett férje mellett maradhasson. Egyre nagyobb bátorsággal és élni akarással felvértezve, egy rögtönzött héttagú család élén, iszonyaton és szereteten, gonoszságon és szépségen, háborún és csodán átvezető útra indul, megszökik a kórházból, hogy visszamenjen a feldúlt városba, ahol e kis közösség lehet az utolsó remény.
Útjuk egyszerre mutat rá a társadalom veszedelmes gyengeségére és az emberiség üdítő lelkierejére.

Mozipremier: 2009. június 11.

Imdb
1333 1 6 Film Izé
bungle: Erunder, az első IMDb link a jó, a másik vmi 2007-es rövidfilmhez való (írja is: 32 perces). L [...]
Erunder: Gyanítom, hogy te is olyan vagy aki kattintani már túl lusta, vagy a kíváncsiság veszett ki be [...]
kkovi8: Sziasztok! Megnéztem az IMDB-s linkeket, valamit nagyon összecseréltek ottan... Ezt tudnám ajá [...]
Mind a 6 komment
Egy remek mozi alapján készített választási "vírusfilm". Kicsit piros-narancs, kicsit savanyú, de a miénk. (Személy szerint NEM gondolom viccesnek...)
6150 5 53 Izé
punyukli: igen túlzol, mert annyira "kuss a neve" mindenkinek itt, hogy lehet pártot alapítani, lehet indul [...]
punyukli: te NAGYON naív vagy!!! :O ez a "nem zavar, mert mindenki tömi a zsebét" téma akkor lenne igaz, h [...]
punyukli: egyetértek többségében!
Mind a 53 komment
A Terminátor trilógia legjobb pillanatai
832 1 3 Film Izé
kovacslacka: Egy másik legjobb pillanatos lista: http://www.totalfilm.com/features/21-unforgettable-terminator-m [...]
kovacslacka: http://www.empireonline.com/features/terminator-timeline/ A Terminátor filmek idővonala
Balázs: +1 T3 a terminátor kérdi a csajtól hogy ő e kathrine utánna lelövimegkóstolja a vérét...... [...]
A 25 legtöbb vitát kiváltó film.
1250 0 7 Film Izé
kovacslacka: ez is ilyen: http://movies.sky.com/the-50-most-dangerous-films
kovacslacka: Így tényleg több értelme van. :)
Erunder: Gyanús nekem ez nick. Mi az az r a norbi előtt? :)
Mind a 7 komment
Nyári filmajánló
1064 0 7 Film Izé
Erunder: kovacslacka küldte: (ki más küldte volna? :D) Még egy nyári filmajánló, előzetesekkel, a Pre [...]
Ágii: Az....HP Félvér Hercegre meg azt írta hogy az utolsó rész...:S Ilyen ne írjon már cikket.
dani0001414: Aki ezt a cikket írta az egy idióta. Utána se nézett a dolgoknak csak amit épp hallott ezekrő [...]
Mind a 7 komment
Néha a jó szereposztás és az elszántság ellenére rossz filmet alkotnak. Itt van néhány ezek közül.
829 0 11 Film Izé
mrzolee86: A Dreamcatcher nekem is nagyon tetszett...
Madarinfluenza: Úgy nézem akkor ez a kritikus vagy aki irta az saját nem pedig a közvéleményt nézte gépelés [...]
Strawberryy: A Pleasantville és a Four Rooms a kedvenceim közé tartoznak + tetszett a Grimm is...akkor baj van [...]
Mind a 11 komment
24 film amit megnézhetsz anyucival, és még 5 amit inkább ne.
934 0 1 Film Izé
kovacslacka: Ezeket a filmeket pedig apuval nézzed meg :-) http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20206651,00.html
A 25 legjobb életrajzi film
776 1 3 Film Izé
kovacslacka: 50: http://movies.sky.com/biopics-gallery
Strawberryy: Nagyonjóók! Személyes kedvenceim a Nyughatatlan, a Ray + Goodfellas. Viszont Elvis - The movie + [...]
Balázs: és a charlie wilson háborúja?és a Napóleon(a sorozat amibe christian clavier volt)?
Minden idők legfontosabb filmjei.
1133 1 1 Film Izé
sounman: az a dínos film óriási
 A népszerű Hannah Montana című sorozatból most mozifilm készült. Hazai bemutató: 2009. április 23 (csütörtök).

339 1 2 Film Izé
Turmion Kätilöt: Kösz a trailert, ebből asszem láttam is az egész filmet 2 percbe sűrítve. Részvétem azoknak, [...]
Erunder: Ez azért már bűntett. De akkor fogok teljesen padlót fogni ha majd vki beküldi a Jonas Brothers [...]
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
617 1 0 Film Izé
10 jószívű "rosszfiú"
988 2 0 Film Izé
A Volver után Almodovar március 16-án új filmmel rukkolt elő!

Íme egy interjú a spanyol rendezővel + pár penelope Cruz fotó

Almodovar szerelmeseknek! :-)
361 0 1 Pink Izé
Balázs: a volver jó volt:)
Bathory

Gondoltam kedveskedjünk minden magyar emberkének aki várta a film jan. 1-én a premierét, mert "drótosék" megint bekavartak (a változatosság kedvéért). Lévén hogy nem sűrűn lesz mostanság a dvd a polcokon és magyar audioval meg pláne nem, ezért a kevesebb az több alapon mindenkinek jó szórakozást a filmhez....!
785 1 0 Film Izé
Drag Me to Hell

Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man) új horrorja.
A történet főszereplője egy sikeres és törtető Los Angeles-i hitelügyintéző, Christine Brown, akinek szinte tökéletes élete van elbűvölő barátja mellett. Egy nap a titokzatos Mrs. Ganush szorul hitelre, ám Christina - hogy főnökénél jó pontokat szerezzen - elutasítja őt és így elveszik az idős nő házát. "Jó tett helyébe jót várj" - tartja a mondás és Ganush néni él is vele: a halálos Lamia átokkal sújtja Christinát, akinek ettől fogva teljesen megváltozik az élete.

A Drag Me to Hell május 29-én kerül a mozikba.

Előzetes: youtube (HD) | apple.com
1473 3 5 Film Izé
weedjay: ez a film nagyon gagyi. raadasul a cigany boszorkany magyarul beszel a filmben, mikor atkozodik. bes [...]
1nessa: jaaaj most neztem meg a moziban ...15os karika ott van de en ugy beszartam rajta...igaz felos vagyok [...]
csicsilla: ja nekem is az jutott rola eszembe,meg hogy nem birom a horrort mert fééélős, hamar megijedős v [...]
Mind a 5 komment
Április 23-án kerül nálunk a mozikba a Spancserek (I Love You, Man) című vígjáték. A filmben végre főszerepet kap Paul Rudd (magyar hangja: Széles Tamás), akit az utóbbi években többek közt a Felkoppintva és a Lepattintva mellékszerepében láthattunk. Rudd egy házasság előtt álló pasit alakít, aki senkit nem tud megkérni, hogy a vőfélye legyen, mivel nincsenek fiú barátai. Haverkeresés közben ismeri meg Jason Segel (magyar hangja: Nagy Ervin) figuráját, aki lazaságával felszabadítja a kissé nyársat nyelt vőlegényt.

Előzetes | Imdb
432 0 1 Film Izé
Erunder: http://blog.gepember.com/2009/05/11/spancser-filmcimek/ :D
Régebbi postok...