REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Egy szimpla blog oldal, de még is más.

Először is szerintem marha jól néz ki! :)
Másodszor pedig a postolási része eszméletlenül jól el van találva.
Harmadszor pedig ha különböző helyeken vannak cuccaid -pl. flickr, twitter, ma.gnolia, del.icio.us, stb.-, akkor a beállításuk után az oda feltöltött/postolt/kitett cuccok itt is megjelenek szépen egybegyűjtve.

Annyit hozzá fűznék, hogy még csak nemrég indult és még érződika béta dolog rajta, mert pl. a twitter post-okat néha 3-4 napos késéssel teszi ki, de a pl. PicasaWeb-el, vagy a YouTube-al nincs semmi gondja.
746 1 0 Tech Izé
jön az új windows(?)

A Microsoft Windows 7 (régi kódnevén Vienna, azelőtt Blackcomb) a Windows Server 2008-ra épülő operációs rendszer, melynek megjelenése2009-re várható. A fejlesztését eredetileg 2000 februárjában jelentették be, azóta folyamatosan késik, a megjelenését sorozatosan átütemezik. Nemrég a Microsoft kiadta a Vienna Béta előtti változatát a fejlesztőknek. Mivel egy fejlesztés alatt lévő rendszerről van szó, a programról semmi biztosat nem lehet tudni, a továbbiak az eddigi sajtóhíreket tükrözik.
2514 2 12 Tech Izé
Diccsó: Kinek mih....:P:D
JoinR: épp ma raktam fel, egész jónak tűnik
CRaPtRaSH: örülök hogy ilyen jól tájékozott vagy, én meg nem. hát sajnálom. pont leszarom. poszt kelle [...]
Mind a 12 komment
Crowpath - Chased, Caught And Charged

megj.: A Crowpath néven ismert rettenetes pusztító alakulat világra szabadítja a One With Filth című harmadik nagylemezét, hogy rozsdás fűrészfogaival semmisítse meg a világot. A lemezt Svédország történelmének egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának története inspirálta, akiről kiderült, hogy hivatásos rendőrtisztként követte el a bűncselekményeket, amelynek ügyében saját maga nyomozott.
392 0 0 Zene Izé
A Földlakók ( Earthlings ) egy nagyfilm hosszúságú dokumentumfilm az emberiség teljes állatoktól való függőségéről (kiskedvencként, valamint élelem, ruházat, szórakoztatás, és tudományos kutatás céljából), de bemutatja a totális tiszteletlenségünket is eme „nem-emberi segítők” iránt. Az Oscar-díjra jelölt Joaquin Phoenix a film narrátora, zenéjét pedig a híres platinalemezes művész, Moby szerezte.

Engem ledöbentett a film, pedig nem mutott szinte semmi újat. Csak az igazságot. Ezekről a dolgokról mindenki tud, csak nem akar tudomást venni. Igen,undoritó,durva és őszinte. De ez senkit ne tántorítson el a megnézésétől. Tanulságos egy film.
5635 1 121 Film Izé
Jozeph: Na mivan, csak nem igazam van???
mózesgizmó: zipp
Jozeph: No, emberek! (És ezt most itt elég degradáló elkülönítésnek is vehetitek!) Zé-nél a pont! [...]
Mind a 121 komment
A Földlakók ( Earthlings ) egy nagyfilm hosszúságú dokumentumfilm az emberiség teljes állatoktól való függőségéről (kiskedvencként, valamint élelem, ruházat, szórakoztatás, és tudományos kutatás céljából), de bemutatja a totális tiszteletlenségünket is eme „nem-emberi segítők” iránt. Az Oscar-díjra jelölt Joaquin Phoenix a film narrátora, zenéjét pedig a híres platinalemezes művész, Moby szerezte.

Engem ledöbentett a film, pedig nem mutott szinte semmi újat. Csak az igazságot. Ezekről a dolgokról mindenki tud, csak nem akar tudomást venni. Igen,undoritó,durva és őszinte. De ez senkit ne tántorítson el a megnézésétől. Tanulságos egy film.
7024 16 122 Izé
norbertvincze: http://444.hu/2015/10/16/meg-eltek-az-allatok-a-vagohidon-mikor-elkezdtek-a-feldolgozasukat#
Jozeph: Na mivan, csak nem igazam van???
mózesgizmó: zipp
Mind a 122 komment
"Egy csók és más semmi..."
339 0 0 Sport Izé
Na most megtudhatjátok, hogy mi fán terem a golf(labda). ;)

Persze ez semmi Tiger Woodshoz képest, aki ha kell, vízen is jár. :D
2399 0 0 Izé
Bár manapság már mindenki leszarja őt, mi azért emlékezzünk meg a magyar hip-hop kultúra eme méltatlanul elfeledett pionírjáról, aki progresszív zeneipari reformjaival szerette volna megvalósítani kis hazánkban is a semmirekellő amerikázást. Íme a programadó dal :)
678 2 8 Zene Izé
Halacska 1234: Vicces...nagyon nagyon vicces :)
spider86: lehet h szar, de legalább mindig mosolyt csal az arcomra amikor meghallom :)... nem ez a magyar val [...]
Szosztar: Jaj! Nem bírom nézni ezt a nyomort amiben él:) Mindenki jobban járt volna, ha a börtönben roha [...]
Mind a 8 komment
Az igazi Bambi és Toppancs. :)

És egy idézet az eredeti meséből, amit sok ember megtanulhatna:
"Ha nem tudsz egy jó szót szólni, akkor inkább ne mondj semmit."
6973 5 17 Izé
bungle: A fenti videót már úgyis törölték, itt van helyette egy újabb Bambi és Toppancs: www.funvid. [...]
Skatopia: nah csak most tudta megnézni ezt avideót de nagyon édes ^^
spider86: ez a legrajabb mese... :D az ilyen fingós kung-fck pandák elmehetnek kihalni...
Mind a 17 komment
Ma este, helyi idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a szokásos Apple keynote.  Itt vannak tippek, hogy mire számíthatunk. 

Update:

Megvolt ez is, semmi kiemelkedő, jellemzően az iPod vonalat érintette.  Röviden összefoglalva: 

- iTunes 8: itt a szoftver is változott és a mögötte lévő szolgáltatások. HD filmek 3 dollárért, NBC visszajött (Heroes, Monk)
- iPod Touch
- iPod Nano
- iPod Classic

Itt lehet megtek inteni a teljes anyagot. 
649 0 0 Tech Izé
Austrian Death Machine - Get To The Choppa

Elkészült az első videóklip az Austrian Death Machine nemrég megjelent, Total Brutal című lemezéhez. A banda Tim Lambesis (As I Lay Dying) projektje, ami két fontos tényezőn alapszik. A szövegek Arnold Schwarzenegger különböző filmjeiből kiollózott kulcsmondatok köré épülnek, a zenei alaptól pedig semmiféle meglepetést nem szabad várni. Lambesis elmondása szerint az ADM pontosan olyan zenét játszik, amit elvársz egy kemény bandától. Tehát a gyors tempó, breakdown, sing along és gitárszóló minden számban adott.
427 0 2 Zene Izé
MStipee: Ez jóság xD
xcsokix: Isten :D kb 3 hónapja találtam rá meg is van az album csak ajánlani tom mindenkinek!!:D
Megérkezett a júliusban, Kaliforniában forgatott Metallica videóklip, ami a korábban audió formátumban már nyilvánosságra hozott The Day That Never Comes című nótához készült.

James Hetfield elmondása szerint a videóval semmiféle politikai párhuzamot nem kívánnak húzni az iraki háborúval kapcsolatban. Amikor a dal szövegét írta annak idején még csak nem is gondolt semmi hasonló lehetséges megfilmesítésre azzal kapcsolatban. A klippet az a Thomas Vinterberg rendezte, aki Lars von Trier-rel (szintén dán, kult filmrendező) közösen elindították a Dogme 95, azaz Dogma mozgalmat.

Az új Metallica lemez, a Death Magnetic szeptember 12-én fog megjelenni.
470 1 5 Zene Izé
Lee77: Ennek a számnak ez eleje a fütyülős pálesz reklámjánk zenéjére emlékeztet engem!: ))
Balázs: nekem azzal s evolt bajom és ebben is érződik néhol szentem, kb mint ha a st. anger és a kill e [...]
gundul: Nekem a Broken, Beat & Scarred nagyon tetszik és a The Unforgiven III. Összességében nem rosszab [...]
Mind a 5 komment
Splittr - All Alone
Az előadót nem nagyon ismerem (wikin se találtam róla semmit), de az a szám valami oltári jó. A myspaces honlapja meg nem nagy cucc, ezért úgy gondoltam, hogy csak a legjobbat adnám nektek ebből az előadóbol. Az pedig ez a szám ;)
612 1 1 Zene Izé
Erunder: Ez nem lehet igaz. Első posztom zeneizén és már 174-en megnézték ( ebből 1 én voltam :) és [...]
A kevésért keveset, illetve a kevésért semmit üzleti modellnél csak egy izgalmasabb létezik: a semmiért semmit. Tegye rá kezét kedvenc számára, és éljen tovább gondtalanul!
8172 3 28 Izé
Tybycsoky: 88046 és 88406 ingyér megvéve :)
leep: enyimek: 39924, 15968
nearo: 61305... dobókockákkal jött ki, persze csak harmadszorra sikerült szabadot találnom XDDD
Mind a 28 komment
Hajlékony szenzorok, élethű kiborgszemek
(elég érdekes de külföldi linket nem találtam róla mivel nincs semmi típus vagy stb, döntsétek el hogy bekerül-e)
[beteszem... de csak Neked és csak most bééjbii ;DDD - Crap ;* ]
1016 0 3 Tech Izé
CRaPtRaSH: 2× is megköszönted? dejóóó! ;] gyere már vmikor msnelni KelleMeSeN jó lenne már beszélni [...]
rivaul: Rohadt gép kihagy :D Szal köszönetem :P
rivaul: Köszönöetem csak neked s csak most :)))))))) ;)
Folyékony fémmel működő processzorhűtő.
A holland Danamics neve bizonyára sokak számára ismeretlen, ám ha a vállalat legfrissebb terméke piacra kerül, és valóban olyan hatékony lesz, mint azt most állítják, akkor ez a tény hamarosan megváltozhat. A Danamics elkészítette az első olyan processzorhűtőt, amelyben speciális összetételű, folyékony fémből álló keverék található, amelyről a gyártó érthető módon nem árult el részleteket. Ez a termék végre elérhető lesz kereskedelmi forgalomba is, ha minden a gyártó tervei szerint alakul.

A Danamics által kifejlesztett újdonság LM10-es típusjelzéssel van ellátva, az egységben található folyékony fémet egy speciális, elektromágneses pumpa keringeti, amely nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel, kiegyenlítő tartállyal, illetve semmi egyébbel, ami egy vízhűtő rendszernél megtalálható. A gyártó állítása szerint az új megoldás sokkal hatékonyabban teszi a dolgát, mint a legtöbb vízhűtő rendszer. Az alkalmatosság a leghatékonyabb léghűtő szerepéért is versenybe száll a piacon, ugyanis a folyékony fém által szállított hőt az egységen található hűtőbordák vezetik majd el a levegő segítségével. A hűtőben található elektromágneses szivattyú nagy hatékonysággal keringeti a zárt rendszerben található folyékony fémet, ám ennek ellenére is kevesebbet fogyaszt 1 W-nál.

A Danamics LM10-es hűtőalkalmatosságának várható végfelhasználói árával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, de úgy tűnik, hogy az egység már megjelenésre kész állapotban van, így remélhetőleg hamarosan találkozhatunk vele kereskedelmi forgalomban. Az ötlet ugyan nem új, de a kivitelezés nagyon jónak tűnik.
901 0 17 Tech Izé
rivaul: hyper tx2-t próbáld meg az még a quadokat is hidegen tartja s ahoz képest nagyon olcsó :)
Jozef7: az szép
wowbagger: pl nekem jó lenne a szénné feszelt c2d e8200amhoz,mert eléggé melegszik a kicsike... pedig egy [...]
Mind a 17 komment
Nem megijedni, senki nem fog semmi olyat az arcába kapni, csak pár nevet. :)
Van még delikvens, akit föl tudnék írni a listára... :)
6007 2 4 Izé
Ujvy: nem is egyértelmű, hogy amerikai ember csinálta, és hogy milyen vallású..
kenny123: a tiéd:D
gvereb1: your mom is van
Mind a 4 komment
"Világ legkisebbje" arany-pendrive a Super Talenttől
A legújabb, PICO-C Gold nevet viselő, 8GB-os darabjuk, amelyre csak a már említett "világ legkisebbje"-ként hivatkoznak, ugyanis ténylegesen kisebb, mint egy szokványos SD-kártya, és körülbelül a legkisebb pénzérmékkel van egy súlycsoportban.

További pozitívuma, hogy vízálló is - ami azonban eléggé érthetetlen rajta, az az, hogy 24 karátos arannyal bevonva, valamint aranylánccal együtt hozzák forgalomba; amint a cég fogalmazott, "sokkal inkább tűnik divatkelléknek, semmint nagyteljesítményű pendrive-nak". Tény, így van. De ez miért jó? Ezt csak ők tudják.

Elmondásuk szerint a meghajtó akár 200X-os sebességre is képes (30MB/s), akár 2.000 MP3-at is elbír, és élethossziglani garanciát vállalnak rá. Várhatóan még ezen a héten kapható lesz online üzletekben, $40 alatti árral.
1095 0 12 Tech Izé
bluelight: Az alábbi példa kivonatolva: 23,95(ár)+4,95(fuvar) = 28,9 GBP * 287,89 (árfolyam) = 8320 HUF ht [...]
NFS-fan: aha.. de gondolom magyarországra szállításnak ára is van :( mennyi lehet kb? /túl sokat kérde [...]
bluelight: Bazz, ez szép lett :-) Mindegy, szóval az ebay-en keress rá van belőle és szállítják ide is. [...]
Mind a 12 komment
SD-kártya CD-stílusban, 100 év élettartammal
A "CD-stílus" ez esetben annyit tesz, hogy "egyszer írható". Bemutatta ugyanis a SanDisk a "WORM"(=féreg), úgy is mint "Write Once, Read Many" (=írd egyszer, olvasd sokszor) névre hallgató új, professzionális használatra szánt SD kártyáját, amelynek különlegessége egyrészt a már említett egyszer írhatóság, másrészt pedig a címben is számszerűsített hosszú élettartam.

Állítják, hogy az ily módon a kártyára egyszer felvitt anyagok "lényegében lepecsételtetnek", így "semmiféle fizikai lehetőség nincs a fájlok módosítására vagy törlésére". Ami pedig a használati lehetőségeket illeti, igen komoly példákat hoztak fel: rendőrségi-bírósági bizonyíték- vagy tanúvallomások, orvosi feljegyzések vagy elektronikus úton leadott szavazatok tárolását - annál is inkább, hogy a kártyák így egyben le is válthatnák a hagyományos (elsősorban analóg, szalag-alapú) tárolóeszközöket, tekintélyes fizikai helyet is felszabadítva az érintett hivatalok archívumaiban.

Említették azt is, hogy digitális kamerák és hangrögzítők, pénztárgépek, orvosi felszerelések és számos további eszköz gyártóival is együttműködnek annak érdekében, hogy minél több készüléket elláthassanak a WORM-kártyák használatához szükséges firmware-el.

Christopher Moore, a cég OEM memóriakártya-marketingese kiemelte azt is, hogy a digitális média előretörése oda vezetett, hogy az analóg médiára továbbra is nagy mértékben támaszkodó szervezetek (mint például a fentebb említettek) egyre nagyobb gondokkal néznek szembe, így az ő megoldásuk annál is inkább hasznosabb lehet. Ezt kezdetben meglepően kicsi, 128MB-os méretben szállítják majd, árakat viszont még nem közöltek.
919 0 3 Tech Izé
rivaul: Így van :)
Thaddeus: Valszeg szöveges dokumentumokat fognak tárolni, arra pedig - úgy gondolom - egyelőre elég ennyi [...]
Dawe: 128MB nem sok mindenre elég
Rhapsody - Emerald Sword
Semmi üvöltöszés, törés-zúzás, vagy hörgés, ez skandináv stílusú power metal, a mesélős fajtából, de OLASZOK! Amitől különleges, hogy hegedűt is használnak.
794 0 1 Zene Izé
SSly: naon nagy zene, egyik kedvencem :D:D:D
Wimbledon 2008

 Nadal-Federer döntő öszefoglalója

(Nem semmi összecsapás volt.)
569 0 1 Sport Izé
Balázs: Nadal a legjobb!!!:)
Amerie - One Thing
Balázsnak sok szeretettel (iggen tuti csaj van benne) :D amúgy semmi extra zene, kis könnyed laza muzsika, pogózásra alkalmatlan, de portörléshez kiváló... :)
377 0 2 Zene Izé
Balázs: na most hogy meghalgattam xD...........jó nő télleg:D örömmel veszem tudomásul hogy értessz a [...]
Balázs: nagy zene gyerekek xD ezzel kelek, ezzel fekszek :D
Aki azt hitte, hogy a Diablo 3 leleplezése után a Blizzardnál megállt az élet, az tévedett! Rob Pardo bejelentette, hogy van egy negyedik fejlesztőcsapat is, akik egy next-gen MMO-n dolgoznak, melynek semmi köze a WoW-hoz vagy a Diablohoz. Esetleg StarCraft MMO vagy Lost Vikings? Vagy ne adj isten egy új univerzum?
504 0 0 Tech Izé
A Csík zenekart először népzenei részről ismertem meg. Aztán kiadták a Senki nem ért semmit című lemezt, amelyen Kispál átdolgozásokat játszottak. Érdemes az összes lemezüket meghallgatni annak, aki kicsit is szereti a népzenét.

A zenekar hivatalos honlapja
1135 2 1 Zene Izé
kotta: Picit a hang lemászik a képről, de erről sem ők, sem egyikünk nem tehet. :-) Köszi hogy bekü [...]
Marc Playle - Guitar Idol 2008

A huszonkét éves Marc bal alkar nélkül született, nyolc éve gitározik és segítségére van a bal könyökére szerelt, pengetőt tartó toldalék. A tehetségkutatón 750 versenyzőből a legjobb tizenkét gitáros közé jutott, és ugyan nem ő nyert (a győztes a brazil Gustavo Guerra lett), egyáltalán nem keseredett el, készíti első lemezét és azt vallja:
"A fogyatékosságnak semmit sem kell befolyásolnia".

Egy másik videó tőle. Itt pedig Steve Vai egyik legszebb és legismertebb számát gitározza: For the Love of God.
3780 3 14 Izé
7sleeper: "A fogyatékosságnak semmit sem kell befolyásolnia". ezel azért vitatkoznék. négykezes zongora [...]
Maccoyi: Egy újabb "félkarú" gitáros: http://www.youtube.com/watch?v=LaGrWDGH6VI
hades: en nem ertem mi a baj a fogyatekosokkal... a labatlan emberek gyorsabban futnak mint 1 normalis (ige [...]
Mind a 14 komment
UV-s fertőtlenítőizé jól...
Azoknak akik nem szeretnek megfogni semmit más emberek után (és ezt megint félre lehet érteni ;D )
631 1 9 Tech Izé
anon: tüköreffektus? :D
Purple: pl arra próbáltam célozni, hogy ezt mi fertőtleníti le? :D és azt, ami ezt lefertőtleníti, a [...]
CRaPtRaSH: sztem csezdmeg :D
Mind a 9 komment
Volt már jópár barkácsolós post, most itt van végre egy csak a lányoknak:

Itt a nyár, irány a strand, a vízpart, a Balaton... No de mi van, ha épp otthon felejtetted a bikinidet? Vagy nincs időd hazaugrani érte? Semmi gond! Készíts egyet a pasid polójából!
15077 2 58 Izé
babapiskóta: hehe... viszont egy átdizájnolt izés polót beküldenék, ha 1. kapnék polót hozzá 2. küldene [...]
Errtu: ... hanem szabásmintát? {:o
babapiskóta: öööö, izé, nem is youtube linket küldtem...
Mind a 58 komment
picike autó

Tipikus példája, hogyan ne küldjünk postot. Beírja, hogy "picike autó" a post szövegbe is, meg a címkékbe is. Ennyi? Ez aztán nagyon sokat mond, gratulálok. Később, ha valaki be akarja küldeni a Smera Lumeneo elektromos autót, de előtte megnézi, volt-e már itt, rá se talál, mivel nem szerepel se a smera, se a lumeneo, se az elektromos szó se a postban, se a címkékben. Jó lenne már, ha minden beküldő felfogná, egy videót, linket bárki tud találni, abban attól még semmi érdekes vagy hasznos nincs... Talán ha írnátok legalább valami minimális információt arról, mi is az, amiről a post szól, akkor nem csak elrettentő példának kerülne ki, mint ez.
2383 0 25 Autó Izé
eNMi: a kényelmes, egésznap a gépelőttülős, semmitsemcsinálós melómnak sajna vége :( mostmár gy [...]
bungle: A tieid már nagyon várom. Kommenteket is. :) Nyár van, meg vizsgaidőszak is mostanában volt (va [...]
eNMi: éppen picike autót kerestem :) akartam irni vmi értelmesebbet is, de nincs most kedvem/időm. de [...]
Mind a 25 komment
picike autó

Tipikus példája, hogyan ne küldjünk postot. Beírja, hogy "picike autó" a post szövegbe is, meg a címkékbe is. Ennyi? Ez aztán nagyon sokat mond, gratulálok. Később, ha valaki be akarja küldeni a Smera Lumeneo elektromos autót, de előtte megnézi, volt-e már itt, rá se talál, mivel nem szerepel se a smera, se a lumeneo, se az elektromos szó se a postban, se a címkékben. Jó lenne már, ha minden beküldő felfogná, egy videót, linket bárki tud találni, abban attól még semmi érdekes vagy hasznos nincs... Talán ha írnátok legalább valami minimális információt arról, mi is az, amiről a post szól, akkor nem csak elrettentő példának kerülne ki, mint ez.
2487 1 25 Izé
eNMi: a kényelmes, egésznap a gépelőttülős, semmitsemcsinálós melómnak sajna vége :( mostmár gy [...]
bungle: A tieid már nagyon várom. Kommenteket is. :) Nyár van, meg vizsgaidőszak is mostanában volt (va [...]
eNMi: éppen picike autót kerestem :) akartam irni vmi értelmesebbet is, de nincs most kedvem/időm. de [...]
Mind a 25 komment
Egy cápatámadás által. Öten pókcsipés által (!). Mindez idén.
Nem semmi adatok...
6908 8 47 Izé
Lex: akkor inkább külön ki kéne írni: "Died because of his/her own stupidity"
sahinel: igen mert korrektül állnak a témához:D svájcot kell megnézni(és még pár fejlett országot [...]
Dralisz: Az a furcsa, hogy a drogok álltali halál számát nem írták ki. Szerintem az is szép nagy szám [...]
Mind a 47 komment
Klute - Phone Call
Klute személyében egy dnb producerről van szó, de nem ritkák tőle a teljesen egyedi, semmihez nem hasonlítható dalok. Jó fülelést.
157 0 0 Zene Izé
Bloose Broavaz
Magyar hip-hop underground, a legnagyobb közösség.
Kerüljétek a Salátákat!
( Aki otthon van a témában az levágja és lehet polgárháborút indít:') )
Tkyd rap 1
Tkyd rap 2
Tkyd rap 3

Tkyd rap 4
Dreamerz rap
Phat San Tkyd rap
Rydu és Tibbah - Közhely
Connections + Lb27 - Oroszlán Live
Connections + Lb27 - Mindenütt jó live
Connections + Lb27 - Az élet más remix Live
Tkyd + TM - K.H.E.V. Live pécs
Deego + Cof - Főzés
Siskaszett
Siskafinuccsi - Guminő Live acapella
San rap
Tibbah Freestyle 2006
Dsp - Mindent vagy semmit live győr
Siskafinuccsi 1 repp
Siskafinuccsi 2 repp
Tibbah közr. Deego - Az életem
Tibbah közr. Rydu - Rekviem
Tibbah - Álom / Magyargyerek közr. Dsp, Siskafinuccsi
TIbbah - Méreg
Tibbah közr. Dreamerz - Szabadon
Tibbah közr. Tkyd - Város
Phat Deego Duffchy Free
Bigmek - Panel Majom
Bigmek - Freestyle
Tibbah - Monotown
Connections - Örökké
Connections - Jamaica Homoka Live
Connections - Mindenütt Jó Live
Connections - 22
Tibbah - Intermezzo
Barbárfivérek Trailer's 1
Barbárfivérek Trailer's 2
Barbárfivérek Trailer's 3
Barbárfivérek Trailer's 4
Barbárfivérek Trailer's 5
815 1 11 Zene Izé
karaj: Siskanak a régebbi lemezein voltak jó számai, most már nem az igazi, ugyanúgy ahogy Tibbah és [...]
«Edyson®»: Amugy Siska is tud néha normális lenni . "vesszen a saláta" .. ezzel együtt gondolom az NC is. P [...]
Fatsoe: "siska összes albuma" xD ezen de jót röhögtem :D mintha olyan sok lenne neki :D amugy bloose cum [...]
Mind a 11 komment
Újabb mangás játék a sorozatszerű fehér-fekete képek kedvelőinek! Nyeremény a MANGATTACK gondozásában megjelentetett Micuki Rjóko: A káosz kapui mangasorozat első része (minél többen ráizgultok, annál több pld.). Itt lehet válaszolni (kommentként), aztán kisorsoljuk, ilyenek. A válaszok beérkezési határideje hétfő nulla óra nulla perc. A kérdések után megadott lehetséges válaszok közül kell választanotok, ami itt nem szerepel, az nincs is.

Kérdések:

1.: Melyik hazai könyvkereskedés árul május 23-án 16 óra és május 26-án 10 óra közt 30% kedvezménnyel képregényeket egy "Hihetetlen Hétvége" keretében? (Lehetséges válaszok: Líra, Libri, Alexandra, Bookline)

2.: Hány új sorozatot indított útjára hazánban 2008 tavaszán a Mangattack? (Lehetséges válaszok: 3, 4, 6, 8)

3.: Hány részes lesz (a jelenlegi tervek alapján) A káosz kapui mangasorozat? (Lehetséges válaszok: 1, 3, 4, 5)

Mentő kérdés (4.): A világ mely országában értékesítik a legtöbb mangát? (Lehetséges válaszok: USA, Japán, Franciaország, Németország).

Frissítés:
A helyes megfejtések:
1. Bookline
2. 4
3. 3
4. Japán

A helyes megfejtők közül pedig a következő öt emberke reménykedhet, hogy a kézbesítést végző cég munkatársai nem kedvelik a mangát és teszik a bögrék-pólók mellé a nyereményeket:
Hakuren, Aniko-Chan, halaszpal, andyka014, mucki

Különdíjas papaluige, akin nincs sapka, de most újra elpostázzuk a sapit, hátha...

A nyertesekkel privát üzenet formájában fogjuk felvenni a kapcsolatot, ezért legyenek kedvesek és figyeljék a regisztrációnál beállított mailcímüket.

Köszönöm a figyelmet, oszoljunk kérem, nincs itt semmi látványosság.
2050 1 72 Izé
papaluige: Nekem pénteken meghozta a postás(végre)! úgy,h van sapim,pólóm,bögrém meg matricám! :) kös [...]
papaluige: :)
hakuren: úgy értem a mangát mikor kapom meg, mikor hozzák XD De jó lesz nem félreérthető dolgokat ír [...]
Mind a 72 komment
Bonanza Banzai - Nem ér semmit a dal
145 2 0 Zene Izé
A mai magyar tinédzserek 94%-a az interneten fejleszti társas kapcsolatait: ismerkedik és új barátságokat köt. Magyarország ebben a tekintetben semmiben nem marad el a legfejlettebb nyugati országoktól– derül ki a Fanta Trendriport tanulmánysorozat első jelentéséből. Az IT-generáció betemette a felnőttek esetében létező digitális szakadékot. Tagjai beleszülettek az új technológiák uralta világba, melyet kreativitásukkal aktívan formálnak.
425 0 0 Tech Izé
Ingyen letölthető segédprogram. Mindössze 1 byte. Hasznos és jó. Enjoy it!
(köszönjük kotta, ez végre tényleg hasznos volt! bungle)
5229 8 23 Izé
Adiboy: Hat ez fura nekem nem ismeri fel a fajltXD
bandee1219: Ez olyan, mint a Chewbacca védelem, semmi értelme, de hatásos. ;) Nézd mg, hogy mennyien nézt [...]
zsaru: Ennek az eg vilagon semmi ertelme. Fogsz egy sima szovegszerkesztot, mint pl a notepad, beleirsz egy [...]
Mind a 23 komment
"Tizenöt éve, kanadai kezdeményezésre rendeztek először a figyelmet a túlzott fogyasztásra irányító "ne vásárolj semmit!" napot, amelyhez 2007-re már a világ 65 országa csatlakozott. A magyar Hulladék Munkaszövetség a tavalyi rendezvénnyel kapcsolatban - az 1967-ben megalapított Kiváló Áruk Fórumára is emlékeztetve - meghirdette a Fölösleges Áruk Fórumát. Az állandó kiállításon bemutatott, szükségtelennek ítélt használati tárgyakat itt véleményezni, értékelni is lehet. Többek között az is kiderül, hogy mindenki mást tart fölöslegesnek..." (Lakáskultúra)

Azért kiemelnék pár tárgyat külön is:
Világító párna
MP3-as fogkefe
Önszembecseppentő
Webkamerás kutyaetető, a netről vezérelhető
85 funkciós bicska
Antennamatrica mobilra
Kutyababakocsi
Szték monogramozó
7537 6 44 Izé
mekszamnojz: mert meg leszel fenyitve!!!
mekszamnojz: nmtudtam neked irni bazzeg!!!! legyel online!!! :P
<-{st.one}->: összekötlek csicsivel! -.-'
Mind a 44 komment
Csak szex és más semmi! :D
6395 3 12 Izé
Ágii: Hát ezek készek, annyit röhögtem XD Az a teknős, meg a nyúl....nagyon LOL!!
gabesz.: Úúristen, 1:15-nél szegény macsek... :DDD a kutyának meg nem ártana egy szemüveg, vagy tényl [...]
csirek: big cumi :DDD
Mind a 12 komment
Az Apple Store megint áll. Ami azt jelenti, hogy új termékek jönnek. Nah de vajh mi/mik? 16 gigás Iphone, új Intel CPUs MacBook, új Európai országok az Iphone/Itunes listán? Hamarosan kiderül, tudósitóink ott vannak és figyelnek!

Update:  Semmi kiemelkedő, 16 gigás Iphone, 32 gigás touch. Magyaroszág továbbra is holmi kieső balkáni szerepet tölt be az Apple üzletpolotikájában. Erről a témakörről Plastik József végzett  elemző  munkát ami itt meg itt olvasható.
622 0 0 Tech Izé
Csak egy aksis dugóhúzó, semmi más. 
593 0 0 Tech Izé
Régebbi postok...