REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Ocean - Rhyacian: Untimely Meditations

Nehéz bármit is írnom erről a németországi csapatról, pedig hozzám a legközelebb álló zenekarok egyike. Képzelj el egy masszív, brutális és progresszív noisecore/doom/sludge egyveleget. 2007-es Precambrian című lemezük egy két részre osztott, (Hadean/Archaen és Proterozoic) a földtörténeti korokra épített konceptalbum, mely a fortyogó magmától kezdve a felszín kialakulásán keresztül vezeti át a hallgatót. Rendkívül nehéz hallgatnivaló, de meghálálja a belé fektetett bizalmat. Kétszer láttam őket élőben, és a földbe döngöltek.
Wiki | Myspace
604 1 5 Zene Izé
pepeti: Valóban, pedig úgy emlékszem jót adtam meg. http://www.myspace.com/theoceancollective
weedjay: viszont a myspace oldal nem hiteles.
weedjay: zsenialis. koszonom! mindig megismerhetek valami ujat es jobbat, mikor mar-mar kezdem elveszteni az [...]
Mind a 5 komment
Hatebreed - In Ashes They Shall Reap(Official Video)

A szám a szeptember végén megjelenő self-titled albumon lesz megtalálható.
591 0 2 Zene Izé
grisin: naon yoooo
Kornadidas: ahhh..de szeretem őket
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni, Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
4937 6 3 Izé
MiniMe: "my room was covered by astraglide, vomit and anal luquid" ROFL!
Fireblade1000: Jónak igérkezik!!!
1nessa: szeptember 25 irany a mozi:P:)
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban is megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni. Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
3959 1 1 Film Izé
Jokker: Gondolom ez hasonló lesz mint az Alfie, csak jó pár árnyalattal erősebb :)
Karácsonyi Ének (Christmas Carol)

A Karácsonyi ének Dickens klasszikus meséjének legújabb, Disney adaptációja. A film rendezője Robert Zemeckis, a főszereplő Ebenezer Scrooge arcát és hangját pedig Jim Carrey adja, a látványvilág pedig a Polár Expressz-ből megismert “motion capture“-technikával készül, 3D-ben. Rövid tartalom, aki nem ismerné az alapművet: Ebenezer Scrooge a Karácsonyt a minden évben megszokott gyűlölködéssel kezdi: kirúgja alkalmazottját (Gary Oldman) és alaposan megbántja testvérét (Colin Firth). Egyedül marad hát irodájában, amikor utolsó esélyként a boldog életre meglátogatja őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme…
 
931 0 3 Film Izé
pepszi: Hát nem tudom. Az én olvasatomban azért Dickens műve kicsit több mint mese...) Reméljük ad vi [...]
Atomee: Jobban örültem volna ha élőszereplős, de azért megnézzük. Nyami....
snake6: nagyon jóóóóóóóóó :-)
Játsz szívvel, lélekkel! Theo Walcott igaz szavai!
464 0 0 Sport Izé
Ötletes cd tok, beépített tereminnel. :)
7955 3 4 Izé
winben: Ötletes nagyon a cucc, de ez, amit ez a fickó csinál, az neem zenee....... ...sztem nem...
Tonoic: Már a sípolás is művészet? akkor gyorsan vissza azt a kacsás gyereket :D
littleguy: Áuuu... Ez fáj... :)
Mind a 4 komment
Secret Diary of a Call Girl

Ez a sorozat egy eszkort lányról, vagy kurváról, vagy prostiról szól, ahogy Belle is mondja tök mindegy, hogy hívjuk. Ezek csak szavak.

Ami jó a sorozatban, az az, hogy már az elején kilövik az összes klisét ami a prostikról él az ember fejében. Belle nem az egyetemi tandíjára gyűjt, nincs gyereke, akit el kéne tartania, és még sohasem erőszakolták  meg, hacsak nem fizettek érte. Ő csak egyszerűen lusta, de a pénzt, és a szexet imádja.

Ez egyszerre egy vígjáték ami helyzetkomikumokon alapul, és egyszerre azokból a bizonyos helyzetekből fakadóan dráma is. Hogyan lehet egy kurvának normális élete? A sorozat választ ad.

Imdb | a regényről

A regény, ami igazából inkább egy blog, hivatalos honlapja itt

Az első évad előzetese
1745 1 3 Film Izé
Chamy: oké, mostmár a másodikról kellene xD
Chamy: Vki esetleg megdobna egy torrenttel az első évadról?
Jokker: Havas Henriknek van egy könyve, amiben prostituáltakról ír és azok életéről. A könyv címe [...]
A végső állomás 3D (The Final Destination)

Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó. Nick álmában. A srác felriad és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget. Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak rajta: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
Hazai premier: 2009. szeptember 10. - kizárólag 3D-s vetítés

Apple trailer
Magyar feliratos trailer
1469 1 13 Film Izé
kasy: Atyaég! Ilyen lehangoló kokány filmet is rég láttam. És 70 perc az egész. pff...
Julyette:): Ja és a 90percen keresztul végig rajtam volt a 3D-s szemuveg és az égvilágon semmi bajom nem le [...]
Julyette:): Én tegnap voltam rajta moziban....Igen jó film. Mindig minden az arcomba repult, azt elso 10percbe [...]
Mind a 13 komment
 A The Lovely Bones nagyon érdekes történettel rendelkezik és a képen azt láthatjuk, hogy Jackson milyennek képzeli a Mennyországot. A sztori középpontjában a mindössze 14 éves Susie áll, akit megerőszakol, majd brutálisan meggyilkol saját szomszédja. A lány ezután a Mennyországból nézi végig, hogyan próbál meg családja túllépni a történteken és hogyan próbálja a tettes eltitkolni szörnyű cselekedetét.Az alapanyagot egyébként Alice Sebold világsikerű könyve szolgáltatta, melyből Fran Walsh írta a forgatókönyvet. A főszerepet Saoirse Ronan alakítja, aki nemrégiben buktázott egyet a Szikraváros főszerepében. Szüleit Mark Wahlberg és Rachel Weisz, a szomszédot Stanley Tucci, a barátságos nagymamát Susan Sarandon alakítja.
WIKI könyv

Rendező:
Peter Jackson (King Kong, The Lord of the Rings, Heavenly Creatures)
Főszereplők:
Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Thomas McCarthy, Jake Abel, Charlie Saxton
Bemutatás:
2009. December 11.
538 2 1 Film Izé
Erunder: Izgalmas, szép, művészi. Szurkolsz, hogy a gyilkos lebukjon végre, izgulsz a családért, hogy [...]
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
526 1 0 Film Izé
Matt-re biztosan emlékeztek...

Pekingtől Berlinig sétált Christoph Rehage 4000 mérföldet.
4742 7 15 Izé
7sleeper: rövidebb út és nem annyira pörgős videó mint az első, de vannak benne "pármásodperces" szé [...]
Jokker: A Matt-ek nagyon tetszettek anno. Ez is bejön. Mekkor Jesus lesz már a srácból a végére :D
Strawberryy: Imádom az ilyen videókat!
Mind a 15 komment
Hódító Hódok theme song
1943 3 6 Zene Izé
közlegény: Ez mekkora rajzfilm, meg a zenéje is, egyik kedvencem meg persze a Ren & Stimpy is :)
Newtonheat: ha már szó esett róla felis nyomtam izé rádióra a ren&stimpy-t xD
Newtonheat: jaa a macseb! igazi blues klaszikus :D:D
Mind a 6 komment
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
948 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
The Boondocks

Kicsit sztereotípia, kicsit rasszista de mégis az egyik legszórakoztatóbb animációs sorozat egy radikális eszméket valló feka srácrol, az ízig-vérig ganxta tesójárol, az őket nevelni próbáló nagyapáról, na meg egy bandzsa fekafób négerről.

Már a 2. évadnál tart. Egy rész csak 20 perc.

Hivatalos honlap | Imdb

Boondocks képregény magyarul itt.

Az adult swim (a csatorna ami adja) boondocks-os oldala itt.
619 2 0 Film Izé
Egy tavalyi posztból tudjuk, hogy létezik. Most talán itt az ideje, hogy többet is megtudjunk róla. Például, hogy "Is there a fuckin` hotel?" :)
4784 4 9 Izé
buddha: és Anett Pöts a szálloda vezető. / Műkorcsolya EB-bajnok/
ssscsaba: Szóval Németországban Petting :))))) http://maps.google.com/maps?saddr=Fucking,+5121+Tarsdorf,+Au [...]
ssscsaba: és alig negyven kilométerre Németországban [url=http://maps.google.com/maps?saddr=Fucking,+5121+ [...]
Mind a 9 komment
The Monsters - The Creature From The Black Lagoon
443 1 0 Zene Izé
Track: Limp Bizkit - Take A Look Around

Album: Take A Look Around (Theme From MI:2)

Year: 2000

Style: Nu Metal

Limp Bizkit on MySpace

Több infó a Limp Bizkit-ről
 
550 1 2 Zene Izé
stev: én is : )
Chino: és ott voltam a VOLTon a koncerten ááááááá:D
Balkansky feat. Theodosii Spassov - Kuker

Dubstep

Balkáni elemekkel díszített jóféle muzsika

more info on :
www.myspace.com/kukerbalkansky
www.myspace.com/dubalkansky
www.myspace.com/kukermusic
629 1 1 Zene Izé
Szosztar: Szerintem nagy királyság :D
The Road

A filmben 10 évvel előretekintünk, mikoron katasztrófák sorozata a civilizált emberi társadalom, a civilizált gondolkodás szinte teljes egészét elpusztítja. A film betekintést enged egy fiú és apja életébe, ahogy útra indulnak a túlélők kutatására, mert tudják, ebben a ködös és sötét világban egyedül nem tudnak sokáig talpon maradni. A túlélők azonban lehet, hogy éppen rájuk vadásznak...

Egy kicsit tömegfilmnek tűnhet, de mind a színészi felhozatal, mind az igényes képvilág (merthogy a borzongást is nagyon el lehet rontani!) és a ma nagyon aktuális pusztulás-téma különös megfilmesítése érdekessé teszi.

Imdb | Előzetes
1083 4 6 Film Izé
csicsilla: durva, hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért...:(
Erunder: Végre ezt is, és emellett még pár filmet sikerült megnéznem most hogy már letudtam minden viz [...]
bungle: Kedvenc évszakom a nukleáris tél.
Mind a 6 komment
The Box

A történet kísértetiesen hasonlít a Black Button című rövidfilmre, csak ez már egy egész estés film Cameron Diaz-al. Ami csúnya az az, hogy én sehol sem találtam arra utaló nyomot, hogy miért hasonlítanak ennyire, lehet hogy Richard Kelly nem is akarja majd bevallani hogy honnan jött a nagy ihlet?

Imdb
1739 1 2 Film Izé
Erunder: Ezt a The Road után sikerült megnéznem. Együtt semmiképpen sem ajánlott, töménytelen mennyis [...]
neomatsek: elviekben Richard Kelly Button,Button rövidfilmjéből (a twilight zone egyik epizódja volt) kész [...]
Játszma az ördöggel/The Devil Dared Me To

Jóféle film Új-Zélandról, rengeteg fekete humorral és vérrel, szóval kellően beteg!


Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz - főleg néhány üveg sör társaságában.
468 1 4 Film Izé
nagydee: megkerestem és tényleg. ez mekkora... :O
Erunder: A port.hu-val magával nem volt gáz, hanem azon belül az egyik linkel. Gondolod hogy én is, hogy [...]
vandk: micsoda? ez hogy lehet? mindenesetre kösz. behoztam a port.hu-t másik ablakban és copy/pasteltem [...]
Mind a 4 komment
The [hated] Tomorrow - Klausztrofóbia
363 1 0 Zene Izé
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1246 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
Perverse, Subservise and Absurd

(érdemes az egész oldalt megnézni - Errtu)
867 0 2 Art Izé
csbazsek: ez tényleg nagyon kafa, visszajövök még csemegézni :)
feherkenyer: elég durva az oldal tényleg. gratula, ez 10 pontos.
Neo - Serial Killer

A híres szám amit nem hajlandó játszani a petőfi rádió... 

Neo on MySpace

Több info a Neo-ról
960 1 8 Zene Izé
MStipee: Hát pedig a Petőfi rádió playlistjén fenntvan a szám: http://www.mr2.hu/index.php?option=com_c [...]
Baller: Nagyon remélem, hogy ez a komment csak ironizálás volt, mert komolyan ezt nem gondolhattad...:D
fajkus: az mr előadói közt a neo is ott van csak szolok... én azt nem értem h ezt az egy számot miért [...]
Mind a 8 komment
MacGyver Theme
1185 2 2 Zene Izé
ffaannyy: Ez de szar xD
Ordas: :Dmár nagyon hiányzott
The Script - Breakeven

Hivatalos oldal | Myspace

Az oldalról egy érdekes infó: Tue 26th May, 2009 Breakeven is the most played song in Australia!
 
427 0 0 Zene Izé
The Cat Empire - The wine song
Egy kis Ska Ausztráliából jól :D
467 1 1 Zene Izé
Rájmó: ez adja :D
Reinventing Robert Cohn - And Then There Were None
604 0 0 Zene Izé
The Destro - Beast Burden
364 0 0 Zene Izé
Theory of a deadman - Hate my life

Megtévesztő a cím, nem emósok.. :)

Hivatalos oldal

Myspace

Wikipedia
747 1 0 Zene Izé
A Perfect Circle-(What's So Funny 'bout)Peace Love And Understanding
403 1 2 Zene Izé
nemtombaje: %)
yvaine: *-*
Terminator Theme (Peter Dafnous Remix)

Hogy a sok félrekategorizált, illetve lapos hangzású mai trance zene között legyen egy igazi, gazdag hangzású is, ami a trance fénykorának hangzását idézi! A legjobb terminator feldolgozás a műfajban amit, ismerek! Peter Dafnous porig alázza az összes DJ-t, aki azt hiszi magáról hogy tud remixelni!
 

musicman2047 Peter Dafnous maga. Ajánlom mindenkinek, hogy először hallgassa meg a remixek eredetijét, amennyiben még nem ismeri, az nagyban növeli a remixek hatását!
1232 0 0 Zene Izé
Itt az új Dream Theater videó: A Rite of Passage

Június 23-án új album és július 1-én koncert a Papp László Sportarénában, de ezt a rajongók már úgyis tudják... :)
641 0 2 Zene Izé
egyszervolt: ...teny es valo, soha nem tartoztam a DT fanatikusok taboraba.., viszont ez az album az elejetol a v [...]
weedjay: elotte meg pont 23.an lesz down a pecsaban... van mit bepotolniuk. de kivancsi leszek a dreamre is
A Vörös Báró egy német film ami egy "Vadász-Ász" (egyik a legjobb vadászpilóták közül) életét dolgozza fel és veszi alaptörténetnek.Ez a Vadász-Ász  Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen akiről több infót ITT találhatsz.


Előzetes: ITT.
720 1 0 Film Izé
Sixx:A.M. - Life Is Beautiful

A Mötley Crüe basszerének, Nikki Sixxnek életerajzi könyvéhez, a Heroin Naplókhoz készült zene.
572 0 0 Zene Izé
Mortal Kombat Theme
1460 1 5 Zene Izé
Zsobi: Ezt a számot nem ők nyomják... http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B000000GSQ [...]
Errtu: Nincs mit. De azért mérget ne vegyél rá, mert könnyen lehet, hogy rosszul emlékszem. :) (vala [...]
Szosztar: Köszi! Azért kérdeztem mert szerintem se egy tipikus" KMFDM" szám, csak sok helyen úgy szerepel [...]
Mind a 5 komment
They Came from Upstairs (Aliens in the Attic)

A Pearson család elutazott a nyaralójukba pár napra. Itt Nina (Gillian Vigman) észrevesz egy különös lényt. Először mindenki azon van, hogy elpusztítsák a házból a förtelmeket, de ahogy az idő halad előre, egyre inkább megszeretik a kis lényeket.

Imdb
630 0 1 Film Izé
Lee88: low
Trey Parker - Gay Fish (South Park - Kanye West Paródia)

Szöveg:

(Uh. Come on.)
I’ve been so lonely, girl
I’ve been so sad and down
Couldn’t understand
Why haters joked around
I wanted to be free
with other creatures like me
And now I got my wish

‘Cuz I know that I’m a gay fish

(Gay fish, yo)
Mother ****in’ gay fish (I’m a fish, yo)
Girl I am a gay fish (it’s alright, girl)
Makin’ love to other gay fish

All those lonely nights
At the grocery store
In the frozen fish aisle
Feeling like a whore
‘Cuz I wasn’t being true
Even though everyone said
That I had to make a switch (gay fish)

Now I know that I’m a gay fish

(Gay fish, yo)
Mother ****in’ gay fish (I’m a fish, yo)
Girl I am a gay fish (Now where I belong, girl)
Making love to other gay fish

I used to be scared, denying who I was
Actin’ straight, but then goin’ out to the gay fish clubs
Dancin’ with the marlins, makin’ out with all the snappers
I’d take a salmon home and work that coddle fin for hours
But now I’m out and I’m free to love what I want
Be it yellowfin or bass or that trout in Vermont
I slap that marlin ass, make that grouper butt shake
I’ll come to your house and have an orgy in your mother ****ing fish tank

Mother ****in’ gay fish (I’m a fish, yo)
Girl I am a gay fish (Now where I belong, girl)
Making love to other gay fish

I really get around
I’m a slut of the sea
When I say I got crabs
I mean it literally
I was eating dinner
And just had to go down
On that mackerel on the dish

‘Cus I’m the gayest of the gay fish

Mother ****in’ gay fish (I’m a fish, yo)
Girl I am a gay fish (Now where I belong, girl)

But I got to settle down
I can’t be a whore
I ain’t gonna just sleep
With any fish no more
Found me a lover
A brother who’s a cross-dressing pike named Trish

And together we are gay fish

Mother ****in’ gay fish (I’m a fish, yo)
Girl I am a gay fish (Now where I belong, girl)
Making love to other gay fish
1087 1 1 Zene Izé
dXter: ez egy remekmű. jobb mint az ismert számai :D elvileg a Heartless c. számának (nemtudom azt sem [...]
Régebbi postok...