REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Drive Angry

Nicolas Cage elővette a szőke, félhosszú parókáját, és a Tolvajtempó után újra autóba pattant, hogy bosszút álljon lánya gyilkosain. A pokolból (!) megszökött fegyenc helyzetét tovább nehezíti a könyvelő (William Fichtner), akinek az a feladata, hogy hősünket visszajuttassa az alvilágba.

Az előzetes, és a sztorivázlat alapján még akár egy jó kis B filmes szórakozás is összejöhet, ha nem veszik túl komolyan magukat, és nem akarnak majd magvas gondolatokat ránk erőltetni.

Februártól a mozikban 3D-ben.
1475 2 4 Film Izé
rivaul: Ma néztem meg 3d-be. Mit ne mondjak HATALMAS! Semmit nem tudtam róla csak épp volt időm s ez tű [...]
roland43: ennek lehetne az is a címe, hogy Ghostdriver :D
Erunder: Nekem úgy tűnik hogy megerőszakolták a Ghostridert, és utána még bele is törölte az erősza [...]
Mind a 4 komment
Rubber

Egy elvetemült gumiabroncs ámokfutása! Én..., asszem nem is mondok többet.
1317 1 0 Film Izé
Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró (3D)

Sammy egy aranyos kis teknős. Először 50 évesen találkozunk vele, amikor belekezd élete történetének elmesélésébe.

Születése után egyből megtalálja őt a nagy szerelem egy Shelly nevű másik kis teknős személyében, de sajnos egyből el is vesztik egymást. Miközben Sammy szerelmét keresi barátokra lel, rengeteg kalandban lesz része, és sajnos az emberek hanyagságával is találkozik, ahogy azok tönkre teszik azt a gyönyörű világot melyben ők élnek.

Igazán bájos, fabula ez, a műfaj minden tulajdonságával együtt. Kicsiknek, nagyoknak nagyszerű időtöltés lehet ez a belga mese.

Magyar nyelvű előzetes
864 1 2 Film Izé
Németh István: én meg akartam nézni 3D-ben csak hejete harry Potter 7 1 részén voltam jó volt szerintem de a2 [...]
Pigi: Én már láttam.... Történetileg szinte ugyanaz mint a Némó nyomában csak teknősökkel. Amúg [...]
 Wrecked

A történet szerint a főszereplő egy autóbaleset után elhagyatva találja magát. Nem emlékszik arra kicsoda, sérült, a kocsi hátsó ülésén egy hulla van, a rádióban pedig egy rosszul sikerült bankrablást hallani. Gyorsan kiderül, hogy a tetem előtte ott vett részt. Innen indul a magára találásban, és a túlélésben.
1535 0 6 Film Izé
CRaPtRaSH: nekem tetszett amúgy a hibrid :$ nagyon beteg,nagyon elvetemült és nagyon elvont, de pont ez tets [...]
pakfong: Talán ez nem lesz olyan okádék, mint a Hibrid...vagy mi a frász az. A képről hirtelen azt hitt [...]
CRaPtRaSH: mondom :]
Mind a 6 komment
Spud

John "Spud" Milton egy dél-afrikai magániskolába kerül, ahol csak fiúk tanulnak. A beilleszkedés pedig nem megy könnyen.

A történet az azonos című regényen alapszik, a spud meg krumplit jelent, és John a tusolóban kapja a becenevét. :)
895 1 0 Film Izé
Dog Pound

A film 3 fiatalkorú bűnözőről szól. Davis, aki 16 éves, és kábítószerrel való visszaélés miatt, Angel 15 éves, aki visszaeső, és súlyos testi sértés, illetve autólopás miatt, és Butch 17 éves, aki hivatalos személy elleni súlyos testi sértés miatt van bent a fiatalkorúak börtönében.
1136 0 3 Film Izé
noiz: Valóban rendkívül jól megalkotott film. Én is ajánlanám.
Bubsy: nagyon király film! az egyik kedvencem lett.
mentone: én megnéztem és szerintem király főleg annak aki szereti a hasonló témájú filmeket, én aj [...]
True Grit

Úgy tűnik, hogy a western még nem halt ki teljesen. Sőt, akár egy nagyon jó film is kisülhet ebből. Mondjuk, szerintem a Coen (Ethan és Joel) testvérpárnak teljesen mindegy, hogy milyen stílusú filmet csinálnak, úgy is profi munka lesz.

A történet szerint a fiatal Mattie Ross édesapját megyilkolták. A lány két mindenre elszánt igazságosztóval a gyilkos nyomába ered, hogy bosszút álljon.

A film Charles Portis regényén alapul, amit 1969-ben már egyszer megfilmesítették.

Itt meg a legújabb, elég ígéretes előzetese.
834 0 0 Film Izé
I Am Number Four

A Lorien bolygó pusztulását egy idegen faj okozta, csak kilenc fiatal élte túl, akiket a Földre menekítettek. Hármat már levadásztak, ez a negyedik története.

Ez a történet egy 6 részes regény széria első része. Remélem a többi is ennyire érdekes, és azokat is megfilmesítik.
1588 2 5 Film Izé
spider86: Akkor ez valószínűleg nemleges válasz. :D Gondoltam, még az egyszer visszamehetnél és át don [...]
Erunder: Mert már baromi rég felhagytam mindenféle browser játékkal. Időpazarlás, és ráadásul az er [...]
spider86: off: Erunder nem maradt aranyad az erepublik karidban? :D
Mind a 5 komment
Robot - zenés, táncos, verekedős, tudományos-fantasztikus remekmű (persze hogy Indiából).

Hivatalos honlap.
5674 5 9 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk
Findzs: de legalább a csaj jól néz ki benne
Zsottika: ebben a terminátoron át a mátrixig aztán van minden.....
Mind a 9 komment
Robot - zenés, táncos, verekedős, tudományos-fantasztikus remekmű (persze hogy Indiából).

Hivatalos honlap.
6605 0 1 Film Izé
barker: eeeeeeeeeez mega LOL:D
Solar

Egy rövid mese két karakterről, akik a napot, és a holdat irányítják.
1239 1 0 Film Izé
For Colored Girls

Életszagú, szívbemarkoló történetek melyeket vékony szálak kötnek össze.

Regényadaptációról van szó, (bocsássátok meg, hogy nem írom le a regény teljes címét :)) melyben hűek maradtak az eredeti alkotáshoz. A karakterek ruháinak színei itt is dominálnak.
868 0 0 Film Izé
Easy A - Könnyű nőcske

Olive egy kedves lány, és csak segíteni szeretett volna az egyik barátján egy hazugsággal, éppenséggel azzal, hogy azt mondja lefeküdtek. A dolog elsőre még jól is sül el, ám a lúzerek körében hamar terjedni kezd a hír, hogy Olive segíteni tud a gondjaikon.

Vicces az alaptörténet, és rengeteg poén lehetőséget kínál. Attól hogy középiskolás sztori még nem kell idegenkedni tőle. Hiszen az Amerikai Pite első része is jó volt.
1278 1 0 Film Izé
Lánclevél

Kérlek, olvasd el figyelmesen! Ez nem kamu! Hinned kell benne!
A poszt linkjét el kell küldened minimum 22 embernek 4 napon belül, különben óriási balszerencse fog érni. Ha megszakítod a sort, jön a láncos csávó és jól lemészárol. Ezt te sem akarhatod. Küldd csak tovább minél több embernek.

A filmnek a ma divatos lánclevelek az alapja (egy szívlapátot kéne szétverni az első ilyen levél küldőjének a hátán). A sztori szerint aki nem küldi tovább az üzenetet, az a fent említett láncos emberke áldozata lesz, kicsit brutális módon. Nem tűnik túl erősnek, de talán egy szombat esti szórakozásnak elég lesz. Az amerikaiak október 1.-től nézhetik a moziban. Mi meg majd talán DVD-n.
1451 1 3 Film Izé
kovacslacka: Hát ez nem hogy szombat esti, de semmilyen szórakozásnak sem jó. Nagyon rossz film. Bocsi, hogy [...]
kasy: Biztos voltam benne, hogy egyszer eljön ez a szerencsétlen nap, mikor egy ilyen idiótaságból k [...]
Vigyori: kissé olyan mint a kör...
Baaria

A cselekmény egy Szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig. Az ők és családjaik magánéletén keresztül a film felidézi egy Palermói, vidéki közösség szerelmeit, álmait és csalódásait 1930-as évektől egészen a 1980-as évekig. A fasizmus idején Cicco egy egyszerű pásztor, aki ennek ellenére az olvasás szenvedélyének hódol és habzsolja a könyveket, verseket, romantikus regényeket. Az éhezés idején és a második világháború alatt fia, Peppino látva az igazságtalanságokat, szenvedélyesen politizál, majd a háború után találkozik élete szerelmével. Kettőjük viharos kapcsolatát többen ellenzik Peppino politikai szerepvállalásai miatt. Ám a két fiatal mindent megtesz, hogy beteljesítsék álmaikat.

Giuseppe Tornatore-től én eddig csak két filmet láttam. Azok alapján azt mondanám, hogy ennek a megnézésével is csak gazdagodni lehet. Annak ellenére, hogy filmjei művésziek, nem vontatottak, és unalmasak. Mindezek mellett a humora sem utolsó, a dramatikus jelenetei pedig kőkemények.
712 1 0 Film Izé
Fűrész 3D

Október 29.-én megérkezik a Fűrész sorozat utolsó(?) része, mely ezúttal 3 dimenzióban lesz látható, hogy jobban részesei lehessünk a történetnek és az őrült csapdáknak.  A trailer alapján azt lehet mondani, hogy Jigsaw tanítványa(i) kicsit populárisabbá varázsolják a feladatokat, már nem csak elhagyott épületekben teszik próbára az embert, hanem nagyközönség előtt kell megmutatniuk mire képesek.

Bár a sorozat egyre inkább veszített a népszerűségéből és a minőségéből, szerintem sokak kíváncsiak lesznek a Jigsaw/John történet végére. Persze, ha ez így lesz akkor meg úgy is jön majd a 8.-9. rész. De ez majd idővel kiderül.
1255 2 3 Film Izé
CRaPtRaSH: úú úú úúú AKAROM!!! MOST!!! ááááá :$
Zserigta: Az egyik szereplő nagyon ismerős volt nekem, még hozzá a Linkin Park-ból. És utána néztem é [...]
Purple: fúúúúh ez iszonyat durva :D én fűrész 2 után már nem bírtam a kiképzést, de ezt látnom [...]
The Disappearance of Alice Creed

Emberrablós, visszanyal a fagyi film, de a fordulatok nem érnek azzal véget, hogy az elrabolt gazdag lány nem adja meg magát egykönnyen.

Már az előzetesben utalás van arra, mit utalás, konkrétan mutatják, hogy szövetkezik az egyik elrablójával, aki elárulja társait a lány iránt érzett érzelmeitől vezérelve. Innentől meg már csak sejthetjük, hogy a már először is erős karakter nem egyszerű terveket szőtt.

Az angolok megint alkottak.
1085 0 0 Film Izé
Vanishing on 7th Street

Hayden Christensen (tudjátok Anakin Skywalker/Darth Vader) főszereplésével láthatjuk ezt a sejtelmes, sötét, üres városos horrort.

A története, az, hogy egy nap mikor felébred főhősünk egy teljesen üres világot talál maga körül. Persze azért páran túlélték még rajta kívül, de ilyen szituban ugye senkiben se bízhatsz meg. Az előzetesből még az is kiderül, hogy valamiféle, szellemek, vagy nem is tudom mik, a felelősek ezért, és ezek az izék félnek a fénytől, vagy árnyak lévén ha fény éri őket csak simán eltűnnek.

Nem tűnik egy nagy durranásnak így elsőre, de a főszereplővel baj nem lehet, ijesztgetni mindenki tud, és a zenei aláfestés is jónak tűnik. Laza vasárnap esti pop-cornos program.
1498 2 1 Film Izé
snake6: én naygon tudom élvezni az ilyen filmeket :) kicsit Pulse / Mezsgye után érzésem van
Hobo with a Shotgun

Volt egyszer egy Tarantino és egy Rodriguez, akik kitalálták, hogy csinálnak egy közös bulit. Megrendeztek 1-1 filmet, rendeltek néhány álelőzetest és egyberakták. Ez lett a Grindhouse. A produkcióval párhuzamosan hirdettek egy "játékot" a népnek: készítsenek ők is álelőzetest Grindhouse stílusban. Egy jól sikerült kisfilmből készült el végül ez a mű, melyben a Rutger Hauer által alakított csöves stukkert ragad és kinyír mindenkit. Röpködnek a végtagok, fröccsen az agyvelő. Valószínűleg a sztori az gyenge lesz, az alakítások hasonlóképp, úgyhogy egy vérbeli trash-élményre lehet számítani. A film előreláthatólag elkerüli a mozikat.
840 0 8 Film Izé
Tooni: Nem hibaként jeleztem, R.H. egyik kedvenc színészem, nagyon tuti az arc ebben a jelenetben :)
kovacslacka: Igyekszem én,mint állat, csak a szövegbe való link beszúrás tényleg húzós. A dobozban van a [...]
kasy: Én engedtem ki, de nem vettem észre a hibát, nyilván akkor javítottam volna. Lacka post-jait m [...]
Mind a 8 komment
Four Stories of St. Julian

Az alap hasonló, mint a Devilnél, csak itt nem öt, hanem négy ember van egy liftben, viszont, ahogy a cím is mutatja itt is megjelenik a keresztény mitológia. Mégis valahogy kevésbé érzem ezt, az előzetes alapján nézendőnek, mint a már említett másik filmet.
1059 1 0 Film Izé
Earth 2100

Egy elgondolkodtató film arról, hogy a jelen felelőtlensége hogyan vezet a jövő poklához, amiben az emberiség visszasüllyedhet a középkor szintjére, évszázadokra vagy örökre elveszítve a kiemelkedés, a fejlődés és az emberibb élet lehetőségét (bár a Wall Street-i barmoknak legalább ismét kapálnia kellene).

Wiki
2536 1 0 Film Izé
Heartbreaker

Ha úgy találod, hogy egy ismerősöd, barátod, vagy családtagod egy gyökérrel jár, akkor fel kell bérelned Alexet és nővérét, akik  párkapcsolatokat szakítanak meg. A munka jellege miatt ki is alakítottak két szabályt: 1: Boldog párt nem szabad elszakítani! 2: Munkában nincs szerelem!
Miután felbérli őket egy kőkazdag muksó, hogy szakítsák szét a lányát és leendő férjét, kiderül, hogy azok boldog párkapcsolatban élnek. Viszont őket jobban érdekli a pénz, mint az emberek boldogsága, így az első szabály el is lett felejtve. A másodikat pedig Alex felejti el, mikor pár napot együtt tölt a gyönyörű lánnyal.

Rengeteg lehetőség van ebben a filmben, romantikusnak tökéletes a felvezetése, a vígjátékként pedig szintén sok helyzet komikum lehetőség adódik, reméljük ki is használják őket, és a történet sem lesz túl csöpögős.
1737 0 2 Film Izé
Erunder: Majdnem, csak fordítva.
VaCaK_Effect: A ,,Spanom Csaja" c. film nem ugyan erről szólt?
Burlesque

Christina Aguilera, és Cher együtt a filmvásznon. Aguilera-nak ez az első alkalma, hogy valódi színészi tehetségét is megmutathatja. Igaz a valóságtól nem egy túl elrugaszkodott karaktert kell alakítania.

Ali Los Angelesbe utazik, mert az a vágya, hogy énekesnő legyen, de ahogy az lenni szokott ez nem történik meg varázsütésre (ám később mégis szóval ez is egy picit bárgyú, modern, tündérmese), ezért először pincérnőként dolgozik egy szórakozó helyen, ahol majd felfedezik tehetségét. Ezeket a váratlan fordulatokat fel se bírom fogni, micsoda meglepetések!!
1152 2 4 Film Izé
Erunder: Ja van még egy ok. Szeretem megosztani a jókedvem tárgyát az emberekkel.
pepeti: Hát ez egy világverő sztori tényleg :DD
Erunder: Mert Hannah Montana is tetszik valakinek. :D
Mind a 4 komment
Skyline

Elég jónak tűnő sci-fi, a jól bevált gonosz ufó sémára épülve. Amiért viszont már most szabad temetni az a rendező Strause-testvérpár, akiknek az igencsak vitatható minőségű (hű de korrekt voltam) Alien vs. Predator: Requiemet köszönhetjük.
2888 4 0 Film Izé
Monsters

Hat éve már annak, hogy megváltozott a földi élet egy idegeninvázió miatt. Már nem az ember a domináns faj. Ebben a világban egy újságíró, és egy amerikai turista próbál biztonságos helyet találni.

A témája miatt hasonlít a District 9 című filmre, ráadásul ez is kevés pénzből készült. Vajon lesz is olyan jó és sikeres? Hamarosan megtudhatjuk (az előzetes biztató). Az amerikai mozibemutató október 29.-én lesz, magyarról természetesen még nem tudni, de szerintem az is előfordulhat, hogy nem is lesz.

Hivatalos honlap.
7877 4 27 Izé
|-=O=-|: Már felirat is van a riphez. ;)
.::JunKieEQ::.: Vagy megnéz... :DDD
Tooni: Pedig én is megteszem, minden filmet utálok, amelyikben George Clooney valaha is fog szerepelni.
Mind a 27 komment
Monsters

Hat éve már annak, hogy megváltozott a földi élet egy idegeninvázió miatt. Már nem az ember a domináns faj. Ebben a világban egy újságíró és egy amerikai turista próbál biztonságos helyet találni.

A témája miatt hasonlít a District 9 című filmre, ráadásul ez is kevés pénzből készült. Vajon lesz is olyan jó és sikeres? Hamarosan megtudhatjuk (az előzetes biztató). Az amerikai mozibemutató október 29.-én lesz, magyarról természetesen még nem tudni, de szerintem az is előfordulhat, hogy nem is lesz.

Hivatalos honlap.
7662 2 2 Film Izé
|-=O=-|: Ez a videó még él: http://www.youtube.com/watch?v=_IshZoIwz_o És egyébként már van felirat is [...]
cserewarrior: 9-es kerület + Éli könyve?!
Catfish

Nev a New York-i fotós az interneten keresztül ismerkedik meg álmai nőjével, Abbey-vel. Mikor úgy dönt hogy el is utazik hozzá, azt a barátai rögzítik.

Dokumentum film hangulat, sőt nem csak hangulat, hanem teljes mértékben annak van beállítva, ám van egy sanda gyanúm, hogy ez is az Ideglelés, és a Paranormal Activity féle "dokumentum" film. Fura egy húzás az a készítőktől, hogy előre elmondják, hogy a film utolsó 40 perce a lényeg. Viszont ez a titokzatosság a lehető legjobb marketing.
1027 2 5 Film Izé
bungle: dvdscr már van. ;)
Erunder: Hoppá! Bocs de csak most vettem észre, hogy rosszul írtam le. Abbey egy 8 éves kislány, Nev a n [...]
Lacpas: A csaj egy szellem lehet. Vagy egy harcsa (catfish).:D A harcsa egy rendkívül mohó, éjszaka, les [...]
Mind a 5 komment
Készül a Sikoly 4. része. A szereplőválogatás már meg is történt, sikerült megtalálni a legtehetségesebb színművészt!

(Hangerővel óvatosan!! :))
5535 3 7 Izé
Tóth József: Wazz. A dobhártyámmal, meg az idegeimmel játszik...
themasterhealer: csak úgy játszik az oktávokkal
bandee1219: Szerencsétlen... :/
Mind a 7 komment
A Guillermo del Toro által rendezett, Don't Be Afraid of The Dark című film remake-je. A főszerepekben Katie Holmes, Bailee Madison, valamint Guy Pearce lesz látható. A posztert aSan Diego-ban megrendezésre kerülő Comic-Con fesztiválon mutatták be. Bár a remake rendezője Troy Nixey, de az egyik író del Toro, meg ha már presents, akkor valszeg producer is.

A történet röviden annyi, hogy fiatal lányka a faterjához (Guy Pearce) és annak barátnőjéhez költözik, akiknek a házában különös lények vannak, akik maguk közé valónak tartják.Amúgy rated R besorolású horror
1010 1 0 Film Izé
30 Days of Night: Dark Days - A sötétség 30 napja 2

Igen, jól írtam. Ez a második rész. Az elsőről azért nem írtam eddig, mert az egy 2007-es film, és akkor még nem is ismertem az izét. Az már más kérdés, hogy a film hiába volt sikeres szinte mindenhol, nálunk meg se jelent, a folytatását viszont már mindenhova csak DVD-re adják ki.

A történet majdnem egy évvel később játszódik, az Alaszkában lezajlott események után. Stella Los Angeles-be költözik, és próbálja megosztani "élményeit" mindenkivel. Ezzel magára is hívva a vámpírok figyelmét. Ezzel ám még nincs vége. Ugyanis felveszi vele a kapcsolatot egy csapat vámpírvadász, akiknek célja Lilith legyőzése.

Mire ide elértek már úgyis túl vagytok a 2007-es film wiki linkjén, úgyhogy felesleges is leírnom, hogy egy képregény sorozat adaptációjáról van szó. Banyek! Mégis megtettem. :)
1626 1 6 Film Izé
Erunder: Most sem, nem is volt az, és nem is lesz. Csak ha keresgélted direkt, akkor a te szabad idődből [...]
snake6: most gond????
Erunder: Ééééés igen! Ugyan ez még mindig ott van a fő oldalon, amit posztként beküldtem. ;)
Mind a 6 komment
Élő szereplőkkel, 3D-ben, számítógépes animációként tér vissza a klassszikus rajzfilmsorozat, a Maci Laci.
1310 3 7 Film Izé
Tooni: Yogi Bear Parody: "Booboo Kills Yogi" ending http://www.youtube.com/watch?v=m6w0r-ScEG4 A mesének [...]
Szugyi: Szegény Lacit megerőszakolja Hollywood, nem is kicsit. Lesz ez olyan szar mint a Kis Vuk.
destiny13: LOL, én nem rajongok az animációs filmekért, de ez klasszikus, ezt várom :D
Mind a 7 komment
The Goon

A South Park óta tudhatjuk, attól hogy valami animáció, még nem biztos, hogy a gyerekek a célközönség. Hát ez van ezzel is. A története, a nyelvezete, és a képi világa sem ajánlott úgy 14 év alatt. Azt viszont, hogy mennyire humoros, nem ecsetelném, hiszen elég hozzá az előzetes végig nézése.

Goon a főszereplő gengszter, akit nagydarab verőlegénye mindig kísér. Kalandjaik során megküzdenek őrült tudósokkal, zombik, és szellemek seregével. Filmvászonra David Fincher varázsolja, Eric Powell képregényét.
2282 2 1 Film Izé
nagyonhulyevagyok: végre valami eredeti
Októbertől indul a The Walking Dead az amerikai AMC csatornán, amely egy népszerű képregényre alapuló zombisorozat lesz Frank Darabont (Remény rabjai, Halálsoron) készítésében.

A történet a “zombi apokalipszis” után zajlik, és középpontjában Rick Grimes, egy kisvárosi rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban.

A szereplők közül kiemelném a Prison Break-ből ismerős  Sarah Wayne Callies-t.

IMDb.
3497 4 54 Izé
bungle: SPOILER: Most a szezonzáróban tényleg az operatőrt agyalta meg Negan? ;)
bungle: Before They Were Famous: The Walking Dead www.youtube.com/watch?v=R-IEsJVNNM0
Ravennë: http://youtu.be/6IF7QX8uMhg
Mind a 54 komment
Októbertől indul a The Walking Dead az amerikai AMC csatornán, amely egy népszerű képregényre alapuló zombisorozat lesz Frank Darabont (Remény rabjai, Halálsoron) készítésében.

A történet a “zombi apokalipszis” után zajlik, és középpontjában Rick Grimes, egy kisvárosi rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban.

A szereplők közül kiemelném a Prison Break-ből ismerős  Sarah Wayne Callies-t.

IMDb.
2658 0 1 Film Izé
bungle: Sajnos előzetes még csak ilyen gagyi kamerás van, ha lesz jobb, majd cseréljük...
Újrakezdők – Szerelmes szingli szittert keres – The Rebound

Sandy rájön, hogy férje megcsalja, ezért elválik tőle, és gyermekeivel együtt el is költözik. Új lakhelyükön New York-ban sikerül egyből állást is találnia. A kérdés csak az, hogy ki vigyázzon a kölkökre. Férfi szitter? Miért ne? Egy pót-apára is szükség van. A probléma ott kezdődik, hogy manapság a férfi szitterek sportos, humoros, jóképű srácok.

Catherine Zeta-Jones még mindig dögös, a történet újszerű, modern, humorban sem szűkölködik. Egész jónak tűnik.

Plusz poénként itt a kínai poszter is. Érdemes megfigyelni a különbségeket. :)
1350 1 0 Film Izé
Shank

Az angol ifjúság újra vászonra kerül. Mióta az angolok jó sorozatokat gyártanak megszokott hogy nagyfilmekben is nagyobb szerepeket kapnak a sorozat színészek. Így a Skins-ből ismert Scodelario is szerepet kapott benne.

Ahogy azt már eddig is sokszor láttuk az angoloktól, ez is a társadalmi hanyatlásról szól. Realisztikus, durva, és figyelmeztető.
1320 2 3 Film Izé
go-free: 4/10 és annyi is. elcsépelt, más filmeket utánzó, unalmas. ráadásul felirat nélkül semmit n [...]
Erunder: Igen jó. Egyébként meg szerintem inkább hasonlít ez az eddigi angol alkotásokra mint pl az Ede [...]
kuri91: Yamakasi + B13, de nekem tetszenek az ilyenek :) Kis kitérő kérdés: a Skins jó?
I Spit on Your Grave

Fiatal, jó csaj, egyedül az erdő menti házában. Betörnek hozzá, megerőszakolják, és meg akarják ölni, de ő túléli, és bosszúra szomjazik. Mily meglepő fordulatok. :)

A film története már eléggé elcsépeltnek tűnhet. Talán azért mert az is. Viszont tudnunk kell azt is, hogy ez egy '78-as film újrafeldogozása.

Több szempontból is hasonlóságot véltem felfedezni e között, és az Utolsó ház balra c. film között. Először is mindkettő remake, másodszor, itt is a vissza nyal a fagyi, esetünkben a megerőszakolt csaj.... (hoppá képzavar :) ) esete játszódik le.

Szóval akinek tetszett az említett horror annak ajánlom ezt is. Viszont nagy meglepetést ne várjon tőle senki.
1690 1 0 Film Izé
The American

A profi bérgyilkos nyugdíjba szeretne vonulni. Egy utolsó meló, festői környezetben. Közben barátságot köt egy pappal, és beleszeret egy prostiba. Itt kezdődnek a bajok.

Nyugodt hangvételű, romantikus, mégis feszültségekkel teli alkotás. Clooney igaz már kicsit öreg, de még mindig formában van. Nagy bunyók valószínűleg nem lesznek, ez a karakter inkább olyan egy ütéssel eltöröm a nyelőcsöved tipus. Egy dolog aggaszt a filmmel kapcsolatban. Tartok tőle, hogy a fő konfliktus tálalása után sejtjük majd a végét. Reméljük nem lesz igazam.
818 0 0 Film Izé
Sharktopus - azt hittétek, hogy a Dinocroc vs Supergator után már nem jöhet rosszabb a SyFy csatornától? ;)
13036 5 24 Izé
Maccoyi: Ez kész. :DDD
bungle: http://img233.imageshack.us/img233/5240/sharkeatsplane.gif :D
gigo: basszus, remálem a trailer után megállnak, és nem dobnak bele több pénzt... :D Komolyan mondom [...]
Mind a 24 komment
Sharktopus - azt hittétek, hogy a Dinocroc vs Supergator után már nem jöhet rosszabb a SyFy csatornától? ;)
10070 1 1 Film Izé
DJ Öcsike: A következő mi lessz ? Sharktopusgatorcroc vagy Sharktopus vs. dinogator ?
Régebbi postok...