...csak ha hagyjuk magunkat lebutítani........nekem az a meggyőződésem,hogy vannak dolgok amire időt KELL szánni hogy abból valami jó végtermék legyen....sok mindent lehetne itt említeni,de mivel itt éppen a a jó étel ,és a jó ital(bor...)a téma ,hát most ahhoz....én a gyerekeimet arra nevelem hogy minden ami házi készítésű az mindig jobb,ízletesebb mint az amit nagyüzemben sorozatban franchise rendszerben, gyorsan összekeverve,emészthetetlen összetevőkből gyártanak három műszakban a világ másik felén nekünk a fogyasztóknak.Lehet az sütemény,húskészítmény bármi...pont ezért mi mindent úgy szerzünk be hogy az megbízható helyről(lehetőleg helyben) legyen.A főzésnél pedig arra törekszem hogy minden féle ételről legyen fogalmuk, és ha majd saját háztartásuk lesz tudjanak különbséget tenni,és nemet mondani az olyan elfuserált semmilyen formában a csomágoláson megjelölt képre nem emlékeztető állagú ételekre mind mondjuk a porlevesek,meg az úgynevezett alapporok....ha valaki rendszeresen főz az tudja hogy egy egyszerű levest kb 20 perc alatt meg lehet főzni friss vagy fagyasztott hozzávalókból....egy por leves:15 perc ....ízben fényév különbség időben csak 5 perc plussz ráfordítás.......a porból készült borok ez egy vicc....mikor versenyezhetne egy Szepsyvel, Bockkal,vagy Günzerrel egy instant valami...... limopor kontra Veuve Clicquot Ponsardin......
...és az a nagy büdös helyzet, hogy ez így is van. Bakker, eljön még az az idő (vagy már itt van?!), amikor megterít a család otthon, és minden tányérban lesz 1-1 tabletta. Vagy: minden tányérban por, és felszolgálják mellé a forró vizet. :S