Látom, vágod a lényeget. :)
NEM azt mondtam, hogy néha nem eszem meg, mert bizony 1-2 havonta egyszer én is útbaejtem vagy MD-t, vagy BK-t.
Itt a lényeg pont azon volt, hogy míg a legtöbb gyorskaja gyakorlatilag szétfolyik már, addig az állítólagos sültkrumplin még a penészgomba sem élt meg.
SÜTÉÉÉÉS????? Sztem ezeket alapból laborban növesztik kész állapotra!
Amúgy visszatérve a "lehet h már eladáskor 100 napos volt" NEMLÁTTÁTOK MÉG A McDonald's RAKTÁRRÓL A képeket?
Sajnos nemtalálom a linket ahol ezek a képek vannak de ha valaki ismeri az pls másolja be ide.
Ha meg lett volna dresszingelve a szenya (Ketchup, mustár) már rég elrohadt volna... így viszont kiszáradt, mint a krumpli... Olyan ez, mint a ballagásra adott pogácsa, a tarisznyában... :)
A normál sült hasábburgonyára kiváncsi lenék. Szerintem ha azt otthon megcsinálod, az sem fog elrohadni. Az olajban való kisütés biztos beleszó a dologba. Bár ehhez nagyon nem értek.
A tökéletes űrkaja...mindent kibír.
Nálunk van 1 MEGABURGER nevezetű hely,ahol 600 Ft Extra burger 4db hússal akkora mint a lapos tányér,de tényleg simán van 20 cm átmérője..o.o Kell neki fél óra amíg megeszem,aztán semmi többet...
Nem tudom, mit vagytok oda. Ha nagyon fikázza mindenki, hogy nem egésséges és nincs sehol egy ABC a környéken, csak az a fránya mekdonáldsz akkor tessék inyencsalátát kérni és hozzá ásványvizet. Mert hogy olyan is van. Ja és Bárhogy is nézem egy csibeburgerben legalább van egy kis saláta, nem úgy mint a párizsis zsemlében. Ja a másik. Teséék vásárolni egy zsemlét, bele vajkrémet, meg 2 szelet felvágottat és mehet a búra alá. Mert szerintem ez csak egy hatásvadász bemutató. minden kaja megrohad. De hogy ezzel kampányolni egy éteremlánc ellen? Láttatok már egy hónapos bablevest? Nekem volt szerencsém. De azt persze azonnal bekanalaztam volna, mert nem mekdonádszos.
Valahol láttam egy összeállítást, ahol azt tesztelték, melyik gyorséttermi (asszem akkor is Mc) kaja meddig bírja egy búra alatt. Szépen vettek mindenből egyet, tálcára rakták, lefedték egy üveg (vagy műanyag) búrával, és bizonyos időközönként képeket csináltak róluk.
Bizonyos kaják egészen jól bírták egy darabig, de a lényeg, hogy a végén mindegyik gyak. lefolyt a tálcáról. Egy kivételével, az pedig a sültkrumpli volt. Az még egy év elteltével is ugyanúgy nézett ki, mintha akkor vették volna... :)
Ha megtalálom, akkor be is linkelem a dolgot.
Amúgy ennyi, igazából én sem rendszeresen eszek gyorsétteremben, csak ha a helyzet úgy hozza, egyébként meg finomnak finom, de természetesen napi rendszerességgel ezt enni biztos hogy káros, nem is kicsit, bár mondhatnánk hogy mi nem káros manapság? Röviden összefoglalva, ez is ugyanolyan kaja mint a többi, az a jó ha az ember mindent eszik nem csak egy félét, akkor baja nem lehet :) Aki szereti megeszi aki nem az nem:) Jut eszembe, pár héttel ez elött találtam egy sarki büfét, 480 Ft ért akkora sajtos hamburgert kaptam mint egy kistányér, szóval összevetve viszont gazdaságosabb szétnézni kaja téren, már akinek számít ez:)
Én simán megvagyok velük, nem kell semmi másra gondolni, csak h jó az ízük. Mindenki lehetne vegetáriánus is, hogy milyen körülmények között nevelkedik az a marha, vagy zöldséget sem ehetnénk, mert jól meg vannak permetezve. Ez, hogy műanyag, nem sokat ront semmin, az íze szerintem kurva jó. Az már más kérdés, hogy néha lejárt szavatosságú alapanyagokat használnak fel hozzá, de nekem bajom még nem volt tőlük. Amúgy nem gyakran eszek gyorsétteremben, évente 1-2x.