A sertés fej füstölve valami Isteni finom. Bár igaz mi hosszában vágjuk ketté a fejet, így nem látszik a" konnektor orr", de az a legfinomabb része a fejének.
Amúgy a finnyásaknak üzenem: ne hogy azt higgyétek ti nem esztek ilyet. Minden sertés hús pástétomba, valamint májkrémbe beledarálnak ilyesféléket, és ennél még sokkal cifrábbakat is. Tudom, mert dolgoztam a húsiparban is. :)
Áááá sajna csak laktunk...23 évig aztán elköltöztünk, pedig imádom Füredet...legszebb balatoni város. Veszprém keriben jártam suliba, szóval nem vagyok ott ismeretlen :)
én nem vagyok egy nagy kajás, de a tarantulákon kívül végig kóstolnám az egészet. attól még hogy némelyik nem túl szép, attól még lehet ízletes. és ha már ezek furcsaságok lennének, akkor ha belegondolunk, mi magyarok elég sokat eszünk is ezek közül... (pl görög és sárga dinnye és társai van akinek fura...)