Egyszer alkottunk entomo pizzát( csótány ászka lisztkukac) előtte alkohollal fertőtlenítettük az álítokat és egyátalán nem volt rossz íze szerintem külsőeg sem undorítóak csak lekell takarni sajtal ami később tüskés let a lisztkukacoktól :P
de vágod ez is olyan mintha nem tudtad volna eddig milyen a csirke és milyen íze van, lehet hogy gusztustalan ez de az is lehet hogy tápláló meg tele van fehérjével de persze egye meg a rosebb kell a fasznak :D XD
Nem azt mondom, hogy pfúj, milyen íze van, hanem hogyan néz ki. :) A kettő nem ugyanaz.
Ettem már énis cifra tengeri herkentyűt, ahol az elején még az sem volt biztos, hogy ki eszik meg kicsodát. :D
Úgylátom ti féltek az új dolgoktól!!!
Én azért szívesen megkóstolnám ugyanis ha valahol ez nagyon is jó kaja akkor mibajod lehet tőle?
Ahhoz képest ettem már csokoládéba forgatott pirított szöcskét is! :)))
Nem kicsit gusztustalan. :\
Jelen esetre is igaz, hogy jobb ha nem látod, mit eszel.... Nem egy szakács ismerősöm van, és meséltek érdekes történeteket (pl. a reggel visítva induló daráló a vágóhídon).