a kólát itt is glükóz fruktóz sziruppal csinálják, bármelyik más ország kokakóláját ittam eddig (lengyel, olasz, brit,francia) jobb volt, mint a magyar.
Látványos különbségek a magyarok rovására, például:
Ariel mosószerek (por, folyadék,...stb.)
Szemeskávék sokasága, de az őrölteknél még rosszabb a helyzet.
Kólák (a Mo-ra gyártottakat extrém módon túlédesítik)
És lehetne folytatni. Tavaly Szlovákia keményen beleszállt az olyan multikba, amelyek a raktáraik szemetét küldi Ausztriától keletre. Az EU viszont megvédte őket. Úgy is, mint kenyéradó gazdáikat... :(
Rengeteg embernek.
Engem pl. folyamatosan hülyének néznek, mikor mondom, hogy az olasz Nutellának más az íze (az itthon kaphatót azt hiszem Lengyelországban vagy Romániában gyártják).
Aztán lehet mégse én vagyok a hülye:
"A Magyarországon kapható Nutella például zsírosabb hatású, kenőcsösebb, feltapad a szájpadlásra, és az íze is kevésbé mogyorós, míg az osztrák sötétebbnek, olvadékonyabbnak, mogyorós ízűnek tűnik a szakemberek számára. A vakteszt eredményeit az is igazolja, hogy a tesztkanalakról könnyen leöblíthető volt az osztrák termék, míg a magyart forró vízzel is nehézkesebb volt eltávolítani."