A világ másik fele meg éhezik (meg szomjazik is). Aztán percek alatt lehet malacokat összeszerelni. Ez is biztos a gyíklények, meg a csemtré miatt van. MALACLOBBI NEM MÁS!!!!444
Amúgy hangulatos videó ez, csak felesleges. Aki vega/vegán, az tudja, aki nem az pont leszarja. Esetleg bimbózó vega tiniknek lehet hasznos, akik tudják, hogy vegák akarnak lenni, csak még nem tudják mi mindenben van állat.
A májkrém sokkal durvább, vagy a "hagyományos" olcsó virsi, na az még csak a moslékok tárháza. De a húdenagyon szívbarát margarin egyik fő alkotórésze amitől kenhető lesz egy kőolajszármazék. De pl. a tesco-s húspépes előre panírozott "csirkemell" falatok se sok csirkét láttak életükben. Minden ilyen nagyüzemi cucc ilyen, a háztáji bio meg drága, a többség nem azt veszi. A gyorséttermi kaják is tömve vannak olyan adalékokkal, hogy hónapokig elálljanak és olyan ízfokozókkal, hogy az ember rákattanjon és függő legyen. Szar dolog ez az élelmiszeripar tudom :)
Nem értem, hogy ebben mi a durva? Az, hogy az amúgy is levágott sertések bőrét is felhasználják a zselatin elkészítéséhez, ami a gumicukor egyik alapja? Ez elég alap dolog szerintem...