és honnan tudod mikor van kész?3000res fordolatnál egy 1,1es szuszkó 3,5perc alatt süti át a 0,75cm vastag egyenletes formájú marhahúst:Dvagy ha egy ferrarira rakod akkor csak meg kell pörgetni a motrot és a husi nem egész négy másodperc alatt szénné ég...
Az irániak az RPG hátsó végére is bilincselhetik, minden lövés után megsül egy-egy szelet hús, tehát ha éhesek akkor többet lőnek vállról indítható rakétával.
Biztos sokat exportálnak majd irakba vagy afganisztánba.
Egy ideig dolgoztam együtt irániakkal, akik szintén nem futottak százon, mint ahogy ez a "feltaláló" sem, aki jóízűen megtudja ezt enni. Ötletes különben a hőenergiát felhasználni, de nem kaja melegítésre bakker.
A tökéletes hamburger receptje: Hozzávalók: Egy középkategóriás autó, 15 dkg darált marhahús, só, bors, zsemle, ketchup, némi saláta. Elkészítése: Az autó kipufogó csövére helyezzük fel a hús sütésére szolgáló eszközt, majd a húst a fűszerekkel összekeverve helyezzük el benne. Induljunk el Moszkva irányába. 90 Km/h-s sebesség mellett 3, 120 Km/h-s sebesség mellett 2 óra a sütési idő. Ezalatt az idő alatt a zsemét vágjuk félbe. Ha a hús megsült, helyezzük el a zsemlében a salátával együtt, majd ízesítsük a ketchupal.
Jó étvágyat kívánunk.