Kattintottam, de az egy szelet tiszta massza. Abban nem látok se hagymát, se mogyit. Amúgy még testmeleg addig "folyik", utána kocsonyul meg... bár lehet neked van igazad. de szerintem akkor sem nyers úgy hogy nincs semmilyen ügykezelés vele lefolytatva.
Valamivel sötétebb és szilárdabb lenne ha nyers lenne, szerintem. Sokkalta inkább véres lé, hagymával és a többi, a kép alatt már abszolvált hozzávalóval.
Ez igen!!!!!!
Nem egy finnyás népség,szó szerint mindent megesznek.......Lehet,hogy ezért vannak az ázsiaiak ilyen sokan??????
Részemről a véres hurka sütve OK.
A kakasvérről sütve,hagymásan már hallottam.(A nagypapa nagyon szerette........)
Ja, amúgy keleti barátainknál igen mizerábilis gondolatokat vallanak a konyhaművészet terén, mégpedig: Ami mozog megeszik, ami nem mozog azzal fűszerezik.
jó, más dolog májas/véres hurkába falni az anyagot esetleg lesütve hagymássan kenyérrel, meg más mogyoróval szürcsölgetni...
Hentes-véres-ivós-téma: ez a vérivó hentes kb. annyira urban legend (városi legenda) lehet mint az hogy látott már valaki nyugdíjas hentest? azért nem lehet látni állítólag, mert az ifjú hentesek egy napon kinyírják, feldarabolják az öreget és eladják kilóra a húsát. na, ebben mennyi a ráció? (=))
kakasvér :) azfinom ... szóval már megint tudatlanul írogatokk meg fújjogtok pedig igenis finom :) ajánlom . csak gondolom már az itt lévők közül senkinekse nagyon van állata otthon mármint ilyen tyúkfélék , nekemsincs , csak volt mamáméknál és mindig vágásnál megcsinálták a vérét és az good muhahahaha . Peace YO
- csak elég éhesnek kell lenni hozzá, de van aki szereti. Régebben egyes húskombinátokban egyfajta 'beavatás' volt, hogy a 'friss hússal' itattak nyers vért, aki hentestől hallottam erről az rá is szokott
na erre aztán senki nem mondhatja, hogy fújj, mit esznek ezek az ázsiaiak, mert mi is megesszük a jó kis disznóvért. Már aki persze, csak nálunk nem raknak bele mogyorót.