Még karácsonyra megleptek egy ilyennel minket. Kókuszos tekercs volt benne. Elfogyott. Legalább egy napig azon gondolkoztam honnét jön a puszedliillat...
Én tárkonyos ragulevest ettem cipóból.Elég jól bírta a cipó nem ázott át.......
A leves is nagyon fincsi volt....:)
Alapból az jutott eszembe,hogy nem kell mosogatni utána!Ezek a Japánok tudnak valamit.....
jajj..legalább nem kell mosogatni:D csak az a baj, ha túl sokáig marad benne a leves akkor eléggé valószínű, hogy átázik, ezáltal semmi értelme az egésznek...csak ha gyorsan eszed... elég vékony...
Ha ijenből kajálnék, tuti megunnám egy hét után... hallom anyut előre: "a tányért is edd meg" a végére mindenki rosszul lenne tőle... amugy jó ötlet, csak élrtelme nincs, mióta kitalálták a mosogatást és a porcelántányért :D ez egyébként egy régebbi találmány... most nem jut eszembe a neve, nem vagyok szakács, de van valami ilyen levesünk amit valami cipóban tálalnak vagy ilyesmi?!