REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Egy amatőr válogatott fényképei. Éjszakai képek, fényfestés és sok más. 
1105 0 5 Art Izé
balazs40: jók
alternatiwe: Helló! Köszi szépen! A képeken egyszerű led lámpa fényét látod. A képek természetesen á [...]
nehgs: nagyon szép képek. alight graffitis képeket milyen technikával készítetted ? gondolok itt a z [...]
Mind a 5 komment
Colin Diamond (Ray Winstone) teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy felesége viszonyt folytat egy fiatal francia pincérrel. Vérig sértett büszkeségén barátai – Old Man Peanut ( John Hurt), Meredith (Ian McShane), Archie (Tom Wilkinson), and Mal (Stephen Dillane) – segítségével készül revansot venni: elrabolják a szeretőt, és saját maguk által létrehozott rögtönítélő bíróság elé állítják. Hosszú éjszakának néznek elébe, és Colin az érzelmek teljes spektrumát átéli: haragot, bosszúvágyat, szeretet és saját pitiáner mivoltát…
IMDb   WIKI
Trailer
Rendező: Malcolm Venville
Fő szereplők: Ray Winstone, Tom Wilkinson, Ian McShane, John Hurt, Stephen Dillane, Joanne Whalley, Steven Berkoff, Melvil Poupaud
Premier: 2010. január 15.
615 0 0 Film Izé
Éjszakai party-tenisz neonfényben. :)
4465 2 6 Izé
fidooo: én hülye meg azt hittem, hogy teniszezni is fognak :D
gash.: Ó vazze ellopták az ötletem! Ezt már kitaláltam 10 éve csak kosárlabdában o.0
Greg46: akkor party van:D :D :D :D :D
Mind a 6 komment
Hot Tub Time Machine

4 jó barát, akiknek a felnőttélete igencsak silány, megpróbálja felidézni a múltat, abban a síkunyhóban, ahol a fiatalságuk legnagyobb bulija volt. Ám az átmulatott éjszaka után 1986-ban ébrednek.

Ez igen beteg, de csak a jó értelembe. :) Ha sok hasonló kaliberű poén lesz a filmben, mint az előzetesben, akkor lehet, hogy űberelve lesz a Másnaposok.

Imdb
1180 1 1 Film Izé
Balázs: Chevy Chase és John Cusack egy filmben?isteni :D
The Passenger

Egy könyvmoly kalandja az éjszakai járaton.

Humoros rövid animáció egy kis horroros beütéssel.

Hivatalos honlap | Imdb
1423 0 1 Film Izé
tutituti: nagyon jó volt. aki ismeri azt az animációs kisfilmet,amiben egy őrmester a katonákat dobálja [...]
Ink (Ha nem jő az édes álom)

Végre egy FILM !

Zenéjére külöm felhivnám a  figyelmet.

(Vannak olyan előzetesek amik túl sokat is mutatnak egy filmből, vígjáték esetén túl sok poént, horror esetén túl sok halált vagy bármi másnál túl sokat a történetből. Ez nem olyan. Ezt, nézed és agyalsz, hogy ez most meg mi volt. Merthogy nem jössz rá semmire az is tuti. De cserébe két és fél percig furcsa képeket nézegetsz. :) A történet meg valami olyasmi, hogy éjszaka egy gonosz erő hozza a rémálmokat, és egy jó erő a jókat. Egy 8 éves kislány meg a faterjával karöltve harcol a rossz álmok ellen. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap
2054 2 7 Film Izé
madMate: erunder felkeltetted az érdeklődésemet az összefoglalóddal :D éjjel megnézem :)
tutituti: Tegnap megnéztem.hajnal fél 2kor végeztem vel,de nem tudtam lekapcsolni.Először olyan Donnie Da [...]
shancy: Sorry : )
Mind a 7 komment
Különös: Szivárvány az éjszakai égbolton
311 0 0 Pink Izé
A világ első számú bunyósa Fedor „The Last Emperor” Emelianenko ismét megvédte nehézsúlyú bajnoki címét és veretlenségét a nála 12 kilogrammal nehezebb Brett Rogers ellen az éjszaka, aki eddig úgyszintén veretlen volt. A Strikorforce szervezet gálája annyiban volt más Fedor számára, hogy a megszokott ring után ezúttal ketrecben zajlott az MMA szabályrendszerű meccs, ami látszólag nem jelentett neki gondot!
820 0 0 Sport Izé
Kéjutazás - Joy Ride (2001)

Az országút nem a szabadság terepe: három fiatal keserves lecke árán tanulja meg, hogy nincs félelmetesebb annál, mint ha az ember egy autóban ül, éjszaka, védtelenül. Pedig csak viccnek indul az egész: Lewis egy távoli egyetemen tanuló barátnőjéért indul egy régi autón, és, ha már úgyis arra jár, felveszi bátyját is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan Fuller ugyanis a a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfa az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkolnak és randevút adnak neki egy út menti motelben. De ezzel véget is ér a játék. A vicc kedvéért megnevezett szoba lakóját az éjjel brutálisan meggyilkolják, a kamion sofőrje pedig hamarosan újra jelentkezik. Az arcát sosem látják, a hangja viszont mindenütt megtalálja a tréfacsinálókat, és egyre lehetetlenebb, borzasztóbb feladatokat tűz eléjük. Hogy az életüket mentsék, minden kívánságát teljesítik, pedig sejtik, hogy hiába: a kamionos az életükre tör.
IMDb
571 1 1 Film Izé
CRaPtRaSH: ahh,ez jó fajta film, nagyon imádom :]
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
617 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
BMX Downhill - "Jackie Chan Style." ;)
829 0 3 Sport Izé
tremor: hűűű ezekkel a neonokkal nagyon jól néznek ki a kerók.
Mr.T.: Nem mondod? :DDD
Keeper: FAKE
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
721 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Csak egy éjszaka volt!

Sztárok, akik vallják, s akik nem
469 0 0 Pink Izé
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
590 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
957 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
411 0 0 Film Izé
Two Lovers (Két szerető)

A romantikus dráma New York-ban játszódik, és Leonard egy jó megjelenésű de elég depressziós férfi történetét meséli el nekünk, aki miután összetörték a szívét, hazaköltözik a családi fészekbe. Szülei mindent megtesznek, hogy egy baráti család lányávál, Sandra-val összehozzák. Csakhogy egyik éjszaka a hálószobája ablakából kitekintve Leonárd megpillant egy gyönyörű, még sosem látott lányt, Michelle-t.

Magyar bemutató: 2009. szeptember 3.

Imdb
658 4 1 Film Izé
Balázs: akkor lényegében Phoenix rájött hogy nem neki való a rapp???:D
Pornót néz a párom! Mit tegyek?

Meglepődve tapasztaltam, hogy a párom éjszakánként pornófilmet néz. Nem bírtam ki és kérdőre vontam, ő nem tagadott, sőt azt mondta, nézzük együtt! Ez azért már nekem is sok(k)!
799 0 13 Pink Izé
csicsó: 2 girls one cupot nézte és a csaj nem élvezi a kakiporeszt :D
brigi_cica: JAJJJJ MEG BLA BLA BLA ÉS BLA... ha egy nö nem érti meg hogy minden férfi pronót néz, az elég [...]
tüpp: gyerekek,csak marhultam:)
Mind a 13 komment
Játszma az ördöggel/The Devil Dared Me To

Jóféle film Új-Zélandról, rengeteg fekete humorral és vérrel, szóval kellően beteg!


Randy Cambell apja nyomdokait követve az Új-Zéland legmerészebb kaszkadőre címre pályázik. Nem számít, ki és hány végtagját veszíti el közben. A film szégyentelenül durva, felér egy állon ütéssel. Aki szereti a beteges humort (vér és kín van itt bőven), az ötletesen idióta kaszkadőrmutatványokat (mint például a felfordított fűnyírók átugrása) és a macsó erőfitogtatást, az most megtalálta a neki való filmet. A Játszma az ördöggel a legjobb választás az éjszakai mozizáshoz - főleg néhány üveg sör társaságában.
454 1 4 Film Izé
nagydee: megkerestem és tényleg. ez mekkora... :O
Erunder: A port.hu-val magával nem volt gáz, hanem azon belül az egyik linkel. Gondolod hogy én is, hogy [...]
vandk: micsoda? ez hogy lehet? mindenesetre kösz. behoztam a port.hu-t másik ablakban és copy/pasteltem [...]
Mind a 4 komment
Hadd ajánljam kedves barátom, Geri képeit. Nem szétfikázni! :D
6417 6 8 Izé
Nusihusi: Jó képek, főleg a postkép:)
Gregory Iron: DE de , ez a Boldogkői vár....egy fasza tokaji trip után másnaposan készült :)
NYlon: Ez a postkép nem a boldogkőváraljai vár? legalábbis nagyon hasonlít:D
Mind a 8 komment
Gregory Iron fotói.
5006 1 54 Art Izé
bungle: Miből vetted le azt, hogy Geri el van szállva magától? :O "A kreativitás és a minőség nem r [...]
csbazsek: A kreativitás és a minőség nem rendezvényfüggő és nem is felszerelésfüggő. Ha csak a bar [...]
|-=O=-|: Csak nem újra Melinda, Zsófika barátnőcije? :D Kéne még a felső ajkadra is egy piercing, azt [...]
Mind a 54 komment
Ligth Graffiti - a magyar Ligth Scribblers csapat munkái.
1212 1 6 Art Izé
enor14: A képen a háttér és a többi gyenge fényű dolog lassan kerül a fotón láthatóvá, míg a f [...]
arabicsnusos: Az emberkék, h h nem lesznek rajta? Egyébként egy ilyen gép mennyibe fáj (legolcsóbb)???
enor14: A fényképező hosszú záridőre van állítva, így azidő alatt, amíg készül a kép (exponál [...]
Mind a 6 komment
Álomképek
544 0 2 Pink Izé
axolotl: üdv ez a kép ami postkép egy fraktál csak hátha valaki pont ijet keresne
Nínna: a post kép nem egy olyan oldalról van ahol sok ilyen kép van?:$ mert egyszer régen meg találtam [...]
Kegyetlen Játékok


A milliomosok gondtalan életét élő Sebastian és mostohatestvére, a szép Kathryn gonosz versengésbe kezd: az győz, aki a legtöbb szívet tudja meghódítani és porba tiporni. Könnyű helyzetben vannak, hiszen New York naiv fiataljai mind a lábuk előtt hevernek. Az igazi kihívás azonban hátravan, míg fel nem tűnik a színen Annette, aki elhatározta, hogy megőrzi szüzességét, míg férjhez nem megy. Kathryn fogadást ajánl: ha Sebastiannek sikerül elcsábítania a jégkirálynőt, eltölt vele egy éjszakát.

Csak ajánlani tudom, mindhárom rész nagyon jó, de nekem az első a kedvencem :]

Imdb | a film zenéi szöveggel itt.
418 1 8 Film Izé
CRaPtRaSH: szerintem aki erre azt mondja hogy uncsi, az az uncsi :D (a mama azt mondta hogy az a hülye aki mon [...]
Erunder: Elvégre az élet írja a legizgalmasabb történeteket. Banyek nem igaz, hogy nem tudok leírni egy [...]
Erunder: Akkor tegyünk helyre néhány dolgot. Először is tényleg a trilógia első része sikerült a le [...]
Mind a 8 komment
SORSTALANSÁG - Holdvilágos éjszakán miről álmodik a lány...
1320 0 1 Zene Izé
Kremy: Nagyon szép... Nem tetszett a film,de ez a rész hidegrázóslibabőrös...
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
995 1 0 Film Izé
Éjszakai élet - St. Mary Street, Cardiff, Wales.

Éljen a beltenyészet!
7753 8 57 Izé
bungle: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=36298&c=-1&s=dd&p=1
RokkantTroll: Mintha drága Skóciámat látnám csak egy kicsit nagyobb kivitelben. :D Amúgy ezek nem beltenyés [...]
Peater: hát ezek a mai fiatalok! tudnak élni ;)
Mind a 57 komment
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!

+ egy másik Batmobil.

+ bonus kép: Batman kocsija a 40-es évekből. :)
6290 0 11 Autó Izé
Maccoyi: Bonusz videó. Batmobil Replica Stockholmban: http://www.youtube.com/watch?v=3OIEcfNmiv4
consiglieri: bárki bármit mondhat ez a cucc kurvamenő és kész
mcclaud: Gyerekkorom álmai autója! És még talán most is...:D
Mind a 11 komment
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!

+ egy másik Batmobil.

+ bonus kép: Batman kocsija a 40-es évekből. :)
6439 3 11 Izé
Maccoyi: Bonusz videó. Batmobil Replica Stockholmban: http://www.youtube.com/watch?v=3OIEcfNmiv4
consiglieri: bárki bármit mondhat ez a cucc kurvamenő és kész
mcclaud: Gyerekkorom álmai autója! És még talán most is...:D
Mind a 11 komment
Séta-kocsikázhatsz a világ egyik legismertebb autójával. Elugrani a boltba zsemléért, csajokat csábítani az éjszakában vagy csak elvinni a kölyköket a suliba? Minden vagányabb a Batmobile-lal!
4975 0 0 Film Izé
Ez egy gyöngyszem.. a pöcegödörben..
15226 3 74 Izé
Peater: sok a cigány! kevés a náci - gyere vissza Hitler bácsi !!!
gyula400: Mindig tudtam nagy az isten állatkertje!! http://www.youtube.com/watch?v=z1eFXejQ-9Y&eurl=http%3A% [...]
sahinel: http://www.youtube.com/watch?v=fokeMSmVCdo&feature=related eh izé ablakból nyitottam és rossz li [...]
Mind a 74 komment
Tegnap éjszaka rendezték meg a manchesteri box gálát amelynek fő meccse a Amir Khan vs. Marco Antonio 'The Baby-Faced Assassin' Barrera

Az első menetben egy vétlen fejelés megváltoztatta a meccs képét(sajnos) és az ötödik menetben az orvos javaslatára beszüntették a meccset, technikai döntéssel, így Khan nyerte a meccset.

Magyar nyelvű cikk
848 0 1 Sport Izé
Balázs: Barrera akkor is jobb mint ez a paki gnyó, éljen a mexikói bunyó, na meg a magyar;) (elírtam az [...]
Elindult az IngyenPia.hu

Tudd meg mikor, hol ihatsz ingyen, vagy nagyon olcsón a budapesti éjszakában! Szerintem hiánypótló.
4213 6 3 Izé
frenkslogan: Neem, bár kétségkívül az egyik kedvencem :)
alphadog: frenkslogan, ez a te oldalad? Csak nem ez a komment adta az ötletet a Pia post alatt? :) http://www [...]
frenkslogan: Ha tudtok helyeket, ahol valami király akció van, akkor küldjétek el az oldalon! Létkérdés eg [...]
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
621 2 0 Film Izé
A farkasember (The Wolf Man)

Lawrence Talbot gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját, évtizedeken át próbált felépülni és felejteni. Ám amikor fivére menyasszonya, Gwen kinyomozza hollétét, hogy segítsen neki megtalálni elveszett szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben. Megtudja, hogy valami gyilkolja a falucska lakóit - valami, aminek brutális az ereje és kielégíthetetlen a vérszomja. Kiderül továbbá, hogy egy gyanús detektív érkezett a Scotland Yardról, aki nyomoz az ügyben. Ahogy Lawrence elkezdi összerakni a véres kirakós darabjait, tudomást szerez egy ősi átokról. Akit ez az átok sújt, az teliholdkor vérfarkassá változik. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek és megvédje a nőt, akit közben megszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a gonosz lényt a Blackmoort övező erdőben. Ám miközben a rémséges szörnyre vadászik, ez a hányatott múltú férfi felfedezi a saját sötét oldalát... amelyről elképzelni sem tudta, hogy létezik.

Előzetes, legújabb hírek.
973 1 1 Film Izé
Decoy28: Remélem így már megfelel =)
Ebből ítélve közel olyan jó lesz mint az előző, de Ben Stiller-től el is várjuk!
525 1 0 Film Izé
Ha valaki visszasírná szüzességét, akkor neki találták fel az eldobható műszűzhártyát, mellyel bármikor szimulálható az első éjszaka. Használata egyszerű, csak fel kell rakni a vaginába 15-20 perccel szex előtt, és nem kell meglepődni, hogy ott kitágul és szűkre varázsolja a puncit. Behatoláskor, ahogy egy jó szűzhártyához illik, kilövell egy kevés vérnek tűnő folyadékot, persze nem túl sokat, csak egy keveset a hitelesség kedvéért. Persze hogy japán. :)
5899 7 22 Izé
Paapi: Vagy egyből : Hát doktorúr ez olyan mint egy műszűzhártya....
Tádi: a pszihológusnál erre a plecsnire mit mondanál? kérem szépen ez pillangó, vagy valami olyasmi. [...]
Celldweller: 100, hogy csávó találta ezt ki.
Mind a 22 komment
Hason vagy háton?
648 0 12 Pink Izé
Re-Peet: Az ember ahogy öregszik több mindent kipróbál... Ülve (előadásokon) állva (Volánbuszon) fek [...]
CrazyLime: Én hason, oldalt és kanálpózba! :) Háton nem tok elaludni!
papaluige: leginkább csukott szemmel! :)
Mind a 12 komment
Immunrendszerünk éjszaka a legerősebb
183 0 0 Pink Izé
Az 5 legjobb éjszakai arckrém - A feszes és puha arcbőrért
908 0 0 Pink Izé
Régebbi postok...