REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Real-life cut and paste. ;)

Aki elsőnek beírja, hogy "photoshop!", abban a megtiszteltetésben részesül, hogy küldhet egy postot. :D
6761 3 18 Izé
Németh István: LOL de nem érte hogy teték át?
brier: egyébként biztos nem lehet nehéz az egyik oldalon az erdöben egy bizonyos helyen kiirtani a fák [...]
Nusihusi: Vicces kép:D A legjobb az, hogy a fák nyilat formáznak:D
Mind a 18 komment
Google a való életben
6016 2 7 Izé
Nusihusi: A Google map és a Youtube a legjobb:D
ShitIron: Igen jól megy nekik...csak 1% bevétel kellene tőlük:D
Purple: nem hiszem, hogy enélkül tönkremennének :)
Mind a 7 komment
Kispál és a Borz - Van-e nálatok alkohol?

(Személyes kedvencem a Kispáltól - Ha az életben.. után : )
668 2 1 Zene Izé
Newtonheat: én mostanában függtem rá,az uj ep-ről valo ujra kevertre, egy 10-est simán megér :D
Lizzie Velasquez (21) nem anorexiás, mégis csupán 25 kilót nyom.
A lánynak kötelező negyedóránként ennie, hogy életben maradjon.

Egy másik cikk.

További képek a hivatalos oldalán.
12789 3 47 Izé
Su: egyrészt nem biztos, hogy pont olyanra lenne szüksége, másrészt ha két evés közé kell bezs [...]
Kuly: ... Tényleg! Vajon mizujs az ágyban vele. Nem tudom, fölállna-e a lompi bárkinek ha megkérné [...]
Hollowdrums: Ilyen márpedig nincs.
Mind a 47 komment
A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben. Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/ Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)   NVC stage Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour Format:B (Formatik, Highgrade - DE) Ricardo Tobar (Border Community - RCH) Naga + Beta (Hairy) Subotage (NVC) Sinko (NVC)   Noise Nightlife stage Palotai (Tilos) Karányi (CLS, OSH) Andro (Rise FM) Plastickids (Noise Life) GrgFr & Sukee (Electroghetto)   Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/ Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)   Bladerunnaz stage Sub Focus (Ram Records - UK) Original Sin (True Playaz - UK) S.P.Y. (Metalheadz - BR) Chris.su (Subtitles) SKC (Commercial Suicide) Safair (Tactile Vinyl) Mastif (Bladerunnaz) Statik (Bladerunnaz) MC I.D. (Shogun Audio - UK) MC Agent (Unusual Suspects -RO) MC Fedora (Mameluk System) MC Blu-ID   TEST stage Ramadanman (Hessle Audio - UK) Cadik (Real Your Nature) DJ Madd (Boka Rec.) Matt-u (Boka Rec.) Gumilap (Dub Phase) MC Kemon (Dub Phase)       Térkép: http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hungexpo/BV_terkep_0511.jpg   Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.   Elővétel Első 100db mindkét napra 2500 HUF Június 18-ig 3000 HUF Bérlet elővételben: 4000 HUF   Elővételes helyek Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com Nyugati nonstop (Nyugati tér) Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu   Belépő helyszínen: Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap Kétnapos bérlet a helyszínen
813 1 2 Zene Izé
vöri: majd jól tele lesz ilyen buzi hülyegyrekekkel.....................
fari.tro: egyszer már volt hozzá szerencsém 2007-ben...nagy zúzda, akinek bejön a lazulat drám. Mármint [...]
Kispál és a borz - Ha az életben (DNB remix)
902 4 4 Zene Izé
vöri: hajrá! igaz is, ne is legyenek jo magyar slágerek igényesen feldolgozva ;)
Rejtő: eltörném a kezét annak aki ezt tette ezzel a számmal
vöri: jaja kb 8-9 éves, nekem is régi kedvenc.. .nagyon eltalálták :]
Mind a 4 komment
A Summit entertainment a Remember Me-nek, és a Lettes to Julietnek saját honlapot sajnos még nem csinált, de a szinopszisukat, és előzeteseiket itt is megtekinthetitek. A weblapként feltüntetett oldalak csak facebook oldalak. Mellesleg megtalálható még az oldalon a Furry Vengeance hivatalos lapja, szinopszisa, és előzetese is.

A Remember Me-ben Robert "sármos vámpír" Pattinson tesója öngyi lesz, ami miatt széthullik a családja, és ezért maga a srác is depis lesz. Ezek után találkozik a shift+ő-vel, akinek az anyját a saját szem láttára nyírják ki. A csaj viszont a boldogságot próbálja megtalálni újra az életben. A Ying-Yang-elmélet alapján egymásba is szeretnek.


A Lettes To Juliet-ben Sophia Veronában egy 50 évvel ezelőtt íródott levélre lel. Úgy dönt, hogy válaszol a címzettnek, Claire-nek. Később megismerkedik a nővel, és annak unokájával, majd együtt indulnak útnak, hogy megkeressék a hölgy régi nagy szerelmét.
1134 1 0 Film Izé
Skhizein

Miután Henry egy 150 tonnás meteorral kerül közeli kapcsolatba (értsd: eltalálja), azt veszi észre – azon túl, hogy életben maradt – hogy valamilyen módon elszakadt testétől, és 91 centire él önmagától.

Imdb | Előzetes
854 1 0 Film Izé
Internet IRL. (Gyengébbek kedvéért: in real life, azaz internet a való életben)

Btw, ti szoktatok használni internetes kifejezéseket a köznapi életetekben? (omg, lol, rotflmaopimp, na jó ez csak vicc volt :D )
8494 3 35 Izé
Membrah21: Ha netalán úgy tűnt, elnézést, nem osztás volt! Értem az álláspontod, és a tényt én is [...]
smokedoc: 11 napos pihenés után egyetértek Sathinellel, hogy a nyelv alakulásában mit sem ér ma már a n [...]
sahinel: http://www.sg.hu/cikkek/63067/zsir_eloadas_a_turbo_generaciorol Pl de most reggel 12 órás műszak [...]
Mind a 35 komment
A bakancslista (The Bucket List)

A "bakancslista" azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni és tapasztalni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is jegyezgette terveit, az élet azonban mindig közbeszólt. A milliárdos Edward Cole-t viszont csakis a pénzcsinálás érdekelte, sohasem bajlódott a listával. A két, egymástól teljesen különböző embert azonban a sors egymás mellé sodorja. Közös kórteremben kötnek ki, ahol bőven van idejük azt fontolgatni, mi jöhet még ezután. Égető vágy ébred bennük, hogy a hátralévő idejükben azt tegyék, amit mindig is szerettek volna.

Imdb
466 1 4 Film Izé
Ctx Twin: Nagyon jó film.
nimouki: Ott a pont. Nagyon jól megcsinálták, Fantasztikus alakítás mindkét színésztől!
Leoparde: Az biztos.
Mind a 4 komment
Women in Trouble

Nyolc nőről szól a Women in Trouble, akiknek teljesen más a foglalkozása - pl. pornósztár, légi kísérő, masszőr - csak egy valami közös bennük: mindegyiknek van valami problémája. Carla Gugino egy Elektra Luxx nevezetű pornósztárt alakít (érdekesség, hogy a való életben is létezik egy ilyen nevezetű nő, aki a felnőtt filmekben szokott feltűnni). A film rendezője trilógiát tervez, az Elektra Luxx névre hallgató második részen az utómunkálatokat végzik.

Nem biztos, hogy vicces lesz, nem biztos, hogy jó lesz, de ezt a filmet mindenképpen megnézem majd. Játszani fogok közben, egy olyan játékot, melyben találgatni fogom, hogy hány sorozatból ismert színész játszik benne. Mármint az újabbakból. Annyit elárulok, hogy lesz itt Friday Night Lights, Entourage, Mentalista, Harpers's Island találkozás.
 

Imdb
496 2 0 Film Izé
Az Ossian együttes legújabb albuma, megjelent szeptember 7-én

Ossian - Vadászik a vér
602 1 0 Zene Izé
Hogyan nyertem meg a háborút!

How I Won the War 1967-ből.

Egy igazi ritkaság :)


A háborúban még tapasztalatlan angol katonák a II. világháborúban Afrikában a németek ellen harcolnak. Eközben a régi gyarmatosító hatalom számára krikettpályát kell építeniük az ellenséges vonalak mögött. Különös feladatuk teljesítése során csaknem minden katona meghal. Végül már csak a parancsnok marad életben, aki német ellenfelének egy fedezetlen csekkel egy a háborút eldöntő hidat vásárol.

Imdb | 10 perces részekre bontva a You Tube-on a film itt. (Felirat nincs. Tanulj angolul!)

Előzetes
531 0 0 Film Izé
Extract

Mike Judge a Beavis és Butt-head, valamint későbbi rajzfilmjei, a Texas királyai és a The Goode Family mellett élőszereplős filmeket is rendez: a Hivatali patkányok után az Extract-tel ismét a munka világába kalauzolja el a nézőket, csak ezúttal a fehérgallérosoknál feljebb pozicionálja a főszereplőt. Joel Reynold ugyanis saját kis céget vezet (tele lökött alkalmazottakkal), ám amíg az üzleti életben sikeresen megállja a helyét, addig felesége már inkább dzsigolót fogad.

Jelentkezzen aki az előtt ráismert Ben Affleck-re még mielőtt az előzetesben kiírták a nevét. :)


Imdb | Beavis és Butt-head véleménye a filmről :)
627 0 2 Film Izé
vöri: jo kis film lehet
Xavo: jelentkeznék :D
The Tournament

Hétévente egyszer egy gyanútlan városban megrendezik a Viadalt /The Tournament/, egy harcot, amiben a világ 40 legjobb bérgyilkosa vesz részt, és csak egy távozhat élve. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik és műholdas, valamint titkos kamerák által kerül közvetítésre a milliárdosok közt, akik fogadásokat köthetnek a nyertesre. Az utolsó életben maradt gyilkos 10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa…
1078 4 4 Film Izé
kasy: Tegnap néztem meg és tetszett nekem is. X évvel ezelőtti A-s akció filmeket juttatta eszembe.
gonoszvagy: Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem érdemes megnézni.
snake6: nekem ez nagy meglepetés de nagyon bejönn!!!! THX
Mind a 4 komment
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
981 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
"Mustang Sándor egy ideig azt hitte, megmentheti a Földet egy kínai elektromos autó segítségével. A szállításkor kiderült, hogy nagyot tévedett, mi viszont még az életben nem röhögtünk ennyit egyetlen autón."
15173 0 10 Autó Izé
Fireblade1000: 1 kalap sz@r!!! bocsi:))
Qti: Ez egy rakás szar. De fognak a sárgák nagyon jó autót építeni nemsokára. Be lehet venni a m [...]
izébigyó: Száz kilométeren mindössze egy liter üzemanyagot „eszik” a Volkswagen új kisautója [...]
Mind a 10 komment
"Mustang Sándor egy ideig azt hitte, megmentheti a Földet egy kínai elektromos autó segítségével. A szállításkor kiderült, hogy nagyot tévedett, mi viszont még az életben nem röhögtünk ennyit egyetlen autón."
14696 5 10 Izé
Fireblade1000: 1 kalap sz@r!!! bocsi:))
Qti: Ez egy rakás szar. De fognak a sárgák nagyon jó autót építeni nemsokára. Be lehet venni a m [...]
izébigyó: Száz kilométeren mindössze egy liter üzemanyagot „eszik” a Volkswagen új kisautója [...]
Mind a 10 komment
Dr.Lawrence Gordon él?!

Egy lelkes emberke összeszedett néhány bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az utoljára az első részben szerepelt Dr. Lawrence Gordon (Cary Elwes) bizony életben van.
1294 4 7 Film Izé
cassone: Részletek a Fűrész VI-ról ---> http://sawfilms.extra.hu!!!
kasy: A negyedik rész is megérthető volt második nézésre (elsőre biztosan nem). Én szeretem nagyon [...]
fari.tro: igazad van eper!!! a 3.rész még nagyon is nézhető volt!!! de az 5. már csak az ésszerűtlen gy [...]
Mind a 7 komment
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
418 1 0 Film Izé
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
514 2 0 Film Izé
Defiance

A Bielski testvérek - miután elveszítik családjukat - a közeli erdőbe menekülnek az SS elől. Tuvia, a nagyobbik fiú viszont bosszút áll szülei halálán, majd megment pár zsidót a biztos haláltól. Az erdei menedékbe aztán szép lassan szállingózni kezdenek a zsidók, akiknek a létfenntartására megalakul a Bielski brigád. A brigád hirtelen ismert lesz a zsidók közt, így a tábor létszáma rohamosan növekszik. Az élén álló két testvér pedig egyre jobban eltérő véleményen van az életben maradáshoz szükséges alternatívákról...

Előzetes: youtube | apple
745 0 0 Film Izé
Thug Life/2Pac - Stay True


1993-ban Shakur megalapította a „Thug Life” nevű együttest, legjobb barátaival, Big Syke-kal, Macadoshis-szal, mostohatestvérével Mopreme Shakurral és Rated R-rel. Az első és egyetlen albumuk, a „Thug Life Vol. 1”, 1994. szeptember 26-án jelent meg. A „Thug” szónak kettős jelentése van: egyrészt mozaikszóként a „The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody” kezdőbetűiből áll össze, másrészt Tupac az olyan hátrányos helyzetűekre is használta, akik mégis sokra vitték az életben. Ő maga is ilyen volt.

Thug Life: Bün az élet!!!
552 3 0 Zene Izé
Törőcsik Marit gépek tartják életben - rejtélyes kómábaesés
164 0 0 Pink Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a medveállatka (Tardigrada). Jól ismert arról, hogy gyakorlatilag elpusztíthatatlan, hihetetlen túlélő, a Himalája 6000 m-es csúcsai fölött vagy a tengerek 4000 m-nél is mélyebb területein éppúgy megtalálhatók, mint a sarkvidékeken. És amiért épp aktuális a post: az Európai Űrügynökség kísérlete szerint a medveállatka az első állat, mely túlélte az űr vákuumát.
3084 1 15 Izé
kotta: Ne bonyolítsd túl, elég beletúrni a szőnyegbe vagy az ágyneműbe: minden átlagos háztartásb [...]
dénes: atomtámadás ellen is véd?:D én azt hittem hogy akkora mint egy vakond, közben meg 0,2-1mm :S ez [...]
Belkar: Medveállatka milyen egy hülye név :D
Mind a 15 komment
A világ legjobb golfozója, Tiger Woods  bebizonyítja, hogy az életben is képes végrehajtani a "jézus ütést". ;D
792 0 0 Sport Izé
Olyan fülbemászó hangja van ennek a gumicsirkének, nem? :)

Egyébként van ötletetek, hogy mire lehetne hasznosítani a hétköznapi életben ezt a gumicsirkét? ;)
5383 5 25 Izé
E.Dé.i.eN.A: ÁÁÁÁÁÁÁÁ XDDDDDDDDDD Ilyen nincs ekkora egy idiótaságot XDDDDDD
hodosy: szerinted ??????????????????
blasi: felhasználni: quad elejére a "gallytöröre" őrangyalnak...
Mind a 25 komment
Győznünk kell!

A Magyar Olimpiai Csapat dala - 2008

A könnyűzenei életben komoly és elismert múlttal rendelkező Rakonczai fivéreket (Viktor és Imre) is megihlették az olimpiai játékok, és mivel hatalmas sportrajongók úgy gondolták, hogy mindezt egy vérpezsdítő, lendületes dal formájában kívánják a nagyközönség elé tárni. Ennek szellemében született a "Győznünk kell!" című szerzeményük. A dalt eljuttatták a Magyar Olimpiai Bizottsághoz, ahol akkora sikert arattak vele, hogy ez a szerzemény lett a Magyar Olimpiai Csapat dala.
209 0 0 Sport Izé
Kispál és a borz - Ha az életben
412 5 5 Zene Izé
chocolat: Ez egy alapzene, az is szereti, aki nem kedveli a műfajt. :D Én a műfajt is szeretem és a számo [...]
Baldr: első 20 alkalommal jó volt... :D
Hbrex: Én is szeretem ezt a számot :)
Mind a 5 komment
Billy Suicide- Te meddig tudsz életben maradni jól?
3381 1 1 Game Izé
Zé: Elgondolkodtató játék. De tényleg.
A kis Bucky életben maradása és halála?
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis, halottnak látszó őzikét találtak az út szélén. Megsajnálták, hazavitték és mivel nem voltak éhesek, inkább felnevelték. De jött a csúf, kopasz, gonosz szomszéd, aki feljelentette az őzike megmentőit, mondván annak nem ott a helye. Pedig a kis Bucky láthatóan békés természetű és még a kutyákkal is jó barátságban van. Sajnos azonban a hatóság szerint vissza kell juttatni az őzt a vadonba, de a megmentői hiába hagyják nyitva a kaput, a kis Bucky nem akarja elhagyni az otthonát...

1889 0 46 Izé
Purple: pfff
Winterborn: A csírájában kell elfojtani a bajt. Néhány ember rájött, hogy hiába csapsz homlokodra akkor, [...]
kotta: Ja, és olvassunk Desmond Morrist. Állati jogok, stb. Jó anyag.
Mind a 46 komment
A Nextwork robotépítő versenyben a jelentkezők feladata, hogy egy, a mindennapi életben számukra hasznos segítő robotot építsenek a LEGO Mindstorms NXT készletből. A robot elkészítésére 2 hónap áll a résztvevők rendelkezésére.
A versenyt 3 kategóriában írják ki: Iskolák, Informatikai vállalkozások, Egyéb tevékenységet végző vállalkozások .


Érdeklődnék az itt megjelent kedves felhasználóktól, hogy esetleg nincs valaki aki szivesen elindulna a  versenyen, de mondjuk céges háttér hiányában nem teheti meg?  
500 0 0 Tech Izé
Super Mario 1 napja az életben :)
3950 0 4 Izé
bungle: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=37282&c=-1&s=dd&p=1 :DD
bungle: hadigabi küldte (ez nem ugyanaz a videó?): Az IGAZI Mario :) http://www.youtube.com/watch?v=JpBGRA [...]
armedarmy: avagy egy fogyatékos nintendo-függő, aki meg akarja mutatni különleges képességeit a világna [...]
Mind a 4 komment
HTML kódok a mindennapi életben
5857 0 0 Izé