REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Thien Thanh Thi Nguyen vagy másnéven Tila Tequila - Stripper Friends című száma. Az énekesnő ismerős lehet az MTV-n futó reality, a nevét viselő műsorból.
1451 1 0 Zene Izé
Kraak & Smaak - Squeeze me ( A Skillz Remix )

Kraak & Smaak a nevétől eltérően nem két, hanem három producer figurát takar. A Kraak & Smaak koncertjein a három producert (Mark Kneppers, Oscar De Jong, Wim Plug) hátul hús-vér ritmusszekció, elöl a mikrofonoknál pedig Rose Spearman énekesnő és MC Seb segíti. A funk-kal, jazz-zel, breakbeat-tel és sok-sok vokállal operáló zenék teljesen ellazítják az embert egy fáradt nap után. Tényleg színvonalas, minőségi produkcióval van dolgunk.

A-Skillz még csak 27 éves, de már fellépett az Egyesült Királyság és a világ legnépszerűbb klubjaiban a funk-ot, hip-hop-ot és a break-et egyedi mix és szkreccs stílusával ötvöző zenéivel.
2003-ban jelent meg a Finger Lickin‘ kiadásában a Krafty Kuts-al közös Tricka Technology című első albuma.

Linkek:

kraaksmaak.com
myspace.com/kraaksmaak
myspace.com/djaskillz
694 1 0 Zene Izé
Újra színpadra áll az 1990-es években ismertté vált svéd popduó, a Roxette: Per Gessle gitáros és Marie Fredriksson énekesnő a Night of the Proms koncertsorozat keretében adja elő dalait, különleges zenekari kísérettel.
A Svenska Dagbladet svéd napilap szerint Fredriksson már szerdán fellép meglepetésvendégként Per Gessle egyik amsterdami koncertjén. Ők ketten hosszú évekig zenéltek együtt, a Roxette működését hét évvel ezelőtt az énekesnő rákbetegsége miatt szakították meg; ebből azóta szerencsésen felgyógyult.

A svéd duó legnagyobb slágerei közé tartozik a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love, a Sleeping In My Car vagy a Look. Eddig világszerte több mint 55 millió albumot adtak el.

A Night of the Proms olyan koncertsorozat, amelyen látványos show keretében a klasszikus zene találkozik a pop-, a rock- és a soulzenével, klasszikus dallamok ötvöződnek öt évtized filmzenéivel és slágereivel. A popzenészeket a 75 tagú Il Novocento szimfonikus zenekar és a Fine Fleur kórus kíséri Robert Groslot vezetésével. Idén a Roxette mellett fellép a Heaven 17, Alan Parsons, John Miles és a magyar Katona Twins gitárduó is.
984 2 0 Zene Izé
Bedrogozva gázolt egy medencébe Whitney Houston - Durva képpel

A ronccsá züllött énekesnő az utóbbi időkben összekapta magát, ám ez a sokkoló mutatványa igazán megdöbbentőre sikerült.
1226 0 5 Pink Izé
spider86: az éberséged sosem hagy alább :D:D
neomatsek: egyrészt tényleg,milyen durva képek,másrészt cseles,a cikk a femina.hu-n folytatódik:D:D:D:D
Jozeph: És mert mondjuk ez a kép kb. 5 évvel ezelőtti... De semmi gáz...
Mind a 5 komment
Madonna és a lovak

A Kincsem Park vezetősége úgy döntött, hogy a lovak szeretik Madonna zenéjét. Augusztus végén ott tartják meg az énekesnő budapesti koncertjét. Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek, vagy, ha mégis, annak jópár törött csont lesz a vége.

A "szakemberek" szerint, ez mégis jó. Jah igen, és nem kötelező ott tartani a lovakat.
344 0 4 Pink Izé
megtalált: Vagy szerintetek két istálló között fog énekelni Madonna?
megtalált: Olvastam, hogy a lovakat arra az időre arrébbszállítják.
nagydee: "Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek..." én már láttam, sőt [...]
Mind a 4 komment
3 bombázó énekesnő - smink nélkül!
1342 0 0 Pink Izé
Négykézláb a földön kúszik a részeg énekesnő - Sokkoló képek
1169 0 4 Pink Izé
tüpp: Jóvan:DCsókutattyuk inne'!egyébként Balázs már én is így vagyok vele:D
Balázs: én már azt a cikket várom hogy amy winehouse MEGHALT!!!!:)
Errtu: Szerintem akkor kellene a következő cikket megírni erről az akármiről, ha már nem iszik/drogo [...]
Mind a 4 komment
Kate Perry énekesnő "cake diving" attrakciója.
495 1 0 Pink Izé
Sarah McLeod az ausztrál rockcsapat, a The Superjesus volt frontembere. Az énekesnő az ausztrál zenei színtér egyik legismertebb női alakja, legfőképp egyedi és lelkes színpadi alakításairól híres. Tavaly robbant be a He Doesn't Love You-val,most itt a legújabb száma a White Horse.
 
863 1 0 Zene Izé
A barbadosi Rihanna átállt a sötét oldalra :]...Legalábbis a klippje elég sötétre sikeredett. A Disturbia az énekesnő 3. albumán, a Good Girl Gone Bad-en található.

Eddigi legnagyobb sikerei:

Umbrella

Shut up and drive

Don't stop the music

Hate that I love You

Take a bow
404 1 4 Zene Izé
koocos: Gondolom ismeritek: Kívánságműsor a rádióban: BKVsoknak szeretném küldeni Rihannától a Sh [...]
Bakeyoo: Nekem sem tetszik! :S A Don't stop the music-ra viszont hatalmasakat partyztam! :D
Purple: ezt most hallottam, naggyon szar:DD mit csinál rihanna az esőben? ELÁ-zik :DDD
Mind a 4 komment
Within Temptation - Somewhere

A Within Temptation egy holland együttes. A csapatot 1996-ban alapította Sharon den Adel énekesnő, és a gitáros Rober Westerholt. Zenéjüket sokan leginkább gothic metalként lehet bekategorizálni, bár Sharon den Adel egy interjúban szimfonikus rocknak nevezte az együttes zenei irányát.

A Somewhere c. szám az együttes The Silent Force c. albumán található meg.
486 2 0 Zene Izé
Egyszer megkérdezték Cserháti Zsuzsát, hogy mi a véleménye a kortárs, sztárolt amerikai énekesnőkről. Két nevet említett, akiket szerinte minden látszat és felszínes sallang mellett is "gyönyörűség hallgatni", mert ők "tudnak énekelni".

A nem saját dalát, de azt talán a legszebben előadó hölgy a képről érhető el, az ABC-sorrendben második énekesnő legismertebb dala pedig itt hallgatható meg. Fiatalon és normálisan pedig itt és itt hallhatók-láthatók.

"A tehetséges embereket kicsinálják, ugye?" című rovat második részét láthattuk, ezúttal még jobb énekesnőkkel.
481 1 0 Zene Izé
Egy énekesnő fénykorában: Britney Spears - Lucky

Volt egyszer egy szép hangú, tehetséges lány. Jó helyen született ahhoz, hogy világsztár legyen belőle, olyan, akinek mindenhol ismerik a nevét. Rossz helyen született ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott felnőtt nő legyen belőle, olyan, akinek (nagy cs-vel) családja van és emellett sikeres előadó is lehet. Talán a neveltetése, talán saját maga korlátai miatt, de nem lett, nem tudott gátlástalanul csak a sikerre építő műember lenni, mint a pályatárs . Viszont a lehetőség még az ő számára is adott.



(a többi dalból pedig mindenki válassza ki a neki tetszőt, vagy csak simán röhögjön/borzongjon/utálkozzzon és hallgasson szebb zenéket ;-) )
514 0 5 Zene Izé
CRaPtRaSH: :]
kotta: cupp!
kotta: (mit agyaltam, mire eszembe jutott milyen link volt még itt...:D) Szóval: "...műember lenni,mint [...]
Mind a 5 komment
A két londoni magyarból, egy japán énekesnőből és egy nepáli-skót dobosból verbuválódott eszement formáció, eszement zenével: Agaskodo Teliverek-Gay Hussar
További infó
314 1 1 Zene Izé
kotta: Háát...:DDD Első gondolatom: aki kimegy és Londonban él egy ideig, az unalmában mind meleg les [...]
Charlotte Perelli - Hero

A gyönyörű svéd énekesnő a 2008-as Euróvíziós Dalverseny 2. elődöntőjében 2. helyen végzett, de végül csak 15. lett ezzel a dallal.
Hallgassátok meg! Nekem tetszett.
659 1 1 Zene Izé
Móni: A dal nagyon szép, szeretem, viszont az énekesnőt azért nem nevezném gyönyörűnek, főleg, ha [...]
Most egy itthon kevesek által ismert gyöngyszem következik: Laura Pausini 2-szeres Grammy-díjas olasz énekesnő. Már 8 évesen énekelt apjával helyi bárokban, 13 éves korában jelent meg első lemeze. Az olasz mellett énekel spanyol, portugál, francia és angol nyelven is. Ha vannak angyalok, én ilyennek képzelem a hangjukat.

Egy kis ízelítő a zenéjéből:



És pár videója:

Come Se Non Fosse Stato Mai Am
Resta In Ascolto
Tra Te E Il Mare
Un Emergenza d'amore (live in Paris)
Nek & Laura Pausini - Sei Solo Tu
653 1 2 Zene Izé
Monsy: Erre mit lehetne mondani, egyszerűen szép... Én is szeretem. :)
mekszamnojz: A posztkomment utolso mondata eleg utos. De valoban szep a hangja es jok a szamai is. Nekem tetszik. [...]
A négyszeres Grammy-díjas Alanis Morissette vadonatúj albuma "Flavours Of Entanglement” címmel június 5-én jelenik meg szimpla és dupla CD-n és sokak örömére a Sziget Fesztiválon is fellép az énekesnő augusztus 13-án. Itt az új albumról az Underneath klippje:

312 0 1 Zene Izé
mekszamnojz: Ez jo volt ez a szam, teccet.
Anouk 1975-ben született Hágában, Hollandiában. Már gyermekkorában énekelgette saját kis dalait, de kamaszkorára az éneklés komoly érzelmi kifejezőeszközzé vált számára. '97-es első albumáról (Together Alone) a Nobody's Wife meghódította a nemzetközi slágerlistákat, azóta további 6 lemezt (+ egy koncertalbumot) adott ki.



További videók: Official Anouk Youtube Channel
354 0 3 Zene Izé
Monsy: Ezt nem hiszem, el, pont ma reggel hallgattam tőle a Nobody's Wife-ot és gondolkodtam rajta, hogy [...]
fül: köszi. jó zene, jó béb :)
dude: Hatalmas kedvenc, nagyon dögös csaj jó hanggal! Anouk - Everything http://www.youtube.com/watch?v [...]
Tanya Stephens - It's a pity
Az 1990-es évek egyik legfontosabb reggae énekesnője. Legismertebb száma a "Yuh Nuh Ready Fi Dis Yet", amely szerepelt a Reggae Gold 1997 című válogatáson is. Az "It's a Pity", száma hozta meg számára a nemzetközi ismertséget.
481 2 0 Zene Izé
Arch enemy - Nemesis
Az énekesnő hangja miatt azoknak is érdemes meghallgatni, akik nem szeretik a stílust.
Itt pedig Angela Gossow (az énekesnő) üdvözlését hallhatjátok. XD
387 2 1 Zene Izé
fül: még egy hörgős szőszi.ezek valahool teremnek? bár meg kell hagyni Ő az ősanyja mindnek. :)
Amy Winehouse nagy sikerű száma, a Rehab, amelyet majdnem 22 millióan néztek meg eddig a Youtubeon. Az énekesnőről mostanság csak botrányai miatt hallani, pedig kétségkívül nagyon tehetséges. Eddig 2 albuma jelent meg, a Frank és a Back to black. Már a Franket is elismerték és díjazták szakmai berkekben, de az áttörést a Back to blackről elsőként kimásolt lemez, a Rehab hozta meg neki. Növekvő drogproblémái azonban mostanság lehetetlenné teszik, hogy a karrierre koncentráljon.
Még pár kedvenc:

You know I'm no good

Tears dry on their own

És egy régebbi:
Fuck me pumps


Honlap
Myspace
609 1 3 Zene Izé
Kremy: Hát én nagyon szeretem a zenéjét,tehetségesnek is tartom. A magánélete meg rá tartozik..A ze [...]
Ágii: Én sem...csajt se, meg azt a számát se...
Sza Sza: nem szeretem...-.- ...a számot eleinte elviseltem..de már most nagyon nem .... Views: 21,821,1 [...]
"örizs öd épup nü jüzs esZ" (Köszi, Laci, teljesen belebolondultam ebbe az énekesnőbe!)

France Gall 1965-ben ezzel a dallal [Poupée de cire, poupée de son (Viaszbaba, rongybaba)] megnyerte az Eurovíziós Dalversenyt. 18 éves volt ekkor. Sikerét követően nagyon gyorsan nevet szerez magának a '60-as évek divatos zenei irányzatában, a yé-yé-ben, amely az angolszász ritmusokat és a francia varietét vegyítette...

Baby pop (1966)

Bébé Requin (1967)

Ein bisschen Goethe, en bisschen Bonaparte
(Ezt a német kiejtést ;) ) (1969)

Ella, Elle L'a (1987)
Ella Fitzgerald tiszteletére

Életrajza, diszkográfia magyarul.

Életrajza angolul.

626 1 4 Zene Izé
babapiskóta: youtube Kicsit pörgőssebb változat, esetleg a pogózás is megkisérelhető rá: http://youtube. [...]
babapiskóta: Úgy tűnik, az eredetileg postolt videó eltűnt. :( Itt van a youtub linkje: http://youtube.com/wa [...]
babapiskóta: Itt a másik életrajz, magyarul: http://www.musique.hu/article.php?heading_id=165 . Találhattok it [...]
Mind a 4 komment