REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Max Manus - Man of War

A második világháború legjelentősebb szabotőrérnek igaz történetében Max Manus - a finnországi téli háborút követően - a nácik által megszállt Norvégiába tér vissza. Miután csatlakozik a helyi ellenálláshoz, egy balul elsült akcióban fogságba esik, majd egy szinte lehetetlennek tűnő, bravúros szökési kísérletnek köszönhetően újra csak egy cél vezérli őt: az oslói kikötőben állomásozó német hajók elsüllyesztése. A Gestapo ezt követően vadászni kezd rá, és ahogy a háború egyre véresebb arcot ölt, barátai közül is egyre többen vesztik életüket. Max magát okolja a történtekért, és minden sikere ellenére úgy érzi, egy háborúban mindenki csak áldozat lehet.

Imdb | Hivatalos Honlap
2163 1 0 Film Izé
Aki kicsit is úgy érzi, hogy szorult belé szeretet, az küldjön nekem egy ilyen üdvözlőlapot karácsonyra! Köszi - Mr.T. :)
1735 1 1 Tech Izé
superxaba: iPhenyő? Hmmm?
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
725 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
628 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
A Perfect Getaway

Steve Zahn és Milla Jovovich egy természetimádó kedvű fiatal pár alakítanak, akik mézeshetüket Hawai partjainál túrázgatva szeretnék eltölteni. A vadonban fantasztikusan érzik magukat, egészen addig míg összetalálkoznak egy csapat rémült turistával. A társaság egy gyilkosságról számol be nekik - egy hozzájuk hasonlóan fiatal párt öltek meg - és arra kérik őket, hogy forduljanak velük vissza. Amikor engednek a kérésnek, a dolgok elkezdnek igazán rosszra fordulni. A paradicsomból hamarosan a pokolba kerülnek, ahogy brutális küzdelemben kell helyt állniuk a túlélésért.

Bemutató: 2009. augusztus 14.

Imdb
913 1 1 Film Izé
Erunder: Nem rég fejeztem be, haverommal közösen néztük. A végén mindketten megállapodtunk abban, hog [...]
Ezek a mai nyűgdíjasok... nagyon érzik a ritmust! ;)
5804 3 9 Izé
Sziszo: bennük a ritmus, belül fiatalnak érzik magukat biztos :)))
Nusihusi: XD A papi biztos füvezett előtte:P
Békatallér: Na, itt a ZENE: http://ize.hu/comments.php?post_id=8361
Mind a 9 komment
The Hangover (Másnaposok)

Képtelen elszakadni Todd Phillips a kollégiumi barátok beteg kalandjaitól, de amíg a Cool túrához és a Sulihuligánokhoz hasonló poén áradat az eredmény, senki sem fog panaszkodni. A The Hangover egy élményekben gazdag legénybúcsú utáni két nap története, ahol a háromtagú társaság megpróbálja kimosni magát a részegen összeszedet problémákból.

Nézzétek meg az előzetest a honlapon, és külön figyelmébe ajánlom mindenkinek az utolsó másodperceket, amikor Mike Tyson megmutatja, hogy még mindig érzi a ritmust. :)


Imdb
1395 1 3 Film Izé
speegy: Igen ütős poénok vannak benne.Szerintem érdemes megnézni.
Erunder: Lehet. Amikor kiraktam, akkor még ezt az időpontot lehetett olvasni.
|-=O=-|: Ezt a héten mutatják be itthon, lehet előrébb hozták? 8.4/10, Top 250: #130, nem semmi...
A mai ismeretterjesztő rovatunkban bemutatunk egy halacskát, amely az Indiai üveghal névre hallgatna, ha lenne füle, de mivel nincs neki, így szimplán csak jól érzi magát az átlátszó bőrében még akkor is, ha néha lelkes akvaristák színes folyadékokat fecskedznek szövetébe azért, hogy létrejöjjön belőle egy úgynevezett "disco hal".

2700 2 17 Izé
Nusihusi: Szép halak:) Üveges testük van:)
Degec: nem csak ez az egy hal ilyen sajnos... http://diszallat.blogspot.com/2009/01/vegkd-giccsparty.html
jasko: Szerintem is szegény kicsi halacska a kimúlás határán van és nagyon nagy faszság volt ezt lev [...]
Mind a 17 komment
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
673 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Nagyon érzi a ritmust a papi... ;)
12587 4 8 Izé
Sziszo: ilyen amikor a szurkoló jól érzi magát.. csinosak a lányok :)
Tybbah: lol
Lazarus: Szerintem meg úgy néz ki mint a vissza a jövőbéből az az öreg muksó egy bottal amivel kopogt [...]
Mind a 8 komment
Nagyon érzi a ritmust a papi... ;)
10851 0 0 Sport Izé
Palik Lászlónak üzenem, hogy megtaláltam Damon Hill-t, akinek jelenlegi utasa nem éppen érzi jól magát. :) 
1022 1 2 Sport Izé
Maccoyi: Kössz. :D
Öcsi: Oké, átadom ;-)
Ha újra megszülethetnének, kinek a sorsát vállalnák magukra: a kegyetlenkedő rabszolgatartóét (Tomoceuszkatatiki), aki nem érzi hogy bűnt követ el, amikor rabszolgáit bántalmazza, vagy a rabszolgáét (Gyugyu), akit gazdája megnyomorít és megszégyenít, ám mindezek után megnyugszik, mert bizonyos erkölcsi fölényt érez magában.

IMDb
Wikipédia
332 1 0 Film Izé
A szemét figyeld! :)
8120 3 12 Izé
Schabee: vicces ahogy ugrál a szeme :D
Tóth József: Rusnya dög. Útálom a patkányokat. ( :D ))): DD )
isty: nagyonkéééész :D
Mind a 12 komment
Egész jól érzi a ritmust. :)
9620 5 13 Izé
bungle: Akinek nem megy a fenti videó, csete most beküldte újra: http://www.youtube.com/watch?v=dCizmdGJD [...]
Anti tokio hotel hungary: IMÁDOM A KAMÉLEONOKAT!!!!!!!! XD XD
orsyka001: köszönöm a kockaságod:) megint okosabb lettem:DD
Mind a 13 komment
Combat KI mesterek - tényleg nem érzik a fájdalmat vagy csak kamu?
7851 3 32 Izé
fabatka: én csak azt nem értem hogy mire jó ha valaki ilyeneket tud. a legjobb az, ha meg sem tudnak érin [...]
iw84u4t: ÁÁÁÁÁHHHHH!!!!!
bandee1219: Lenyűgöző! 8D XD
Mind a 32 komment
Katie Melua - The Closest Thing To Crazy

Küldöm sok szeretettel azoknak, akik már érezték, vagy jelenleg is úgy érzik, hogy a lehető legközelebb vannak az őrülethez..

Wikis infók
dalszöveg
808 1 1 Zene Izé
közlegény: http://www.youtube.com/watch?v=4R00gGMMRjQ
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
431 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
A konzolháború idén elképesztő módon kiéleződhet és ezt érzik maguk a gyártók is. A Sony ezúttal egy kissé agresszívabb, provokatívabb reklámhadjáratba kezdett.
355 0 0 Tech Izé
Nagyon érzi a ritmust a gorilla! :D
3485 2 6 Izé
Csordog: +bsszátock a muthert. ok?
Szmiri: kíváncsi vagyok hogy erre vajon maga jött-e rá
neophyte: jól küldi a majomja! :D
Mind a 6 komment
Tessék mondani, biztos jól érzi magát?
3014 0 7 Izé
csicsilla: szerintem meg kèsz vicc az egèsz!!!nem a melegek a kedvenceim de ha egy hetero smacizhat a [...]
tian: szerintem is az!
szlsz: Ez egy aberrált köcsög!
Mind a 7 komment