REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A képre tekintve úgy tűnik, mintha a csávó zoofil lenne.
Rákattintva azonban észrevehető, hogy egy videó jelenik meg, amely bizonyítja Pavlov elméletét. :)
13428 2 13 Izé
Zsolt86: Amikor olvastam a kommenteket azt hittem senki nem vette észre...
Badabim: ezt az én kutyám is csinálja
Purple: áá szerintem nem annyira észreveszihető :D
Mind a 13 komment
4 árulkodó jel, hogy bejössz a munkatársadnak

Vedd észre, és hálózd be végleg!
2367 0 0 Pink Izé
French Roast - Oscar-jelölt animációs rövidfilm.

Egy flancos párizsi kávézóban egy feszült üzletember észreveszi, hogy elhagyta a pénztárcáját, és nem tudja kifizetni a számlát. Hogy időt nyerjen, rendel még egy adag kávét...
7899 7 6 Izé
he: Remélem nem ilyen lesz a majdani anyósom.
bungle: Illuzi beküldött még egy Oscar-jelölt animációs kisfilmet, tessék azt is megnézni: http://fi [...]
balta: Nekem tetszett. nagyon jók a modellek, a mozgások, a történet meg tipikus aranyos mondanivalós, [...]
Mind a 6 komment
French Roast - Oscar-jelölt animációs rövidfilm.

Egy flancos párizsi kávézóban egy feszült üzletember észreveszi, hogy elhagyta a pénztárcáját, és nem tudja kifizetni a számlát. Hogy időt nyerjen, rendel még egy adag kávét...
8770 2 2 Film Izé
Purple: jahh, azt elfelejtettem írni, hogy közben épp kávéztam :D így nagyobb élmény volt :D
Purple: hát ez nagyon jó volt :DD karakterek annyira tipikus fejek.. :DDD jó a zene is :)
A méhen kívüli terhesség okai és jelei - hogyan vehető észre?
283 0 1 Pink Izé
szűzirónia: kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvára fáj?
Skhizein

Miután Henry egy 150 tonnás meteorral kerül közeli kapcsolatba (értsd: eltalálja), azt veszi észre – azon túl, hogy életben maradt – hogy valamilyen módon elszakadt testétől, és 91 centire él önmagától.

Imdb | Előzetes
855 1 0 Film Izé
A svájci Vals falu házai között bújik meg - szó szerint - ez a családi fészek, amely zömében a felszín alatt, a domboldalba épült.

Az egyik képen észrevehető kád egy Dutchtub.
11949 6 11 Izé
M.Andreas: Végülis ja. :)
Nas: Bár lakájossá is lehet tenni a házat...ha beszereznek egy komornyikot. :)
M.Andreas: A viszontválaszt egyhangúlag elfogadom. 8)
Mind a 11 komment
A svájci Vals falu házai között bújik meg - szó szerint - ez a családi fészek, amely zömében a felszín alatt, a domboldalba épült.

Az egyik képen észrevehető kád egy Dutchtub.
11383 3 2 Art Izé
betyár: ez nagyon jó!
mephistto: Valahogy psnek tűnik nem passzolnak a fények :) kellene video :D
Méretes rágógumi lufit fúj a csaj hasonlóan méretes "tüdejéből". A rágót észre sem vettem, pedig lassított felvétel. :D
22636 3 21 Izé
bungle: nagydee küldte (bár már volt a 8. kommentben is): URL: http://www.youtube.com/watch?v=v8ECq_SC6vU [...]
imruska: a puncijával nem tud valamit?
Mr.T.: Így van, mint az összes többi bébz postomat ;)
Mind a 21 komment
Nézd meg a macska arcát. Mit veszel észre?

Igeen. Szemöldök. =))
5251 3 7 Izé
stero: legédesebb állatok a kismacskák :D
Jokker: Ezt már csak az űberelné, ha egybenőtt ősemberszemöldöke lenne.
Fireblade1000: Nagyon aranyos a kis dög!!:))
Mind a 7 komment
Új sorozat bukkant fel az egyik magyar adón.

ez pedig a Lie to me azaz a Hazudj ha tudsz.

A szerda esti programba érkező Hazudj, ha tudsz, Tim Roth első nagy tévés munkája, és egy olyan fószerról szól, aki afféle élő hazugságvizsgálóként segíti a rendőrség melóját. A főszereplő ugyanis annyira jól olvassa az emberek arcát, mozdulatait és reakcióit, hogy észrevesz olyan piciny rezdüléseket is, melyeket az átlagember nem - ebből von le következtetéseket és segít a nyomozásban. Amiben ez a sorozat mégis több, mint egy sima nyomozós krimi, az Roth játéka és az, hogy nem a rendőrökön, hanem a kicsit House-szerű főnökön és csapatán van a hangsúly.

Imdb Interjúk: Tim Roth Monica Raymund Brendan Hines

Kedvcsináló 1 | Kedvcsináló 2
560 0 1 Film Izé
nagydee: ez tényleg jó sorozat. kár, hogy eddig csak 13 rész van belőle
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
705 0 0 Film Izé
They Came from Upstairs (Aliens in the Attic)

A Pearson család elutazott a nyaralójukba pár napra. Itt Nina (Gillian Vigman) észrevesz egy különös lényt. Először mindenki azon van, hogy elpusztítsák a házból a förtelmeket, de ahogy az idő halad előre, egyre inkább megszeretik a kis lényeket.

Imdb
607 0 1 Film Izé
Lee88: low
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
539 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Egy igencsak felkavaró témájú film.

Kétely (Doubt)

(színes, feliratos amerikai filmdráma, 104 perc, 2008)

Tartalom: 1964-ben járunk a bronxi St. Nicholas iskolában. A vibráló egyéniségű, karizmatikus Flynn atya (Philip Seymour Hoffman) szeretné kicsit megváltoztatni az iskola túl szigorú szokásait, melyeket már réges-régen állított fel a vaskezű igazgatónő, Aloysius Beauvier nővér (Meryl Streep), aki a félelem és a szabályok erejében bízik. A politikai változások szele eléri a közösséget és az iskola a falai közé fogadja az első fekete diákot, Donald Millert. Amikor a reménytelien ártatlan James nővér (Amy Adams) megosztja az igazgatónővel észrevételét, miszerint Flynn atya túlságosan személyes érdeklődést mutat Miller iránt, az igazgatónő személyes keresztes hadjáratba kezd a pap ellen azzal a céllal, hogy eltüntesse őt az iskolából. Bár bizonyítékkal nem rendelkezik, Aloysius nővér a hite szerint száll szembe Flynn atyával.

Magyar feliratos előzetes.
625 2 0 Film Izé
Vécés átverés. Rosszul sült el. :D

(csak 2 dolgot nem értek: hogy nem vette észre és hol természetes, hogy nincs elválasztó fal.. ;))
21843 5 21 Izé
Fireblade1000: Nagyon kemény!!!!:))
Sissi: Meg is érdemelte, azért az a hapsi elég feltűnő volt:D
cupoj: Én is a síelős figurát szoktam alkalmazni!
Mind a 21 komment
Kompresszoros hűtés AMD videokártyákhoz a Thermaltake-töl. A Thermaltake kínálatában már most is vannak olyan kompresszoros hűtéssel ellátott házak, amelyekben az overclocker felhasználók rendszerében elhelyezett processzor hűtését a fent említett megoldás segítségével próbálják hűvösen tartani. A Thermaltake most bejelentette, hogy hamarosan az AMD videokártyáihoz is elérhető lesz a kompresszoros hűtés, így a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000-es sorozat tagjait már nem csak levegővel és folyadékkal, hanem akár kompresszorral is lehet hűteni, amennyiben komolyabb tuning elérése a cél.
A Thermaltake szakemberei az Xpressar technológia módosításával kívánják majd megoldani a videokártyák hűtését. A kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságok a gyártó állítása szerint nagyjából 20 Celsius fokkal hűvösebben tartják majd a grafikus processzort, mint a folyadékhűtés segítségével dolgozó megoldások. A videokártyákhoz készülő Thermaltake Xpressar rendszerben egy kisméretű kompresszor foglal helyet, ami hasonlít a hűtőszekrényekben és légkondicionáló berendezésekben alkalmazott társaihoz, de jóval kisebb azoknál. A mérnökök úgy alkotják meg a rendszert, hogy az egy kompakt megoldás legyen, ami mindössze a számítógépház meghajtó bővítőhelyeinek egy részét foglalja el.
A Thermaltake vezetője szerint a kisméretű, DC inverterrel ellátott kompresszor nem az átlagfelhasználókat, hanem a fanatikus overclockereket célozza majd meg. A rendszerben intelligens IC vezérlés lesz jelen, amely segít minimálisra csökkenteni a hőmérsékletkülönbségből adódó kondenzáció, azaz páralecsapódás mértékét. Az észrevételek alapján az Xpressar rendszerek már eddig is népszerűek voltak a fent említett felhasználói körökben, a vállalat az újdonságtól azt reméli, hogy optimális hűtést biztosít majd a Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák számára, valamint világszerte felkelti majd a tuninggal foglalkozó felhasználók érdeklődését.
930 0 0 Tech Izé
Van, amikor beleszeretünk egy cipőbe. Ez olyan, mint a pasikkal való kapcsolatunk. Beleszeretünk, még akkor is, ha ronda, mert megfog benne valami. Aztán hazavisszük, egyszer-kétszer felvesszük, aztán inkább behajítjuk a szekrénybe, mert észrevesszük, hogy rajtunk nevet az egész társaság. A Hollywood-i sztároknak is sikerül néha bevásárolniuk csúnya cipőkből.
750 0 5 Pink Izé
CRaPtRaSH: én meg nem gondolom hogy a cipőimmel való viszonyom pasival valóhoz hasonlítható lenne. (assze [...]
eváj: jogos :D:D
orsyka_001: én az árát, de az összesnek:D
Mind a 5 komment
Észre sem vette, hogy együtt szörfözött egy cápával!
671 0 3 Pink Izé
Menyet: Durva
bungle: Ez a kép is rendesen megosztotta még 2003-ban a külföldi FP látogatókat, hogy delfin vagy cáp [...]
Maccoyi: Ez PhotoShop. :D
Ez a mi együttesünk honlapja, 30 meghallgatható electro-pop zenével. Jó hallgatózást mindenkinek!

Bármilyen kérdést, vagy észrevételt az opensources.music@gmail.com -ra várunk. További szép napot!
518 0 1 Zene Izé
dojk2: egy két komment azét jöhetne, éprtékelés gyanánt..vagy csak annyi hogy mennyire tetszett..... [...]
A világ legkisebb kígyója. Barbadoson fedezték fel, mindössze 10 centiméter, és spagettivékony.
A kígyó Leptothphlos carlae névre lett keresztelve - a 3100 ismert kígyófaj legkisebbje. Az állatot Dr. Blair Hedges amerikai biológus fedezte fel. Miután a kutatók megtalálták az első egyedet, több száz követ fordítottak fel, hogy még egyet találjanak. Összességében Hedges és felesége mindössze két nőstényt talált.
Elmondása szerint valójában ezen fajból már volt három igen régi példánya, az egyik a londoni Természettudományi Múzeumban, és kettő Martinique-en, szintén múzeumban. Ám azon fajokat rosszul azonosították. Hedges magyarázata szerint egy új faj azonosítását igen megnehezíti, ha az élőlény ilyen apró. "Az apró állatoknál a különbségek sokkal finomabbak, és gyakran nem veszik őket észre". A modern genetikai ujjlenyomat vizsgálat gyakran az egyetlen módja a fajok szétválasztásának. "Az a nagyszerű, hogy két kistermetű kígyó között is ugyanolyan különböző a DNS, mint két nagyobb faj esetén, így lehetővé válik, hogy olyan különbözőségeket is észrevegyünk, amelyeket egyébként puszta szemmel nem látunk" - mondja Hedges.
Más kígyófajjal ellentétben - melyek egy nemzés során akár 100 tojást is leraknak -, a világ legkisebb kígyója mindössze egyetlen tojást rak.
1781 3 8 Izé
MonTom: Én? ÁÁÁ dehogy. Rafinált jószágok ezek.Biztos kifigyelték az őrök viselkedését, majd az [...]
rivaul: Igen s én olvastam először... Még az a példány is volt a kezembe ami nálad kötött ki :P
Dawe: ez benne volt a mai blikkben :D
Mind a 8 komment
Lazy - lazsálj munka helyett jól... csak a hülye főnök észre ne vegye :)

Lazy 2 - szórakozz munka helyett, ezúttal stewardessként :)
3696 5 15 Game Izé
Jozeph: Tedd át a billentyűkiosztást angolra, és akkor az "á" betű helyén lesz az aposztróf. Magyar [...]
Shay: ehh.. akkor csak nekem nem megy... -.-"
No.1: Pedig az.... (á)
Mind a 15 komment
Na ilyen az a PWNED! ;)
15330 2 39 Izé
Athelas: Na jó, most csak azért hogy tisztázzuk: pwned: megsemmisítő fölénnyel legyőz/megszivat. Ang [...]
spidy: hát vidiket nagamrol meg képeket minden szir szart :-))
Fabian: Rég nem nevettem ekkorát :D Köszi :D
Mind a 39 komment
Jól elbújt a kis rohadék. ;)
Itt jól látható (enélkül észre se vettem, hiába bámultam perceken át a fenti képet :)). És itt egy kép oldalról is.
15910 6 379 Izé
Ujvy: Vannak jó képeid, tehát nyilván tehetséged is hozzá. Inkább "tanulj" még, ne "hencegj", és [...]
rivaul: Tegnap csak 1 ment rá :) S ma is még ezt gyűrik nagyábol :)
Purple: még ha 1 post ment volna rá... :DD
Mind a 379 komment
Úgyse veszik észre, nyugoggyáme’

(a megújult rtl.hu és a BBC oldala)
5698 0 43 Izé
kozoro: Sajnos nálunk is lassan divat, a graffititől kezdve mindent nyúlunk. Jellemzi jól az alkotóit [...]
Belkar: magyar színvonal...
rókakoma: igaz :) hát akkor igen igen lusták az ERTÉELKLUBBBNÁL...
Mind a 43 komment
Újabb városi sport: speed smoking :D

(vajon mennyit tud egy bagós szívni egy nem dohányzó vendéglátó egységben észrevétlenül. Slukk / óra.)
5462 1 24 Izé
Schabee: szerintem vicces
Vin Dieselke: Áhhh én pofánvágnám ezt a csávót, ah engem szivatna + (pl az a kutyaszaros rész). Hülye idi [...]
Dawe: szerintem (szintén a Rózsaszín pitbulltól) a "Valaki beszorult egy zetorba" hazavágja ezt a n [...]
Mind a 24 komment
"Egy pillanat, amely alatt észre sem veszed, mi történik körülötted!"
9650 0 17 Art Izé
Purple: szivesen :)
B4LINT: Nagyon szépen köszönöm :) Már be is raktam háttérnek, tökéletes kép. Jaj, köszi mégegysz [...]
Purple: http://kepfeltoltes.hu/080419/447992946_cbbc9c7726_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg hát kellett érte k [...]
Mind a 17 komment
"Egy pillanat, amely alatt észre sem veszed, mi történik körülötted!"
9803 19 17 Izé
Purple: szivesen :)
B4LINT: Nagyon szépen köszönöm :) Már be is raktam háttérnek, tökéletes kép. Jaj, köszi mégegysz [...]
Purple: http://kepfeltoltes.hu/080419/447992946_cbbc9c7726_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg hát kellett érte k [...]
Mind a 17 komment
Juba, a bagdadi orvlövész

Amerikai katonákat képeznek ki arra, hogy észrevétlenül és "hangtalanul" gyilkoljanak... pont mint az arabok. Íme egy összeállítás, mikor az arabok kerekednek fölül.

+ még egy.
+ visszavágó Jubanak. Apacs helikopter fedélzeti kamera iraki légtérben.
10619 3 54 Izé
bungle: Lazarusz küldte (2007-es videó): URL: http://www.youtube.com/watch?v=kyPKSk3c2jE Szöveg: "A hábo [...]
zoleecool: Aki szörnyűnek találja Juba tevékenységét és sajnálja a "szegény" amerikai katonákat, ann [...]
Bendegúz: JUBA A KIRÁLY !!!
Mind a 54 komment
A hét kérdése: miért ment át a csirke hülye rendőr az úton?
(a jó képességű megfigyelők észrevehetik, hogy csak bedobta az autó ablakán a gyorshajtásért járó büntetőcédulát ;))
15830 8 31 Izé
Schabee: loeb ebből vajon érzékelt valamit?
Slarioux: Hmm...:)
Bakker Gyík: Majdnem lekapta róla a láthatósági mellényt!
Mind a 31 komment
Bámuld a csaj melleit jól!
(csak észre ne vegye...)
7433 6 3 Game Izé
Betti12: Ez...katasztrófa!!
Lundgren: Azt hittem legalább lesz valami a végén.
Szamooca: jaj......ezt most akartam beküldeni x)
A New Yorki Rockefeller Center előtt minden évben felállított karácsonyfa idén egy észre nem vehető, de jelentős változáson esik keresztül. Az eddigi hagyományos világítást idén teljes egészében LED alapúra cserélik, amivel az eddigi 3,510 kilowatt/óra napi energiaigényt  1,297re csökkentették.       
546 3 0 Tech Izé
FOLYADÉKOT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

„Egy 26 éves fiatalembernek kedve támadt egy csésze kávéra. Elővette a csészéjét, megtöltötte vízzel és (mint már annyiszor) a mikrohullámú sütőbe tette, hogy a víz megmelegedjen. Nem emlékszem már pontosan mennyi időre állította be az órát, de arra igen, hogy azt mondta fel akarta forralni a vizet. Amikor a beállított idő lejárt, kivette a csészét a mikróból, belenézett, és csodálkozva vette észre, hogy a víz nem forrt fel. Abban a pillanatban a csésze “robbant” és egész tartalma az arcába csapódott. A csésze még épségben volt mikor eldobta, tartalmát pedig a vízben felgyülemlett energia „robbantotta fel”. Az arca tele lett hólyagokkal, arcát 1. és 2. fokú égési sebek borítják, nagy a maradandó sebhelyek valószínűsége. Bal szemén akár a látása is sérülhetett. Kórházi tartózkodása idején a kezelőorvos elmondta, hogy ez, sajnos, elég gyakori eset és figyelmeztetett, hogy soha ne melegítsünk csak vizet a mikróban. Ha vizet szeretnénk melegíteni, valamit mindig tegyünk a csészébe, fapálcikát, teafiltert stb, ami a keletkező energiát elvezeti. Sokkal biztonságosabb azonban a vizet vízforralóban melegíteni.”

A General Electric válasza:

„Köszönjük a megkeresést. Örömmel állok rendelkezésükre. Az önökhöz beérkezett e-mail tartalma megfelel a valóságnak. Mikrózott vízben és egyéb folyadékokban nem mindig keletkeznek buborékok a forráspont elérésekor. Tulajdonképpen túlhevített állapotba kerülnek, és nem keletkeznek buborékok. A túlhevített folyadék akkor fog kiforrni a csészéből, amikor megmozdítjuk, vagy például kanalat vagy teafiltert helyezünk bele. Hogy ez ne történjen meg és megelőzzük az esetleges sérüléseket, soha ne melegítsünk csészében bármilyen folyadékot két percnél hosszabb ideig. Melegítés után hagyjuk a csészét még 30 másodpercig a mikróban állni  és csak azt követően vegyük ki és tegyünk bele kanalat vagy bármi mást.”

Egy technika tanár a következő magyarázatot fűzte az esethez:

„Köszönöm a mikrohullámú sütővel kapcsolatos figyelmeztetést. Nem az első eset, amellyel találkozom. Az oka egy túlhevítésként ismert jelenség. Vízmelegítés közben bármikor előfordulhat, különösen akkor, ha az edény, amelyben a vizet melegítjük új, vagy ha csak kis mennyiségű vizet melegítünk (fél csészénél kevesebbet). Az történik, hogy a víz gyorsabban melegszik föl, még mielőtt buborékok keletkezhetnének. Ha a csésze nagyon új, akkor nincsenek még rajta kisebb felületi karcolások, repedések,  amelyek a buborékok képződését elősegítenék. A felgyülemlett hőt elvezető buborékok hiányában a folyadék nem kezd forrni, hanem tovább melegszik, jóval saját forráspontja fölé. Amikor azután ilyen állapotban a csészét megmozdítjuk, vagy a folyadékot megkeverjük, rohamosan beindul a buborékképződés és kiszorítja a csészéből a forró folyadékot.”
5659 0 7 Izé
Sünilány: Jah, bocsi, még az (azt hiszem akril alapú) festékben tehet kárt.
Sünilány: Már nem azért, azok a bogrék nem bevonva vannak anyagokkal, hanem SZAR minőségű kínai piaci m [...]
Lilu__cica: Tegnapelőtt a macskám kajáját melegítettem mikróban. Még jó, hogy csak 30 mpre tettem be, p [...]
Mind a 7 komment