REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
2 in 1: manikűr és nyelvóra Forradalmi módszer: nyelvtanulás és szépítkezés egyben! Tippek külföldön dolgozó hölgyeknek, hogyan kössék össze a kellemeset a hasznossal.
259 0 0 Pink Izé
Les Aventures Extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec

1912-ben játszódik, és egy fiatal újságíróról szól, aki Egyiptomba utazik, hogy múmiák után kutasson. Eközben pedig Párizsban az kelt pánikot, hogy egy 136 millió éves pterodaktilusz tojásnak kiszabadul a lakója, és terrorizálni kezdi a lakókat.

WIKI A KÖNYV | IMDB | Egy másik előzetes
1122 1 2 Film Izé
Erunder: Amikor elolvastam a poszt szövegét én is felröhögtem. Luc Besson-nak úgy látszik megártott a [...]
Purple: atya úr isten :DDDDDDDDDDD ez ám a történet :D amúgy nem lehet rossz
Fluxus

"A hajzselé-gyártók valószínűleg kamaszokat béreltek fel, hogy rejszoljanak egy hatalmas kádba." Tökéletes tini-retró komédia az első kamaszkori szexuális élményekről.

2004 FLUXUS-Hajfény 5min (35mm) kisjátékfilm: A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MUOSZ), filmkritikusi díj a legjobb rövidfilm rendezőjének.

interjú a rendezővel

Csáki László műve. Imdb
846 0 0 Film Izé
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
981 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
A szólista (The Soloist)

Hazai premier: 2009. október.

Steve Lopez újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst, az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

Imdb | magyar feliratos előzetes
424 1 0 Film Izé
State of Play (A dolgok állása)

Az angol minisorozat remake-jében Russell Crowe oknyomozó újságírót alakít, aki egy fiatal nő meggyilkolásának körülményeit próbálja feltárni. A lány egy befolyásos politikusnak - Ben Affleck - dolgozott, akit az újságíró régről ismer, ezért nyomozása során erkölcsi és szakmai elvei egy idő után komoly összeütközésbe kerülnek.

Imdb | Cikk a hír.izén | Előzetes
503 0 1 Film Izé
guti73: Ennyire szar fordítást!!!!!!!! A film biztos jobb!!!
Interjú Krakkó Ákossal, a magyar oknyomozói újságírás élharcosával
335 0 3 Pink Izé
Balázs: én frei tamásnál meg trutkónál leragadtam :D
Mr.T.: Eredetileg egy műfaszt tartott a szájához, és a kép egy homokos oldalról lett leszedve, de nem [...]
nagydee: katasztrófa ez a kép. mi akar ez lenni Serlokhólmsz? szánalmas...
Beszéljünk egy kicsit a bulvárról!

Mert ezen cikk esetén a hülye is vágja (csak a paparazzo vagy az újságíró nem), hogy fémdetektoron haladt át a hölgy (nem mintha B.Spears nem lenne képes ilyesmire, de ez most nem az), így le KELLETT vennie a cipőjét.
4272 0 25 Izé
shinob: hát sajnos nagyon sokaknak ez a hír és ez az érdekes és ezért kelnek fel reggel...rengeteg ily [...]
karalábé: basszus Xd hehe háát ez nem semmi milyen hülyék az emberek el sem hiszem! ennél már csak a Cli [...]
gamma21: ugyanarról beszélünk. :) azt nézzük, amit mutatnak, ha bulvárt mutatnak, bulvárt nézünk. é [...]
Mind a 25 komment
Galsai berúgva szónokolt Albert Györgyiről
737 0 0 Pink Izé
Döbbenet: meghalt Albert Györgyi!
482 0 3 Pink Izé
alphadog: Albert Györgyi feltámadt!!! http://kepfeltoltes.hu/081004/albert-gyorgyi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bungle: http://hirado.hu/cikk.php?id=301836
Angyalkahh: Nyugodjon békében! Nekem nagy kedvencem volt mindig és fájt látni, hogy mi lett vele az utóbb [...]
The Ting Tings - That's Not My Name

A brit zenei újságírók által összeállított lista első ötösében három indie zenekar is helyet kapott. A kéttagú, egy lány énekes-gitárosból és egy fiú dobosból álló The Ting Tings-t afféle inverz White Stripesnak is nevezhetnénk, bár a két zenekar stílusa azért jócskán különbözik. A 2006-ban alakult manchesteri Ting Tings saját bevallása szerint garázs-popot játszik, első kislemezük That's Not My Name címmel egy helyi kiadónál jelent meg 2007-ben, ám hamarosan az ismert BBC lemezlovas, Steve Lamacq playlistjén landolt. Első koncertjüket is ebben az évben adták, majd a júniusi Glastonbury fesztiválon egy emlékezetes koncerttel hívták fel magukra a figyelmet.
339 0 0 Zene Izé
Az Xbox World munkatársa, Rob Taylor az első játék újságíró ezen a planétán, aki végigvitte a GTA IV-et. A GamesRadar által készített interjúból szemezgettük ki a lényegesebb információkat.
561 0 0 Tech Izé
Párom, a gumiférj
[...]
Az újságírónő a következő hétvégén kempingezni vitte Roccót. Eltartott egy darabig, amíg a társaság minden tagja rájött, hogy egy felöltöztetett szilikonfigura is van a társaságban. Volt olyan is – igaz, egész nap emelgette az üveget –, aki csak a nap végén jegyezte meg: „Valami nem stimmel Jenny új barátjával. Jól van az a fickó?!”
7046 0 7 Izé
sawyer: A realdoll.com -on láttok cifrábbakat is.... Nagy a japán isteni állatkert....
peet: Én láttam ezt a srácot, nem is gumi! Tegnap jött szembe az utcán. Azt mondta, jó pénzért vá [...]
Nico: Ahogy elnézem ezt a csávót,tényleg nem tűnik kezdeményező típusnak.:) Viszont sajnos(vagy ne [...]
Mind a 7 komment