REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Majdnem kirohant az útra, de szerencsére az utolsó pillanatban megmentették. :)
10724 2 26 Izé
Élien: Wazz!Csórikámmak kib@szott az evolúció.
Tóth József: http://www.youtube.com/watch?v=kMe2UvPS4vI&feature=related
Tóth József: Az van. Nézz utána. Mikor a folyók kiöntenek, (esős évszak) Európa nagyságú területek vann [...]
Mind a 26 komment
Szexuális úton terjedő betegségek és megelőzésük
637 0 1 Pink Izé
Dopamin: Ne szexelj! -.-'
Marha nagy dugás dugó. ;)
5707 1 10 Izé
Purple: köszii ^^
tokmagosjack: Paul Mauriat - Alouette http://www.youtube.com/watch?v=loAWmKvTxFM
Purple: nekem is tecc. ha megvan valakinek írja be :D
Mind a 10 komment
Apollo 18

Oka volt, hogy nem mentünk vissza a Holdra.

Az Apollo-program eredetileg 20 küldetésből állt volna, de a 17. után leállították. Az összeesküvés-elméletek rajongói szerint, azért, mert az utolsó úton olyan dolgot fedeztek fel, amiről álmodni sem mertünk volna. Az űrhajón lévő fedélzeti-, és kézikamerák felvételei most kiszivárogtak, így megtudhatjuk, hogy mi történt valójában.

A film hivatalos oldalán szinte semmi nincs, még a trailert is csak linkelték.
2682 2 4 Film Izé
MADve: a "there's a reason we've never gone back to the Moon."-ra csak annyi válaszom volna, hogy "yeah, t [...]
axenomorph: Ilyen szar egy előzetest. Rángatózó kamera, öklömnyi pixelek, a jól bejáratott infeksön-kli [...]
dude: "Do I need to watch Apollo 1 - 17 to appreciate this?" :D
Mind a 4 komment
Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1401 0 0 Game Izé
A LittleBigPlanet 2 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Bakugan: Defenders of the Core az Activision-Blizzard jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2011. január 31-én vette kezdetét, és 2011. február 7-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
582 0 0 Game Izé
Sietős faszállító. ;)
21302 2 27 Izé
NSZ: http://www.webkresz.hu/letoltesek/fek.html Hát ha nem is Makó-Jeruzsálem , de nem kevés .
NSZ: - hol látsz Te dombot? Az út széli fákból meg amúgy is nekem úgy tűnik , hogy lejt az út [...]
papaluige: szerintem, jobb lesz ha felteszed a szemüvegedet! - hol látsz Te dombot? - miért jön ilyen seb [...]
Mind a 27 komment
Kicsit még tökéletesítenie kell a technikát, hogy profi shiatsu masszőr legyen belőle, de jó úton halad ez a jópofa corgi. :)

Macska változatban is kapható, felárért akár erotikus cicamasszázs is. ;)
6067 3 2 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/kutyak/39180_kep Bal oldali a forever alone corgi. :D
.::JunKieEQ::.: Komoly gondal jobb is, ha az ember szagértőhöz fordul... Különben szerintem csak el akarta ásn [...]
Az idei esztendő utolsó nyereményjátékában az Activision-Blizzard, az AN-TEC és a HRP-BSC felajánlásának köszönhetően az eddiginél is több nyereményt sorsolunk majd ki. Call of Duty: Black Ops (PS3) Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360, PS3) Apache: Air Assault (X360) Singularity (X360) Bakugan: Defenders Of The Core (X360, PS3) Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3) Shaun White Skateboarding (PS3) DJ Hero 2 (X360) Prince of Persia póló, Far Cry 2 póló és kistáska, HAWX 2 póló, Assassins Creed: Brotherhood poszter HRP-BSC nyereménycsomag (pólók, tollak, poszterek, egérpadok stb.) Fable III poszter Egyes nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a többi játékra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. december 6-án vette kezdetét, és 2010. december 23-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.
1065 0 0 Game Izé
Ez se fog egy darabig ott parkolni... ;)
19106 3 21 Izé
Greg46: ha lett volna már autómata kocsid tudnád hogy fel lehet pörgetni mivel van rajta üres... az N b [...]
rubigo: Ez aztán az észlény. És bepróbálkozik harmadszor is. Ahelyett, hogy két kerékkel a hóra men [...]
RT/TURBO: Mi bajod a Micsuval?He???
Mind a 21 komment
Na így kell a szart megkavarni... ;)
20965 1 12 Izé
Ancen: Ha teli lett volna, még a vasbeton villanyoszlopot is kiviszi...
7sleeper: ha fejreállnak? mert akkor nem lehetett sok a matéria.. ;-)
Nusihusi: Nyakig lettek volna a szarban:D
Mind a 12 komment
Aktuális akciónkban a Sony Magyarország és az CNG.hu felajánlásának köszönhetően tudunk nyereményekkel szolgálni. A szerencsések között ezúttal kisorsoljuk az év legjobb, legizgalmasabb és legijesztőbb horrorjátékát, az Amnesia: The Dark Descentet, illetve a régóta várt, ezen a héten megjelent PS3 exkluzív Gran Turismo ötödik részét.

Utóbbi megnyerhető díjunkért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg az Amnesia: The Dark Descent korongokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz  a regisztrációt követően néhány egyszerű válaszra kell helyesen válaszolnotok.

A nyereményjáték 2010. november 25-én vette kezdetét, és 2010. december3-án zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a Sony Magyarország és a CNG.hu.
1285 0 0 Game Izé
Volna egy tippem, hogyan került kerekesszékbe...
9321 5 14 Izé
Nusihusi: Sok az őrült az utakon:D
bungle: :DDD
Purple: akkor ne mondd el mi az, mert még nem néztem meg :DD
Mind a 14 komment
Miért ment át a lazac az úton? ;)
9586 3 13 Izé
Németh István: szerintem penge hegy igy usznak
Mr.T.: Egy korabeli álmoskönyv szerint közelgő vonat előtt szarni nagy veszélyt jelez. :D csak úgy e [...]
Nas: A rejtett Markov modellek valójában olyan szégyenlős manökenek, akik állatbaráti szeretetből [...]
Mind a 13 komment
Biorobot - Úton
527 2 0 Zene Izé
Úton a világ legnagyobb napelemes hajója - a PlanetSolar a tervek szerint 140 nap alatt nyolc csomós - 15 kilométer per órás - sebességgel kerüli meg a Földet.

2345 1 9 Izé
cici: Ahhoz, hogy a napelemes cuccosok elterjedjenek a jelenleg istenített és egyeduralkodónak számít [...]
naphtha08: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/69/Coriolis_effect14.png/220px-Coriolis_effect [...]
Nyebi: Prototípusok építése nélkül nem haladna a technika. Annak idején a Ford T modellje is messze [...]
Mind a 9 komment
Ha az esőtánc meghozza az esőt, akkor ez valószínűleg a "jégkrémautós tánc" volt...
9366 4 17 Izé
nellcsy: Megkóstolta a fagyis kocsit... De nem hiszem hogy ízlett neki... :D
Zsottika: biztos ez volt a sofőr :)) http://www.youtube.com/watch?v=MPSYvMism0w
Nusihusi: Így jár, aki autók között táncol:P
Mind a 17 komment
Ezúttal a CNG Hungary által felajánlott nyereményeket fogjuk kisorsolni, melyek között megtalálható az általunk is tesztelt LEGO Harry Potter X360-as verziója, a Wings of Prey nevű fantasztikus szimulátorjáték PC-s változata, illetve a kamionszimulátorok királya, a Rig 'n' Roll. Facebookos rajongóink között pedig egy olyan exkluzív cuccot sorsolunk ki, ami minden barátod szemét vonzza majd a suliban: egy LEGO Harry Potteres tornazsákot.

A szoftvernyereményekre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok, illetve megadni a kívánt platformot. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valóstíható meg. A Facebookos nyeremény kisorsolásának módját, az erre való jelentkezést, illetve a sorsolás eredményét értelemszerűen a Facebookos oldalunkon találhatjátok meg.

A nyereményjáték július 15-én kezdődött, és augusztus 2-án ér véget. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton küldjük el. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a CNG Hungary!
2343 2 0 Izé
Ezúttal a CNG Hungary által felajánlott nyereményeket fogjuk kisorsolni, melyek között megtalálható az általunk is tesztelt LEGO Harry Potter X360-as verziója, a Wings of Prey nevű fantasztikus szimulátorjáték PC-s változata, illetve a kamionszimulátorok királya, a Rig 'n' Roll. Facebookos rajongóink között pedig egy olyan exkluzív cuccot sorsolunk ki, ami minden barátod szemét vonzza majd a suliban: egy LEGO Harry Potteres tornazsákot.

A szoftvernyereményekre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok, illetve megadni a kívánt platformot. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valóstíható meg. A Facebookos nyeremény kisorsolásának módját, az erre való jelentkezést, illetve a sorsolás eredményét értelemszerűen a Facebookos oldalunkon találhatjátok meg.

A nyereményjáték július 15-én kezdődött, és augusztus 2-án ér véget. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton küldjük el. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a CNG Hungary!
2642 0 1 Game Izé
alaplap: Én nyertem a Wings of Preyt :D
Miközben a világ a fogyókúrákról és az egészséges életmódról szól, az amerikai Donna Simpson más utat választ: minél többet eszik, hogy ő lehessen a világ legkövérebb nője. A márciusban "még csak" 273 kilós anya jó úton halad, hogy elérje "álomsúlyát", az 1000 fontot (450 kg).
6231 1 49 Izé
bandee1219: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=7677 egy anorexiás mit keres köztük?
Errtu: Hát abból a vékony nem fenyegetne...
CRaPtRaSH: imádom, hogy benned sosem csalódok
Mind a 49 komment
Manuális ablaktörlő
6078 4 5 Izé
Kovi87: Ace Ventura -t akk se überelik :] Nem találtam youtube-on videot :[
Nusihusi: XD Hogy tud emellett az útra figyelni?
plantek: Neeeeee ez készXDXD
Mind a 5 komment
Trichomoniasis - A világ leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzése
1682 0 1 Pink Izé
Balázs: viszont a csaj szép :D
Miért ment át a csirke az... ehm izé, ez nem az a történet. :D
13020 3 26 Izé
Sziszo: hattalmas koppanás :D
plantek: Elképzelem, ahogy hazaér, betoppan vizesen, és a kamasz fia miután meglátja egyből azt nyögi [...]
papaluige: ...azért a víz az úr!
Mind a 26 komment
Palmetta - Indulj el egy úton...

A Palmetta zenekar első videóklipje, melyet az Indulj el egy úton... c. dalra forgattak.
986 1 5 Zene Izé
rDAVE: engem lesokkolt :P
JoinR: Szerintem nagyon jó, már régebben is hallottam egy számukat (Sokat ígér keveset ád), nekem az [...]
go-free: nekem a metál részével van bajom, nagyon tompa a hangzása. érdekes az tény. :)
Mind a 5 komment
Műtéti úton átkötött idegek és érzékelők kötege követi az izmok mozgását Amanda Kitts karcsonkjában. Az asszony agyi impulzusokkal működő bionikus karja jóval finomabban kezelhető és sokoldalúbb eszköz, mint a korábbi karprotézisek.
8373 7 14 Izé
ShitIron: Egy rugóra járt az agyunk, nekem is a melle tűnt fel elsőnek:)
humanhades: darth vader?
Morak: Na végre. Eljött a cyber korszak. Nagyon örülök neki. Amíg nem lesz mindenféle termőfolyadé [...]
Mind a 14 komment
Gattaca (1997)

Vincent azon kevés emberek egyike, akik még "természetes úton" születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a diagnózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.

IMDb | Előzetes
481 3 2 Film Izé
Lili: Egyik kedvenc filmem. Csak ajánlhatom mindenkinek :) Igazán érdekes egy jövőkép.
Lazarus: Nagyon jó film, a vége megindító
Vadbarmok - Strange Wilderness

Apja halála után Peter megörökli állatokról szóló tévéshow-ját. Az egyetlen gond, hogy a Különös vadon nézettsége esik, ami azzal fenyeget, hogy a csatorna megszünteti a műsort. Peter két hét türelmi időt kap. Elhatározza, hogy olyan állatot kap lencsevégre, amely visszahozná a nézettséget és megmentené a műsort. A régi barátjára hallgatva Equadorba utazik, hogy felkutassa a környék Nagylábúját. Az úton nemcsak a dzsungel veszélyeivel, hanem a konkurens versenytárssal is szembe kell néznie Peternek és csapatának. Eszeveszett versenyfutás kezdődik a Nagylábúért.

IMDB
657 1 1 Film Izé
csuvacs21: A legjobb jelenet az amikor szarrálövik a Jetit :)
Cserbenhagyás - Reservation Road (2007)

Büszkén és boldogan feszít a Learner család a kisfiúk, Josh hangversenyén. Hazafelé menet betérnek a Reservation Roadon lévő benzinkút melletti pihenőbe. Ugyancsak hazafelé tart ezen az úton a jogász Dwight a fiával, Lucasszal. Baseballmeccsen voltak, és most Dwight vissza akarja vinni a fiát a volt feleségéhez. A baleset pillanatok alatt következik be. Dwight pánikba esik, és elhajt, bár egy szemtanú meglátja őket. A baleset résztvevői más és más módon élik meg a tragédiát, miközben a nyomozás is megkezdődik. Mindkét apa fájdalmas döntésre kényszerül.

IMDB | Előzetes
460 2 0 Film Izé
Jane's Addiction - Been Caught Steeling

Igazi öröm zenélés, sörös üveggel, meg minden ami kell!
Ettől a számtól garantáltan táncra kél még a holt is! :P

Itt az eredeti verzió, egy 1990-es Jane's Addiction szám a "Ritual de lo Habitual" cimű albumról.
Stílusilag a Grunge és a Punk között van valahol fél úton.
556 1 0 Zene Izé
Romantikus lánykérés. Vagy nem.
8969 4 10 Izé
Fireblade1000: :DDD
Drevway: Wheheheheee :D Király :D
Soul_Deprived: Zsenialis XD 1x enis eljatszottam, csak telefonon :D -Szeretnek szakitani veled... -WTF??? -Idot a [...]
Mind a 10 komment
Támadó pulykák New Jersey-ből.

(Szerintem csak a bringát akarták. ;))
4674 2 34 Izé
Larkin: biztos ezek is South Park-i pulykák azé támadnak már az emberre is :D
kruzada: pulykabűnözés már pedig van!
Schabee: köcsög pulykák
Mind a 34 komment
Up in the Air (Egek Ura)

A szinte folyton úton levő üzletembert alakító George Clooney megismerkedik Vera Farmigával, egy hasonló életmódot folytató, napjai javát szintén a nagyvállalatok világában és a repülőgépek szűkös kabinjaiban eltöltő vonzó nővel. A sztori gerince, hogy Clooney figurája szeretne összegyűjteni tízmillió ajándékmérföldet, de persze egy éppen most megismert csajnak nem fogja elárulni, hogy mennyire közel jár már ehhez. Úgyhogy Farmiga csak tippeli a felhalmozott mérföldgyűjteményről: “a tiéd biztos hatalmas!”.

A rendező a regényhez nem egészen volt hű ugyanis alapvető dolgokat írt át benne (pl. kitalált bele egy teljesen új női főszereplőt, akit Anna Kendrick alakít). A regény írója Walter Kirn

Imdb
579 1 3 Film Izé
Erunder: Ritkán készítenek ennyire szép filmet, amiben az érzékletes metaforák karakterfejlődéssel, [...]
1nessa: marmint fenntrol
1nessa: nem szeretek repulni mert a fulem nem birja...pedig olyan szep lentrol nezni a felhoket:) egyebkent [...]
 A nem kívánt terhesség elkerülésének egyre szélesebb körben használt módja a fogamzásgátló tabletták szedése. A készítmények alkalmazása azonban nem csak a különböző nemi úton terjedő fertőzések ellen nem nyújt védelmet, de nagymértékben növeli a trombózis kialakulásának kockázatát is.
396 0 0 Pink Izé
Úgy látszik, hogyha egy bringaverseny mezőnye halad el egy fekete macska előtt az úton az is szerencsétlenséget jelent...

...csak az a macska számára.
10619 1 0 Sport Izé
Életkortól függetlenül, annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. A saját érzéseidet, a partneredét, a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát kell figyelembe venned. Az alábbi kérdések segítenek eldönteni, készen állsz-e arra, hogy kapcsolatotokat a szexualitás szintjére emeld.
1041 0 7 Pink Izé
neomatsek: aszem túl sok SP-t néztem,mert erről is eszembe jutott egy rész...mikor a csajoknak meg a sráco [...]
Mmiray: Egyébként szerintem érdekes, hogy mostanában, az internet világában is milyen mérhetetlenül [...]
Errtu: Kiderült, hogy nem vagy kész a szexuális életre, és az első orális aktustól terhes leszel? X [...]
Mind a 7 komment
Ryan közlegény megmentése

Előzetes
1944. június 6 - a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados (Tom Hanks) megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (1999) - Legjobb vizuális effektusok
BAFTA-díj (1999) - Legjobb hang
Golden Globe díj (1999) - Legjobb rendező
Golden Globe díj (1999) - Legjobb film - drámai kategória
Oscar-díj (1999) - Legjobb rendező
Oscar-díj (1999) - Legjobb operatőr
Oscar-díj (1999) - Legjobb hangeffektusok
Oscar-díj (1999) - Legjobb hang
Oscar-díj (1999) - Legjobb vágás
570 2 0 Film Izé
Két gól után már kijár egy nyálas nyalás az ütőnek. :)
348 0 0 Sport Izé
Asszem akkor inkább mégse arra menjünk... :D
16235 6 22 Izé
Spion0025: na igen, mindjárt megyek rutinra, nem kicsit volt elriasztó ez a kisvideó :D:D:D
papaluige: nem elég a téli gumi, tudás,és rutin is kell hozzá!
szaki77: No igen, nem hiába mondogatják az okosok, hogy téli gumi. Egynéhány félméter széles nyárigu [...]
Mind a 22 komment
Szánkózás német módra. :)
9498 3 21 Izé
-orv-: Ezt mi is csináltuk régen csak mi rendesen havon,jégen sokszor 80km/h-val. Az már kemény, a dok [...]
truthw: Minek ehhez hó meg tél? A beton nyáron esőben is ugyanígy csúszik...
ismeretlen: mi a nyíregyházi gyorsvonat után szotkuk kötni magunkat faszánkóval. az az igazi extrém kalan [...]
Mind a 21 komment
Egész jól érzi a ritmust. :)
9621 5 13 Izé
bungle: Akinek nem megy a fenti videó, csete most beküldte újra: http://www.youtube.com/watch?v=dCizmdGJD [...]
Anti tokio hotel hungary: IMÁDOM A KAMÉLEONOKAT!!!!!!!! XD XD
orsyka001: köszönöm a kockaságod:) megint okosabb lettem:DD
Mind a 13 komment
Régebbi postok...