REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Újra egy kis séta a hegyekben (ha esetleg 2 éve kimaradt, ill. ez most HD-ben élvezhető)

El Caminito del Rey (magyarul ezt találtam wiki-n)

Egy lépésre a haláltól: "nem csak veszélyes, hanem kimondottan TILOS is az El Caminito del Rey-t bejárni, akár 6000 euro is lehet a büntetés".
13006 13 31 Izé
bungle: www.youtube.com/watch?v=k3xVf_0f49Q
bungle: 2001-ben be kellett zárni, mert rossz állapota miatt veszélyessé vált, és öten életüket is [...]
Dieselboy: Ááá... csöpög a víz a tenyeremből! :D Ez egy állat!
Mind a 31 komment
A Crazy Heart egy 2009 amerikai musical-film-dráma, Scott Cooper rendezte, Thomas Cobb 1987-es, azonos című regényéből. Jeff Bridges egy lecsúszott vidéki énekes-dalszerzőt játszik, aki megpróbálja megfordítani az életét miután elkezdett egy kapcsolatot egy fiatal újságíróval. További szereplők: Maggie Gyllenhaal, Colin Farrell, Robert Duvall, Beth Grant és Jack Nation gyerekszínész. Farrell, és Duvall szintén énekel a filmben.

A film főszereplője, Bad Blake (Jeff Bridges), Waylon Jennings, Kris Kristofferson és Merle Haggard egyfajta kombinációján alapul. Az író-rendező a kezdetben egy életrajzi filmet akart Haggardról de a jogokat az élettörténetéhez túl nehéz lett volna megszerezni. Azt a regényt, amin a film ténylegesen alapul, egy vidéki énekes Hank Thompson ihlette. Bridges a 2009 Academy Award Best Actornek járó díját kapta a filmbeli játékáért.
2892 3 0 Zene Izé
Újabb parajelenségek ( Paranormal Activity 2 )

Hamarosan megérkezik 2009 egyik legnagyobb pénzügyi sikerének a folytatása. Egyelőre nagy kérdés, hogy a második rész beváltja-e a hozzáfűzött reményeket, vagy úgy jár mint anno a hasonló pályát befutó Ideglelés (a második rész csúfos bukás lett). Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga, hiszen a Fűrész sorozat legújabb epizódjával (7. rész és 3D-s) kell megküzdenie Október 22.-én.
1577 2 8 Film Izé
Erunder: A posztra kattintva már a Paranormal Actitvity 3 előzetese található. Kell ehhez még mást is h [...]
CrazyLime: Nekem van olyan ismim aki tényleg be is vette xD Am tényleg ritka sz@r volt az elsőrész, de azé [...]
Penge70: Ritka nagy szar volt az első rész ez sem lesz különb
Mind a 8 komment
Kultiration - Seaside (2009)

Tehetséges svéd srácok, akik reggae-t játszanak, szerintem elég jó minőségben... Csak ajánlani tudom a többi számukat is... ; )

Hivatalos oldal

Egy ínyencség az idei évből.
850 0 0 Zene Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a tobzoskák. A faj mérsékelten veszélyeztetett, sajnos Délkelet-Ázsiában már majdnem kihalásig levadászták. Kínában közkedvelt étel a tobzoskahús, és az állat testrészeinek felhasználása is elterjedt a hagyományos kínai gyógyászatban. Csak tavaly márciusban és áprilisban 38 tonna fagyasztott tobzoskát foglaltak le. A környezetvédők most attól félnek, hogy az afrikai tobzoskák lesznek a következők az étlapon, ha ázsiai rokonaik már eltűntek.

2369 2 9 Izé
Pompedli: de édibogyó :D
Tomesz: kerekerdő T34-ese
VIPER: Jaj de cukker!!!!!!!
Mind a 9 komment
Radoslav Zilinsky képei

Ezt a képet mindenképp nézzétek meg nagyobb verzióban!
11857 12 13 Izé
Kiscsuri: Nagyon tetszett nekem is a postkép jött be a legjobban :)!
toffiter: Lehet nem 5 percbe tartott neki megcsinálni..
lb7: nagyon szépek
Mind a 13 komment
Radoslav Zilinsky képei

Ezt a képet mindenképp nézzétek meg nagyobb verzióban!
11689 4 1 Art Izé
Pompedli: hát ez igazán epic
Jurij feat. 30Y - Kék a pólóm (2009, Pécs)
502 0 0 Zene Izé
Rank 1 Symfo (Official Sunrise Festival 2009)
1221 1 0 Zene Izé
A New York Times mintegy 3000 - 2003, és 2009 között történt - gyilkosságot helyezett el a városuk térképén. Jól jöhet, ha utazol. Bár ahogy nézegettem, nem kell nagyon félnünk, hacsak nem spanyol ajkúak, vagy feketék vagyunk. Brooklyn-t mindenesetre kerüljétek!
6169 4 12 Izé
Dubi: Na igen,áthuztam gyorsan az egeret a pöttyök felett és nem láttam mást csak azt hogy black mal [...]
csicsó: race and ethnicity victim, és alig van ázsiai, na igen... :D
tjunior: 69% lőfegyverrel, hát igen ha mindenki géppityuval szaladgál nem is csodálom
Mind a 12 komment
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
762 0 0 Zene Izé
A ONE magazin John Bolino-t választotta meg a 2009-es év korisának.
350 0 0 Sport Izé
John Rabe

A film megtörtént eseményeken alapuló második világháborús dráma, amely a címadó német üzletemberről szól, aki az 1937-38-as nankingi mészárlás során 250 ezer kínait védett meg a japánokkal szemben. A dráma 2009-ben elnyerte a legrangosabb német filmdíjat. A legjobb férfi alakítás, a legjobb kosztüm és a legjobb díszlettervezés díja lett az övéké.


Imdb | Angol feliratos előzetes
826 0 0 Film Izé
A 2009-es Supercar Challenge bajnokság ütközéseinek és baleseteinek válogatása.
1104 0 3 Sport Izé
Mr.T.: Jó lett az is! :D
Maccoyi: :D Majd csinálom a profilképet is. :D
Mr.T.: :DDD Jó a nick.
MORTEMIA - The One I Once Was

Ez egy neo-gótikus metál banda, a power-death metal és az egyházi ének kellemes keverékét mutatják be. MortenVeland, a metál zeneműfaj egyik királya egy vadonatúj együttest alapított. Norvég származású, és kiemelkedik az iránta érzett tisztelete miatt, amit az utóbbi években szerzett be a brilliáns sötét jelenetek megfilmesítése miatt.
790 1 0 Zene Izé
A (fű)nyírós jelenet a Hullajó (Braindead) című Peter Jackson-alkotásból. Hogy miért éri meg rákattintani? Mert jó megtudni, hova tud elfolyni több, mint 1000 liter művér :)

Apropó: NSFW, 18+
1561 2 1 Film Izé
szomoja: ááh hatalmas kedvenc a Hullajó! :D
Napokban kattintottam egy Google reklámra "Be The Lowest Bidder". Nem értettem, hogy ez mit akar jelenteni ezért meglestem. Ahogy a neve is mondja, fordított aukció. Az nyer aki a legkisebb - de egyedi - értéket adja.

Jó ötlet és király szórakozás :) Mivel beleszerettem, ezért elkezdtem hazaiakat is keresni és mit találtam? APEH... Csak cikkeket (1, 2), hogy az APEH, hogy írtotta ki ezeket az oldalakat. Miért nem lehet ilyen cég nálunk és miért lehet mindenhol máshol?

Aki viszont kiakarja próbálni ezt külföldön ajánlom a kövektező oldalakat:

www.belobi.com (egyszerű - angol)
www.oltiby.com (kicsit komplikáltabb, de még elmegy - angol)
us.dubli.com (belobi után a másik kedvenc - angol)
1950 2 8 Izé
arabicsnusos: MP4 Player 32GB + Photo Camera 6.81 € Dániel S., Hungary
dsi: attól hogy az egyik szemét, még nem jelenti azt h a másik nem az.. mindenki úgy próbálja leh [...]
mesyre: Életem során ilyen olalakon eljátszottam már kb 150 eurót. Nem akarok laptopot nyerni, nem akar [...]
Mind a 8 komment
Eddie Hallivell - Sunrise festival 2009

Lengyelorszag-Kolobrzeg

1. Cosmic Gate - F.A.V (Hard Dub Mix / Extended Mix)

2. Richard Durand - Into Something (Fall Down Mix)

Idén ott a helye minenkinek aki kedveli a trance-t :)))))))))))
602 0 1 Zene Izé
Newtonheat: ez a "trances" kajak bádiszörfölteti magát? :O baszdmeg! xP
Converge - Cruel Bloom

A csapat 2009-es, Axe to Fall c. lemezéről. Vendégzenész a Neurosis vokalista/gitáros Steve von Till. Nem csak metálrajongóknak :)
491 0 1 Zene Izé
pepeti: Gyönyörű és súlyos egyszerre, imádom :')
Run Bitch Run!

Állítólag a klasszikus, 70-es években divatos Rape and Revenge (megerőszakolás majd bosszú) fimek előtt tiszteleg, kissé görbe tükröt állítva azoknak.
Na ez nem teljesen így van, mert a szándéka valóban ez, de... A lényeg az, hogy még a B kategóriás filmek listájáról is lecsúszik. 2009 decemberében jelent meg DVD forgalmazásban Amerikában.

A film megnézését nem tanácsolom (bár biztosan vannak olyanok akik simán kajálnák), a rendező másik filmje is áruldodó. Nude nuns with big gun címmel. A trailer megnézése viszont erősen ajánlott. Majdhogynem kötelező! Mert az magában nagyot üt.

Kedvcsinálóként idézet a történelem egyik legjobb trailer narrálásából:
"White bitches, black bitches, asian bitches, holy bitches, dirty bitches and bitches on bitches!"
1427 0 1 Film Izé
go-free: megnéztem. tragikus.
Track: Despised Icon - Day Of Mourning

Album: Day Of Mourning

Year: 2009

Style: Death Metal

Despised Icon on MySpace
341 0 0 Zene Izé
A World Press Photo 2009 győztes fotói
1332 1 0 Art Izé
Hamasaki Ayumi - Rule

Egy másik klipp a 2009-es "Next Level" albumról: Hamasaki Ayumi - Sparkle   Hivatalos oldal
811 0 0 Zene Izé
2009 legkeresettebb képein a Google szerint:

Lady Gaga
876 0 0 Pink Izé
maNga - Bení Benímle Birak

A maNga egy aranylemezes török együttes, akik 2002-ben alakultak Ankarában.

2009-ben elnyerték az MTV Europe Music Awards: Európa kedvence-díját és idén ők képviselik Törökországot az Eurovíziós Dalversenyen.
417 0 0 Zene Izé
2009 Best Animal Photos - MSNBC
7165 2 1 Art Izé
Guren: ez a kép nagyon durva http://4.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/S2NJFpwEIOI/AAAAAAAAqXs/j0TPOjI6Sk8/s16 [...]
2009 Best Animal Photos - MSNBC
5247 2 7 Izé
eerix: Ó, köszönöm, ma is okosabb lettem :)
Lacpas: Szerintem meg sapkás rozmárok! :D
Kathy: Hát az a mókus, nagyon nagy.....szétröhögtem az agyam. :))))))))))))))))))))))))))))
Mind a 7 komment
Az idei Tough Guy Challenge.

A 2009-es itt.
6553 4 4 Izé
bungle: cancer1 küldte: URL: http://www.damncoolpictures.com/2012/01/tough-guy-2012.html Szöveg: "Tough Gu [...]
bungle: www.dailymail.co.uk/news/article-1352095/Tough-Guy-competitors-leap-swim-icy-waters-brave-razor-wire [...]
Alucard4: huh, ezt én is kipróbálnám :D marhajó lehetett
Mind a 4 komment
The Ghost Writer

Roman Polanski még a házi őrizetből is a filmjén dolgozik. A film indul a 2010-es Berlinale (Arany Medve) díjátadón is. Ahol "szegény" Polanski nem vehet részt. Gondolom mindenki tudja miért is van ez a helyzet.

Inkább beszéljünk a filmről: Adam Lang volt miniszterelnök úgy dönt, hogy megírja a memoárját, ám igénybe veszi egy ál-író segítségét is, aki a munka folyamán rájön arra, hogy a megbízójának a múltja sötét titkokat rejt.

A szereplők mind nagyon jók, valószínűleg az alakításokkal nem is lesz gond. A rendezés szintén jó lehet, ha már Polanski. A forgatókönyvvel pedig nem lehet túl sok probléma, tekintve hogy regényadaptációról van szó. Erről többet írnak a honlapon. Innentől csak a marketingen múlik a dolog, hogy mennyire lesz sikeres a film, de az, ahogy nézem most nem túl fényes. :)

Imdb
882 1 1 Film Izé
go-free: a színésztársadalom körében kiállnak Polanski mellett. nem tudom, hogy a fogyasztók is hasonl [...]
Beardyman 2009 év beatboxa 
695 1 2 Zene Izé
piton78: na ez az ami odabasz: http://www.youtube.com/watch?v=6fC65sy9tzY
yoman3d: Kolozsvaron voltam Beardyman partyn, ott istenitettem a csavot, de ez valami borzalom amit itt produ [...]
A tavalyi év legjobb,legrosszabb, legviccesebb, legbátrabb stb. poszterei
1422 0 2 Film Izé
kovacslacka: Minden idők legrosszabb poszterei: http://movies.sky.com/worst-movie-posters-ever
Vigyori: a terminator 4. poszter sikerült a legdurvábbra szerintem :D
2009 legfurcsább találmányai, ötletei
12627 4 14 Izé
Nusihusi: Az a kéz a maci szájában durva:)
I. C. Wiener: Napenergiával működő ruhaszárító. (Mondjuk bevallom, ezt nem én találtam ki :) )
Jádám: napelemes zseblámpa
Mind a 14 komment
Éneklő pizza, kibelezett táncosnő - 2009 legfurcsább reklámjai.

Nem mindegyiknél jöttem rá, mit akar reklámozni.
13545 7 9 Izé
kichi: Kár, hogy a "japán" reklám, nem japán ebben a postban. (betűk alapján thai-ra tippelek egyébk [...]
plantek: A fejember hogy eltüsszenti már magát:D tutti biztos, h azt sokan elhittékXDXDXD
bungle: http://pink.ize.hu/comments.php?post_id=3259 Vagy a közvetlen link (fejléc bezár gomb után): htt [...]
Mind a 9 komment
2009 legjobbjai az [origo] filmklubja szerint
(több lista is van: legjobb alakítások, legjobb csók, legjobb címek, stb)
1254 0 1 Film Izé
kovacslacka: Összegzés a Premiere.com-tól: http://www.premiere.com/Feature/Premiere.com-s-Best-Worst-and-Ever [...]
2009 legrosszabb haj- és sminkpillanatai
2910 0 2 Pink Izé
dorcsellina: :S:S..amúgy imádom Megan Fox-ot sztem gyönyörű:)
triniti5: Nem jó a link, ez is a madonna szálkásítási módszeréhez visz.
2009 legszebb és legdizájnosabb konyhái
478 0 0 Pink Izé
Track: Datsik - Havoc
Year: 2009
Style: Dubstep
Datsik on MySpace
1024 1 5 Zene Izé
stev: én is várom már mikor lesz egy külön Dubstep kategória...de erre lehet sokat kell még várni, [...]
Lisa: Áh srácok, annyira vágjátok az ízlésemet! ;)
pawee: na ron, ez télleg kib@szott jó
Mind a 5 komment
Vicces, meghökkentő, bizar, durva videók válogatása a 2009-es futballszezonból. :)

2 rész 

Ezzel a postal szeretnék minden kedves Sport Izé látogatónak Boldog Új Évet Kívánni és reménykedem benne, hogy jövőre egy picit több lesz az általatok beküldött postok mennyisége. :)
1787 2 2 Sport Izé
likol: Boldog új évet!:)
Davek: Baromijó kis összeállítás sírtam a röhögéstől 1-2 helyen. B.U.É.K :D
5 hatalmas kapusbravúr 2009-ből. :)
1323 0 0 Sport Izé
A 2009-es év legjobb sportfotói.
7195 6 3 Izé
Jádám: ha beállítod háttérnek, akkor már az lesz
Lacpas: Csak az a kár, hogy nem háttérképek. :)
danszter: ez is jó: http://www.delmagyar.hu/sport/2009_legviccesebb_pillanatai_a_sport_vilagaban/2133359/
Régebbi postok...