REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Christopher Gilbert vizuállatságai
2076 1 1 Art Izé
mephistto: Már ellnézést de ez a kép volt a Razoománál is :D http://4.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/SpwTs [...]
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
673 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
848 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Matt-re biztosan emlékeztek...

Pekingtől Berlinig sétált Christoph Rehage 4000 mérföldet.
4733 7 15 Izé
7sleeper: rövidebb út és nem annyira pörgős videó mint az első, de vannak benne "pármásodperces" szé [...]
Jokker: A Matt-ek nagyon tetszettek anno. Ez is bejön. Mekkor Jesus lesz már a srácból a végére :D
Strawberryy: Imádom az ilyen videókat!
Mind a 15 komment
Kémia óra kisiskolásoknak: a zoxigén!
5952 12 12 Izé
Békatallér: Ez tök jó! Nagyon jók a vegyérték elektronok a fejük körül. Hogy beszívta a vas! Nincs ilye [...]
Jokker: Ez tényleg poén :)
bandee1219: Jópofa! :)
Mind a 12 komment
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
398 1 0 Film Izé
A tökéletes trükk (The Prestige)

A bűvészek a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjai. Két fiatal varázsló van feljövőben. A feltűnő és kifinomult Robert Angier a közönség kedvence. A kissé bárdolatlan, egyszerű Alfred Borden viszont igazi géniusz, de hiányzik belőle az a képesség, hogy lebilincselje nézőközönségét. Eleinte barátsággal és tisztelettel viseltetnek egymás iránt, de mikor a nagy mutatványuk rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak. Ettől kezdve legfőbb vágyuk, hogy legyőzzék a másikat. Minden trükk és minden fellépés egyre fokozza a gyilkos versenyt közöttük.

430 3 2 Film Izé
Collector: Nagyon jó film, nagyon jó színészek, pörgős történet, kár hogy nincs folytatás.
Hazafi: Az egyik kedvencem. Csak ajánlani tudom, engem lebilincselt a film. És természetesen a könyvet i [...]
Friss trailerek és teaser videók érkeztek Hollywoodból! Ezúttal újra betekintést kaphatunk a jövő év március végén debütáló Monsters vs. Aliens animációs filmbe, amit a Dreamworks kalapál, továbbá Tim Burton legújabb szuperprodukciójába, a 9!-be, mely olyan neves sztárok közreműködésével készül, mint Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau és Christopher Plummer. Ezenkívül kaptunk két Terminator: Salvation állóképet is!
4814 0 4 Film Izé
Erunder: Balázs küldte: Remélem tényleg ilyen lesz az első kapcsolat felvétel :D http://www.youtube.com [...]
csicsilla: sajnos csak ost tudtam megnézni de iádom a D-t. tényleg jó poénok vannak benne utoljára a sz [...]
tikshow: te jó isten :D ebbe mi poénok vannak :D
Mind a 4 komment
Friss trailerek és teaser videók érkeztek Hollywoodból! Ezúttal újra betekintést kaphatunk a jövő év március végén debütáló Monsters vs. Aliens animációs filmbe, amit a Dreamworks kalapál, továbbá Tim Burton legújabb szuperprodukciójába, a 9!-be, mely olyan neves sztárok közreműködésével készül, mint Elijah Wood, John C. Reilly, Jennifer Connelly, Crispin Glover, Martin Landau és Christopher Plummer. Ezenkívül kaptunk két Terminator: Salvation állóképet is!
5221 3 2 Izé
tikshow: te jó isten :D ebbe mi poénok vannak :D
Belkar: a Monsters vs Aliens nekem nagyon tetszik :) a Terminátorról meg annyit hogy remélem jó film les [...]
Caravan Palace - Jolie Coquine
252 0 1 Zene Izé
Conscripter: A videó a Weapon Of Choice - Fatboy Slim klipjéből lett kivéve. http://www.youtube.com/watch?v=s [...]
Exkluzív interjú Madonna öccsével a botránykönyvről!
529 0 0 Pink Izé
Dennis Christopher feat Rocq-E - Music Is My Life (Dennis Christopher Club Mix)
382 0 0 Zene Izé
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
760 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
Christopher Conte cyberpunk fantáziái
1865 0 1 Art Izé
papaluige: ennek sincs barátja! csinált magának! :)
Christopher Conte cyberpunk fantáziái
2128 1 1 Izé
papaluige: ennek sincs barátja! csinált magának! :)
SD-kártya CD-stílusban, 100 év élettartammal
A "CD-stílus" ez esetben annyit tesz, hogy "egyszer írható". Bemutatta ugyanis a SanDisk a "WORM"(=féreg), úgy is mint "Write Once, Read Many" (=írd egyszer, olvasd sokszor) névre hallgató új, professzionális használatra szánt SD kártyáját, amelynek különlegessége egyrészt a már említett egyszer írhatóság, másrészt pedig a címben is számszerűsített hosszú élettartam.

Állítják, hogy az ily módon a kártyára egyszer felvitt anyagok "lényegében lepecsételtetnek", így "semmiféle fizikai lehetőség nincs a fájlok módosítására vagy törlésére". Ami pedig a használati lehetőségeket illeti, igen komoly példákat hoztak fel: rendőrségi-bírósági bizonyíték- vagy tanúvallomások, orvosi feljegyzések vagy elektronikus úton leadott szavazatok tárolását - annál is inkább, hogy a kártyák így egyben le is válthatnák a hagyományos (elsősorban analóg, szalag-alapú) tárolóeszközöket, tekintélyes fizikai helyet is felszabadítva az érintett hivatalok archívumaiban.

Említették azt is, hogy digitális kamerák és hangrögzítők, pénztárgépek, orvosi felszerelések és számos további eszköz gyártóival is együttműködnek annak érdekében, hogy minél több készüléket elláthassanak a WORM-kártyák használatához szükséges firmware-el.

Christopher Moore, a cég OEM memóriakártya-marketingese kiemelte azt is, hogy a digitális média előretörése oda vezetett, hogy az analóg médiára továbbra is nagy mértékben támaszkodó szervezetek (mint például a fentebb említettek) egyre nagyobb gondokkal néznek szembe, így az ő megoldásuk annál is inkább hasznosabb lehet. Ezt kezdetben meglepően kicsi, 128MB-os méretben szállítják majd, árakat viszont még nem közöltek.
891 0 3 Tech Izé
rivaul: Így van :)
Thaddeus: Valszeg szöveges dokumentumokat fognak tárolni, arra pedig - úgy gondolom - egyelőre elég ennyi [...]
Dawe: 128MB nem sok mindenre elég
A Kapj el ha tudsz című film zenéje John Williamstől, aki filmzenéi miatt régóta nagy sikernek örvend. Az utóbbi évek egyik legnagyobb (mondhatni legendás) filmje. Kötelező megnézni.


655 0 7 Zene Izé
fadam: néha kicsit vontatott már a film, de nekem egyik kedvencem
Thaddeus: Elolvastam a regényt, amiből készült, és a főszereplő ott egy 190 centis 100 kilós fickó, a [...]
calipunkszabus: tényleg azért inkább Hanks bácsi miatt értelmes ez a film, de nekem 1ik kedvenc filmem
Mind a 7 komment
Christopher Tin - Baba Yetu

Civilisation 4 Theme
180 1 0 Zene Izé
Eddie Vedder - Guaranteed
('Into the wild" című filmben szerepel, a filmet Christopher Johnson McCandless emlékére készítették)
367 1 3 Zene Izé
NuttySomeone: Nekem ez a szam volt a nyero..bar enis letoltottem majdnem az egeszz szamot ami a filmben ment:D
Kremy: Hát megérdemelte a Grammyt. A film pedig gyönyörű.Mindenkinek ajánlom. Amúgy megvan az egész [...]
Chino: nagyon nagy, Grammy, Eddie a legnagyobb énekes.
Christophe Huet oldala
8885 12 18 Izé
bandee1219: Megnéztem a képeidet, van még mit fejlődni (főleg egy ilyen post nézegetése után), de gondol [...]
bandee1219: Ja, és az is jó, hogy van making of, bár ahogy a képek, sztem az is becsapás.
Erunder: Ezek a képek megrendelésre készültek 1 aids-re való felhívás. Azt akarja sugallni, hogy ha gu [...]
Mind a 18 komment
Christopher Locke fogta az ollókat, amit elvettek a reptéren az utasoktól és pókizévé változtatta azokat.
2374 1 7 Art Izé
pira: ilyet kéne csinálni:D nekem kell
Hullamosó: Dejó...ha...ezt teljes erőddel jól célozva valaki felé dobod akk beleáll....×D...
csokioroszlán: maximum a torkod... :)
Mind a 7 komment
Christopher Locke fogta az ollókat, amit elvettek a reptéren az utasoktól és pókizévé változtatta azokat.
2414 6 7 Izé
pira: ilyet kéne csinálni:D nekem kell
Hullamosó: Dejó...ha...ezt teljes erőddel jól célozva valaki felé dobod akk beleáll....×D...
csokioroszlán: maximum a torkod... :)
Mind a 7 komment