REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
MR2 Szimfonik - Ez a szerelem "Közös felvételt készített az MR2-Petőfi Rádió felkérésére a Heaven Street Seven és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara. Az MR2 Szimfonik célja az egymáshoz ezer szállal kötődő könnyű- és komolyzene összekapcsolása. A felvételhez a zenei alapok megtartásával az MR Szimfonikusok szolgáltatnak zenei keretet - új összefüggésbe helyezve ezzel egy már ismert dalt, a Heaven Street Seven Ez a szerelem című slágerét. A dalt Oláh Dezső hangszerelte újra, az MR Szimfonikusokat Stephen D'Agostino vezényelte."
720 1 0 Zene Izé
Stephen Walter, 'The Island' - "Térképművészet"
1249 1 0 Art Izé
Imaginism Studios

6 tehetséges művész illusztrációi

(Bobby Chiu, Kei Acedera, Stephen Silver, Jason Seiler, Thierry Lafontaine, Peter Chan)
1488 1 3 Art Izé
Ravennë: Jason Seiler http://art.ize.hu/comments.php?post_id=2287
kuri91: Acedera és Chiu-tól vannak a kedvenceim
kuri91: jujj, nagyon szeretem őket :D
Colin Diamond (Ray Winstone) teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy felesége viszonyt folytat egy fiatal francia pincérrel. Vérig sértett büszkeségén barátai – Old Man Peanut ( John Hurt), Meredith (Ian McShane), Archie (Tom Wilkinson), and Mal (Stephen Dillane) – segítségével készül revansot venni: elrabolják a szeretőt, és saját maguk által létrehozott rögtönítélő bíróság elé állítják. Hosszú éjszakának néznek elébe, és Colin az érzelmek teljes spektrumát átéli: haragot, bosszúvágyat, szeretet és saját pitiáner mivoltát…
IMDb   WIKI
Trailer
Rendező: Malcolm Venville
Fő szereplők: Ray Winstone, Tom Wilkinson, Ian McShane, John Hurt, Stephen Dillane, Joanne Whalley, Steven Berkoff, Melvil Poupaud
Premier: 2010. január 15.
612 0 0 Film Izé
Az elítélt - Felon (2008)

Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.

IMDB
563 0 2 Film Izé
rhazid: A film egész jó de ez a borító... mintha egy két éves kisgyerek csinálta volna.
tutituti: Na ezt haver mondta nézzem meg.Hát aztamindenit. Ez nem dajkamese mint a szökés(szeretem),vagy b [...]
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
813 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Stephen Alvarez 44 éves francia fotótudósító. Munkái a globális történésekkel, vallásokkal, kultúrával és a konfliktusokkal kapcsolatos. Több rangos díjat nyert meg munkáival, képeit a Time Magazine-ban valamint a National Geographic Magazine-ban is megtalálhatóak. Utóbbi magazinnal több expedíciót folytatott.
860 0 0 Art Izé
A remény rabjai (The Shawshank Redemption) - 1994
Morgan Freeman, és Tim Robbins főszereplésével.

A legjobb film az IMDb 250- es listája szerint, Stephen King kisregénye alapján készült.

1946-ban egy Andy Dufresne (Tim Robbins) nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg....
456 3 3 Film Izé
pepeti: Egyik legjobb film amit láttam eddig. Nem ragozom túl, alapmű.
Jozeph: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Alapmű. Nem tudok megfelelő jelzőket kitalálni, mert annyira [...]
neomatsek: ez egy nagyszerű film,tök jó a vége,akinek van ideje nézze meg egyszer,megéri:D
John Higgins nyerte a 2009-es snooker világbajnokságot, miután a döntőben 18-9-re múlta felül Shaun Murphy-t. Ezzel ő lett a sportág történetében a negyedik játékos, aki legalább háromszor emelhette magasba a világbajnoki trófeát a Crucible-ben. Ez a bravúr eddig csupán Steve Davisnek, Stephen Hendrynek és Ronnie O’Sullivannek sikerült. Mit ne mondjunk, illusztris társaság…
386 0 0 Sport Izé
The Reader (A felolvasó)

A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük. Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz. A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.

Magyar feliratos előzetes | Imdb

Bemutató dátuma: 2009. április 23

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
Golden Globe díj (2009) - Legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet
Oscar-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
BAFTA-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
BAFTA-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
BAFTA-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
BAFTA-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
Golden Globe díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Golden Globe díj (2009) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
Golden Globe díj (2009) - Legjobb forgatókönyv jelölés: David Here
Oscar-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
Oscar-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Oscar-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
Oscar-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
813 5 2 Film Izé
Jokker: Ritka szép film, érdemes megnézni!
Chamy: uhh, ezt nagyon várom egyszer 'véletlenül' elolvastam a könyvet... kíváncsi vagyok a filmre
A Bit of Fry and Laurie

Egy magyar feliratos részlet: Blooper.
3494 5 14 Izé
Ilsa: Én is a Comedyn láttam, eleinte csak nézem, hogy tényleg a Dr.House, aki vigyorog meg hülyén f [...]
eerix: De legtöbben így ismerik, meg mi van akkor, ha nem tudják, hogy Hugh Laurie-t hogyan kell leírn [...]
qwerty89: Szerintem nem Dr House a neve... Ennyit illene tudni és így kommentálni....
Mind a 14 komment
A Bit of Fry and Laurie

Egy magyar feliratos részlet: Blooper.
3210 0 1 Film Izé
kasy: Megnéztem egy jó párat, fantasztikusan jók! :D
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1018 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Halálsoron

Előzetes
A félelmetes történetek nagymestere, Stephen King írta a film alapjául szolgáló fordulatos történetet. Az 1930-as években Paul Edgecomb (Tom Hanks) cinikus és tapasztalt börtönőrként szolgál a siralomházban. Halálraítéltek utolsó napjainak szemtanújaként már nem érhetik meglepetések. Egész világfelfogása megrendül John Coffey (Michael Clarke Duncan) megérkeztével. Az óriás termetű fekete férfit kettős gyermekgyilkosságért ítélték halálra. A börtönőr visszaemlékezik a siralomház vendégeire. Coffey különös lényére, természetfeletti képességeire és beteges, durva őrtársaira. Ki is valójában az óriás halálraítélt és valóban bűnös-e?
340 3 3 Film Izé
toxity-fa: nagyon szivszoritó film, egy két elég durva pillanattal
ruddi: én is, általában a Stephen King könyvekből jó filmek születnek
pepeti: Imádom ezt a filmet.
Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer azonos című regénye alapján készült. Új Hold (New Moon) címmel jelent meg a regény folytatása, melyet szintén feldolgoznak, 2009 novemberében érkezik.
További két regény jelent meg, Eclipse és Breaking Dawn címeken.
812 2 4 Film Izé
Erunder: Akkor már inkább a kommentet töröld
kasy: Nah, úgy látszik kétszer küldte el. Én meg jó akarattal átdolgoztam és kiraktam. pff. Lehet [...]
Erunder: esztike:) küldte: http://origo.hu/filmklub/20091030-25-millioan-lattak-az-alkonyat-ujhold-elozetese [...]
Mind a 4 komment
Twilight-Alkonyat,még novemberben játszották nálunk,de még meglehet tekinteni!:)
A történet röviden annyi,hogy a vámpír beleszeret a halandóba...innentől sejthetitek:)A film alapja a Stephenie Meyer által alkotott könyv.
747 2 3 Film Izé
ildikeee6: Én is így vagyok vele... Sosem olvastam.... de miután megnéztem az Alkonyatot kíváncsi lettem [...]
Balázs: de minek?!
Aislinn: A film miatt olvastam el a 4 könyvet, nekem nagyon bejöttek. Majd márciusban kezdik el forgatni a [...]
Nemrég ugye Stephen Colbert , az amerikai showman kapta a legtöbb szavazatot az új M0-ás híd név pályázatán. A videó tanúsága szerint róla is nevezték el végül. :D
2571 0 11 Izé
bungle: http://i.imgur.com/sHfW5Kb.png
Spantz: Tudomásom szerinte megyeri híd a neve
Tóth József: Már akkor mit szóltok a Gáspár Győző-höz? :DDD
Mind a 11 komment
Deftones - Hole In The Earth
stílusok: Nu Metal, Progresszív Metal, Progresszív
alapítva: Amerikai Egyesült Államok, 1988
A tagok:
Chino Moreno - énekes
Stephen Carpenter - gitár
Abe Cunningham - dobok
Chi Cheng - basszer
Frank Delgado - billentyű
Szerintem a világ legjobbjai a maguk stílusában.
275 2 1 Zene Izé
Chino: remélem jönnek még Magyarországra. a pecsás koncerten nem tudtam ott lenni financiális okokbó [...]
Stephen Marley - Hey baby
620 1 8 Zene Izé
Purple: én is arrébb szoktam pakolni, mert nem szeretem, ha elkezd kaparni :S nem dohányzom, szal én ham [...]
Ganja Master: kösz a tippet ;) még vész esetén jól jöhet :)...de mostmár 10-szer nézzük meg, hogy megvan- [...]
Purple: dohányra tegyél konzolt, arra a szenet, és alufóliából hajtogass szélfogót, hogy legyen rajt [...]
Mind a 8 komment
Peter Gabriel - Sledgehammer
1986 - So című album sikerdala, mely lenyűgöző klippjével (mely a gyurmaanimáció és a pixillációs animáció iskolapéldája - azaz számtalan fotóból lett összeállítva. A rendező Stephen R. Johnson. A felvétel alatt P.G. 16 órát pózolt egy üveglap mögött, melyre a tárgyak kerültek.) minden idők egyik legjobb videója lett és az első számú animációs felvétel (4. hely az MTV válogatáson). A dalra komoly hatással volt az 1960-as évek soul zenéje, mely elsősorban a fúvósokban nyilvánul meg, mely a Stax Records (Memphis-i lemezcég) sajátja volt. Játékos klippje ellenére a dal nem kevés szexuális és fallikus célzást tartalmaz. "Show me round your fruitcage cos I will be your honey bee"
A Sledgehammer - bár a kritikusok elismerték korábbi lemezeit is - az egyetlen széles körben ismert és elismert dala lett, mely a U.S. listán is első lett, kislemezként pedig egyből ott landolt. A dal az MTV történetének legtöbbször játszott felvétele lett.
Szöveg
207 0 0 Zene Izé
Tanya Stephens - It's a pity
Az 1990-es évek egyik legfontosabb reggae énekesnője. Legismertebb száma a "Yuh Nuh Ready Fi Dis Yet", amely szerepelt a Reggae Gold 1997 című válogatáson is. Az "It's a Pity", száma hozta meg számára a nemzetközi ismertséget.
481 2 0 Zene Izé
Damian and Stephen Marley - It was written
(egyik legjobb szövegűű dallamú stb reggizene sztem:) libabőr... nem ez a damien jáccott a karibtenger kalózaiban?:P)
561 0 2 Zene Izé
Balázs: Damian-t szeressem
NuttySomeone: ize ezt enis felraktam de nemlattam h teis szal:P upszz...de akkoris imadom ezta szamot
A fényképezés egy másik formája. :)
5508 2 16 Izé
bungle: 1nessa küldte: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1223790/Autistic-artist-draws-18ft-picture-N [...]
bungle: In May 2005, Stephen produced his longest ever panoramic memory drawing of Tokyo on a 10-meter long [...]
mekszamnojz: Jaaj kisfiam!! Hanyszor mondtam hogy ne nyomd fel az orrdoba a kamerat, es hogy ne lopd el a varazsc [...]
Mind a 16 komment
Filmizészínházunk bemutatja:
Stephen King - A fűnyírónémber
6190 0 16 Izé
babapiskóta: Hát, mik vannak! Leugrottam a boltba, és láttam a második részt! Az alcím: "bike vs. roller". [...]
neophyte: hehehe,kaszával csapkodott volna így! biztos nem maradt volna lába! :D bár a kasza lehet,h nem i [...]
zuza: viszont a szomszéd Billy most 3 dollárért kap motort a gokartjába :D
Mind a 16 komment
The PSU PC by Jeffrey Stephenson
3544 0 0 Izé
J. Stephen Hicks honlapja
9106 0 1 Art Izé
Élien: Boldog Nőnapot Zoli !!!