REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
https://youtu.be/zmfBYwBi-Yw

MK11 - Official Nightwolf Gameplay Trailer - Best Games - Fatality
471 0 0 Game Izé
Shazam!

Úgy tűnik a DC humorral próbálja meg felvenni a népszerűségi harcot.
879 0 0 Izé
Kicsit fagyos lett a hangulat
3035 0 0 Izé
Súlyos milliókat bukhat a Warner Bros., ha nem tudja bizonyítani a szellemek létezését

És az a vicc, hogy ez most tök komoly.
2548 0 2 Izé
lilaflexninja: Na jó de azt írja, hogy: 1. szerződése volt a szellemvadászokkal, vagy kikkel 2. a szellemvad [...]
negativ_kommentelo: Sztem ez csak egy szófacsarási kísérlet. Amikor a Warner Bros. azt állította, hogy a film tör [...]
Live by Night

Ben Affleck és Warner Bros de ez most nem a Batman. Itt Affleck írt, rendezett és a főszerepben is ő látható. Amerika, '20-as évek, szesztilalom, gengszterek. Minden adott egy jó krimihez.
333 0 0 Film Izé
Már a háziasszonyoknak sincs nyugta a zombiktól! ;)
4202 1 5 Izé
nagydee: persze :)
bungle: :D Beküldhetem a nevedben?
nagydee: http://www.deadyourself.com/walkers
Mind a 5 komment
Pacific Rim (Tűzgyűrű)

Leegyszerűsítve: Szuperóriás idegen életforma ellen, szuperóriás robotokkal emberek harcolnak.

Baromi látványos, azt meg kell hagyni. Remélem Guillermo del Toro (A fau labirintusa, Hellboy, majdnem Hobbit) nem hajtotta nagyon mélyre a fejét Warnerék előtt.

Bemutató (USA): 2013. július 12.
2631 1 11 Film Izé
Ravennë: Egyik olyan film, amit érdemes moziban meglesni, marha látványos volt, de aki teheti kerülje a m [...]
odabaxok: érdekes, hogy imdb-n 8.0-val indított.. :) http://www.imdb.com/title/tt1663662/
bungle: Mondom én, hogy jobb lett az Atlantic Rim. :D http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/07/12/bazi_nag [...]
Mind a 11 komment
Gengszterosztag (Gangster squad)

A Paul Lieberman könyvén alapuló film 1949-ben Los Angelesben játszódik, melyben egy különleges osztag megpróbálja a várost és a zsarukat uraló maffiafőnököt kiiktatni. Ezt egyébként nem éppen törvényes módon igyekeznek véghez vinni. Az alkotók személye akár garancia is lehet arra, hogy jó film lesz. Az előzetes is biztató. Rendező: Ruben Fleischer (Zombieland, 30 perc vagy annyi se) szereplők: Josh Brolin, Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn, Nick Nolte, stb.

A filmet eredetileg szeptemberben mutatták volna be a mozikban, de a Sötét lovag: Felemelkedés denveri vetítésén történő sajnálatos lövöldözés miatt a premiert januárra halasztották, ugyanis a film egyik jelenetében épp egy moziban lőnek a nézőkre. A cikkben szereplő előzetes 2. percénél van.
A hivatalos honlapon pedig szinte semmi sincs.
1011 0 0 Film Izé
Chernobyl Diaries

Egy baráti társaság látogat el Ukrajnába, a csernobili atomkatasztrófa helyszínének közelébe. Bár egy helyi kísérővel vannak, mégis ott rekednek. Az éjszaka nem várt meglepetéseket hoz.
A Paranormal Activity kiötlőjének új agyszüleménye.
8832 2 2 Film Izé
bungle: A csernobilos film nem az évtized horrorja http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/06/29/a_s [...]
DZSjoker: S.T.A.L.K.E.R
Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel, New York - az egyik legdrágább lakosztály, 35.000$ (~ 8 millió Ft) egyetlen éjszaka.
10194 4 14 Izé
Lacpas: Hát itt se tudnék aludni... :)
bungle: ~1200 Ft egy kisfröccs? Jól felment az ára. ;)
Csádi: kb6-7 ezret. az kevés xD
Mind a 14 komment
MicMacs

Azt hiszem ide csak annyit kell írni, hogy az Amélie csodálatos élete rendezőjétől. Akinek volt még jó filmje, de nem kell mindig mindent felsorolni. Srác majdnem meghal, mert a fejbe lövi egy pisztoly (előzetest nézve megértitek), aztán meg fura kalandokba keveredik.

IMDB
440 0 2 Film Izé
Teomoart: Hát ennek is elszabadult a képi világa. Hamisítatlan Jean-Pierre Jeunet mű ez! :D Még az Elves [...]
pepeti: Amélie-től én rosszul voltam, de ez a trailer alapján jónak tűnik :)
The Fountain (A Forrás)

Csodálatos film. A szerelemről, a párkapcsolatról, a halálról, az elfogadásról. A zenéje gyönyörű, Clint Mansell hatalmas.

(A film alapvetően sci-fi, de nagyon erős benne az érzelmi vonulat. Játszódik jövőben, múltban, és jelenben. A jövő is egyszerűen szépen lett megjelenítve, nem pedig olyan klisésen, amik miatt ha a jövőre gondolunk akkor valamiféle hiper-szuper űrvárosok jutnak eszünkbe. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap 
533 1 6 Film Izé
shancy: Kérlek ne vedd komolyan amit most írok: Nem időutazásról van szó, a film tudati különbsége [...]
Erunder: Drámának van besorolva. És azért írtam hogy sci-fi, mert az időutazás elég fontos szerepet k [...]
Kornadidas: nem sci-fi, na bumm. jófilm, az egyik kedvencem, nézzétek meg:)
Mind a 6 komment
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


609 0 0 Film Izé
Clockwork Orange /Mechanikus Narancs/

Tánc, zene, haverok, buli, erőszak - röviden így foglalható össze, mi is a keménykalapot viselő, különös huligán, Alex számára az eszményi szórakozás, amelynek számláját mindig az ártatlanok fizetik. Egy napon azonban Alexre is lesújt a törvény keze, és a féktelenül pusztító suhancból agymosott mintaállampolgárt faragnak. Ez a történet képezi a gerincét az arculcsapással is felérő ellen-utópiának, amelyet Stanley Kubrick Anthony Burgess zseniális regénye alapján rendezett. Feledhetetlen képek, megdöbbentő zenei ellenpontok, Alex és barátai lüktetően izgalmas, nyelvi furcsaságokkal teletűzdelt beszéde - Kubrick ezekből az összetevőkből megsemmisítő hatású egészet gyúrt. A megjelenéskor óriási vitákat kirobbantó Mechanikus narancs ma is sokkolóan eredeti, rendkívüli mű.

Imdb | Wiki (Spoileres!!!)
378 0 2 Film Izé
vöri: amúgy szerintem indíthatnátok egy művész kategóriát is ;)
Hazafi: Kultikus darab. Az egyik nagy kedvencem. Nagyon komoly témát boncolgat a könyv és a film is egya [...]
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
572 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
890 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Szavazás!

A Harry Potter könyvek sikerei világszinten óriási rekordokat döntöttek megjelenésük idején. A könyvek történeteire építő filmek szintén hisztérikus módon tartják rajongásban a tömegeket. Az eddig megjelent hat film közül Te melyiket tartod a legjobbnak? Szavazz, hisz minél több ember tesz így, annál valósabb képet kaphatunk.
471 0 7 Film Izé
Erunder: Valami fazekasnak a hasított fejű kölke. :D
Hemi426: Ki az a Harry Potter?
nagydee: az az igazság, hogy a Harry Potter elött nem nagyon volt könyv ami ilyen mértékben önkéntes( [...]
Mind a 7 komment
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
857 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
A legjobb előzetesek 2008-ból. A The Dark Knight első helyezésével maximálisan egyetértek, a Pineapple Express viszont helyet cserélhetne a Benjamin Button különös élete c. film előzetesével. De ez csak az én véleményem...
509 1 0 Film Izé
Hirdetés
Batman: Arkham Asylum - Az első részletek!
476 0 0 Tech Izé
A filmet majdan forgalmazó Warner Bros. tegnap egy hivatalosan kiadott sajtólevélben jelentette be, hogy készül a Watchmen
291 0 0 Tech Izé
A július 18-án mozikba kerülő Batman: The Dark Knight amolyan előzetes kedvcsinálójaként érkezik a Warner gondozásában a Batman: Gotham Knight című kézzel rajzolt egész estés film, mely kizárólag DVD-n lesz kapható. A július 8-tól kapható mestermű az Animátrix-hoz hasonlóan hat fejezeten keresztül mutatja meg, hogy Bruce Wayne hogyan vált Gotham védangyalává.
3376 0 16 Film Izé
Digo: 1: jogos.de azt nem tudhattam :D.Attol függetlenül én a Marvel-t jobban szeretem (mondjuk a legut [...]
Belkar: 1: én nem számoltam a másodrangú mellékhősöket egyik oldalon se pedig hidd el a marvelnél is [...]
Digo: Ketten?Mi van Green Lanternel?Wonder Womannel?Flashel?és még lehetne sorolni.Plusz,Batmanhez mérh [...]
Mind a 16 komment
A július 18-án mozikba kerülő Batman: The Dark Knight amolyan előzetes kedvcsinálójaként érkezik a Warner gondozásában a Batman: Gotham Knight című kézzel rajzolt egész estés film, mely kizárólag DVD-n lesz kapható. A július 8-tól kapható mestermű az Animátrix-hoz hasonlóan hat fejezeten keresztül mutatja meg, hogy Bruce Wayne hogyan vált Gotham védangyalává.
3550 2 16 Izé
Digo: 1: jogos.de azt nem tudhattam :D.Attol függetlenül én a Marvel-t jobban szeretem (mondjuk a legut [...]
Belkar: 1: én nem számoltam a másodrangú mellékhősöket egyik oldalon se pedig hidd el a marvelnél is [...]
Digo: Ketten?Mi van Green Lanternel?Wonder Womannel?Flashel?és még lehetne sorolni.Plusz,Batmanhez mérh [...]
Mind a 16 komment
A Sony által is támogatott Blu-Ray nyerte a jó ideje húzódó formátumháborút, miután a Toshiba bejelentette, hogy kiszáll a HD-DVD bízniszből.
272 0 0 Tech Izé
The Dark Knight előzetes, csak épp Legoval. :D
Ha valakinek tetszett, lesz játék is. :)
1276 0 3 Film Izé
bandee1219: http://youtube.com/watch?v=hmWWfnKVbYY&feature=related Mario (Level 1) http://youtube.com/watch?v=H [...]
wtf: Lego Pókember már volt (igaz, a youtube link már nem él, elég régi), inkább segíts lécci me [...]
bandee1219: Küldtem be múltkor én is Pókembert, Batmant, Supermariót egyben, az is ilyen "érdekes" volt, d [...]
The Dark Knight előzetes, csak épp Legoval. :D
Ha valakinek tetszett, lesz játék is. :)
1434 3 3 Izé
bandee1219: http://youtube.com/watch?v=hmWWfnKVbYY&feature=related Mario (Level 1) http://youtube.com/watch?v=H [...]
wtf: Lego Pókember már volt (igaz, a youtube link már nem él, elég régi), inkább segíts lécci me [...]
bandee1219: Küldtem be múltkor én is Pókembert, Batmant, Supermariót egyben, az is ilyen "érdekes" volt, d [...]
Tájképek kajából - finom és szép
Carl Warner fotós oldala
5335 1 14 Art Izé
Máln@: *-*-*-*-*-* Ezt a postot eddig hogy nem vettem észre??
bandee1219: Sorry, álmos vagyok már. ;)
alphadog: Ott van a post szövegben a link.
Mind a 14 komment
Tájképek kajából - finom és szép
Carl Warner fotós oldala
5691 15 15 Izé
bungle: www.dailymail.co.uk/news/article-2229780/Carl-Warner-creates-magical-fairytale-scenes-using-sweets-c [...]
Máln@: *-*-*-*-*-* Ezt a postot eddig hogy nem vettem észre??
bandee1219: Sorry, álmos vagyok már. ;)
Mind a 15 komment
A Warner Bros. 2008 májusától Blu-rayre vált.
276 0 1 Tech Izé
beton: öööö .... ööööö ..... éééén .... hukk .... vagyok a mérleg .... öööö ..... nyelve [...]
Warner Bros le akarja végre zárni a formátum háborút azzal, hogy nem támogatja tovább a HD DVD formátumot.
240 0 0 Tech Izé