REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
noÁr - Tanulni akarunk

Újabb számmal állt elő a Mi kis falunk Matyija.
418 0 1 Zene Izé
psytoxx3: Akkor tanullyál pásztmek merr hüje maracc.
Mai ismeretterjesztő rovatunkban az ogreharcsa (na jó, „hivatalos” nevén pelikánharcsa), ami - amint a videón is látszik - elég falánk. :) 

Társításáról érdemes tudni: „Ha mindenképpen társítani szeretnénk, akkor arra kell ügyelni, hogy a lakótársa békés legyen, és a harcsánál legalább 10 cm-rel nagyobb legyen, de ha biztosra akarunk menni, akkor a teszthosszánál kétszer nagyobb halakat tegyünk mellé.”
3570 0 9 Izé
Findzs: a másikat mért nem vette meg? :)
beela: Minden falaton rágjál legalább 30-t!
Ravennë: Bakker, ezt így élő vacsorával durvább végignézni, szerencsétlen meg csak pislog bent, és v [...]
Mind a 9 komment
Fogamzásgátlás - új horizontok? 

További cikk a témában: Miért nem akarunk férfi fogamzásgátlót?
2193 1 67 Izé
bungle: Viszlát óvszer: kész a férfi fogamzásgátló www.nlcafe.hu/csalad/20160330/kondom-/
norbertvincze: miért fontos a tinilányoknak, hogy NE hormonális fogamzásgátlás használjanak, hanem egyebet - [...]
norbertvincze: aszexeknek, frigideknek itt egy kis remáény http://www.businessinsider.com/sprout-pharmaceuticals- [...]
Mind a 67 komment
„Beeee vagyunk zárva, hintázni akarunk!” :)
2317 0 0 Izé
Ki tudja, egyszer még jól jöhet... pl. ha kommunikálni akarunk egy régi bútordarabbal. ;)
3698 0 4 Izé
Szancso: Épp most olvasztották ki a film+-on.:DD
Szancso: És mellé a társa ráadásnak.:D http://craphound.com/images/Desk2web.jpg
Szobabicikli: Nah fasza megint pofázok mielőtt körülnéznék...most látom a post-szöveg második felét ;P
Mind a 4 komment
Kettős öngyilkosság: a kínai férfi túlélte, felfújható "párja" nem. Tanulság: ha öngyilkosok akarunk lenni, ne guminővel együtt ugorjunk le! ;)
9017 1 9 Izé
dude: Nem öngyilkosság volt, csak olyan vadul szeretkeztek, hogy kiestek az ablakon.
bloodking: Hallottam láttam sőt csináltam egy két furcsa dolgot. de ez nekem is túl morbid lenne. Bár ha [...]
Fogaska: jesszusom... xD
Mind a 9 komment
Mért akarunk tökéletesek lenni????
958 0 17 Pink Izé
neomatsek: nemtom,nekem egészében furcsa a csaj,ha pedig külön nézem,akkor olyan mintha ferde lenne az orr [...]
Yumi: Szerintem a postképes csajnak az orra az, ami nagyon nem stimmel. Meg hogy kicsi, kerek feje van. A [...]
Kiki21: Én is:)
Mind a 17 komment
Naftalin Ernő ötlettára, avagy hogyan ne nézzünk pornófilmet, ha nem akarunk vagy ha undorodunk tőle... :D
4428 3 10 Izé
bungle: revans küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0 Szöveg: "Laár András csodálatos [...]
Fireblade1000: Hánórmális!??:D
Purple: a "köszönjünk-e ha bemegyünk a gyógyszertárba" is jó de azt nem találom :D
Mind a 10 komment
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8385 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment
Adott a steadycam néven is ismert eszköz, amit a fenti képen láthatunk. Az alap funkciója, hogy mozgás közben is tudjon szerencsétlen operatőr felvételt készíteni, ami nem egy merő imbolygás és billegés. Viszont egy steadycam felszerelés normális használatához temérdek rutin és gyakorlat nomeg rettenetes izomzat szükséges. Meg soksoksok pénz...
De mi van ha amatőr létünkre hasonló minőségű felvételt akarunk készíteni? Veszünk egy Manfrotto Modosteady állványt a Tripontban és örülünk :

 


873 1 0 Tech Izé
Remélem érti a célzást, akinek szól... ;)
3480 2 50 Izé
papaluige: sörbehajtó kommandó? :DD
Errtu: Pontos név, cím. Símaszkot tudok szerezni... :DDD
Bakeyoo: Egészségedre! :) Jó éjt izék!
Mind a 50 komment