REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Looper

A film a közeljövőben játszódik, amikor ugyan már lehetséges az időutazás, de illegális. Joseph Gordon-Levitt egy szokatlan bérgyilkost alakít, a maffia takarítóját. Munkája abból áll, hogy megkapja az áldozatot, szépen becsomagolva, letakart fejjel - 30 évvel a jövőből küldve. Egy nap viszont az áldozat nem más, mint saját jövőbeli énje (Bruce Willis)...
4650 0 2 Film Izé
bungle: Pont tegnap néztem. Elég sok ötlet volt régi filmekből lenyúlva (Bruce Willis mint Terminator, [...]
skad: Imdb-n 7,9! Idén ebben a filmben volt a legtöbb ötlet.
Hófehér és a vadász (Snow white and the huntsmen)

2012-ben két filmet is bemutatnak, amiben Hófehérke történetét dolgozzák fel. Az ígéretesebb a Hófehér és a vadász (a másikat lásd lent), mely egy elég komoly hangvételű dark fantasy-nek tűnik. A történet itt is ugyan az: gonosz mostoha vs. Hófehér(ke). A címben is szereplő vadász pedig Hófehér segítségére lesz a királyné elleni küzdelemben. Szerintem Charlize Theron nagyszerű lesz a  gonosz mostoha szerepében, de azt senki nem fogja elhinni a tükörnek, hogy a Kristen Stewart által alakított Hófehérke szebb, mint ő. Május 31.-től a magyar mozikban is meg lehet nézni.
1605 0 5 Film Izé
HoPpY: Azt hiszem ez azért sokk volt..:D De biztos, hogy a ZS kategóriás filmek között ez a kettő les [...]
kovacslacka: Szerintem mindenki jobban jár, ha azt kihagyja. :) Meg ezt a DVD-re kiadott változatot: http://www [...]
Tooni: Együk meg Erci Robertset! Úgy van, Eric Robertsszel a kutya se törődik! :D
Mind a 5 komment
Sound of My Voice

Két dokumentarista egy szekta vezetőjének a leleplezésébe kezd. A nő azt állítja, hogy a jövőből jött, az újságírók pedig egyre mélyebbre merülnek. (A film írója és szereplője Brit Marling, aki szerintem már az Another Earth -ben is fantasztikus alakítást nyújtott).
2970 0 17 Izé
7sleeper: azért szőke fürtökkel, mert megborotváltad nils holgerssont, hogy nagyobbnak tűnjön :-D
Tooni: Egy szexi amazon? Hmm...kíváncsi vagyok ki az a szexi amaz akin vagy :P :D
Bogi22: nem nem .. én egy szexi amazon vagyok szőke fürtökkel :D
Mind a 17 komment
Sound of My Voice

Két dokumentarista egy szekta vezetőjének a leleplezésébe kezd. A nő azt állítja, hogy a jövőből jött, az újságírók pedig egyre mélyebbre merülnek. (A film írója és szereplője Brit Marling, aki szerintem már az Another Earth-ben is fantasztikus alakítást nyújtott).
3437 0 1 Film Izé
bungle: Az első 12 perc: www.soundofmyvoicemovie.com
A Magyar Mozgókép Közalapítvány helyett immár Magyar Nemzeti Filmalapról beszélhetünk, ami Andrew Vajna ötletei alapján alakítottak ki.
Az Origo Divinyi Rékával készült (hosszú de érdekes) interjújából megismerhetjü a Filmalap működését.

Egy mai cikk a Filmalap támogatásairól.
428 0 0 Film Izé
Touch

A Fox új sorozatában Kiefer Sutherland egy egyedülálló apukát alakít, akinek tizenegy éves fia, Jake a születése óta nem szólalt meg. A fiú azonban lát bizonyos dolgokat: hogy hogyan kapcsolódik össze a világunk. Egy zárkózott tudós (Danny Glover) szerint a fiú látja a jövőt és annak történéseit próbálja apja tudomására hozni.
1759 1 3 Izé
Erunder: Várhatsz még rá, mert márciusban lesz a következő rész. :)
Gascan: Nekem nagyon tetszett. Alig várom a következő részt:)
brier: jó lehet...szeressTYük az ilyentet:)
Touch

A Fox új sorozatában Kiefer Sutherland egy egyedülálló apukát alakít, akinek tizenegy éves fia, Jake a születése óta nem szólalt meg. A fiú azonban lát bizonyos dolgokat: hogy hogyan kapcsolódik össze a világunk. Egy zárkózott tudós (Danny Glover) szerint a fiú látja a jövőt és annak történéseit próbálja apja tudomására hozni.

 
2011 1 1 Film Izé
DArknesy: Óóóóóóriási!! Nagyon régóta vártam egy jó sorozatra, erre most itt rálelek, köszönöm [...]
NeverWet - a szuperhidrofób bevonatnak köszönhetően nincs több csokifolt - és bármely ruha esőkabáttá alakítható.
9100 4 20 Izé
bungle: NeverWet Arrives - Hands-On Product Demonstration http://youtu.be/DZrjXSsfxMQ
bungle: Ultra-Ever Dry: http://youtu.be/IPM8OR6W6WE
Laretta: Feketeribizlilére is jó lehet vajon?
Mind a 20 komment
A vese morfológiai (alaki) rendellenességei
255 0 0 Pink Izé
J. Edgar

Clint Eastwood legújabb filmje J. Edgar Hooverről az FBI (Szövetségi nyomozóiroda) első igazgatójáról szól, aki 48 évig, haláláig volt hivatalban. Hoovert Leonardo di Caprio alakítja, a további szerepekben Naomi Watts, Josh Lucas, Armie Hammer, Judi Dench is látható lesz. Témája miatt a producerek biztos várnak néhány Oscart a filmtől, ezért is lesz a bemutató a díjszezon elején november 9.-én.
1381 0 0 Film Izé
Denis Oudendijk meglátta a lehetőséget az olajfúrótornyoknak a hetvenes években tervezett mentőegységeiben és vízi szállóvá alakított néhányat.

A szálloda honlapja.
5112 0 12 Izé
bungle: Nők... ;) Mindent túlbonyolítanátok. :P
Nas: :P Na jól van már, én meg próbálkoztam mindenféle építészeti szakszóval... -,-
bungle: Tojás szóra első oldalon kihozta. :D
Mind a 12 komment
Lopott idő (In time)

Az idő pénz. Szó szerint. A közeli jövőben a tudósok felfedezték az öregedésért felelős gént, melyet ki tudnak kapcsolni, ezért mindenki csak 25 éves koráig öregszik. Ám ekkor vége is az ember életének, hacsak nem szerez további éveket. Időt kapsz a munkádért, és idővel fizetsz a boltban. A  gazdagok akár örökké is élhetnek, míg a szegényeknek meg kell küzdeniük az utolsó percekért is. A Justin Timberlake által alakított főhős rengeteg időhöz jut, melyet a többi "gazdag" ember nem tud elfogadni, ezért  üldözni kezdik, hogy kiderítsék ki is ő és hogyan jutott az évekhez. Bemutató Október 27.-én. Feliratos előzetes.
1202 2 1 Film Izé
uvby: Nem tűnik rossz filmnek de istenem felejtsük már el ezt a timberlake-et, mert semmi érzéke ninc [...]
Zacharias Mavroeidis Sarajevo City of Film programban készült filmjében a tíz éve Londonban élő Meri visszatér Szarajevóba, hogy eladja a házat, ahol felnőtt. Amíg a városban van, találkozik régi barátnőjével, akivel az elmúlt években igencsak különböző életstílust alakítottak ki maguknak.
866 0 0 Film Izé
Boston Legal

Bostoni ügyvédek hétköznapjait elmesélő történet. David E. Kelley és a többi író fantasztikus szövegeket és történeteket talált ki, le a kalappal előttük! A színészek teljesítménye osztályon felüli, William Shatner (T.G.Hooker) élete legjobb alakítását nyújtja Denny Crane szerepében, egyszerűen briliáns. :) A többi színész is kiváló teljesítményt nyújt. Bár sokszor cserélődött a gárda egy része, ez nem volt negatív hatással, mert az újak mindig tudtak annyit hozzátenni, hogy gyorsan megszeressük őket is. A drámai pillanatok, és a minőségi humor hullámain zseniálisan szörföző eseménysorozat kihagyhatatlan..:)
966 0 1 Film Izé
umate: T. J. Hooker
Förtelmes főnökök (Horrible bosses)

Adott három ember, akiknek problémájuk van a feletteseikkel. Annyira zavarja őket főnökeik hülyesége, hogy elhatározzák, végeznek velük. Még "tanácsadót" is keresnek, hogy biztosan sikerüljön az akció. Természetesen jönnek majd a problémák, meg váratlan helyzetek, de valószínűleg nem ezek lesznek a film erősségei, hanem azok a bizonyos főnökök. Kevin Spacey (pszichopata), Jennifer Aniston (férfifaló) és Colin Farrell (bunkó) karaktere is elég viccesnek tűnik, valószínűleg ők fogják vinni a filmet, nem pedig az alkalmazottak, akiket egyébként Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis alakít.

Július 28.-án itthon bemutató. Itt egy kis extra videó Aniston karakteréről.
1451 0 1 Film Izé
skad: Bocsi, de szerintem nem csak a cím förtelmes, hanem a film is.
A mexikói drogkartell saját építésű páncélautója. A rendőrség a Szörny nevet adta a húsz utast befogadó járműnek, melyet egy terepjáróból alakítottak át.
8038 0 9 Izé
Tooni: A Szupercsapat megint meglógott, csak az autójukat tudták lefoglalni http://www.youtube.com/watch [...]
Cableguy: ahhoz képest pár luk már van rajta ilyenkor mindig az jut eszembe hogy emberek otthon saját pén [...]
nick56: Nekem erről a Halálfutam film jutott eszembe, abba vannak hasonlók. :D
Mind a 9 komment
  Ha az építészetet a zene nyelvére fordítanák le pontosan úgy szólna mint az Autechre. Lemezeik időrendi fejlődése logikus konstrukció. Csúcsművük a Tri Repetae++ amely egyesíti a később eluralkodó dekonstruált hangzást a korai (Incunabula, Amber) ambientes textúrákkal. Összhangban az egyedi hangzásukról megjelent írásokkal, az Autechre maga bizonyítja, hogy habár a mai művészeknek elképesztő mennyiségű eszköz áll rendelkezésre, különösképp az elektronika terén, nem mondható, hogy bármely együttes képes úgy hangozni, mint bármely másik. Bizonyították azt is, hogy ki lehet alakítani egy teljesen egyedi hangzást úgy, hogy abban egyszerre jelen legyen a mélyebb jelentés, lélek és a kísérleti jelleget is megőrizze.
420 0 0 Zene Izé
Bad Teacher

Végre találtam a sok hulladék között valami posztolásra érdemeset is. (Eredetileg már unalmamban az Anyát a Marsra című Disney okádmányt akartam.)

Diaz egy igazán rossz tanárnénit alakít benne. (Akinek itt most egy spankelős pornó jutott eszébe az csalódni fog.) Ő füvezik, iszik, káromkodik, és még bunkó is. Egyetlen vágya, hogy megkaparintson egy gazdag csávót, aki eltartja. Meg is jelenik Timberlake helyettesítő tanárúr. Diaznak viszont akad ellenfele, egy másik tanárnő személyében. (Azoknak akiknek ez lenne az első romantikus vígjátékuk, elárulom, hogy nem a helyettesítő tanárral fog összejönni, hanem a tesi tanárral. Igen, ez egy ilyen kiszámítható műfaj.)

Magyar feliratos előzetes (Igazából még a hivatalos oldalukon sincs több, csak abban az előzetesben van néhány jelenet, ami ebből ki lett vágva, plusz a hivatalos oldalon a gyerekbarát szövegű van fent.)
2630 3 2 Film Izé
Erunder: Szerintem sok lehetőség van még benne. Reméljük most tévedsz.
ittakary: traileren nevettem = a poénok 90%át beleraktákj a trailerbe :( ez az igazságom eddig mindig bev [...]
2010 legjobbjai az [origo] szerint. Több szempont is van.

Továbbá:

blog.moviefone: legtúlértékeltebbek

empireonline: legjobb jelenetek

empireonline: legjobb új színészek
2958 1 10 Film Izé
madMate: csomót gondolkoztam hogy miért van a postképen bekarikázva sárgával a fal sarka :OOO :D
AtiBoa: Ez igy van! Utalom mikor pusztan nezettseg/olvasottsag miatt ekkora szennyet tesznek kozze bizonyos [...]
GeryGTK: Nevetséges listák.
Mind a 10 komment
Paul

Simon Pegg és Nick Frost (Haláli hullák hajnala,Vaskabátok) újra együtt bolondoznak, ám ezúttal Edgar Wright nélkül (ő Scott Pilgrimmel "küzd" a világ ellen). Angol turistákat alakítanak, akik amerikai kalandozásaik során találkoznak Paullal, a földönkívülivel. Mivel nyomában vannak a kormány emberei, segítséget kér hőseinktől. Frost és Pegg maguk írták a forgatókönyvet, a rendező Greg Mottola (Superbad,Kalandpark). Április 21.-től a magyar mozikban.
920 2 1 Film Izé
CRaPtRaSH: nagyon jóóó :]
A Playboy alakított egy kicsit a Tron világán
2423 1 0 Film Izé
A hidegháború idején rengeteg rakétasiló épült az Egyesült Államokban, melyek többsége mára elhagyatottan áll. Ezt a New York államban található Atlas-F silót alakította át az új tulajdonosa takaros kis otthonná. Mondjuk rakhatott volna fel jobb minőségű fotókat is, ha már 2.3 millió dollárért árulja...
13686 5 12 Izé
Németh István: ;P
joetheghost: A kép minőség a azét ilyen mert maradt egy kis sugárzása betonban :)
Nusihusi: Bejövős, csak tényleg lehetnének jobb képek:)
Mind a 12 komment
The Girlfriend Experience - Barátnő rendelésre

A film egy luxus prostituált 5 napján vezet minket keresztül. Chelsea kettős életét, és törekvéseit követhetjük nyomon, miközben tökéletes képet kapunk arról a világról, ahol emberek több ezer, vagy akár tízezer dollárt is képesek fizetni, hogy ne csak szexet kapjanak, hanem barátnő élményt is.


Félreértés ne essék, nem szoftpornóról van szó. A filmben nem fognak úgy szexet mutatni. Viszont a főszereplő nő alakítása, hát hmm, na szóval kíváncsi leszek ki bukik le először. :)
1802 1 3 Film Izé
cereal_killer: Sasha Grey pornoszineszno (es eleg jo), de attol meg ez a film nagyon ott van.
Erunder: Szerintem jó lett. Te kivel játszatnál elegy kurvát? Hát nem kézenfekvő. :D
MorLhack: Az egyik blogon amit olvasni szoktam ez állt a filmhez vezető link alatt: "Steven Soderbergh + Sas [...]
Háromdimenziós iPhone szemüveg nélkül - az i3DG japán cég Palm Top Theater névre keresztelt terméke egy tükrös kiegészítővel a telefon felületi részén alakít ki úgy 3d élményt, mintha egy kis színpadon néznénk egy előadást.
5185 2 5 Tech Izé
humanhades: kihagytak a x2-t. igy lenne hejes: 3x2D
Nope: Ott a pont!
tikshow: amúgy se nagy öröm ekkora kijelzőn filmet nézni, na de hogy ezt még 3szor kisebbe...
Mind a 5 komment
The Room (2003) - A szoba

Terítéken: kétség kívül a valaha is készült legrosszabb film a világon, az IMDB-s 3,1-es pontszáma ellenére.

Az egy személyben producer, író, rendező és fantasztikus színészi alakítást is nyújtó főszereplő Tommy Wiseau 6 millió dolcsit költött személyi kultuszának megalapozására. Az idő teltével ez össze is jött neki, aki csak egyszer is látta, továbbadta másoknak, hogy ez annyira rossz, hogy az már jó. Mára kialakult egy rajongói tábora, akik vetítéseken szívesen elevenítenek fel emlékezetes jeleneteket e filmeposzból, mint a céltalan labdadobálás vagy az "Oh Hi"-al köszönés. A "Szétszakítasz engem, Liza" sorok hivatalosan is mémmé váltak, valamint játék is készült belőle.

Tommy Wiseau Johnnyt alakítja, aki egy bankban dolgozik, és jegyese Lisa, aki többé már nem szerelmes Johnnyba. Lisa megcsalja őt legjobb barátjával, Mark-al, ugyanakkor elterjeszti, hogy Johnny megütötte őt. A végét viszont nem akarom lelőni...megteszi ezt ő maga ;)

A történet említésre sem méltó, az alakítás csapnivaló, egyes...nem is,többes jelenetek rosszul megírtak, hemzseg a hibáktól, céltalan, oda nem illő, bizarr és befejezetlen cselekményektől. Viszont Wiseau úr  bármilyen körülmények között is tiltja művéből jelenetek felhasználását, szerzői jogokra hivatkozva, így nehéz olyan kritikát összehozni, amit ne szedetne le. Úgyhogy addig tekintsétek meg, míg tehetitek!
560 1 4 Film Izé
Tooni: Voilá! https://www.google.hu/#q=the+room+fansite
Teomoart: Nem létezik ebből valami magyar fansite? Csatlakozni akarok a rajongói klubhoz!
bungle: www.youtube.com/watch?v=HRLLjqiKib4 :D
Mind a 4 komment
Hobo with a Shotgun

Volt egyszer egy Tarantino és egy Rodriguez, akik kitalálták, hogy csinálnak egy közös bulit. Megrendeztek 1-1 filmet, rendeltek néhány álelőzetest és egyberakták. Ez lett a Grindhouse. A produkcióval párhuzamosan hirdettek egy "játékot" a népnek: készítsenek ők is álelőzetest Grindhouse stílusban. Egy jól sikerült kisfilmből készült el végül ez a mű, melyben a Rutger Hauer által alakított csöves stukkert ragad és kinyír mindenkit. Röpködnek a végtagok, fröccsen az agyvelő. Valószínűleg a sztori az gyenge lesz, az alakítások hasonlóképp, úgyhogy egy vérbeli trash-élményre lehet számítani. A film előreláthatólag elkerüli a mozikat.
806 0 8 Film Izé
Tooni: Nem hibaként jeleztem, R.H. egyik kedvenc színészem, nagyon tuti az arc ebben a jelenetben :)
kovacslacka: Igyekszem én,mint állat, csak a szövegbe való link beszúrás tényleg húzós. A dobozban van a [...]
kasy: Én engedtem ki, de nem vettem észre a hibát, nyilván akkor javítottam volna. Lacka post-jait m [...]
Mind a 8 komment
Heartbreaker

Ha úgy találod, hogy egy ismerősöd, barátod, vagy családtagod egy gyökérrel jár, akkor fel kell bérelned Alexet és nővérét, akik  párkapcsolatokat szakítanak meg. A munka jellege miatt ki is alakítottak két szabályt: 1: Boldog párt nem szabad elszakítani! 2: Munkában nincs szerelem!
Miután felbérli őket egy kőkazdag muksó, hogy szakítsák szét a lányát és leendő férjét, kiderül, hogy azok boldog párkapcsolatban élnek. Viszont őket jobban érdekli a pénz, mint az emberek boldogsága, így az első szabály el is lett felejtve. A másodikat pedig Alex felejti el, mikor pár napot együtt tölt a gyönyörű lánnyal.

Rengeteg lehetőség van ebben a filmben, romantikusnak tökéletes a felvezetése, a vígjátékként pedig szintén sok helyzet komikum lehetőség adódik, reméljük ki is használják őket, és a történet sem lesz túl csöpögős.
1701 0 2 Film Izé
Erunder: Majdnem, csak fordítva.
VaCaK_Effect: A ,,Spanom Csaja" c. film nem ugyan erről szólt?
Burlesque

Christina Aguilera, és Cher együtt a filmvásznon. Aguilera-nak ez az első alkalma, hogy valódi színészi tehetségét is megmutathatja. Igaz a valóságtól nem egy túl elrugaszkodott karaktert kell alakítania.

Ali Los Angelesbe utazik, mert az a vágya, hogy énekesnő legyen, de ahogy az lenni szokott ez nem történik meg varázsütésre (ám később mégis szóval ez is egy picit bárgyú, modern, tündérmese), ezért először pincérnőként dolgozik egy szórakozó helyen, ahol majd felfedezik tehetségét. Ezeket a váratlan fordulatokat fel se bírom fogni, micsoda meglepetések!!
1116 2 4 Film Izé
Erunder: Ja van még egy ok. Szeretem megosztani a jókedvem tárgyát az emberekkel.
pepeti: Hát ez egy világverő sztori tényleg :DD
Erunder: Mert Hannah Montana is tetszik valakinek. :D
Mind a 4 komment
The Chipophone - Linus Akesson egy régi elektromos orgonát alakított át 8-bites szintetizátorrá. Régi játékok (Super Mario, Tetris, Commando, stb.) zenéjén demonstrálja a hangszert.

Egy másik videója: Spellbound
4983 4 4 Izé
bungle: VSTi-k, amikkel hasonlókat lehet csinálni: http://www.kvraudio.com/get/92.html http://www.kvraudio [...]
te.sas!: vajon abból a megfontolt szándékból csinálta, hogy ezeket a zenéket nyomathassa majd rajta? ki [...]
Öcsi: "I bet he gets all the girls with that machine;)" :D:D:D
Mind a 4 komment
The Chipophone - Linus Akesson egy régi elektromos orgonát alakított át 8-bites szintetizátorrá. Régi játékok (Super Mario, Tetris, Commando, stb.) zenéjén demonstrálja a hangszert.

Egy másik videója: Spellbound
5960 0 0 Tech Izé
Melegedő sztárok, a legjobb homoszexuális alakítások.

15-11 10-6
1222 0 1 Film Izé
Izathe: + Hillary Swank: A fiúk nem sírnak.. szerintem
Red

Bruce Willis, Helen Mirren és Morgan Freeman a főszereplői ennek az akció-vígjátéknak, melyben visszavonult CIA-ügynököket alakítanak. Élik unalmas nyugdíjas életüket, mígnem megtudják, hogy a volt munkaadójuk el akarja tenni őket láb alól, mert túl sokat tudnak. Természetesen nem várják ölbe tett kézzel, hogy a kommandósok rájuk rúgják az ajtót.
A képregény , amelyet feldolgoztak (angol wiki)
1379 1 1 Film Izé
eNMi: ez egy jó film.
Ez a Láthatatlan Ember mekkora genyó tud lenni!
16041 4 58 Izé
cila: Nem tudtam, hogy posztolva volt. Plusz még azt sem értem, hogy a fifa-pont-com miért nem megenged [...]
bungle: Ha esetleg valaki nem látta volna Sport Izén... http://sport.ize.hu/comments.php?post_id=3372
cila: Ha valaki nem tudná, itt van két link a Foci-VB-hez ("kis hasznos" kategória): http://www.fifa.co [...]
Mind a 58 komment
Ez a Láthatatlan Ember mekkora genyó tud lenni!
15806 0 0 Sport Izé
John Rabe

A film megtörtént eseményeken alapuló második világháborús dráma, amely a címadó német üzletemberről szól, aki az 1937-38-as nankingi mészárlás során 250 ezer kínait védett meg a japánokkal szemben. A dráma 2009-ben elnyerte a legrangosabb német filmdíjat. A legjobb férfi alakítás, a legjobb kosztüm és a legjobb díszlettervezés díja lett az övéké.


Imdb | Angol feliratos előzetes
830 0 0 Film Izé
Eat Pray Love

Julia Roberts egy férjét elhagyó, egyéves lelki, és valós utazásra induló nőt alakít, aki Olaszországban, Indiában, és Indonéziában találja meg önmagát. A családját faképnél hagyó, és önfelfedező útra induló nőről szóló filmben Javier Bardem a másik főszereplő, aki egy Felipe nevű fickót alakít, aki majd Roberts figurájával az “utazás” vége felé ismerkedik meg, és “persze” szépen egymásba is szeretnek. A film Elizabeth Gilbert memoárján alapul és eredeti helyszíneken forgatták. 

Imdb
1179 2 3 Film Izé
go-free: is. akkor szupersztár lett az ember, hogy kénytelenek beleszeretni. mindenki! :D
Erunder: Ezt most a Szerelem kolera idején miatt?
go-free: ki másba lehet mostanában beleszeretni, mint javier bardem-be... :o
The Switch

Aniston egy egyedülálló nőt alakít a filmben, aki spermadonor segítségével szeretne teherbe esni, amit legjobb barátja – aki persze titkon szerelmes belé – hevesen ellenez. Aztán egy részeg bulin hogy, hogy nem a tökéletes donor spermája helyére a neurotikus jó barát spermája kerül...

Már az előzetesen is jókat lehet röhögni, és van egy sejtésem, hogy a film még jó sok poént rejteget. Rengeteg poén lehetőség adódik, egy ilyen helyzetből.

Imdb
1106 0 5 Film Izé
kasy: Gondolom online mozizni akarna, a nagy gúglizásban meg itt kötött ki.
Erunder: Lehetőleg nyitott szemmel. :D Mégis ezt hogy érted, milyen választ vársz?
homine: hogy kell nézni a filmet??????,
Mind a 5 komment
Mivel ma osztották ki az Oscar-díjakat és ma van nőnap, ez egy "2 in 1" izé lesz...

Hihetetlen színészi alakítások és vérfagyasztó akciójelenetek láthatóak a Deadly Prey c. filmben, nem is értem, hogy kerülhette el anno az Akadémia-tagok figyelmét! A hölgyek pedig gyönyörködhetnek a főszereplő izmos testében, szóval egyben ez egy igazi nőnapi post. ;)
10746 3 26 Izé
he: Az a rész, amikor a kezét levágja a krapeknak oszt elkezdi püfölni vele, nem volt már fent val [...]
BullFrog88: Flippy (happy tree friends) jutott rola az eszembe:)
alpha23: Oscar gyanus
Mind a 26 komment
Mivel ma osztották ki az Oscar-díjakat és ma van nőnap, ez egy "2 in 1" izé lesz...

Hihetetlen színészi alakítások és vérfagyasztó akciójelenetek láthatóak a Deadly Prey c. filmben, nem is értem, hogy kerülhette el anno az Akadémia-tagok figyelmét! A hölgyek pedig gyönyörködhetnek a főszereplő izmos testében, szóval egyben ez egy igazi nőnapi post. ;)
8174 0 2 Film Izé
terence: Hú ezt a filmet nagyon szerettem, csak kazin volt meg. Meg van valakinek ez a Deadly Prey? karpatif [...]
bungle: Hobo With a Shotgun http://www.youtube.com/watch?v=SKd0JRCZi9I
Death at a Funeral

A 2007-es, Frank Oz által rendezett absztrakt humorú vígjáték feldolgozása Neil LaBute rendezésében, Chris Rock, Tracy Morgan és Martin Lawrence főszereplésével. Az alaptörténet ugyanaz, csupán a helyszín változik. Angliából Amerikába kerülünk át, ahol szintén egy temetés veszi kezdetét, és ahogy érkezik a népes rokonság, és a barátok hada, egyre újabb, és újabb csontvázak kerülnek elő a szekrényből, szép lassan káosszá alakítva a szomorú eseményt.

Figyelem az előzetes eléggé spoileres!

Imdb
1484 2 4 Film Izé
snake6: lehet vittek bele egy kis "feka" humort!? na ugy már azért máss........
MorLhack: Én megpróbáltam megnézni az eredetit, de nem birtam végig, hátha az új változat jobb lesz... [...]
go-free: nekem viszont gyanús ez a teljesen egyértelmű koppintás. megnézem azért...
Mind a 4 komment
Régebbi postok...