REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Leave Me

Rövidfilm egy szerelem újraéledéséről.

A készítők oldala, melyen eme alkotás mellett, még egy másik előzetese is található. Amennyiben jól értettem, az már egy nagyjátékfilm. (Erunder)
977 3 2 Film Izé
joc84: megrendítő
Hada: megkönnyeztem... ötcsillagos!!!!!!!!
Forgalomba hozták a világ első negatív kalóriás édességét, a diétás kólás gumicukrot. Mint tudjuk, a negatív kalóriás élelmiszerek megemésztése nagyobb energiafelhasználást igényel az emésztőrendszer részéről, mint amennyi kalóriát bevisz az ember általuk. 100 gramm diétás kólás gumicukor elrágcsálása 140 kalóriát emészt fel, így ideális lehet a karcsúsodáshoz vezető úthoz.
4179 2 11 Izé
Nusihusi: Mikor találják ki a negatív kalóriás csokit?:D
ophidian: Tehát ha csak ilyen cukrot ennék ,előbb éhen halnék ,mintha nem ennék semmit ?? XD
Tooni: Igen, de ezeknek a világító számlapján foszfor helyett kriptonit lesz, ami ellentétes hatást [...]
Mind a 11 komment
Alkoss csapatot három másik személlyel, hogy közösen, egymást segítve megoldjátok a logikai feladatokat!

Kivételesen kiteszek egy olyan játékot is, amihez csapatot kell gyűjteni. Ellenben viszont amennyiben lehetséges CSAK EHHEZ A POSTHOZ ÍRJÁTOK BE A KÉRÉSEITEKET, LINKJEITEKET, STB!
Ellenkező esetben a post törölve lesz és a többi posthoz/IZÉs oldalhoz spammelőt is töröljük!  --  Errtu
3220 6 28 Game Izé
0kimet0: 05:06: 38 de a sárga miatt haltunk meg mer én meghaltam aztán a kék mer a sárga nem vitte fel a [...]
Kexmester: 06:12:94 ! :) lehetett volna picit több is, de én pl laptop touchpaddal voltam és hibázott a mö [...]
nemerdekel: vannak privát szobák :P
Mind a 28 komment
A most elkészült animációnkba, igyekeztünk minden tudásunkat és energiánkat beleölni, hogy számunkra is értékelhető alkossunk. Közel 24 óra éjszaki fényezős munkával és több mint 8 óra vágási tevékenységgel született meg ezen alkotásunk. A zenét egy gyulai srác írta és rögzítette saját kis otthoni stúdiójában. Reméljük erőfeszítéseink nem voltak hiábavalóak és elnyerik tetszésedet!

Ezt a videót beneveztük az RTL Klub Webcsillag pályázatába, amennyiben tetszik, és van egy kis időtök, kérlek szavazzatok rá az alábbi linken. Köszönjük szépen! Ez rengeteg segítség a csapatnak. Ha esetleg megtetszett, adjátok tovább barátaitoknak!

A zenét a videóhoz a Rise of Day zenekartól kölcsönöztük, mint korábban említettem majd mi csinálunk az új album egyik számához egy klippet. Hasonló technikával. További info a zenekarról.

799 3 2 Art Izé
Mr.T.: Bana küldte: URL: http://optihir.hu/optiszem/1975-az-ej-firkaszai-a-fvarosban Szöveg: A cikk magá [...]
TeamCo.: Grat innen a helyszínről;) Az elején nem esett le, hogy kis szülővárosomban játszódik a dara [...]
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni, Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
4922 6 3 Izé
MiniMe: "my room was covered by astraglide, vomit and anal luquid" ROFL!
Fireblade1000: Jónak igérkezik!!!
1nessa: szeptember 25 irany a mozi:P:)
I Hope They Serve Beer in Hell

"A nevem Tucker Max, és egy seggfej vagyok. Mindig a lehető legrosszabbkor vagyok képes csúnyán lerészegedni; figyelmen kívül hagyom a társadalmi normákat; kiélem az összes vágyamat; nem törődök a tetteim következményével; kigúnyolom az idiótákat és a pozőröket; több nővel fekszem le, mint amennyi biztonságos vagy ésszerű lenne; és általánosságban is úgy viselkedek, mint egy őrjöngő faszfej. De egy nagyon fontos dologgal mégiscsak javára szolgálok az emberiségnek: a kalandjaimat megosztom az egész világgal."

Így mutatkozik be honlapján az online irodalom legkifinomultabb humorú alkoholistája, akinek nyomtatásban is megjelent kalandjai előbb bestsellerré váltak, majd film is készült belőlük.

IGAZ TÖRTÉNET!!!! Egy jó életből, csak jó filmet lehet csinálni. Én mondtam. Lehet idézni. :D

Imdb | Kritika a könyvről
3914 1 1 Film Izé
Jokker: Gondolom ez hasonló lesz mint az Alfie, csak jó pár árnyalattal erősebb :)
Agora

Alejandro Amenabar, spanyol rendező nagyszabású történelmi eposzt készít, a negyedik századbeli Alexandriában élő és alkotó Hüpatia (Rachel Weisz) történetéből. (Egy rabszolga, valamint gazdája között szerelem szövődik. A nő a Platóni filozófia tanítója és ateista, míg a férfi az éppen felemelkedő kereszténység híve.)  A netre felkerült előzetesből egyértelműen látszik, hogy elképesztően látványos alkotással lesz dolgunk.

(A honlapon a karakterek elolvasása után ajánlom megnézni a letöltésekben a posztereket)

másik előzetes

Imdb
902 3 0 Film Izé
Nokia N97, bár úgyis mindenki tudja, hogy már kint van....

 

(Ezt nem nagyon vágom, miért ez a szöveg, de Ámen, legyen így.. - Crap)
1735 0 6 Tech Izé
punyukli: jó a GPS csak azt felejti el említeni a nokia hogy fizetős a szolgáltatás. így nem ér xart se [...]
calipunkszabus: jogos!:d ez nem derült ki belőle!:D szép meg minden, de telefon ez még?! majd sztem ha eljön az [...]
Ctx Twin: Telefonálni lehet vele? Ez nem derül ki a videóból.
Mind a 6 komment
Sherlock Holmes

Guy Ritchie Sherlock Holmesa, egy kigyúrt playboy, aki legfeljebb irónia tekintetében emlékeztet Sir Conan Doyle figurájára. A magyar feliratos előzetesben a Holmest alakító Robert Downey Jr. kevesebbet nyomoz, mint amennyit meztelenkedik - a ruha hol verekedés, hol egy pásztoróra kedvéért kerül le róla. Utóbbiban remélhetőleg Rachel McAdams lesz a partnere, aki igencsak mutatósan illegeti magát neccharisnyájában.

Imdb | Magyar feliratos Előzetes
1113 0 10 Film Izé
kasy: Azt kell mondja, én sem tudok sok negatívumot felhozni. Azaz tudnék, de nem fogok vagy akarok. Ke [...]
kasy: Én ma megyek estére, a 20 órai vetítésre.
Erunder: Megnézte már rajtam kívül valaki? Tényleg egy izgalmas, akció dús filmet kaptunk. Holmes kara [...]
Mind a 10 komment
Terminator Theme (Peter Dafnous Remix)

Hogy a sok félrekategorizált, illetve lapos hangzású mai trance zene között legyen egy igazi, gazdag hangzású is, ami a trance fénykorának hangzását idézi! A legjobb terminator feldolgozás a műfajban amit, ismerek! Peter Dafnous porig alázza az összes DJ-t, aki azt hiszi magáról hogy tud remixelni!
 

musicman2047 Peter Dafnous maga. Ajánlom mindenkinek, hogy először hallgassa meg a remixek eredetijét, amennyiben még nem ismeri, az nagyban növeli a remixek hatását!
1220 0 0 Zene Izé
Tubusos bacon.

(Amennyire szarul néz ki, olyannyira jó szinte minden ételhez. ;))
2259 2 4 Izé
Apokalipsz István: Úgy kell ez az amiknak, mint a juharszirup vagy a mogyoróvaj : ettől lesznek fittek és túlsúly [...]
m-a-r-i-u-s: Űrhajósok vihetik magukkal, nekik úgy is minden tubusban van. :D
bungle: Thinkgeek-en mindig nagyon mókásak április elsején. :D http://www.thinkgeek.com/stuff/41/portal- [...]
Mind a 4 komment
Tudtad, hogy annyi élőlény él a testeden, mint amennyi ember a Földön?
8086 3 18 Izé
bungle: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1299938/Extreme-close-ups-creepy-crawlies-infest-home [...]
Bébibogyó: Hát én ilyen társbérlőket nem kértemmmmmmmmmmmmm! Eddig is allergiás voltam, de csak tüsszö [...]
kisadria: ÁÁÁÁÁÁÁÁ most 1 óráig viszkedni fogok..:S:D
Mind a 18 komment
Kompresszoros hűtés AMD videokártyákhoz a Thermaltake-töl. A Thermaltake kínálatában már most is vannak olyan kompresszoros hűtéssel ellátott házak, amelyekben az overclocker felhasználók rendszerében elhelyezett processzor hűtését a fent említett megoldás segítségével próbálják hűvösen tartani. A Thermaltake most bejelentette, hogy hamarosan az AMD videokártyáihoz is elérhető lesz a kompresszoros hűtés, így a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000-es sorozat tagjait már nem csak levegővel és folyadékkal, hanem akár kompresszorral is lehet hűteni, amennyiben komolyabb tuning elérése a cél.
A Thermaltake szakemberei az Xpressar technológia módosításával kívánják majd megoldani a videokártyák hűtését. A kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságok a gyártó állítása szerint nagyjából 20 Celsius fokkal hűvösebben tartják majd a grafikus processzort, mint a folyadékhűtés segítségével dolgozó megoldások. A videokártyákhoz készülő Thermaltake Xpressar rendszerben egy kisméretű kompresszor foglal helyet, ami hasonlít a hűtőszekrényekben és légkondicionáló berendezésekben alkalmazott társaihoz, de jóval kisebb azoknál. A mérnökök úgy alkotják meg a rendszert, hogy az egy kompakt megoldás legyen, ami mindössze a számítógépház meghajtó bővítőhelyeinek egy részét foglalja el.
A Thermaltake vezetője szerint a kisméretű, DC inverterrel ellátott kompresszor nem az átlagfelhasználókat, hanem a fanatikus overclockereket célozza majd meg. A rendszerben intelligens IC vezérlés lesz jelen, amely segít minimálisra csökkenteni a hőmérsékletkülönbségből adódó kondenzáció, azaz páralecsapódás mértékét. Az észrevételek alapján az Xpressar rendszerek már eddig is népszerűek voltak a fent említett felhasználói körökben, a vállalat az újdonságtól azt reméli, hogy optimális hűtést biztosít majd a Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák számára, valamint világszerte felkelti majd a tuninggal foglalkozó felhasználók érdeklődését.
927 0 0 Tech Izé
Utcai imafülke. Ámen.
2461 2 16 Izé
Balázs: am ez kb olyan mint a Dogmába a Jézus haver kampány XD http://www.zonalibre.org/blog/ela/archives [...]
Grex: Ki vagy te a Jokey Ewing,hogy így aggodsz az olaj miatt....?
Balázs: öööö....bitti:)
Mind a 16 komment
Dell Studio Hybrid - Újabb mini pc
Belevetette magát a Dell is a minigépek világába, név szerint a Studio Hybriddel, amit úgy emlegetnek, mint a cég első lépését egy környezetbarát PC megalkotása felé, amelyet laptop-alkatrészekből állítanak össze a minél kisebb méret és fogyasztás érdekében.

Konkrét számokat említve ez annyit tesz, hogy míg egy torony 300 wattos tápot igényel, addig a Hybrid 65 alatt marad, és 80%-al kisebb még egy mini toronynál is. Állítják továbbá azt is, hogy az új rendszerük "le fogja hagyni a Mac mini-t is", mivel opcionálisan választható lesz hozzá Blu-ray meghajtó (hajrá, HD), HDMI-kimenet, TV-tuner és 8-az-1-ben kártyaleolvasó is.

Már a sokrétű lehetőségekből is látható, hogy a személyre szabhatóság ezúttal különös hangsúlyt kapott, és ez nem csak a belbecsben, de a külcsínben is megnyilvánul, mivel egyrészt számos színben, másrést pedig a láthatólag egyre divatosabb bambusz-borítással is kapható - a gépet pedig tetszés szerint tárolhatjuk fekvő pozícióban éppúgy, ahogy a hozzá tartozó speciális állványon, állítva is.

Technikai téren sincs ok a panaszra, mivel azon túl, hogy $499 még nem is olyan vészes ár érte, a céljának (házimozi-gép) tökéletesen megfelel, (a cég állítása szerint legalábbis) az elsődleges otthoni számítógép szerepét is be tudja tölteni a maga 1,73GHz-es, kétmagos Pentium processzorával, 2GB memóriájával és 160GB-os merevlemezével, valamint Vista oprendszerével. Lesznek azonban csúcskategóriás modellek is, amelyek már 2,6GHz-es Core 2 Duo-val, 4GB RAM-mal és 320GB hellyel büszkélkedhetnek majd, valamint a korábban már említett Blu-ray opción kívül még 802.11n-es WiFi-vel és Bluetooth-al is - plusz, szintén opcionálisan, egy RF-alapú vezeték nélküli billentyűzettel, amennyiben a szoba másik végéből is szeretnénk használni.

Magától a cégtől már kapható, egyéb csatornákon keresztül majd csak ősztől várható.

(Szerző: Gabriel)
632 1 0 Tech Izé
Egy érdekes 6 másodpercről szól.....
egy amen break-nek nevezett 6 mp-s dobszóló miatt kattintottál rá te is a drum and bass-re, vagy fogsz a hip hop-ra vagy a funky-ra.....

ez határozta meg a teljes zenei fejlődést!!!!!!
786 0 4 Zene Izé
MStipee: Respect, igazán jó kis vidi. Balázs, csak hogy tudd, sok mai rock műfajban is használják :) Ak [...]
konvejor: Hát ez igazán érdekes. thnx
Balázs: hát én biztos nem kattintottam rá :D
Mind a 4 komment
Kedves mindenki!

Ígéretemhez híven elkészítettem a retromese blogot. 117 régi mesefilmet sikerült összeszedni! Az oldal folyamatosan fejlesztve és bővitve lesz, és amennyiben kapok elég segitséget, a linkek - instabil élettartamuk miatt - kicserélődnek fel- es letölthető filmekre. Sajnos sok film/részlet csak eredeti, tehát orosz, lengyel, angol vagy francia hanggal/szinkronnal van meg, de remélhetőleg a feltöltéskor ezt a hibát/hiányt is sikerül kiküszöbölni. Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

(Külön köszönet illeti St.onet, bár még az ő munkájának része nem látható technikai okok miatt, illetve bunglét, aki volt olyan kedves jóvahagyni ezt a régi, de új posztot!)
12024 4 98 Film Izé
clownessa: :D Erre én is emlékszem. "Ó savanyított káposzta, szívünknek édes szép haza..." Hiába kere [...]
Erunder: bellini küldte: http://twice.hu/bulvar/a-legjobb-animacios-sorozatok Szöveg: A legjobb animációs [...]
mekszamnojz: 36 régi mese került fel az oldalra. nézzétek meg! :) (és még mindig van ami nem került ki, v [...]
Mind a 98 komment
Kedves mindenki!

Ígéretemhez híven elkészítettem a retromese blogot. 117 régi mesefilmet sikerült összeszedni! Az oldal folyamatosan fejlesztve és bővitve lesz, és amennyiben kapok elég segitséget, a linkek - instabil élettartamuk miatt - kicserélődnek fel- es letölthető filmekre. Sajnos sok film/részlet csak eredeti, tehát orosz, lengyel, angol vagy francia hanggal/szinkronnal van meg, de remélhetőleg a feltöltéskor ezt a hibát/hiányt is sikerül kiküszöbölni. Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

(Külön köszönet illeti St.onet, bár még az ő munkájának része nem látható technikai okok miatt, illetve bunglét, aki volt olyan kedves jóvahagyni ezt a régi, de új posztot!)
15572 32 99 Izé
Purple: de cukiiik :DDD
bungle: sadri85 küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=enJhZM02dPw Szöveg: "Ti tudtátok, hogy nem a [...]
nyehőce: Magyar népmesék - A halhatatlanságra vágyó királyfi http://www.youtube.com/watch?v=cjUXMSGy1WI [...]
Mind a 99 komment
Halleluja
8767 2 16 Izé
bandee1219: Na, ilyet nem lehet látni még a nyugatiban/keletiben sem, pedig ott aztán van minden! Teszem hozz [...]
Maccoyi: Sorry Bake:) Valamit nézek neked ;)
Bakeyoo: Unatkozom Macc, hol vannak a játékok? x)
Mind a 16 komment
A Nagy Magyar Da Vinci Kód! :D
Levélben jött:

Tisztelt Cím! 1998 május: kibocsájtásra került a 200 Ft-os papírpénz. Elhitették majdnem mindenkivel, hogy a rajta látható személy Károly Robert, pedig köszönő viszonyban sincs vele. Annyira nincsennek köszönő viszonyban, hogy a 200 Ft-oson látható személy, ma létező, magyar állampolgár - mondhatnánk, bármikor szembe találkozhatna vele bárki az utcán - és ami a lényeg, nem véletlen hasonlóságról van itt szó.... Amennyiben érdekli Önöket ezen illető, egy nagyon komoly ajánlat ellenében tudunk segíteni, mely tartalmaz: vezetéknév, keresztnév és egy napközbeni elérhetőségi címet. Természetesen rengeteg kérdés merül fel: miként jöhetett létre ez a bizonyos arcképcsere..... milyen kapcsolati háló szükséges bel és közel-távol külföldön, estleg a földgolyó másik oldalára is kiterjedhet..... (mekkora a királyi birodalom, miket engedhet meg magának napjaink királya), egészen véletlenül találkozhatott a politikai élet jelentős szereplőivel.....(milyen befolyással rendelkezhet egy mai király). Most még ne rohanjunk ennyire előre, ezen kérdésekről majd később, egy megfelelő ajánlat esetén esetleg megállapodhatunk...
14022 8 85 Izé
Petra79: Na jó bevallom.Az apám az.A pecót meg most vettük a hegyen.Az 2 kisgyerek meg a lányom meg a fi [...]
Dawe: először aszittem hogy az oldal szerkesztőinek kell pénzt adni hogy megtudjuk :D
Jozeph: Ezt sajnos nem tudom - nem tudhatom. De a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy amint kiadnak egy nagy [...]
Mind a 85 komment