REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Vampires Suck

A Csajozós film, a Bazi nagy film és a Katasztrófafilm rendezőpárosa, Jason Friedberg és Aaron Seltzer megelégelte a vámpírfilm-dömpinget és megcsinálta az Alkonyat-filmeket kifigurázó Vampires Suck című komédiát. A film az USA-ban augusztusban kerül a mozikba, a mérsékelten vicces előzetes máris megtekinthető. (origo)

Egy marha jó Alkonyat paródia (pedig én twilight fan vagyok).
Az amerikai mozikban 2010 nyarától vetítik. Nézzétek meg az előzetest!
2580 3 7 Film Izé
joetheghost: MEgnéztem sikitottam :)
Metalvarju: remélem ijen:http://www.nethirlap.hu/forum/userimgs/nhgal43j77X.jpg jelenetet raktak bele...XD
edge: a katasztrófa film gyenge volt de 2 végignézett alkonyatfim után már az előzetesben leesett mi [...]
Mind a 7 komment
Disturbed - Another way to die

Az új album (Asylum) hivatalosan Augusztus 31-én jelenik meg.
643 2 1 Zene Izé
atis94: ezt nagyon eltalálták!
NORBA - STÍLUSJEGYEK

Norba - Agykontroll LP - Megjelenés: 2010. augusztus
698 1 0 Zene Izé
Iron Maiden - El Dorado

A 2010 augusztus 16.-án megjelenő The Final Frontier lemezről egy beharangozó nóta!

Mellesleg augusztus 14.-én játszanak a Szigeten.
549 0 0 Zene Izé
Piranha 3D

Amit tudni érdemes a filmről:
-Az 1978-ban készült, mára már klasszikusnak számító halgyiloknak a feldolgozása.
-A filmet nem utómunkával tették térhatásúvá, hanem eleve 3D-s kamerákkal rögzítették.
-A rendező Alexandre Aja, akinek a Magasfeszültséget és a Sziklák szemét köszönhetjük.
-A fent említett emberke, minden idők legvéresebb filmjeként hírdeti művét, amit a trailer nem bizonyít.
-Főbb szereplők: Elisabeth Shue, Ving Rhames, Jerry O'Connell, Richard Dreyfuss, Christopher Lloyd
-Amerikai mozibemutató: Augusztus 27  (Magyar bemutatóról még nincs hír)

Hivatalos oldal | Imdb
996 1 5 Film Izé
kovacslacka: 9 perc a filmből. Már érthető, hogy miért mondja a rendező véres-trancsírozós filmnek. Mert [...]
kovacslacka: itt az új trailer, cseppet mozgalmasabb, mint az előző és a sztori lényegét is megtudjuk: http [...]
kovacslacka: én is kösz.
Mind a 5 komment
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Lee, Mickey Rourke és még jó pár akciósztár egy jelenetben a The Expendables előzetesében. Premier: 2010. augusztus 19.
12930 8 42 Izé
Nas: https://www.youtube.com/watch?v=hufJjSVMHjU
wtf: http://www.youtube.com/watch?v=4v0HHXrp8Bk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4v0HHXrp8 [...]
BusKeyCome: Ő készítette a fotót. De hogy ő sem maradjon le róla, ezért megkérte Jason Statham-et, hogy [...]
Mind a 42 komment
Tomatina Festival 2009 - paradicsomhajigálás jól.

A hagyomány 2002 óta hivatalosan szerepel a spanyol nemzeti örökség listáján, a szokás 1945-ig nyúlik vissza. Akkor állítólag két helybeli egy mulatozáson összeveszve paradicsomot kezdett egymáshoz hajigálni. A városlakók azóta minden augusztus utolsó szerdáján óriási önfeledt paradicsomhajigálást rendeznek.
3516 3 11 Izé
bungle: cancer1 küldte: Tomatina Tomato Fight 2010 URL: http://damncoolpics.blogspot.com/2010/08/tomatina-t [...]
Masu: szerintem vicces, hogy a 8. képen a spanyol úriemberen Szeged-póló van... :)
Nusihusi: Micsoda szörnyű pazarlás!O.o Inkább küldenék ide:)
Mind a 11 komment
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
466 1 0 Film Izé
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
631 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
557 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
Hello From Earth - az ausztrál weboldal augusztus 24-ig lehetővé teszi, hogy felhasználói sms-hez hasonló rövid üzeneteket küldjenek a világűrbe, a Naprendszeren kívüli legközelebbi Föld-típusú, Gliese 581d elnevezésű, lakhatónak vélt bolygóra.

Te mit üzennél?
2798 3 66 Izé
Gyurci: azt üzenném, hogy hozzatok sok síkosítót mert nagy buli lesz :D :P
danszter: 20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico 20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> [...]
Revanor: Azért lőnének rájuk az amerikaiak mert mindenre lőnek.... Tudom, hogy csak filmek, de akkor is [...]
Mind a 66 komment
Tökéletes kontúrok augusztusra
426 0 1 Pink Izé
neomatsek: már augusztus van:O vagy 2010-es augusztusról van szó? :)
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
612 0 0 Game Izé
A Perfect Getaway

Steve Zahn és Milla Jovovich egy természetimádó kedvű fiatal pár alakítanak, akik mézeshetüket Hawai partjainál túrázgatva szeretnék eltölteni. A vadonban fantasztikusan érzik magukat, egészen addig míg összetalálkoznak egy csapat rémült turistával. A társaság egy gyilkosságról számol be nekik - egy hozzájuk hasonlóan fiatal párt öltek meg - és arra kérik őket, hogy forduljanak velük vissza. Amikor engednek a kérésnek, a dolgok elkezdnek igazán rosszra fordulni. A paradicsomból hamarosan a pokolba kerülnek, ahogy brutális küzdelemben kell helyt állniuk a túlélésért.

Bemutató: 2009. augusztus 14.

Imdb
915 1 1 Film Izé
Erunder: Nem rég fejeztem be, haverommal közösen néztük. A végén mindketten megállapodtunk abban, hog [...]
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy Guitar Hero: Greatest Hits X360-as játékszoftvert, egy Ice Age 3 X360-as játékszoftvert, egy Prototype PS3-as játékszoftvert, és egy Transformers 2 PSP-s játékszoftvert nyerhettek. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk július 8-tól egészen augusztus 1-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft.
1361 2 1 Izé
rezso: xboxot nem lehet nyerni?mert így legfeljebb a polcra tudnám feltenni, vagy odaadni valakinek :D
Mostani nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából egy Guitar Hero: Greatest Hits X360-as játékszoftvert, egy Ice Age 3  X360-as játékszoftvert, egy Prototype PS3-as játékszoftvert, és egy Transformers 2 PSP-s játékszoftvert nyerhettek. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk július 8-tól egészen augusztus 1-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló BSC Kft.
975 0 0 Game Izé
Megint besokallt a cseh romáktól Kanada

"Tavaly augusztusban ingyen egyirányú repülőjegyet ígértek minden csehországi romának, aki vállalja, hogy elhagyja az országot, és nem jön vissza legalább 2010-ig."
8569 2 89 Izé
Párna: Köszönöm :D
joovan: :D:D Te nagyon őrült vagy!!!!!! DE TECCCIKK :D:D:D
Párna: Alakítani kéne egy kis országot, ahol élhetnének a saját kis világukban. Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [...]
Mind a 89 komment
The Goods: Live Hard, Sell Hard

Jeremy Piven neve az utóbbi években szinte egybeforrt a gátlástalan hollywoodi ügynök, Ari Gold szerepével. A Törtetők (Entourage) című sorozat ikonikus karakterének megformálásért három Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal is jutalmazták. Ezúttal a mozivásznakon lesz látható, de meg sem próbál kitörni a politikailag inkorrekt, gátlástalan megmondóember skatulyájából. Az Amerikában augusztus 14-én mozikba kerülő The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjáték pedig valószínűleg éppen ettől lehet majd jó.

Imdb
618 1 1 Film Izé
Killex: szó mi szó Ari karakterét mintha rá írták volna...nagyon nagy, míg pl a Smoking Acesben nekem [...]
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
599 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
Madonna és a lovak

A Kincsem Park vezetősége úgy döntött, hogy a lovak szeretik Madonna zenéjét. Augusztus végén ott tartják meg az énekesnő budapesti koncertjét. Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek, vagy, ha mégis, annak jópár törött csont lesz a vége.

A "szakemberek" szerint, ez mégis jó. Jah igen, és nem kötelező ott tartani a lovakat.
345 0 4 Pink Izé
megtalált: Vagy szerintetek két istálló között fog énekelni Madonna?
megtalált: Olvastam, hogy a lovakat arra az időre arrébbszállítják.
nagydee: "Aki látott már lovat, tudja, hogy nem éppen erre a zenére gerjednek..." én már láttam, sőt [...]
Mind a 4 komment
Augusztusi Top10 bombagól az angol bajnokságból.
465 1 1 Sport Izé
Balázs: hát igen:)DECO=)
Videó a Ferrari Racing Day elnevezésű versenyről és kiállításról, amit a Hungaroringen rendeztek meg Augusztus utolsó hétvégéjén.
236 0 0 Sport Izé
A Cseh, Jankulovski gyönyörű szabadrúgásgólja az Angolok elleni barátságos mérkőzésen, amit Augusztus 20-án rendeztek meg és 2:2-es döntetlennel zárult. A többi gólt itt  nézheted meg.
424 0 0 Sport Izé
Szombathely városa augusztus 22-24-ig vissza varázsolódik a római korba! Aki ráér, és van ideje, annak ajánlom figyelmébe! Ökörsütés, langalló, fáklyás felvonulás, hastáncosok, koncertek, stb.!

(alul barna kis pontokon vannak infók!)
2474 2 8 Izé
babapiskóta: király volt esőben is...
papaluige: annyi szalonnás tejfölös langallót eszek,h kettéáll a fülem! :)) Balkan Fanatik, és Ghymes k [...]
bearney: Ja volt igen! :D Most legutóbb Fő-téren vasárnap :D elötte meg Bahnhof Signo-cafe meg Cao amigo [...]
Mind a 8 komment
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
762 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
Képek az augusztus elsejei teljes napfogyatkozásról
2855 1 10 Art Izé
Balázs: hát szentem ez az ami mo-n csak részleges volt, am nem tudjátok hogy mikor lesz a csillaghullás? [...]
Shadow Beast: Augusztus 16-án a hold a föld árnyékában fog tarozkodni kb 22:00-kor kezdődik
Skatopia: XDDDDD
Mind a 10 komment
Képek az augusztus elsejei teljes napfogyatkozásról
3083 6 11 Izé
bungle: www.boston.com/bigpicture/2011/01/the_first_solar_eclipse_of_201.html
Balázs: hát szentem ez az ami mo-n csak részleges volt, am nem tudjátok hogy mikor lesz a csillaghullás? [...]
Shadow Beast: Augusztus 16-án a hold a föld árnyékában fog tarozkodni kb 22:00-kor kezdődik
Mind a 11 komment
Iron Maiden - No More Lies



Augusztus 12-én fellépnek a Szigeten (ha még nem tudná valaki).
222 0 1 Zene Izé
fiser76: A nagy öregek,ök még tudtak igazi zenét csiholni.
Egy régi ismerős: Speak, the hungarian rapper

Speak élőben itt, az új száma pedig itt.

rajongói oldal

jah, és:

- SPEAK KONCERT -

AUGUSZTUS 8 !!
péntek
22:00 óra
FŐbejárat CLUB !!!
VII. ker. Károly körút 5.
Deák térnél, Zsinagóga mellett
272 2 1 Zene Izé
spiritmonger: és a legjobb paródiája: http://www.youtube.com/watch?v=iD3vTWv6MqA&feature=related
Mass Effect PC-s nyereményjáték

Játékunkban egy eredeti, dobozos, magyar nyelvű Mass Effect játékszoftvert sorsolunk ki azok között, akik a kérdéseinkre helyes választ adnak. A nyereményeket a CD Projekt Magyarország ajánlotta fel.

A válaszok beérkezési határideje: augusztus 17.
Sorsolás és a nyertesek értesítése e-mailben: augusztus 18.

Kérdések a főoldalon!

Tesztünk pedig itt olvasható!
767 0 3 Game Izé
Szamooca: hehe :))) gondolom a levelük miatt is,nem?;]
Errtu: jaja :) de ide se véletlenül került. oka van... (legyen elég ennyi)
Szamooca: eszt mán láttuk amót:)
Mass Effect PC-s nyereményjáték

Játékunkban egy eredeti, dobozos, magyar nyelvű Mass Effect játékszoftvert sorsolunk ki azok között, akik a kérdéseinkre helyes választ adnak. A nyereményeket a CD Projekt Magyarország ajánlotta fel.

A válaszok beérkezési határideje: augusztus 17.
Sorsolás és a nyertesek értesítése e-mailben: augusztus 18.

A kérdések a főoldalon!

További infók tesztünkben!
366 0 0 Tech Izé
Mass Effect PC-s nyereményjáték

Játékunkban egy eredeti, dobozos, magyar nyelvű Mass Effect játékszoftvert sorsolunk ki azok között, akik a kérdéseinkre helyes választ adnak. A nyereményeket a CD Projekt Magyarország ajánlotta fel.

A válaszok beérkezési határideje: augusztus 17.
Sorsolás és a nyertesek értesítése e-mailben: augusztus 18.

Kérdések a főoldalon!

Tesztünk pedig itt olvasható!
2524 1 13 Izé
Dawe: itt regisztrálni kéne :S azt meg nem fogok :D
milerik: Igen, ez nem meglepő, evuluciós szinten magyarázható, hogy a nők miért nem szeretik az ismeret [...]
Mammut: Nekem nem teccett. De én jány vagyok. :D Szép volt benne 1-2 helyszín + naplemente. :)
Mind a 13 komment
Az elképesztő mértékűre emelkedett infláció miatt 100 milliárd dolláros bankjegyet hoz forgalomba Zimbabwe. Egy USA dollár jelenleg 70 milliárd zimbabwei dollárt ér, a 100 milliárdos bankjegyből a jelenlegi árak szerint egy vekni kenyeret lehet venni. Egy ember egy napi kiadásai 500 milliárd dollárnál kezdődnek a Robert Mugabe által vezetett, egykor nagyon gazdag afrikai államban.

A világ legnagyobb áremelkedése egyébként Magyarországon volt a II. világháború után, az árak 15 óránként duplázódtak. 1946. augusztus 1-jén a pengőt leváltotta a forint.
Ekkor 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 pengő (32 nulla a 4-es után!) ért egy forintot.
2986 8 67 Izé
izébigyó: Tízmilliárd dolláros bankjegy került forgalomba http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=18160
izébigyó: A zimbabwei infláció már 11,2 millió százalék http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=7489
Jozef7: :D az is egy megoldás lenne
Mind a 67 komment
Slipknot - All Hope Is Gone
Az első teljes dal az augusztusban megjelenő új albumról.
298 1 13 Zene Izé
geree: hát nekem ezaz új slipknot már egyáltalán nem jön be,a subliminal versesre meg aszondom h jó [...]
Balázs: nem csak elvileg mer van csak nem tom melyik hír komijába volt de ha ügyesen guglizik az ember le [...]
Ganja Master: majd Balázs elmondja h nameless.hu-n van elvileg egy kép amin már levették ezeket a húsvét-sz [...]
Mind a 13 komment
A négyszeres Grammy-díjas Alanis Morissette vadonatúj albuma "Flavours Of Entanglement” címmel június 5-én jelenik meg szimpla és dupla CD-n és sokak örömére a Sziget Fesztiválon is fellép az énekesnő augusztus 13-án. Itt az új albumról az Underneath klippje:

315 0 1 Zene Izé
mekszamnojz: Ez jo volt ez a szam, teccet.
Az augusztusban debütáló "Davis" névre keresztelt frissítés több szempontból is történelmi újításokat eszközöl majd a Burnout Paradise-ban.
498 0 0 Tech Izé
George Lucas nem tud szabadulni gyermekétől és augusztus 15-én ismét visszatér a Csillagok Háborújával a mozikba. A korábbi élőszereplős szélesvásznú alkotások helyett ezúttal egy animációs filmet vetítenek majd, mely közel 100 percen keresztül ontja ránk a vizuális orgiát. A Star Wars: Clone Wars a második- és a harmadik epizód közötti űrt tölti majd be.
3844 1 21 Film Izé
Jerry: Lucas eredetileg szombat délutáni matiné filmet akart csinálni, nem egy legendát. Az alapsztori [...]
hapont: Csubatka? XDXDXDXDXD asszem egy éve nem vihogtam ekkorát ! B**ki! Aki az alapsztoriért rajong [...]
Jerry: Ja, a lényeg kimaradt: Szerintem nem lesz benne... A Klónok támadása végén Yoda (Joda) otthagy [...]
Mind a 21 komment
George Lucas nem tud szabadulni gyermekétől és augusztus 15-én ismét visszatér a Csillagok Háborújával a mozikba. A korábbi élőszereplős szélesvásznú alkotások helyett ezúttal egy animációs filmet vetítenek majd, mely közel 100 percen keresztül ontja ránk a vizuális orgiát. A Star Wars: Clone Wars a második- és a harmadik epizód közötti űrt tölti majd be.
4101 2 21 Izé
Jerry: Lucas eredetileg szombat délutáni matiné filmet akart csinálni, nem egy legendát. Az alapsztori [...]
hapont: Csubatka? XDXDXDXDXD asszem egy éve nem vihogtam ekkorát ! B**ki! Aki az alapsztoriért rajong [...]
Jerry: Ja, a lényeg kimaradt: Szerintem nem lesz benne... A Klónok támadása végén Yoda (Joda) otthagy [...]
Mind a 21 komment
A Tropic Thunder-ben Steve Coogan, angol komikus egy nem túl sikeres rendezőt alakít, aki épp egy vietnámi filmet rendez, ráadásul az akciófilm írója nem más, mint a 48 órából jól ismert Nick Nolte. Pechjükre a színészgárda még náluk is ütődöttebb, így aztán kitalálják, hogy a forgatási helyszín helyett valós körülmények között vessék be munkatársaikat, akik között felbukkan Ben Stiller vagy a magát afroamerikai kinézetűvé operáltató Robert Downey Jr., vagy a mindig vicces Jack Black. Bemutató augusztus 15-én.
2619 0 4 Film Izé
Balázs: bocs nem kerestem rá!!!Na én nagyon komálom ezt a filmet vagy 30 szor láttam 2 hét alatt:D
Erunder: Balázs küldte: http://www.tropicthunder.com/
macseke: Wohooo, Jack Black is játszik benne! :D
Mind a 4 komment
A Tropic Thunder-ben Steve Coogan, angol komikus egy nem túl sikeres rendezőt alakít, aki épp egy vietnámi filmet rendez, ráadásul az akciófilm írója nem más, mint a 48 órából jól ismert Nick Nolte. Pechjükre a színészgárda még náluk is ütődöttebb, így aztán kitalálják, hogy a forgatási helyszín helyett valós körülmények között vessék be munkatársaikat, akik között felbukkan Ben Stiller vagy a magát afroamerikai kinézetűvé operáltató Robert Downey Jr., vagy a mindig vicces Jack Black. Bemutató augusztus 15-én.
2842 0 2 Izé
macseke: Wohooo, Jack Black is játszik benne! :D
loloppo: Mi a franc értelme van egy filmet bemutatni majdnem fél évvel a bemutató előtt? Szemétség. Cs [...]
Régebbi postok...