REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A 2009-es év 50 legjobb filmjével szeretnék boldog, békést Karácsonyt kívánni mindenkinek.
1729 1 1 Film Izé
Blade28: A District 9 tényleg haláli, meg az Avatar is. Tévedek, vagy tényleg nincs köztük a Twájlájt [...]
Igaz, hogy Karácsonykor nem szabad szomorkodni, de mivel közeleg az év vége, emlékezzünk meg az idén elhunyt filmsztárokról. Nyugodjanak békében.
1537 1 1 Film Izé
kovacslacka: http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20091229-nelkuluk-mozizunk-tovabb-2009-filmes-halottj [...]
Nyugodjon békében Tupac Amaru Shakur!!!
890 2 0 Zene Izé
Ezzel a Porscheval tuti, hogy becsokiznál. ;)
2715 0 4 Autó Izé
vityu: így elbaszni ennyi csokit....
Kampec: nekem is South Park ugrott be :D
Nas: Hát, nem tudom...elég szarul néz ki...
Mind a 4 komment
Ezzel a Porscheval tuti, hogy becsokiznál. ;)
2779 1 4 Izé
vityu: így elbaszni ennyi csokit....
Kampec: nekem is South Park ugrott be :D
Nas: Hát, nem tudom...elég szarul néz ki...
Mind a 4 komment
PL Peace Tower - Tondabayashi, Japán
5099 4 11 Izé
te.sas!: valószínűleg vasbeton szerkezetű, vakolva, festve.
balaenoptera: De miből van?
Laci: LUCIFER "S mi tessék rajta? ... ... Pedig mit vársz mást egy műkedvelőtől? ... Játék, melye [...]
Mind a 11 komment
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
637 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
Did You Hear About the Morgans?

Morganék elváltak, és nem szívesen töltik együtt az időt. Ám egy gyilkosságnak lesznek a szemtanúi, ezért bekerülnek az FBI tanúvédelmi programjába, és elküldik őket az isten háta mögé. Helyzetkomikumokra, és társadalmi különbségekre épülő poénokra számíthatunk, meg persze arra, hogy morgenék újra összejönnek.

Nem sok esélye lesz a filmnek a befutásra ugyanis az Avatar-al egy időpontban jön ki.

Imdb
680 1 4 Film Izé
Yoko234: Bocs, igazad van, nem tudom, miért tudtam január közepét. Ettől függetlenül tartom magam ahho [...]
Erunder: December 18-án mutatják be mindkettőt.
Yoko234: Egyrészt az Avatarral nem egy időpontban jön ki (Avatar - dec közepe, Morgans - január közepe) [...]
Mind a 4 komment
A falu

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.
Lucius csak Ivy Walker, egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.
Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

imdb | Port
596 1 6 Film Izé
capricornus: Ez az egyik legkiválóbb film,amit valaha is láttam!Egyedi,precíz és nem hatásvadász.A film ut [...]
grobari: Én nagyon szeretem Shyamaln's filmjeit,szeintem üde szintfoltja-e palettának,rendezzen bármijen [...]
snake6: ez a film nagyon megosztotta az embereket (ismerőseim)
Mind a 6 komment
V

Hát igen ennek ennyi a címe. Nincs alcím, vagy esetleg valami ami kiegészítené, csak ennyi, hogy V. Imádni fogjátok majd amikor torrentet kerestek hozzá. :)

A címtől eltekintve egyébként ki****ott jónak ígérkezik.

Az első 8 perc az oldalon meg is tekinthető. Bocs, hogy nem keresem ki a youtube-on. :)

Egyébként ez egy 80-as évekbeli minisorozat remake-je. A történet szerint az emberiség első találkozását mutatja be az idegenekkel. Látszólag békések a szándékaik, de ez csak a felszín, valójában nem tudni, hogy békések-e vagy nem.

Imdb (1983) (2009)

 
1539 0 13 Film Izé
kasy: Még néhányat hozzátűztem, remélem így már oké.
Tooni: És én meg leszek szíves beszúrni egy "valaki" szót az előző hsz-ba. :D
Tooni: Légyen szíves szúrjon már be egy "visitor(s)" szót a címkék közé, mert míg megtaláltam... [...]
Mind a 13 komment
A pofonok földje - Kung Fu Hustle (2004)

Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú Kung-fu Mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány. A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez - és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik. A főbalta ekkor szerződteti Sing-et, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen - neki sem sikerül.

IMDb | Trailer
892 0 0 Film Izé
Asperatus - egy új felhőformáció. ("asperitat" latinul vadság)

Az elmúlt ötven évben nem volt példa arra, hogy a meteorológusok új nevet adtak volna valamilyen felhőformációnak. Egyelőre nem tisztázott, hogy az asperatus pontosan hogyan keletkezik. Valószínű, hogy hatalmas hő is közrejátszik kialakulásában, sötét színei pedig arra engednek következtetni, hogy sok vízet tartalmaz. Ennek ellenére eddig azt figyelték meg, hogy bármennyire is fantasztikus és félelmetes, többnyire nem okoz viharokat, s békésen szertefoszlik.

Magyar cikk.
6116 10 15 Izé
bungle: www.origo.hu/idojaras/20130301-fenyegeto-takarofelho-uj-zeland-uj-felhotipus-fon-bukoszel-meteorolog [...]
Nusihusi: Első látásra világvége hangulatuk van:S De jól néznek ki:)
mephistto: http://1.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/SspA2x855UI/AAAAAAAAjDw/7ckJ0bU_6-E/s1600-h/Asperatus_cloud_41 [...]
Mind a 15 komment
Sikertelen békegalamb kilövés...

Oroszoknál is előfordult. ;)
7459 5 15 Izé
bungle: Büntetés "galambdobálásért". :D http://www.metro.co.uk/weird/article.html?Brits_fined_for_pigeo [...]
Schabee: ügyes fickó
Fireblade1000: Hát ha a béke is ilyen lesz, mint a békegalambok röptetése, akkor baj van!!:))
Mind a 15 komment
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1159 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Vajon mi zavarja meg ezt a békés játékot? Tippeljetek...
12158 7 18 Izé
Fogaska: én speciel macskára tippeltem....... én kis naiv.... XD
Gyurci: meteorra tippeltem hmm
AVIREX: egy berobbanó kocsi a ház oldalából [:
Mind a 18 komment
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
675 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1014 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Despicable Me

A film főszereplője egy gonosz tudós, Gru (az angol hangot Steve Carell kölcsönzi, bár megjegyezném, hogy híres angol hanggal még nem lehet eladni egy fimet), aki egy békés külvárosi környék alatti és titkos bázisában, és gonoszabbnál gonoszabb dolgokat ötöl ki. Például, hogy ellopja a Föld nevezetességeit. Azonban legújabb tervével még ennél is tovább megy, ezúttal a célpontja a Hold.
A tervének megvalósítását veszély fenyegeti, de igencsak váratlan formában: három árva kislány (Margo, Edith és Agnes) húzza keresztül Gru számításait, amikor a tudósban meglátják az ideális apajelöltet.

Imdb
959 0 2 Film Izé
kovacslacka: 3 hót jó kisfilm a minyonokról: http://www.sg.hu/cikkek/78906/itt_megnezhetoek_a_gru_hoz_keszult_ [...]
snake6: a trailer naon aranyos hahahaha
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.
Boldogok a szelidek, mert ők bírják a földet.
Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak.
Boldogok, akik éhezik és szomjúhozzák az igazságot, mert ők kielégíttetnek.
Boldogok az irgalmasok, mert ők irgalmasságot nyernek.
Boldogok a tisztaszivűek, mert ők meglátják az Istent.
Boldogok a békességesek, mert ők Isten fiainak hívatnak.
Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa."
4859 2 88 Izé
kotta: Ha éppen olyanom volna, nagyon jót tudnék beszélgetni veled. A lényeg az, h nem vitázni: besz [...]
morrdon: NEM vagyok keresztény. Nem vagyok zsidó. Sem mohamedán. Sem buddhista. Mégis hiszek valamiben [...]
kukulkan: Ja, szóval a fundamentalisták nem _igaz_ keresztények/muszlimok állításod szerint... Sőt, a f [...]
Mind a 88 komment
Nyugodjék békében a kanapén.
3885 1 22 Izé
Nusihusi: Elég bizarr, aki ilyenben szeret aludni:S:P
joovan: akkor nem sok eltérés van dátumban a születésnapunk között :D na mára végeztem! By
1nessa: uriiisten::D:D:D mi lehet az. de am fel ev es akkor mar mindent megtudok:D szoval felhetsz
Mind a 22 komment
 Mai ismeretterjesztő rovatunkban: az álcázás nagymesterei, a thaiföldi elefántok. Ravaszságuk minden képzeletet fölülmúl, itt éppen békés pandáknak álcázzák magukat. :D
3992 7 11 Izé
noartis: inkább azt döntsük el hogy fehér alapon fekete foltok, vagy fekete alapon fehér foltok
notaprisoner: Akkor javítsuk át p-pandára! :D
SyntAxe: Szexuális zaklatás pandának álcázzák őket :D
Mind a 11 komment
Jóga kutyáknak. Még nem mindegyik találta meg a belső békéjét. :D
1760 1 9 Izé
Nuadora: Sok marhaságot kitalál az ember a pénzszerzés miatt... Az én kutyáim nem járnak sem kutyamass [...]
1nessa: jaah kutyak minek yogazzanak ha ugyis elvannak nem is csinalnak semmit csak fekudnek azon az izen..: [...]
közlegény: leginkább a szervezők ráncai simulnak ki egyre javuló anyagi helyzetüktől
Mind a 9 komment
A nagy sikerű B13 folytatása.

Taha meghalt, hatalmas űrt hagyott hátra, és nem egy bandavezér pályázik a helyére, hanem mindjárt öt, így a kerület most sem lesz békésebb, mint volt. A kormány pedig ismét belekontárkodik a dolgok menetébe.

IMDB | Előzetes
879 1 6 Film Izé
snake6: ralisztikus story kell akkor hallmark -natgeo- spektrum...... vagy BUDAPEST TV .-)
Hemi426: hát nemtudom, azért ez a film sem éppen a realisztikus sztorijával vakított.
neomatsek: igen,elég nagy sikere volt,bár akik a tipikus amcsi filmekhez vannak szokva,amiben folyton lövöl [...]
Mind a 6 komment
1920. június 4. A trianoni békediktátum.
10188 18 106 Izé
kotta: Ezt a hozzászólást, hsz-t (hsz-ként rövidítve talán magyarabb, mintha mindig kommentet írné [...]
Laci: Tartalak annyira intelligensnek, hogy megengedjek magamnak egy idézetet: "Őrült beszéd, de van b [...]
kotta: "Magyarország a magyaroké" - ez egy párt választási jelmondata, amit betiltottak. És kik tilto [...]
Mind a 106 komment
Wolverine rajongók.

A legjobb szerinte a post képen látható Jewerine. :D Reméljük elhozza a békét a Közel-Keletre. ;)
4637 0 0 Film Izé
Wolverine rajongók.

A legjobb szerinte a post képen látható Jewerine. :D Reméljük elhozza a békét a Közel-Keletre. ;)
5308 2 22 Izé
Wald: de sztem ö az XD
weedjay: ez nem a farkashazi ember a ZSman-bol? :)
Nusihusi: XD A legjobb az egyik képen a CiklonXD
Mind a 22 komment
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
458 0 0 Film Izé
Havranek - Az őrület első napja

Teljesen új formáció, házi felvétel, egy gitáros+egy énekes, aztán ez lett belőle...  Kezdetben, kizárólag alkoholos és egyéb befolyásoltságban együtt jam-elő két ember aszonta egyszercsak, hogy fogjunk egy lapotopot, meg írjuk meg a szöveget, vagy keressünk egy régit(jelen esetben) fogjuk meg a gitárt, játsszunk valamit, ami jól esik. Aztán meg otthon pszichedelizáljuk, aztá lett alter-rock-triphop, bódogság, békesség...
512 0 0 Zene Izé
A biatorbágyi villamosmérnök robotja eredetileg formafűnyírónak készült, de már rajzolni, zongorázni és táncolni is "megtanította" alkotója. Négyszáz pályázó közül bekerült vele az első nyolcba egy többfordulós világversenyen. Európából Figaro az egyetlen robot, amelyik még versenyben van. Ha benne lesz az első ötben, akkor az orvosi műszerfejlesztéssel foglalkozó fiatalembert meghívják a pályázatot meghirdető cég központjába, a kaliforniai Szilícium-völgybe egy konferenciára.

Ha tehetitek, szavazzatok rá, szerintem tehetséges a srác.
3921 4 4 Izé
Ency: Hé, az egyik ismerősöm is a Szilícium-völgybe megy konferenciára, csak ő IT-s arc.
Mr PIMP: Úgyis eladja az amerikaiaknak... Egyébként szívből gratulálok a srácnak! Örülök, hogy ilye [...]
BullFrog: ha pénzmaggal nem is, de szavazattal támogattam :P
Mind a 4 komment
My Bloody Valentine (Véres Valentin)


Egy talán még ebben a hónapban mozikba kerülő 2 és 3D-s kiadásban elkészült horrorfilm.
Ha végre egy ilyen film is bekerül az itthoni IMAX mozikba akkor már érdemes lesz elmenni.
648 0 2 Film Izé
Decoy28: :D:D:D:D:D...na egy embernek már biztos tetszett
csicsilla: váááááááááááá voltam rajtan és mikor is haha pont Valentinkor :S de nem azért mert val [...]
"Békés" iszlám tüntetés Londonban.

El tudnátok képzelni egy keresztény tüntetést mondjuk Bagdadban? ;)
3542 1 60 Izé
Kandur: azért mert más véleményen vagyok,még nem vagyok retardált.Meg különben is ki vagy te nem is [...]
greeny: Csak az a bibi, hogy a diaszpórában élő palesztinok nem kapnak izraeli vízumot, leszarják, hog [...]
Findzs: ha egy keresztény csinálná ezt Bagdadban akkor valószínűleg nem érné meg az esti teát az il [...]
Mind a 60 komment
Fredo és Pidjin, a két lökött fehér galamb. Ők nem a békét hozták el. :)

Személyes kedvencem.
3215 3 3 Izé
thebeast: Ó, John&John-t nem kell bemutatni :) Alapmű
Erunder: A személyes kedvencedről eszembe jutott az h amerikában megkérdezték az emberektől több áll [...]
Errtu: He-he-he :) Mintha valami lavinát indítottam volna el a Kerekedővel :D Gondolom John and John-t [...]
Legalább szép halála volt... De hogy még ilyenkor sem hagyják békén az embert (szarvast)!
7951 3 40 Izé
sahinel: "A hím kutyák észlelni fogják azt az erős szagot, ami a nőstények párzási időszakát jelzi [...]
sahinel: http://www.haziallat.hu/cikkek/ace-ventura/a-parzasi-idoszakban-elmegy-az-allatok-esze/ Pl a legtö [...]
sahinel: tényleg? nőstény macskánk valahogy nagyon nem akart más macskákkal dugni amíg nem tüzelt, de [...]
Mind a 40 komment
Felkészülni, vigyázz, rajt! :)

(Ezzel a posztal kívánok minden kedves Sport Izé látogatónak békés boldog karácsonyt. :) Macc )
611 0 3 Sport Izé
Zserigta: Csá család. XD (Folytatván a beszélgetést.)
Maccoyi: Köszi fater. :)
Balázs: Boldog Karácsonyt Fijam:D és Grat, nélküled nem tartana itt az oldal:)Respect haver;)
Újabb csokor tőlem, nektek :)

(rezlavor jóanyánknak hála, már van nsfw (not safe for work), ezentúl az aktok ide fognak bekerüni, hogy csak az nézze őket, aki valóban szeretné, tehát ha te nézni szeretnéd, akkor a NSFW kis kockáját hagyd üresen, ha viszont zavarnak a felnőtt tartalmak, csak pipáld ki, és nemfognak többé zavarni ezek a posztok.   -Derill)

875 0 6 Pink Izé
Purple: jaj azt hittem lavor lesz postnak :D
Derill: ez az uccsó ami nem nsfw a többi már azlessz rezlavor meg pasi.
CrazyLime: Nekem jóo.
Mind a 6 komment
Nyilván senki sem ismeri Cordozar Calvin Broadus Jr.-t és a
többi rapper valódi nevét. ;) Engem nem is érdekelnek, de hátha
valakit igen. :)
Béke! :P
928 0 1 Zene Izé
Trooger: Ez JÓÓÓÓÓ! az ilyen dolgokra én is kiváncsi voltam!!!!
Kibékült a családjával Rubint Réka
456 0 10 Pink Izé
Errtu: Kissé meghízva, debilen: http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=z2lm1jj0e2m&thumb=6
mincsi: :DDDDDDDDD légyszi küldd be ide postnak! plíííííííííz!!!
Maccoyi: dáá cépek vááágytok. :D
Mind a 10 komment
Microbe Kombat
6851 3 9 Izé
Jinephysivo: Szia! Ne mondd meg senkinek, de én eredetiben vettem meg a Spore-t... Internetkapcsolat csak azért [...]
nkmedve: Spore-ban is csak ezt a részt élveztem:) Persze hamar meg lehet unni, de addig jó móka.
mekszamnojz: jah, és tok szar volt végignézni ahogy megeszik a belőlem osztódott tesóimat :S :D
Mind a 9 komment
Microbe Kombat
10451 2 2 Game Izé
Defender9702: Igen,nekem is tetszett...Am sztem az a nehéz helyzet,amikor az összes ellenséged vírus lett és [...]
Chamy: ez jó volt végig játszottam
Nyugodjon békében, kreatívan. ;)
9193 4 24 Izé
bungle: Kyp Durron küldte (újra?): Szöveg: Ha nagyon hirtelen jönne sem kell aggódni. Link: http://fns. [...]
bungle: Kyp Durron küldte: Nem tudom, hogy komoly-e, remélem nem, de viccnek meg durva. http://kepfeltolte [...]
bungle: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=34859
Mind a 24 komment
Régebbi postok...