REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Tekerd, csavard, fond
367 0 0 Pink Izé
Schwarz Stein - Rise To Heaven

Egy japán duó, német együttesnévvel és angol számcímekkel (azért egy kicsit még csavarhattak volna rajta :D ), nagyon bulizós számaik vannak!

Sucubbus - Ez egy nagyon jó számuk! (YT-on rossz minőségben van fent)
386 1 2 Zene Izé
jollakott_napkozis: http://www.youtube.com/watch?v=x1wwAXOWlgs
MorLhack: Nem megy a link...
Egy igazi hiánypótló: spagetti villa!
6701 0 10 Izé
Szancso: Cigány!Húzd a fülembe a sevillai borbélyt! Oké főnök! Se villa se kanál se tányér....:)
trollololo: Én még főzés előtt 3 részbe töröm a tésztát. Jóllakni akarok, nem szórakozni. (ezért is [...]
blackmumus: vagy ha a fúróba befogsz 1 villát akkor enni is lehet vele :D
Mind a 10 komment
Dream House

Fiatal házaspár két gyerekükkel egy kisvárosi álomházba költöznek. Melyben életük hamar rémálommá válik. (Wáháhá ha már a film is klisés én miért ne lehetnék?) Ugyanis kiderül, hogy a ház előző lakóit lemészárolták, és az emberek úgy tudják, hogy a még élő férj tette az előző lakók közül. Azonban jön a "váratlan" csavar a csinos szomszédlány személyében, aki sokat tud a múltról.
2626 0 6 Film Izé
nagydee: hát nekem az valahogy az érdekesebbnek tűnt...
MADve: nem tudom eldönteni, hogy az Amityville-t vagy a The Messengers-t koppintották... vagy egy másik [...]
Erunder: Mert balfasz vagyok. Bocs ettől a 207 embertől. Nézzétek meg újra! :)
Mind a 6 komment
Kiropraktőrök egymás közt. Vajon meddig érdemes csűrni, csavarni?
952 0 0 Sport Izé
Mire elég 2 db 18V-os Bosch akkus csavarhúzó?
9649 3 8 Izé
.::JunKieEQ::.: Vajon mi látszik egy ilyenből piroslámpánál, amikor egy kamionos áll mögötte...?
Zeppelin01: Ha egyszer a világnak fúrógéppel hajtott triciklikre lesz szüksége Debrecen lesz a nyerő. Min [...]
Czaboo: Na azért a Debreceni Egyetem csapatait se kell félteni. Pneumobil versenyeket sorra Ők nyerik. El [...]
Mind a 8 komment
 Neil the Nail
16680 5 4 Game Izé
tremor: gagyííí :D
mresztő: én kijátszottam
triniti5: Tényleg cuki volt:)
Mind a 4 komment
Following

A film egy Londonban élő fiatalemberről szól, aki írónak képzelve magát a tömegből kiszúr valakit, majd követni kezdi. Saját magát azzal áltatja, hogy anyagot gyűjt készülő regényéhez, érdekes arcokat keres, pedig valójában a nagyvárosi magány ellen próbál küzdeni. A gondok akkor kezdődnek, amikor az egyik követett kiszúrja, hogy követik, majd ezt számonkéri tőle. Kiderül, hogy ő egy tolvaj, aki fokozatosan a befolyása alá vonja a fiút... Persze ez sem ilyen egyszerű... Innen még számtalan hajtűkanyart vesz a történet, mire eljut a remek befejezésig.

A Memento és az általa szerzett hírnév előtt két évvel Christopher Nolan elkészítette ezt a több fesztiváldíjat is megnyert alkotást. A Following egy könnyen fogyasztható, csavarokal telepakolt, minimális költségvetésű mozi, amellyel többek közt a rendező sajátos védjegyeit is kiépítette.
780 0 3 Film Izé
axenomorph: Szerinted? :)
kuri91: érdekesnek tartom, hogy a filmben (szerintem nem árulok el túl nagy titkot) a betörőt Cobb-nak [...]
axenomorph: Nolan összes filmjét láttam, és szerintem ez a legfaszább (a Mementóval holtversenyben). Valam [...]
The Disappearance of Alice Creed

Emberrablós, visszanyal a fagyi film, de a fordulatok nem érnek azzal véget, hogy az elrabolt gazdag lány nem adja meg magát egykönnyen.

Már az előzetesben utalás van arra, mit utalás, konkrétan mutatják, hogy szövetkezik az egyik elrablójával, aki elárulja társait a lány iránt érzett érzelmeitől vezérelve. Innentől meg már csak sejthetjük, hogy a már először is erős karakter nem egyszerű terveket szőtt.

Az angolok megint alkottak.
1052 0 0 Film Izé
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
764 0 0 Zene Izé
Az orosz egyszerűség és hatékonyság nagyon szép példája. :D
14419 1 11 Izé
Nusihusi: Ez most azon röhög, hogy kormány nélkül vezet?XD Meg az útra se figyelt
cila: Az ütő megállt bennem, hogy odaát esetleg kormány válság van! Csak aztán láttam, hogy "Vide [...]
BlackHawk94: de mi értelme ha lepontozza ezt nem vágomXD
Mind a 11 komment
Poligamy

Orosz Dénes számomra a Kútfejekkel már bizonyított. Igenis képes a magyar filmipar is minőségit alkotni.

Orosz Dénes eredetileg forgatókönyvíróként végzett, egy régebbi rövidfilmjén alapul a Poligamy ötlete. Mikor az ötlettel előállt először Herendi Gábor akarta rendezni, de végül nagy szerencsékre megmaradtak Dénesnél. Hogy miért szerencse ez? Azért mert nem egy a magyar filmipartól már megszokott silány munkát fogunk nézni.

Egy Tv sorozatokat megrendelésre író forgatókönyves, András és kedvese, Lilla aki tanársegédként dolgozik egy egyetemen a gyerekvállalás előtt állnak. Ám hősünk elbizonytalanodik miután összeköltöznek. Ekkor jön a csavar. Ugyanis András 9 hónapon keresztül más és más Lilla mellett ébred, ezzel megvalósítva minden férfi álmát. :)

Imdb
801 1 0 Film Izé
Chéri (Egy kurtizán szerelme)

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Ez a szerelembe esik a kurtizán téma szerintem már kicsit elcsépelt, de ha belevesszünk egy kis csavart, ez esetben idősebb nő fiatal fiú, egyből izgalmasabbnak tűnhet. Tűnhet, de nem az.

Imdb
829 2 0 Film Izé
"Becsavarta, mint Beckham..." :)

Daniel Carter Vs. Zinadine Zidan  
1078 0 1 Sport Izé
Balázs: hát igen, rögbisek :)
Újabb Mark Millar képregényt adaptálnak filmvászonra, a Kick-Ass csavar egyet a kialakult szuperhős-archetípuson. Őrületes vígjátéknak ígérkezik, kéregény fanoknak csak óvatosan. :D
1037 4 4 Film Izé
Bucsek: Képregény adaptáció... nem a film durva, hanem alapból a képregény. Egyébként meg a film i [...]
go-free: Megnéztem. Nagyon jó! Nicholas Cage végre jól játszik. Nem tudjátok 1:04-nél mi az a szám, a [...]
Tooni: Spoiler "Őrületes vígjátéknak ígérkezik" Már ha őrületes alatt véres, és vígjáték al [...]
Mind a 4 komment
A magyar gulyás... egy kis csavarral (az üveg tetején). ;)

Izgalmas lehet a pekingi kacsa is.
9216 2 16 Izé
Jokker: Hát én inkább maradok a régi, jól bevállt, fogat igénybevevő táplálkozási formánál.
Nusihusi: A következő a pacal meg a szalonna izű lesz?:P
Turmion Kätilöt: És ha ezt még megbolondítják egy kis vodkával ?
Mind a 16 komment
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
674 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9846 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment
Amateur Surgeon
Műts a garázsban jól!
18771 12 45 Game Izé
1nessa: van egy hiba benne am...:S nekem is az volt h a talcan nem volt semmi pedig kelett volna lenni rajta [...]
Marton350: Sikerült! Végigvittem! Már csak a bónuszok vannak ,de abból 2-t nem tok még ,a kocsinál meg [...]
Blood & Chocolate: nem tudom ti h vagytok vele .. de nekem egyszerűen felfordul a gyomrom a játéktól :S ami azért [...]
Mind a 45 komment
A 4 legszexibb pasivadító női ruhadarab

Amivel az ujjad köré csavarhatod
1392 1 1 Pink Izé
csillaghal: vicces ez a két postom így egymás alatt :D
Esetleg, ha van aki nem ismeri: a valaha elt legnagyobb komikusok egyike Charles Chaplin.
339 0 0 Film Izé
Krokit megjavítják... :D

Cikk a Hír Izén.
6370 1 16 Izé
Grábor: azt nem úgy írják hogy: Darth Vödör?vagy Darth Véder?vagy Darth Vader?
noartis: Ez a fémpánt olyan mint Dark Vedernek volt a sapkája.
daisyke: Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet elütni egy ekkora állatot???!!! O.o Szerencsétlen :(
Mind a 16 komment
Hogyan csavard az ujjaid köré a pasit? - A tökéletes flört művészete
766 0 0 Pink Izé
Jó lehet rá lehuppani ;)
2781 0 4 Izé
nkmedve: És mivan ha véletlenül egy-két tüske hamarabb akar kijönni?:-S
anon: Azt én is kipróbáltam, nagyon jó :) Ráfekszel az asztalra, megnyomod a gombot és kijönnek a t [...]
ismeretlen: biztos hogy nem kényelmetlen, mert eloszlik az ember súlya. ha még szúrnának is valószínű, h [...]
Mind a 4 komment
Elég jól dobja a srác a csavart labdát. :)
528 2 0 Sport Izé
Kakukkosóra - egy kis csavarral! :)
Ez a színes termék tökéletes ajándék lehet gyermekeknek, vagy örök-gyerek felnőtteknek! A kakukk helyett minden órában egy csimpánz jelzi az idő múlását: mak-mak-mak....Szerencsére az órába bele van építve egy fényérzékelő, így ha sötét van csendben marad! :)

ABS (jó minőségű) műanyagból készült, 3D-s és egy 1 AA-s elemmel működik.

Magyaroszágon megrendelhető
617 0 1 Tech Izé
krisza: Magyarországon hol lehet kapni ilyet kakukkosórát? ENgem érdekelne. Mennyibe kerül? Krisza
Eljegyzési gyűrű
4913 5 11 Izé
Maccoyi: Eljegyzési gyűrű kockáknak: http://blog.craftzine.com/archive/2010/01/interlocking_lego_rings.ht [...]
bandee1219: Nem rosszak. :) De ezek is ritkán vannak összedugva, a lényeg, hogy összeillenek.
bandee1219: De honnan veszed, hogy az a férfi/női? Én azt csak szelepnek néztem (kotyogó kávéfőző): h [...]
Mind a 11 komment
A legtöbb kedvenc filmem vége váratlan fordulattal, csattanóval (esetleg dupla, tripla csavarral :)) ér véget... Itt egy gyűjtemény az ilyen filmekről.
10733 0 2 Film Izé
AzA: CSÁH! Bungle megosztod mégegyszer mik ezzek a sima dupla illetve tripla áxxell csavarral véget [...]
Élien: A ravasz,az agy... és a Blöff a két extrasuper kedvencem !
A legtöbb kedvenc filmem vége váratlan fordulattal, csattanóval (esetleg dupla, tripla csavarral :)) ér véget... Itt egy gyűjtemény az ilyen filmekről.
10770 5 2 Izé
princy: legkedvencebbkedvenc :D
Élien: A ravasz,az agy... és a Blöff a két extrasuper kedvencem !