REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A bájos kacajok után itt vannak a furcsán horkolók. Ők képtelenek csendben szundikálni, de mi ezt abszolút nem bánjuk, hiszen így eggyel több dolog van, amin mosolyogni tudunk. :)

Másik videó. Ha találtok még ilyeneket, írjátok a kommentekbe!
7093 4 3 Izé
Daron: milyet büfög minden horkantás előtt!!! :)))
mike83: én sem tudom eldönteni hogy ez most kamu-e, reméljük nem az :D de a másik videóban szereplő n [...]
logotomporur: Először azt hittem kamu, de aztán jobban belegondolva ez most komoly, vagy mégse? :D
Mai ismeretterjesztő rovatunkban bemutatjuk a "Sarcastic Fringeheads" (magyar nevét nem tudom) nevezetű, igen nagyszájú halat. Nagyon érdekes területi csatát vívnak egymás között a Csendes-óceán mélyén, ahol tutira az a "halacska" győz, amelyiknek nagyobb a szája. ;)
2493 2 11 Izé
Tooni: "magyar nevét nem tudom" Gunyoros rojtfejűek :D
lb7: Jájj Te! Én nem a 3-as képre hanem a 3-as kommentre gondoltam, amit írtam! :DDD
betyár: értem én, csak elképzeltem, ahogy rátapasztod az ajkaid a szomszéd Erzsi néni homlokára :D mo [...]
Mind a 11 komment
Punnany Massif - Csended vagyok (közr. Beck Zoli)
850 0 0 Zene Izé
Haladó motorosjóga-tanfolyamunkat a fekvő póz után csendes ülő meditációval zárjuk.
2792 0 7 Autó Izé
alaplap: Wow . . . autó izé :D :D
man_oo: Elég zokni agyú lehetsz ha még a poént sem érted. Másrészt nézz utána kínában mennyi és [...]
csicsó: persze kinai munkás és be van löve, haha ember kirándulj 1- et CSÁJNÁBA -.-'
Mind a 7 komment
Haladó motorosjóga-tanfolyamunkat a fekvő póz után csendes ülő meditációval zárjuk.
7813 2 10 Izé
bungle: Like a boss. ;) www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=106251
Maccoyi: És most Superman is megérkezett: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=10 [...]
Zsolt86: Elvagytokámhe :DDD
Mind a 10 komment
The Third & The Seventh

Alex Roman filmje. Gyönyörű csendéletek tökéletes zenével párosulva. S ami az egészet kiemelkedővé teszi: a teljes film 3D-s képalkotási technikával készült.

Hivatalos oldal
982 1 0 Art Izé
The Pacific

Az Elit alakulat egyfajta folytatásának tekinthető ez, bár annak a történetéhez csupán annyiban kapcsolódik, hogy ez is a II. Vh.-ban játszódik. Ugyanis ez a csendes-óceáni hadszíntéren játszódik, és Eugene Sledge memoárjának adaptációja. Gondolom azt tudtátok, hogy az Elit alakulat is megtörtént eseteket dolgozott fel. Abban még az élő veteránok az elején meséltek is.

Wiki
802 0 20 Film Izé
Erunder: Úgy gondolom, hogy ezt sokaknak el kell olvasni. Köszönjük Winnie! http://www.sorozatjunkie.hu/2 [...]
Erunder: Az 1x00-t making the pacific-et látta valaki? Nekem az kimaradt. Viszont az 1x01 Guadalcanal/Leckie [...]
andras33: :):):)
Mind a 20 komment
Lehet, hogy én is használnám, csak egy a problémám: klausztrofóbiás vagyok. :)

A hivatalos oldal.
11446 1 9 Izé
Laretta: Nem rossz de detto ugyanígy vagyok én is (klausztrofóbia :S)
Nusihusi: Én szívesen kipróbálnám:) Bevezethetnék a gyógyászatba is:)
Davek: Hmm ezt kipróbálnám, de valószínűleg szépkis ára lehet :D
Mind a 9 komment
Bandslam

A tinédzserkorú Will Burtonnak a zene a mindene. Amikor az anyja, Karen munkát kap New Jersey-ben, az amúgy is nehezen beilleszkedő Willnek a következő évét egy új iskolában kell megkezdenie. Végül egy hozzá hasonló kívülállóval, a csendes Sammel köt barátságot. Aztán egy másik lány, Charlotte hatására elindul az iskolai Bandslam-ben, a zenei bajnokságban.

Jaj istenem!! Hát állítólag tényleg jó zenék lesznek benne (amikbe az oldalon bele is hallgathattok), de itt ki is fújt az összes pozitívum. Ez a történet, meg ez a zene a gimiben téma, ezzel a Vanessa Hudgens-el már nagyon idegesít. Tudjátok ő az a kis csaj a High School Musical-ből. Lisa Kudrow-t meg fáj ilyen filmben látni, ő többet érdemel ennél.


Imdb
731 0 2 Film Izé
yvaine: sajnos igaz h ilyen filmek is vannak :(
snake6: NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Pippa Lee négy élete (The Private Lives of Pippa Lee)

Az ötvenéves Pippa Lee maga a derű és a kiegyensúlyozottság. Egy sikeres, harmincéves író csodálatos felesége, ikergyermekeiknek büszke édesanyja, egyben kiváló barátnő és jó szomszéd is. Ám mindez egy csapásra veszni látszik, amikor férje egyszer csak úgy dönt, New Yorkba kell költöznie egy csendes otthonba, és persze felbukkan az a bizonyos fiatalabb "másik nő" is. Pippa idegösszeroppanás-közeli állapotba kerül, hiszen veszélybe került a családja és a nyugodt élete is...

Ilyen szereposztással egy dráma elég jónak ígérkezik. A magyar címet meg nem értem, mért nem lehetett normálisan az a címe hogy Pippa Lee magánélete?

Imdb
421 0 0 Film Izé
Pascal Renoux - fotóművész képei
1297 0 0 Art Izé
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
464 1 0 Film Izé
Gregg Segal fotói
1194 0 0 Art Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
480 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
The Weather Man (Az Időjós)

Egy elég szokatlan film Nicolas Cage -től, eléggé melankólikus, depis film, melyben egy eléggé elcseszett szereplőt alakít. A depis hangulatot a filmben szereplő befagyott tenger és a zene nagyon jól érzékelteti, a film hangulatát is fokozza. Unalmas? Egyáltalán nem, legalábbis a kategóriáján belül megállja a helyét. Nagyon elgondolkodtató, hogy a főszereplőnek "mindene" (siker, pénz, hírnév....) megvan és mégis elcseszett életet él, melyből megpróbál kilábalni....hogy sikerül-e neki? A filmből kiderül!
Csendes kis film, nem sok vizet zavar, pedig határozottan igényes darab.

Előzetes

 
364 2 0 Film Izé
Alicia Keys feat. Jack White - Another Way To Die

a 007 - Quantum Csendje főcímdala.
1121 0 0 Zene Izé
A medúza csókja
4407 1 6 Izé
Mimis: múltkoriban volt egy film (asszem a National-ol) a medúzákról. És hogy kína (asszem kínaiak v [...]
mundor: motorcsónakkal párszor végigszáguldoznék köztük, medúza főzelék lenne a tó helyén :D
Purple: szeretem a medúzákat meg ezeket a furi kis állatkákat, de azért be nem mennék millió lebegő [...]
Mind a 6 komment
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
464 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
Orfield Labs - a Föld legcsendesebb helye
5180 0 20 Art Izé
Errtu: viszi magával az iPod-ját... ;)
Jaca: Ha ide bezárnak egy süketet, az honnan fogja tudni, hogy süket-e még?
jalospotter: Nagyon jó!Egy ilyet csinálok a munkahelyemre.Ha megunom a hupákolást kicsit beülök elmélkedni [...]
Mind a 20 komment
Orfield Labs - a Föld legcsendesebb helye
5483 1 20 Izé
Errtu: viszi magával az iPod-ját... ;)
Jaca: Ha ide bezárnak egy süketet, az honnan fogja tudni, hogy süket-e még?
jalospotter: Nagyon jó!Egy ilyet csinálok a munkahelyemre.Ha megunom a hupákolást kicsit beülök elmélkedni [...]
Mind a 20 komment
Jó szomszédi iszony
8889 6 131 Izé
|-=O=-|: Erunder, ha már ilyen kis szemfüles vagy, hozzájuk is beírod, hogy ezt vajon hol láttad múlt h [...]
Tóth József: A post jó, mert megmutatja-igaz felnagyítva- az emberi hülyeséget, és irigységet. De ha már b [...]
kotta: :DDD Jaja, mielőtt szétkomolykodnánk Luflee vidám posztját egy kis élménybeszámoló: bár ne [...]
Mind a 131 komment
Call of Duty 5: World at War - Kooperatív bemutató
1066 1 0 Tech Izé
Egy igen tehetséges fotós barátom, Pihe képei, munkái! Érdemes megnézni, kreatív, inspiráló!
3732 1 8 Art Izé
Szamooca: Nagyon gyönyörű képek!O_o Nekem legjobban az elvontabbak tetszenek,vagy csak a sima,egyszerű em [...]
VixCicc: Nekem nagyon tetszenek a képek! *-* ^-^ Nagyooon ügyi :D :P
AVIREX: egyetértek ismeretlen userrel,vagyis a kommentjének első felével.
Mind a 8 komment
Egy igen tehetséges fotós barátom, Pihe képei, munkái! Érdemes megnézni, kreatív, inspiráló!
3939 5 8 Izé
Szamooca: Nagyon gyönyörű képek!O_o Nekem legjobban az elvontabbak tetszenek,vagy csak a sima,egyszerű em [...]
VixCicc: Nekem nagyon tetszenek a képek! *-* ^-^ Nagyooon ügyi :D :P
AVIREX: egyetértek ismeretlen userrel,vagyis a kommentjének első felével.
Mind a 8 komment
Egy oldal a csendőröknek szánt szabálykönyvből. Így kéne most is. :)
12365 10 106 Izé
joshka: Nem adom Győzikét!!!!!! :)
Laci: Csendőr. Őrizte a csendet. Ha megjelent két kakastollas (mert ezek mindig párban jártak), olyan [...]
spider86: sajnálom ha megsértettelek nem azért mondtam (kicsit ingerült voltam nem pont ez miatt és volt [...]
Mind a 106 komment
Egy felhőkarcoló bámulatos, 728 tonnás stabilizáló labdája.

Az az óriási acéllabda, amit látsz a fotókon (és a videón lent) a Csendes-óceánt keresztező Tűzgyűrű-övben, a Föld szeizmikus szempontból egyik legaktívabb régiójában, Tajvanban megépült és a Föld legnagyobb befejezett felhőkarcolójának, Taipei 101 névre keresztelt épület tetejének közelében található.
Az ötlet egy tompító, illetve lengéscsillapító, ami az épület kilengését (ami a magasságából eredően az épületen végig kanyarog, illetve a földrengések, széllökések, stb.), csökkenti úgy, hogy lényegében egy szépen hangolt és nehéz ingaként a szerkezet ellenkező oldalára mozdulva minimalizál bármilyen mozgást.
5043 0 17 Art Izé
dega44: Jujj,...ha ez véletlen úgy döntene, hogy hirtelen elindul lefelé... Hja...." Mit kell adn [...]
kotta: Nagyonnagy piros pont nojzinak az ingagolyóért! A torony lehet h kibírna kisebb szeleket, akár f [...]
sparkey6: Aaa, ennel nagyobb. Kene mar egy nö asszem XD
Mind a 17 komment
Egy felhőkarcoló bámulatos, 728 tonnás stabilizáló labdája.

Az az óriási acéllabda, amit látsz a fotókon (és a videón lent) a Csendes-óceánt keresztező Tűzgyűrű-övben, a Föld szeizmikus szempontból egyik legaktívabb régiójában, Tajvanban megépült és a Föld legnagyobb befejezett felhőkarcolójának, Taipei 101 névre keresztelt épület tetejének közelében található.
Az ötlet egy tompító, illetve lengéscsillapító, ami az épület kilengését (ami a magasságából eredően az épületen végig kanyarog, illetve a földrengések, széllökések, stb.), csökkenti úgy, hogy lényegében egy szépen hangolt és nehéz ingaként a szerkezet ellenkező oldalára mozdulva minimalizál bármilyen mozgást.
5384 2 17 Izé
dega44: Jujj,...ha ez véletlen úgy döntene, hogy hirtelen elindul lefelé... Hja...." Mit kell adn [...]
kotta: Nagyonnagy piros pont nojzinak az ingagolyóért! A torony lehet h kibírna kisebb szeleket, akár f [...]
sparkey6: Aaa, ennel nagyobb. Kene mar egy nö asszem XD
Mind a 17 komment
OSSIAN - CSENDESEN
279 2 0 Zene Izé
Kézi-Chopin - Ha eljön a Csend
A Kézi-Chopint 1983-ban alakította Budapesten Legát Tibor énekes szövegíró. Kezdetben iskolai rendezvényeken léptek fel, majd az akkoriban ismét virágkorát élő klubmozgalom egyik meghatározó zenekarává váltak nyers zenéjük és politikai szövegeik miatt. E kezdeti periódus 1985-ben zárult le, amikor a Kézi-Chopin Kassák Klubbéli koncertjét a rendőrség márciusban betiltotta. Az eseményről - jellemző módon - csupán a los angelesi SPEX magazin emlékezett meg. A második periódus 1986-tól datálható, amikor csatlakozott a zenekarhoz Tóth László gitáros-zeneszerző, s általa ígényesebb zenét kezdett játszani az együttes. A szövegek árnyaltabbá váltak, így a rendőrség sem tudott kifogást találni. Ettől függetlenül a zenekar publikálási lehetőségei nem változtak, bár úgymond "tűrt" kategóriába került, lemezt nem adhattak ki. 1988-ban Legát kilépett a zenekarból. Az újjáalakulásra 1990-ig kellett várni, de a koncepció akkorra teljesen átalakult. Gitárcentrikus zene,ironikus-tragikomikus szövegek jellemezték az akkori műsort, ami 1991-ben kazettán jelent meg az Utolsó Magyar Playboy címmel a Fekete Lyuk Kiadó gondozásában.
314 1 2 Zene Izé
Laci: Sajnos "The page cannot be found", de itt van egy kétkezi Chopin: http://www.youtube.com/watch?v=ZN [...]
Errtu: Mivel ez is mp3, ezért itt a link, ha le akarod tölteni: http://droid242.extra.hu/other/kezi_chopi [...]
Johan Lorbeer egy német "utcai mutatványos", szeret a falra támaszkodva "lebegni".
12168 6 41 Izé
ZeroO.: képzelem milyen,ha vécéznie kell:D
Schabee: látványos
Mimis: Na, most így nagyon meglepődtem volna ám, ha a ... után mást írsz. :) ;))
Mind a 41 komment
Kakukkosóra - egy kis csavarral! :)
Ez a színes termék tökéletes ajándék lehet gyermekeknek, vagy örök-gyerek felnőtteknek! A kakukk helyett minden órában egy csimpánz jelzi az idő múlását: mak-mak-mak....Szerencsére az órába bele van építve egy fényérzékelő, így ha sötét van csendben marad! :)

ABS (jó minőségű) műanyagból készült, 3D-s és egy 1 AA-s elemmel működik.

Magyaroszágon megrendelhető
616 0 1 Tech Izé
krisza: Magyarországon hol lehet kapni ilyet kakukkosórát? ENgem érdekelne. Mennyibe kerül? Krisza
Nőnapra a lányoknak

+ "80 Hott Guys"
+ "sexy male celebrities"

(De aztán 1 évig csend legyen! ;) És remélem nem lesz pasizé kategória :D)
3853 9 44 Izé
KommandósVérmókus: eNMi! Tényleg, eddig eszünkbe sem jutott, h legyen psizé kategória! Jó, hogy mondod! Lányok, k [...]
macska: nekem ezek közül a csávók közül egyik sem kellene!! :/
waste: Hat... a Harry Potter gyereket en se dobnam ki az agyambol :)))))))))
Mind a 44 komment
Hogyan csendesítsünk el egy szirénázó bébit - japán módra. :)
7188 3 19 Izé
csicsilla: barna hangrol meg az anyafingrol az jutott eszembe,hogy a kula csobban ès ez a barna hang... [...]
Ency: de egy idő után megszokják és immunisak lesznek rá :D
yushuf: ezek a japok felnötnek sem szépek, de gyereknek kimondottan csúnyák ...... ja a barana zaj az m [...]
Mind a 19 komment