REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
1945 szeptembere - a világháború végével Sztálin felismerve a kapitalista rezsim terjeszkedésének veszélyét kiadja tudósainak az utasítást: hozzanak létre egy harcost, amelyik fáradhatalan, nem eszik, nem alszik és komoly sérülések után is regenerálódik.

1946 - miután egy titkos bázison fémre cseréltek minden csontot az önkéntes testében, a katona elszabadul... Emlékeit elvesztve hosszasan vándorol a vadonban, míg nem 2010 márciusában aktiválódik a "hódítsd meg a világot" programja, és... jelentkezik az X-faktorba.
4787 2 7 Izé
Nas: Nagyon beteg. :D
kuri91: postleírás - EPIC!!! :D:D
velo: azért akkoriban ez igencsak komolynak számíthatott... az egyszerű emberek el sem tudták képzel [...]
Mind a 7 komment
Scott Pilgrim vs. the World

Scott Pilgrim átlagos 23 éves srác: egy rockbandában zenélget, sűrűn cserélgeti munkahelyeit, és egy kedves főiskolás lánnyal randizik. Minden tökéletes az életében egészen addig, míg egy észbontóan gyönyörű rolleres futárlány, akit Ramona Flowers-nek hívnak be nem toppan az életébe. A lány forgószélként ragadja magával hősünk szívét, ám mielőtt beteljesedne szerelmük, Scottnak meg kell küzdenie a lány hét ördögi ex barátjával.

Az Amerikában igen népszerű képregény alapján készül a film.

Előzetes sajnos még nincs, csak az oldalukon megtalálható színfalak mögötti felvétel.

Imdb
837 0 0 Film Izé
 Divatos frizurák 2010: Cseréld a szőkét barnára
1041 1 5 Pink Izé
ghostkiss: Szerintem sem a divatnak kell megmondania mit tegyél magaddal. A divat baromság véleményem szeri [...]
pepeti: Jessica Albán öregít ez a haj nagyon szerintem, pedig olyan bájos arca van :)
CRaPtRaSH: szerintem ez hatalmas baromság, hogy melyik évben melyik haj a "DIVAT" ... mert most hiába divat [...]
Mind a 5 komment
Susan Sarandon fiatalabbra cserélte Tim Robbinst
319 0 0 Pink Izé
"Megvan már mit felejtettem el... elemet cserélni a kapunyító távirányítójában."

Azután beballagott a "kisboltba" és vett elemet, sebtapaszt meg egy "eladó használt motorok" újságot. :D
15197 5 17 Izé
tulpa: :D
közlegény: elfelejtette a titkos kopogás jelszót
papaluige: szerintem, egy másodperc tört része volt csak......
Mind a 17 komment
Mi a mobilszáma!? Olyan a pasi / csaj! Nagy mobilszám mustra! - Meg van az új kiszemelted, de szeretnél róla többet tudni? Ha már cseréltetek telefonszámot, ez nem is olyan nehéz. Csak némi fejmunkát igényel...
636 0 41 Pink Izé
Derill: krepcsi néni mégse szercsi dercsit :(
CRaPtRaSH: nem, ha bokán rúgsz véletlen, akkor azonnal rúglak tökön "VÉLETLEN" ;]
Derill: mindenesetre eniten nem ülnék krepcsi mellé, hátha véletlen bokán rugom vagy valami...aztán [...]
Mind a 41 komment
Kalandpark (Adventureland)

1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Az Adventureland mulatságos felnőtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.

Imdb | Előzetes
513 1 0 Film Izé
Transmover

Egy kis help:
- mozgás: NYILAK
- lövés: WASD
- sebesség váltás: SPACE
Ha rálősz egy zöld kockára, helyet cserélsz vele.
6910 2 7 Izé
Leon: nagyon király
eol: Igazad van ez nekem is eszembe jutott, de fórum nincs, a Pia posztra meg nem akartam átirányítan [...]
Kecskeee: Ezt télleg ebben a topicban kell megvitatni? :D:D:D
Mind a 7 komment
Transmover

 

Egy kis help:

- mozgás: NYILAK
- lövés: WASD
- sebesség váltás: SPACE
Ha rálősz egy zöld kockára helyet cserélsz vele
10150 3 0 Game Izé
A legjobb előzetesek 2008-ból. A The Dark Knight első helyezésével maximálisan egyetértek, a Pineapple Express viszont helyet cserélhetne a Benjamin Button különös élete c. film előzetesével. De ez csak az én véleményem...
582 1 0 Film Izé
Nem biztos, hogy cserélnék velük. ;)
372 0 0 Sport Izé
Cseréld le a sztárok arcát a tiédre! Mert megérdemled
510 2 8 Pink Izé
Maccoyi: "jól" tetted. :)
Dott: Elnézést:'-( szánom,bánom bocsánatért esedezem Könyörgőre azért nem fogom:) De ha kötött [...]
Maccoyi: Ez a kötöttpulcsi jól hangzik. :) Egyébként nem kérnék csak elnézést, ha lehetne. ;)
Mind a 8 komment
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
916 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Love Tester

a kép cserélve lett bizonyos okok miatt.
te tudod miért bake! :)
8424 4 38 Game Izé
tomi77: csak azért raktam a kedvenceim közé mert Errut meg adott egy email címet és ott van egy kedvenc [...]
anon: Neeem kell :D
Errtu: Lecseréljem a tiétekre? ;)
Mind a 38 komment
die ärzte (szándékosan, csupa kisbetűvel)

Az egyik legsikeresebb német együttes, még 1982-ben alakultak. Két fő alapító tagja, Farin Urlaub (Jan Vetter) és Bela B. (Dirk Felsenheimer) még ma is tagok, csupán a basszusgitárosukat cserélték le többször, míg 1993-ban meg nem találták Rod Gonzálezt, aki azóta is oszlopos tagja az együttesnek. A dátum egyébként azért fontos, mert '89-ben sajnos ideiglenesen feloszlottak, hogy aztán '93-ban annál nagyobb durranással visszatérjenek a zenei életbe. Apró érdekesség, hogy a dobos Bela B.-nek van egy kis vámpíros tikkje, és ezért a néhai magyar színész, Lugosi Béla iránti tiszteletből vette fel művésznevét. Az együttes több zenei díjat (ECHO-kat, Comet-et, Bravo Otto-kat) is besöpört, így talán méltán nevezhetik magukat ironikusan a világ legjobb együttesének (Die beste Band der Welt), legalábbis német szinten biztosan. Nevüket a legelterjedtebb mendemonda szerint annak alapján választották, hogy a zeneboltokban "ä" kezdőbetűvel egyetlen előadót sem lehetett találni az ABC-sorba rakott lemezek között. Az Orvosok egyébként idén négy év után ismét ellátogatnak hozzánk, fellépnek a Szigeten, aki teheti, nézze meg őket! Bővebb info  
411 0 0 Zene Izé
Ann Arbor az első város ami a teljes utcai világítását LED alapúra cserélte.
500 0 0 Tech Izé
Hajcserés támadás :D
Cseréld a hajakat szabadon az arcokkal, akár még a sajátoddal is! :) A képeket várjuk a kommentekbe... ;)
11561 15 26 Izé
bandee1219: Hát, elveszett minden mű, ezért kéne fetölteni valahova, Maccoyi képe is olyan oldalra lett fe [...]
Oláh Dóra: Hát ez naon jó! Magamat és a tesómat összecseéltem, hát... mit is mondjak? Elég fura volt.
Maccoyi: http://www.picupine.com/86ee67dx :D
Mind a 26 komment
A New Yorki Rockefeller Center előtt minden évben felállított karácsonyfa idén egy észre nem vehető, de jelentős változáson esik keresztül. Az eddigi hagyományos világítást idén teljes egészében LED alapúra cserélik, amivel az eddigi 3,510 kilowatt/óra napi energiaigényt  1,297re csökkentették.       
545 3 0 Tech Izé
Ukrán szoba - a szokásos kattintgatós-kijutós játék

Kezdetnek annyi, hogy vedd ki a hagymát a gramafon tölcséréből, majd a lemezeket az ágy jobb lába mellől és cserélgesd a lemezeket, miközben begyűjthetsz néhány tárgyat... a folytatást rátok bízom. :)
22260 3 22 Game Izé
bleacher: ja megvan 364 a kód nálam is probálj átok emg sztem az mindenkinek!
bleacher: miaza bináris konvertálás? xd
Sütyy: nem tudom a piszkavasat húzogatni a liszt fellett HELP!
Mind a 22 komment
Ukrán szoba - a szokásos kattintgatós-kijutós játék

Kezdetnek annyi, hogy vedd ki a hagymát a gramafon tölcséréből, majd a lemezeket az ágy jobb lába mellől és cserélgesd a lemezeket, miközben begyűjthetsz néhány tárgyat... a folytatást rátok bízom. :)
14313 1 18 Izé
BleedingDante: Hol van az ágy jobb lábánál a lemez? Megpróbálok a jobb ágylábhoz mközel menni akk ott az a [...]
peet: Az én üzleteimben nagyon nehéz....de csak erre alapozhatsz...néha a legérdekesebb...egy albán [...]
mekecske: Sajnos ez van...nem tudom hová lett az a híres "magyar becsület"...Hátha még van valahol mag be [...]
Mind a 18 komment
Így cserélnek pelcsit az apukák...
2757 4 3 Izé
Schabee: ez naaaaaagy!
altercsirek: puhány pasik:P
Balázs: Igazuk van!!!!!!!