REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Metallica - The Day That Never Comes

Röviden és tömören: a Metallica elérhetővé tett egy új dalt a szeptember 12.-én megjelenő új nagylemezéről, a fokozott érdeklődéssel várt Death Magnetic-ről.
348 1 1 Zene Izé
M.agnus: Ismét kicsit alternatívabb hangvétel a Metallica-tól ezen egy dal alapján. Felfedezhetőek már [...]
Győznünk kell!

A Magyar Olimpiai Csapat dala - 2008

A könnyűzenei életben komoly és elismert múlttal rendelkező Rakonczai fivéreket (Viktor és Imre) is megihlették az olimpiai játékok, és mivel hatalmas sportrajongók úgy gondolták, hogy mindezt egy vérpezsdítő, lendületes dal formájában kívánják a nagyközönség elé tárni. Ennek szellemében született a "Győznünk kell!" című szerzeményük. A dalt eljuttatták a Magyar Olimpiai Bizottsághoz, ahol akkora sikert arattak vele, hogy ez a szerzemény lett a Magyar Olimpiai Csapat dala.
209 0 0 Sport Izé
Az Ando Drom legszebb időszakát Miczura Mónikával a soraiban élte (véleményem szerint) , de szerencsére még most is aktívak. Bár néha az az ember érzése, hogy cigányzenével Dunát lehet rekeszteni, de ez a "cigányzene" címke nagyon sokféle stílusú és minőségű muzsikát takar. Az Ando Dromé pl. szerintem színvonalas, szeretem is hallgatni.

Az itt közölt videó képei nagyon jók, bár én Nescát kicsit sokallom benne. (néha a kevesebb több) Máshol meg nem találtam meg ezt a dalt.

Egy ráadás pedig Cseh Tamás szülinapjáról. (jobb minőségben megnézhető a zenekar honlapján is)
666 0 0 Zene Izé
Ten MAsked Men - Deeper Underground

Halálian jó popzene. Értsd szó szerint. Brit zenekar, akik közismert előadók közismert popslágereit dolgozzák fel. Levágják, kibelezik, majd újratöltik. Ha még nem hallottál Britney Spears és Enrique Iglesias dalt technikás death metal-ba oltva, akkor a Ten Masked Men elmebeteg legénysége elzúzza neked.
339 0 1 Zene Izé
fül: kétlábgépezni tud a srác (ha jól hallom)
Csak a kutyák számára hallható dal vezeti az új-zélandi lemeztoplistát. A Very Silent Night (Nagyon csöndes éj) karácsonykor került a piacra, és pillanatok alatt óriási népszerűségre tett szert a kutyások körében.

A célközönség kritikai visszhangja azonban nem ilyen egyértelműen pozitív: akadt olyan eb, amely a csak kutyafül számára fogható frekvencián felcsendülő muzsika hallatán veszett tombolásra gerjedt, nekiesett a kutyaslágert játszó rádiónak, és ízekre szaggatta - mesélte egy helyi állatvédő szervezet illetékese.
A rajongói tábor viszont népesebbnek tűnik: ez a hallgatóság szépen lefekszik, és békében hallgatja a számot.

A 4,99 újzélandi dollárt (alig 710 forintot) kóstáló lemez, amelynek bevételét jótékonysági célra szánják, hangszeres és vokális változatban is tartalmazza a toplistás dalt. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy melyik feldolgozás okozza a nagyobb élményt a közönségnek.
A kutyák éji dalának sikerén felbuzdulva hamarosan további kiadások látnak napvilágot: a tervek szerint az ausztrál és az amerikai házőrzők sem maradnak zene nélkül. (MTI)
3111 3 16 Izé
bandee1219: Hát, ez kb. olyan, mint a telefonokra letölthető hangok közül az, ami nem hallható. Oo (nem a [...]
Kestrell: Véleményem szerint ez egy k*rva nagy parasztvakítás. Gondoljunk csak bele. "...csak kutyafül sz [...]
Tierno: Jesszus!
Mind a 16 komment